KERESÉS search-close

Desmond Child

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Desmond Child"

Világsztároknak ír slágereket a magyar dalszerző

Három éve mutatta be a Fókusz: Livin' on a Prayer, Livin' la Vida Loca, vagy Poison. Világslágerek, amelyek dollármilliókat hoztak Bon Jovinak, Ricky Martinnak, vagy Alice Coopernek. Ugyanaz a férfi írta mindegyiket, aki történetesen egy magyar állampolgár. 

Amerikai kosarasoknak készült az 50 milliós dal

 

Valóban nem teljesen új, valóban nem most írta, de ingyen adta a magyaroknak - ezt mondta az '56-os emlékdalról Desmond Child a közösségi oldalára feltöltött videóban. A dalszerzőt meglepte, hogy mennyien támadták a dalért, melyet eredetileg a Miami kosárlabdázóknak írt. Itthon viszont a magyar szöveg félreértése miatt többen csak "Magyarország halszagú-nak" éneklik. A dal 50 millióba került a kormánynak, az Együtt szerint ez sok egy egyszer felhasznált szerzeményért, és felveti a hűtlen kezelés gyanúját. A kormány egyelőre nem kommentálta ezt, egyszerűen mindenkit alkotásra buzdítanak.

A zeneipar két legendás producerét Budapesten értük utol

Budapesten járt a világ talán két legnagyobb popzenei producere, akiket a Fókusz kamerái előtt, a legnagyobb magyar tehetségek társaságában kérdezhettünk a Magyar Rádió 22-es stúdiójában, ahol saját szerzeményüket, egy szabadságról szóló magyar dalt vesznek fel a magyar előadókkal.

Fókusz 2016-07-18


szerző:
2016.07.18. 18:55
Desmond a milliókat hozó slágerkomponista

Livin' on a Prayer, Livin' la Vida Loca, vagy Poison. Világslágerek, amelyek dollármilliókat hoztak Bon Jovinak, Ricky Martinnak, vagy Alice Coopernek. Ugyanaz a férfi írta mindegyiket, aki történetesen egy magyar állampolgár. Desmond Child-nak hívják, aki világsztárokra nem jellemző őszinteséggel, kedvességgel mesélt riporterünknek magyar édesapjáról, béranyától született gyermekeiről, és azokról a furcsa összegekről, amelyeket mondjuk egy Robbie Williamsnak, vagy Katy Perrynek írt dala után utalnak neki.

Fókusz 2016-03-04


szerző:
2016.03.04. 18:55
Magyarországon a világslágerek alkotója

Budapesten a slágergyáros. A legnagyobb sztárokkal dolgozó, és több mint 4000 dalt író Desmond Child Magyarországra látogatott. Részletek a Fókuszban!

Story Extra 2016-03-04


szerző:
2016.03.04. 17:25
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való