KERESÉS search-close

Dirk Gerkens

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dirk Gerkens"

A TOP 10 legbefolyásosabb médiavezető

Az 50 legbefolyásosabb médiavezető rangsora egy húsz fős zsűri szavazatai alapján állt össze. A legfontosabb szempont az volt, hogy mekkora árbevételű céget vezetnek, mennyire meghatározó a véleményük, és hogyan változott a befolyásuk az elmúlt egy évben. Következzenek a rangsor éllovasai!

Mégsem Andy Vajna vette meg a TV2-t?

A Megapolis Media Zrt. szerint nem érvényes az a szerződés, amivel Andy Vajna cége megvette a TV2 Media Group Holdings Kft.-től.  Erről közleményt adtak ki. Fonyó Károly, Simicska Lajos üzlet- és munkatársa, és a Megapolis Media Zrt. tulajdonosa az Indexnek elmondta, hogy ők egy szerződéses megállapodás alapján szerezték meg a kereskedelmi tévét, de annak tartalmát üzleti titok miatt egyelőre nem hozza nyilvánosságra.

Andreas Rudas az RTL ideiglenes vezetője

Az RTL Csoport kedden Andreas Rudast nevezte ki az RTL Magyarország ideiglenes vezérigazgatójává. Az RTL Csoport közép-európai és ázsiai ügyekért felelős regionális alelnöke Dirk Gerkenst váltja, aki 2001 óta vezette az RTL Magyarországot. A végleges vezérigazgató kinevezéséről később döntenek. Az RTL Csoport azt szeretné, hogy a magyar társadalommal való kapcsolatok erősítése érdekében az új vezérigazgató helyi, magyar vezető legyen.

RTL II: A néppárti képviselő is támadta a kormányt

A magyar sajtó helyzetéről vitáztak az Európai Parlamentben. Pontosabban nyilvános meghallgatás volt a Demokratikus Koalíció kezdeményezésére. Indulatosan bírálta a magyar kormányt az egyik néppárti képviselő is, úgy fogalmazott: nagyon veszélyes úton halad a kabinet. Több magyarországi médiavállalat vezetője is felszólalt. 
 

A magyar sajtószabadságról vitáznak

A magyar sajtó helyzetéről tárgyalnak az Európai Parlamentben. A vitanapot a Demokratikus Koalíció képviselői kezdeményezték. Meghívták több magyar média vállalat vezetőjét is, akik beszédet mondanak. Felszólal többek között az RTL Klub vezérigazgatója is.
 

Fókusz 14-05-08


szerző:
2014.05.08. 18:30
Fókusz 14-05-08

Fókusz: Darnyit elgázolták - Világklasszis úszónkat egy teherautó ütötte el Floridában! Dollármilliós kártérítést kaphat! Sosem nyugszanak - Volt, aki a saládját, volt, aki a házát veszítette el a vörösiszap-katasztrófában. Visszamentünk a tragédia helyszínére. Vérlázító döntés - Tizenhatezer forintra büntették, mert teát ivott a buszon! De mit szabad és mit nem a tömegközlekedési eszközökön?

Tarolt az RTL Klub a Media Hungary-n

Ismét Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója lett a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplője a Marketing és Média című szakmai lap szerint. Ötödik lett Vidus Gabriella az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, nyolcadik pedig Kolosi Péter programigazgató.

Fókusz 12-05-08


szerző:
2012.05.08. 20:50
Fókusz 12-05-08

Fókusz: Mindent a pénzért! - A legnagyobb lottócsalások. Bemutatjuk a legelképesztőbb próbálkozásokat az óriási pénznyeremények megszerzéséért. Édes fogyókúra - A csokoládé tényleg karcsúsít? Teszteltük a csokidiétát VV Kinga és VV Péter segítségével. Sztárok viadala - Kik voltak a legjobban játszó celebek? De felidézzük A Széf legviccesebb és legdrámaibb pillanatait is.

Fókusz 11-05-04


szerző:
2011.05.04. 20:45
Fókusz 11-05-04

Fókusz: Alekosz menyasszonyt keres - Gőzerővel zajlanak az előkészületek, de a főszereplő még nem tud semmiről. Életet mentett - István úgy mászott be az égő autóba, hogy saját épségét kockáztatta. X-Tázis - Koncerttel köszönték meg a platinalemezeket, Vastag Csaba és Janicsák Veca az első önálló dalát is elénekelte.

Az RTL Klub vezére a legbefolyásosabb

A „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listát továbbra is Dirk Gerkens, az RTL Klub első embere vezeti.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való