KERESÉS search-close

Deák tér

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Deák tér"

Mi lehet a Deák téri rejtély megoldása?

Három éve mutattuk be: egy hatalmas sporttáskát kerített körbe a rendőrség Budapest egyik legforgalmasabb pontján. A titokzatos táska tartalmára minden járókelő kíváncsi volt, még az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői is döbbenten találgatták, vajon mi lehet benne.

Újabb beléptető kapuk a metróba

Újabb beléptető kapukat telepít a BKK a 4-es metróhoz. Ezekre a már 2 éves csúszásban lévő elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez van szükség. Bár egyelőre nem tudni, mindez mikor lesz működőképes. Másfél éve a Deák téri állomásra már építettek ilyen kapukat, de azok sem működnek még.

Emlékeztek még erre a Deák téri rejtélyre?

Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon egy hatalmas sporttáskát kerített körbe a rendőrség Budapest egyik legforgalmasabb pontján. A titokzatos táska tartalmára minden járókelő kíváncsi volt, még az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői is döbbenten találgatták, vajon mi lehet benne.

Mi állt a rejtélyes helyszínelés hátterében?

Szokatlan dolgokkal találkozhattak azok a szerencsések, akik múlthét pénteken a Deák téren sétálgattak. Egy rendőr, egy tetovált lány, aki egy zsákból bújik elő, és egy kordonszalaggal elzárt terület. Nem egy furcsa helyszínelés zajlott, mindössze a Rejtjelek című sorozatot népszerűsítették.

Gréta még sohasem érezte magát ennyire magányosnak

Ezért úgy dönt, hogy igent mond a találkozóra és megiszik egy pohár bort egyik férfi ismerősével. A lánynak szüksége van a törődésre és abban bízik, hogy így megkapja azt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Újabb verekedés a Deák téren


szerző:
2015.05.15. 18:10
Újabb verekedés a Deák téren

Még akkor is rugdosta áldozatát, amikor az a földön feküdt. Egy férfi a főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, a Deák téren verekedett össze valakivel. Erről videó készült, amit feltöltöttek az internetre.

Előzetes: Újabb verekedés a Deákon

Még a földön fekve is rugdosta áldozatát az a férfi, aki a főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, a Deák téren verekedett össze valakivel. Erről videó készült, amit feltöltöttek az internetre. Hogy mit mondanak a környékbeli üzletek dolgozói, megtudhatják este 6-kor az RTL Híradóban.

Négy embert gázolt egy autós a Deák térnél

Négy embert gázolt el, majd egy villanyoszlopnak csapódott egy járdára hajtó autó Budapest V. kerületében, a Deák térnél.

Életet menthet, ha felismerjük a tüneteket

Előadások, kiállítás és orvos- beteg találkozó várta az érdeklődőket szerdán egész nap a Deák téren, a Limfóma Világnapon.

Lángolt a busz


szerző:
2010.09.12. 09:33
Lángolt a busz

Kigyulladt egy BKV-busz szombat éjjel a Deák téren. A lángok a motortérben csaptak fel.

Kiszorítás a Deákon, kordonok a Belvárosban

A rendőrség többször távozásra szólította fel a szabálytalanul tüntetőket, majd egyesével elvitték az Erzsébet térről az embereket.

Félrevezető jegykezelő automaták a Deákon

Újra kinn vannak a jegykezelő automaták a 2-es és a 3-as metró között.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való