KERESÉS search-close

Demjén Ferenc

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Demjén Ferenc"

Szikora: „Rózsi többet tudott, mint amit tanult”

Demjén Ferenc pénteken lett rosszul. Kórházba kellett szállítani, mielőtt kivizsgálták, agyvérzésre gyanakodtak.

Demjén Rózsi az intenzív osztályon van

Demjén Ferencet egyelőre altatják a kórházban. A zenészt agyvérzés gyanújával vitték kórházba, kiderült, hogy agyérgörcs miatt lett rosszul. Rajongók, zenésztársak a művészvilág egy emberként bízik a slágergyáros felépülésében.

Demjén Ferenc kényszerből mondta le koncertjeit

Bár csípőműtétje után áprilisra tervezte nagy visszatérését, most már biztos, hogy májusi koncertjeit sem tudja megtartani. Az énekes menedzsmentje ezt azzal indokolta, hogy az énekes „rehabilitációs kezelése folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát”.

Demjén Ferencet otthonában érte baleset

Nagyobb baj is érhette volna, de szerencsésen megúszta az esetet Demjén Ferenc. A legendás zenész saját otthonában csúszott meg a fürdőszobai szőnyegen.

Megalázóan kevés nyugdíjat kapnak a magyar rock-legendák

32 ezer, 47 ezer, és 48 ezer forint. Méltatlannak tartják nyugdíjukat a magyar rock legendák. Demjén Ferenc, Som Lajos vagy Nagy Feró is néhány tízezer forintot kap csupán az államtól, több mint 40 éves pályafutásuk után. Úgy érzik, a korábbi rendszer egyszerűen meglopta őket.

Művészek 50 ezres nyugdíjjal

Demjén Ferenc úgy érzi, hogy meglopták. A legendás zenészről a Blikk írta meg, hogy havonta 48 ezer 500 forint a nyugdíja. A hetvenéves, Kossuth-díjas Demjén nem érti, hogy ha a rendszerváltás előtt az Országos Rendező Iroda évtizedekig vonta a művészektől a nyugdíjjárulékot, most hol a pénz. A nyugdíjbiztosítási főigazgatóság szerint csak az 1988 utáni befizetések számítanak.

Egy legendát látogattunk meg!


szerző:
2017.01.03. 17:25
Egy legendát látogattunk meg!

Demjén Ferenc nemrég ünnepelte a 70. születésnapját, mi pedig alaposan kifaggattuk karrierje kezdetéről, és arról, hogy mi változott azóta a zenében.

Story Extra 2016-10-05


szerző:
2016.10.05. 16:55

Műtét vár Rózsira


szerző:
2016.08.03. 18:00
Műtét vár Rózsira

Több, mint egy hónappal ezelőtt esett el a Kossuth-díjas művész, de törött karja nem úgy gyógyul, ahogy Rózsi és az orvosok remélték. Június közepén az Itt élned, halnod kell című musicalben énekelt a fővárosban, majd a koncert után a sötétben megbotlott és elesett. 

Kiderült, mi történt Demjén Rózsi kezével!

Napok óta válltól csuklóig begipszelt kézzel kénytelen élni Demjén Ferenc, aki a hétvégén szenvedett balesetet. Egy esti fellépése után, a sötétben sétált le a színpadról, amikor megcsúszott és elesett.

Horányi Juli - Első produkció

Demjén Ferenc - Szerelem az első vérig

Ha nem fogja meg elsőre a közönséget a dal, el is lehet felejteni

Valószínűleg nincs olyan óvodás vagy nyugdíjas kis hazánkban, aki Demjén Ferenc egyik legtöbbet játszott slágerét, a Hogyan tudnék élni nélküled-et ne hallotta volna már életében legalább egyszer. Azt pedig, hogy az elmúlt 10 évben hányan esküdtek örök hűséget egymásnak erre a dalra, azt csak megtippelni tudjuk.
 

Tiltott, tűrt, támogatott dalok

Demjén Rózsinak, Presszer Gábornak és Nagy Ferónak is szembesülnie kellett azzal, nem énekelhettek bármit, bármikor, különben nem adták ki az albumukat, bezúzták azt, vagy egyszerűen letiltották a koncertet.

Miért maradtak itthon a nagy zenészek?

Koncz Zsuzsa elé szerződést toltak, Cini férjhez mehetett volna, Presszer Gábor is élhetett volna külföldön, de nem mentek, maradtak. Hogy miért, maguk mesélik el az okokat.

Demjén Ferenc komoly alkoholproblémákkal küzd?

A napokban felröppentek rosszindulatú pletykák az énekesről, miszerint problémái vannak az alkohollal. Demjén elárulta, hogy ez nem igaz, hiszen rendszeresen jár orvoshoz és jó egészségnek örvend. Sőt műsorvezetőinknek elmondta, nyarát javarészt koncertek töltik ki.

Kiteljesedtek a Demjén-rajongók


szerző:
2012.04.27. 20:59
Kiteljesedtek a Demjén-rajongók

Közös fotók, aláírások, zene, beszélgetés: megalakult az első hivatalos Demjén Ferenc rajongói klub.

Fókusz 12-04-27


szerző:
2012.04.27. 20:50
Fókusz 12-04-27

Fókusz: Miközben Cristofelre rájár a rúd, Veronikára rátalált a szerelem. Új párja Cristofel egykori ellenfele. Összehoztuk a Csillag Születik döntőseit a példaképükkel, Plazmát Ganxstával és Szirotát Keresztessel. Demjén Rózsi vadonatúj szerepben! Rajongóinak azt is elárulta, miért felejti el néha a szöveget.

Fókusz 10-12-14


szerző:
2010.12.14. 20:40
Fókusz 10-12-14

Fókusz: Először szólalnak meg együtt a nyilvánosság előtt! Németh Kristóf és felesége csak a Fókuszban beszél válságba jutott házasságáról. Több hónapig tartó szervezkedés után összehoztuk a különleges randevút! Demjén Rózsi fogadta legjobb hangú hasonmását és rajongóját, az X-Faktorban feltűnt Szabó Elődöt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való