KERESÉS search-close

Debreczeni Zita

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Debreczeni Zita"

Top 10 - Debreczeni Zita erőteljes sóhaja A kísértésben

A Kísértés című műsor bizonyos jelenetei másfél évtizeddel ezelőtt kiverték a biztosítékot: például amikor Debreczeni Zita kísértőként kifogta a nagy halat, pontosabban az ágyába vonszolta.

Debreczeni Zita Luxi Dalmát fotózta a szülőszobán

Zita vállalta Smaltig Dalma felkérését, akinek az az elsőre meghökkentőnek tűnő ötlete támadt, hogy örökítsék meg szülése pillanatait.

Debreczeni Zita megsérült!


szerző:
2019.02.13. 09:00
Debreczeni Zita megsérült!

A fotós egyik legújabb posztjában mesélt róla, miért is kellett visszafognia magát a munkában az elmúlt hetekben.

Ilyen volt Gianni és Debreczeni Zita első találkozása

Gianni a Reggeliben mesélt róla, hogyan indul egy igazi olasz ébredése, de az ételek és a dolce vita kibeszélése mellett feleségéről is mesélt.

Debreczeni Zita, a szépség háziasszonya

A szépségipar legújabb trendjeivel, és az iparág vívmányaival is megismerkedhetnek jövő hétvégén az első alkalommal megrendezett Beauty & Style kiállításon, melynek Debreczeni Zita lesz a háziasszonya.

A magyar hírességek csak VELE akartak szelfizni!

Még a celebek életében is akadnak olyan ikonok, akiknek bármi áron szeretnének a közelükbe férkőzni. Így volt ezzel Veronában Epres Panni és Debreczeni Zita is.

Debreczeni Zita elárulta, mi a tökéletes Instagram-fotó titka!

A Reggeliben kiderítettük, pontosan hogyan is készítsünk olyan közösségi posztokat, ahol a legelőnyösebb arcunkat mutathatjuk.

Debreczeni Zita és Gianni Olaszországba költöznek?

A házaspár konkrét célokkal költözne Gianni szülőhazájába.

Gianniék Olaszországot vették célba

Hosszabb időre a mediterrán országba költözik Gianni és Debreczeni Zita, terveikről egy interjúban meséltek.

Legyél te is sztárfotós, mint Debreczeni Zita!

Mi kell ahhoz, hogy valaki befusson a divatszakmában? Nemcsak Zita, de Hajas László és Holdampf Linda is megosztotta tapasztalatait. Kíváncsi vagy a sikeres karrier titkaira?

Annoni Zita:

Holdampf Linda, Annoni Zita és Hajas Laci beavattak minket a stylist, fotós és fodrász szakma rejtelmeibe.

Miért utaztak Gianniék titokban Rómába?

Gianni és Debreczeni Zita szeretik bejárni a világot, amikor csak lehetőségük van rá. Nemrég azonban okkal mentek Olaszországba, és csak most – pár hónap után –árulhatták el az okát.

Ezt eddig biztosan nem tudtad Debreczeni Zitáról!

A fotóssá avanzsált modell elárulta, hogy mi az, amit gyermekként ki nem álhatott, és aminek felnőtt fejjel egyenesen a rajongójává vált.

Világjáró magyar sztárok minden mennyiségben

Badár Sándor a Himalájánál, Horváth Éva kisfiával utazgat, Kabáték pedig az egzotikus helyeket kedvelik, Iszak Eszti, Debreczeni Zita és Dukai Regina pedig modellként járják a nagyvilágot.

Havazin 2018-03-25


szerző:
2018.03.25. 12:55
˝Ha elhinném, amiket az újságban látok, akkor nem állnék szóba saját magammal…˝

Az emberek hajlamosak arra, hogy sztereotípiák alapján kategorizálják a többieket, amihez egy-egy sorozat- vagy filmbéli szerep is hozzátesz. Az internet pedig segít abban, hogy ne felejtsünk.

Ki tudnak-e törni a celebek a skatulyákból?

Az internet, soha de soha nem felejt.Amióta fölénk szállt az a bizonyos digitális felhő, nincs menekvése szinte senkinek, még a celebeknek sem. Főleg, ha valakit például egy ezeréves videó alapján még be is skatulyáznak. Nagy kérdés, hogy ki tudnak-e ezekből törni, már ha egyáltalán ki akarnak törni...

Havazin 2018-03-18


szerző:
2018.03.18. 12:45

Havazin 2018-03-11


szerző:
2018.03.11. 12:10

Havazin 2018-03-04


szerző:
2018.03.04. 12:10

Havazin 2018-02-25


szerző:
2018.02.25. 11:55

Havazin 2018-02-18


szerző:
2018.02.18. 12:10
Vásáry André a hatodik nagylemezén dolgozik

André és Zita a nagy havazás miatt nem tudott síelni, ezért beültek egy hüttébe, ahol André beavatott minket jelenlegi projektjébe, és azt is elárulta, hogyan lett belőle énekes.

Vásáry André: Ave Maria (Havazin)

Zita egy hegy tetején található kis kápolnába vitte Vásáry Andrét a nagy havazásban, ahol az énekes előadta az Ave Mariát, ami Zita és Gianni esküvőjén is felcsendült.

Havazin 2018-02-11


szerző:
2018.02.11. 12:30
Survivor Adri csúnya vereséget szenvedett...

Zita kihívta Adrit, hogy kiderüljön, melyikük jobb asztaliteniszben, a Survivort is túlélő lány azonban csúf vereséget szenvedett.

Havazin 2018-02-04


szerző:
2018.02.04. 12:25

Havazin 2018-01-28


szerző:
2018.01.28. 11:50

Havazin 2018-01-21


szerző:
2018.01.21. 11:55

Havazin 2018-01-14


szerző:
2018.01.14. 12:00
Ezek az idei tél legtrendibb kabátjai!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kabátra érdemes beruházni idén a nagy leárazások során, akkor most jól figyelj! Összegyűjtöttük a magyar celebek által kedvelt darabokat, így tőlük lesheted el, hogy mi a trendi 2018-ban!

Miben hódíthatunk majd a strandokon? Nézzük a legszexibb fürdőruhákat!

Tegnap már kitárgyaltuk Tóth Andiékkal, hogy milyen színek és ruhadarabok viszik majd a prímet idén, de bölcsen tesszük, ha már most elkezdünk készülni a nyárra. Nézzük, a sztárok milyen bikinikre tették le eddig a voksukat.

Havazin 2018-01-07


szerző:
2018.01.07. 12:35
Kabát Peti a dzsungel után, Jamaicát is meghódította

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese és párja, Adri úgy döntöttek, hogy az újévet egy fehér homokos strandon szeretnék köszönteni. Persze, nem ők voltak az egyedüliek, akik maguk mögött hagyták kis hazánkat.

Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

Karácsonyozz úgy, mint a sztárok!

Milyen trendeket kövessünk? Milyen legyen a fa? Hogyan csomagoljuk be az ajándékokat? Vagy éppen magunkat, egy-egy ünnepi fotóhoz? Iszak Eszti, Dukai Regina és a Reggeliben Peller Annáék is felfedték az idei stratégiájukat.

Együtt fakadtak dalra a sztárok


szerző:
2017.12.20. 08:15
Együtt fakadtak dalra a sztárok

Peller Anna, Kovács Dóri és Törőcsik Dani már alig várják az ünnepeket, így most közösen énekelték el a „Kis karácsony, nagy karácsonyt”.
 

Debreczeni Zita elárulta a titkot


szerző:
2017.12.20. 08:15
Debreczeni Zita elárulta a titkot

Debreczeni Zita már évek óta foglalkozik fotózással, és most örömmel adott tanácsot azok számára, akik tökéletes karácsonyi képeket szeretnének alkotni. Zita Peller Annáék gyerekkori fényképeit is górcső alá vette, ráadásul spontán fotózásból és karácsonyi dalolásból sem volt hiány!

A Kísértés, ahol a csábítás volt a legnagyobb ellenfél

Ebben a reality-ben nem várt nyeremény a résztvevőkre, egy dolog számított csak: hűségesek tudnak-e maradni párjukhoz egy egzotikus helyen, ahol szinte minden hívógatóan tárult eléjük.

Kiss Péter Balázs zaklató sms-ekkel bombázta Debreczeni Zitát?

A Havazin egyik tavalyi adásában a Barátok közt színésze tanult meg síelni Debreczeni Zita segítségével, azonban most az is kiderült, hogy mi történt, miután kikapcsoltak a kamerák! Na, nem kell mindent komolyan venni!

Havazin 2017-12-17


szerző:
2017.12.17. 12:00
Romantikus kimaradt jelenet Giannival és Zitával!

Nézd meg a Havazin exkluzív felvételét, melyben Gianni és kedvese, Zita ellátogatnak egy csokoládé boltba, ahol képtelenek ellenállni a kísértésnek!

Havazin 2017-12-10


szerző:
2017.12.10. 11:45
Újra szingli Voksán Virág?

Két évvel ezelőtt különleges divatbemutatón jártunk, amelyen a hazai sztárvilág színe-java megjelent. Az X-Faktor felfedezettjei mellett többek között Voksán Virággal is összefutottunk, aki elárulta, nemrégiben szakított a párjával. A nem mindennapi eseményről nem hiányozhatott Debreczeni Zita és a ByTheWay sem.

Olasz kiruccanás!


szerző:
2017.10.03. 17:25
Olasz kiruccanás!

Debreczeni Zita számára Olaszország a második otthona, nagyon gyakran látogatják Giannival a mediterrán országot. Mostanában épp Toszkánát fedezi fel újra Zita, erről pedig szerencsére szuper fotókat is készít Instagram-oldalára. Észak-Olaszország amúgy is csodaszép, de a fotós a legszebb oldalát mutatja meg a környéknek.

Szuperszexi lesz az őszi sminktrend!

Főleg, ha azt kedvenc hírességeink prezentálják! Összegyűjtöttük a legvagányabb sminkeket őszre, melyből nyugodtan lehet ötletet is meríteni.

Portré 2017-09-17


szerző:
2017.09.18. 00:30
Debreczeni Zita mindig elérzékenyül, ha az esküvőjéről beszél

Ketten bemenni, és együtt kijönni. Már az esküvőjük is különleges volt. Zita Annoni, vagyis Debreczeni Zita, ragyog a boldogságtól. A portréban Gál Petra kolléganőnknek szívesen mesélt életük legszebb napjáról, ami tulajdonképpen fantasztikus élmény, több napos szórakozás volt családdal, barátokkal együtt. Zita persze nemcsak a gyönyörű, titkos esküvő részleteiről számolt be nekünk, hanem az életének nehezebb korszakairól is.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Szuperszexi őszi divat tippek sztárjainktól!

Egy új évszak beköszönte mindig izgalmas, különösen a divatrajongók számára. Megérkeznek ugyanis a legújabb kollekciók. De vajon mit viseljünk az átmeneti időszakban? Kedvenc hírességeink segítenek!

Debreczeni Zita az olasz feleség

Debreczeni Zita Gianni miatt szinte már félig olasznak vallja magát. Veronában faggattuk arról, mi az, amit imád, és mi az, amit nehezen visel az olasz kultúrában - azt is elárulta, hogy áll a nyelvtanulással.

Debreczeni Zitának a szörfözés is megy!

Gianni és Debreczeni Zita a napokban a Kanári-szigeteket vette be. Nyaralásukat ezúttal is rengeteg fotóval örökítették meg. Persze a legaranyosabbak azok a fotók, amelyeken együtt látható a boldog házaspár.

Debreczeni Zita megváltoztatta nevét a házasságkötése után

Kiderült, hogyan változtatta meg házasságkötése után nevét Debreczeni Zita. A több lehetőség közül végül a Zita Annonit választotta Instagram-profilja szerint. A férj nevének felvétele természetesen nem ritka, a  keresztnév-vezetéknév felcserélése azonban különlegessé teszi a fotós-modell bemutatkozását.

Debreczeni Zita szörfözni tanul!

A fotós a Kanári-szigeteken nyaral újdonsült férjével, Gianni Annonival. Zita Fuerteventurán egy új sportággal is megismerkedett, Bódi Sylvi pedig még tanácsokkal is ellátta a szörfözni tanuló lányt.

Elengedhetetlen kellék!


szerző:
2017.07.04. 18:00
Elengedhetetlen kellék!

Debreczeni Zita már csak modellmúltja miatt is pontosan tudja, milyen fontos szerepe van a kiegészítőknek egy szettben. Nyáron kiemelten fontos egy menő napszemüveg - ezért Zita szinte naponta váltogatja a divatos darabokat.

Így bulizott Debreczeni Zita!


szerző:
2017.06.30. 15:41
Így bulizott Debreczeni Zita!

A gyönyörű fotós dokumentálta egy Volt Fesztiválon eltöltött napját, sőt azt is megmutatta, milyen outfitben érdemes bulizni egy ilyen eseményen!

Fotók a múltból!


szerző:
2017.06.19. 17:50
Fotók a múltból!

Gianni, Debreczeni Zita, Pirner Alma és Zsidró Tamás olyan fényképeket bányásztak elő gyerekkorukból, melyeket még sehol máshol nem láthattak. A Story Extrának azt is elmesélték, milyenek voltak gyerekként.

 

Story Extra 2017-06-19


szerző:
2017.06.19. 17:25
FOTÓK: Tunéziában kalandozott Debreczeni Zita és Gianni

Különleges napokat töltött együtt Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni. A sztárpár az utazás szerelmese, ha tehetik útra kelnek, hogy minél több kultúrával ismerkedjenek meg. Március végi esküvőjük után ezúttal Tunéziát vették célba.

Itt az új őrület! Ez lesz az idei divat legszexibb találmánya!

A divat változik és folyamatosan megújul. Ám minden évben megjelenik egy olyan kiegészítő, melynek a legextrémebb egyéniségek nem tudnak ellenállni. Az egyik hírességet, már meg is hódította!

Debreczeni Zita hókirálynőként tündökölt az esküvőjén

Gianni Annoni és Debreczeni Zita háromezer méter magasan, az Észak-olaszországi Dolomitokban mondták ki a boldogító igent...

Jól indul az év!


szerző:
2017.04.19. 17:25
Jól indul az év!

Gianni Annoni számára 2017 élete végéig emlékezetes marad. Nem tudni, hogy végül megtartották –e az esküvőjüket márciusban Debreczeni Zitával, mert eddig mindkét fél sejtelmesen kitért a válasz alól. Instagramjukat böngészve az viszont egyértelmű, hogy nagyon boldogok: Gianni közösségi oldalára töltött képén úgy örül a tortának, ahogy egy focista szokott a gólnak.

Best of adással búcsúzott a Havazin

Évadzáró részéhez érkezett a Havazin, ezért összegyűjtöttük az idei szezon legemlékezetesebb pillanatait!

Havazin 2017-03-26


szerző:
2017.03.26. 12:45

Egy hét múlva egybekelnek!


szerző:
2017.03.24. 18:00
Egy hét múlva egybekelnek!

Nem várnak tovább: Debreczeni Zita és Gianni Annoni jövő hét végén összeházasodik. Bár a pár tagjai továbbra is titkolóznak, egy közeli barát elárult pár részletet a ceremóniával kapcsolatban. Úgy tudni, nem itthon, hanem Olaszországban mondják majd ki a boldogító igent, méghozzá igen szűk körben. Csak pár családtag és a legközelebbi barátok lesznek jelen a gyűrűhúzáskor. Állítólag még velük sem közölték a pontos időpontot és helyszínt, hogy véletlenül se tudódjon ki semmilyen információ. Persze ha hazatérnek, az itthon maradottakkal is csapnak majd egy nagy bulit Zitáék.

Story Extra 2017-03-24


szerző:
2017.03.24. 17:25

Havazin 2017-03-19


szerző:
2017.03.19. 12:45

Havazin 2017-03-12


szerző:
2017.03.12. 12:30
Debreczeni Zita hiába remélte, hogy ezek a bakik nem kerülnek adásba...

Emlékeztek még arra a részre, amikor Kiss Péter Balázs volt a Debreczeni Zita vezette adás sztárvendége? Mutatjuk a kimaradt jeleneteket!

Havazin 2017-03-05


szerző:
2017.03.05. 12:25

Havazin 2017-02-26


szerző:
2017.02.26. 12:35
Az énekesnő Debreczeni Zitát kérte fel a gyönyörű fotózásra!

A csinos modellből lett fotóművészt sokan kérik fel egy-egy portré elkészítésére. Öt évvel ezelőtt az énekesnő, Judy Zitát kérte fel arra, hogy gyönyörű kisbabáját örökítse meg pár fotó erejéig. Az elképesztően gyönyörű Maja mindenkit levett a lábáról, és a fotós le se tudta venni a tekintetét róla.

Havazin 2017-02-19


szerző:
2017.02.19. 12:35
Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

Debreczeni Zita és Gianni megismerkedésének története

A Havazin műsorában Gianni Annoni és Debreczeni Zita elmesélték első találkozásuk történetét, és azt, hogyan próbálta meg becserkészni Gianni Zitát.

Így tanult meg síelni és snowboardozni a sztárpár!

Gianni először síelni tanult meg, majd huszonéves korában váltott a snowboardra, Debreczeni Zita pedig a Havazinnak köszönhetően lett a síelés szerelmese.

Debreczeni Zita és Gianni hamarosan családot alapít?

A vasárnapi Havazin kapcsán, melyben az olasz műsorvezetőé és a gyönyörű fotósé volt a főszerep, összegyűjtöttük Gianni és Zita közös életének eddigi legfontosabb állomásait.

Havazin 2017-02-12


szerző:
2017.02.12. 12:35
Elmondta, miért várt eddig Gianni

Amikor Gianni Annoni novemberben eljegyezte Debreczeni Zitát, a hír lavinaként zúdult végig a magyar bulvársajtón. Azóta arra is fény derült, hogy a 45 éves, olasz származású műsorvezető és étteremtulajdonos miért várt eddig azzal, hogy végre megállapodjon.

Story Extra 2017-02-09


szerző:
2017.02.09. 17:25

Jegyespár a hegyekben!


szerző:
2017.02.06. 17:25
Jegyespár a hegyekben!

Debreczeni Zita és Gianni Annoni már napok óta Olaszország és Ausztria lejtőit rója snowboardjaival. Szerencsére Zita az Instagram-követőivel meg is osztja azokat a tájakat, amelyeket felfedeztek. Így mi is láthattuk a hóval borított, magasba tartó hegygerinceket és a kis eldugott falucskát, amit faszerkezetes házak borítanak.

Havazin 2017-02-05


szerző:
2017.02.05. 12:30

Havazin 2017-01-29


szerző:
2017.01.29. 12:35
DEBRECZENI ZITA: Már van elképzelése az esküvői ruhájáról

Debreczeni Zitát a divatikonok kapcsán faggatta ki a Fókusz stábja, természetesen az öltözködés kapcsán az esküvői ruha is szóba került. Zitánál különösen aktuális ez a téma, hiszen a gyönyörű fotós, Gianni Annoni jegyese.

Havazin 2017-01-22


szerző:
2017.01.22. 12:40

Havazin 2017-01-15


szerző:
2017.01.15. 12:15
Tűzforró és jéghideg: így búcsúztak a sztárok 2016-tól!

Mindenki a maga módján tölti el az év utolsó napját. Debreczeni Zita és Kiss Péter Balázs olyanok, mint a pólus két vége. Míg Zita trópusi éghajlaton töltötte a szilvesztert, addig a Barátok közt színésze extrém módját választotta az ünneplésnek.

Havazin 2017-01-08


szerző:
2017.01.08. 12:40
Debreczeni Zita Mexikóban ünnepelte 36. születésnapját

A gyönyörű fotós, Debreczeni Zita a minap ünnepelte 36. születésnapját. Boldog Születésnapot kívánunk!

Világot láttak sztárjaink az ünnepek alatt

Vannak, akik a téli időszakban is sort kerítenek egy kis utazásra. Néhány kedvencünk is külföldön, különlegesebbnél különlegesebb országokban pihente ki az elmúlt év fáradalmait. Ráadásul mindezt a rajongóikkal is megosztották!

Elő-nászútra ment a szerelmespár!

Gianni Annoni és Debreczeni Zita eljegyzésének híre november közepén söpört végig a bulvársajtóban. Akkor nem árultak el részleteket a közelgő esküvőről, de nyilatkozataik és mindkettejük Instagram-profilja alapján egyértelmű: nagyon boldogok. Előbb Gianni szülőföldjére, Olaszországba utaztak pihenni, de az újévet már Mexikó partjain köszöntötték.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel novemberre?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Havazin 2016-12-18


szerző:
2016.12.18. 12:50
Ciki vagy cuki? Sztárok és kedvenc kötött viseletük!

Végre itt a pulóverek ideje, amit valljuk be, nagyon élvezünk. Kedvenc hírességeink is imádják a pihe-puha ruhadarabokat, legyen az karácsonyi, vicces, divatos, sokszínű vagy egyszerű. Lássuk az idei pulcsitrendeket!

Havazin 2016-12-11


szerző:
2016.12.11. 13:10
Kiderült, hogy kitől kapott szerenádot Debreczeni Zita

Biztos, hogy sokan felételezik azt, hogy tudják a választ, hiszen nem lehetett mást, mint Zita vőlegénye. Akik Giannira tippeltek, ők bizony tévednek. A helyes megfejtés Sebestyén Balázsnál van!

Robbanás veszély

Színdarabok, számítógép alkatrészek, szervek és a wellnessel kapcsolatos fogalmak is feladták a leckét a sztároknak. Lássuk, hogyan teljesítettek!

Céllövölde

Új játékot próbálhattak ki a sztárok Sebetyén Balázs nappalijában. Ezúttal nemcsak jutalom járt a helyes megfejtésekért, hanem büntetés is a rossz válaszokért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való