KERESÉS search-close

DJ

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "DJ"

Voksán Virág szexi fotózásán jártunk!

A gyönyörű DJ egy igazán dögös fotózáson vett részt - a Fókusz stábja pedig jelen volt.

Világsztárokkal erősít a hétvégi X-Faktor!

A világ egyik legsikeresebb DJ duója érkezik az RTL Klub tehetségkutatójába.

David Guetta belevetette magát az aktív pihenésbe

David Guetta fellépésről-fellépésre tízezreket szórakoztat szettjeivel, és bár imádja a dj-zést, neki is szüksége van kikapcsolódásra. Erre általában ott kerül sor, ahol éppen nagy bulit tartott.

Lotfi Begi legmélyebb érzéseiről mesélt

A DJ-producer szorongott, kételkedett abban, hogy el tudja-e majd látni az alaposan kibővült családját.

Kovács Dóri hamarosan új dallal rukkol elő!

Bár Kovács Dóri titokzatosan fogalmazott új dalával kapcsolatban, egy-két részletet mégis elárult a Reggeliben!

Milliárdok landolnak a sztár DJ-k zsebében

Mit csinál egy DJ? Keveri a zenéket, néha saját dalokat is szerez, főleg úgy, hogy zenei alapokat készít, amelyekre aztán egy-egy énekes felénekli a szöveget. Ennyi látszik kívülről, de lehet ott még valami: egy éve a Fókusz utánajárt, mennyit is keresnek.

David Guetta háromkezest játszik

Guetta azok közé a DJ-k közé tartozik, akik nem jönnek zavarba, ha egy hangszert adnak a kezükbe. Most is egy kollégájával dolgoznak a következő dalon, amit egy négy - pontosabban háromkezes formájában hoztak létre.

NÁKSI: Miamiban tolta


szerző:
2018.04.21. 15:00
NÁKSI: Miamiban tolta

Az éjjel Miamiban sem érhet véget! A 20. Ultrára idén a dal alkotója, Náksi Attila is kíváncsi volt. A magyar dj több bulin is játszott a floridai nagyvárosban a fesztivál ideje alatt. Élményeiről mesélt.

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Kustánczi Lia titokzatos tervei

Kustánczi 7 éve pörgeti a lemezeket a legnagyobb bulikban, és most a fellegekben járva egy kicsit összegezte átélt élményeit. Egy titokzatos, új projektről is beszélt…

Dévényi Tibi bácsi az „igazit” keresi

Dj Döme és Dj Pinyó nagy küzdelemre szánták el magukat, hiszen Veszprém megye legjobb lemezlovasa címéért versenyeznek. A döntnök pedig nem más, mint Dévényi Tibi, aki természetesen a pontos labdákat sem hagyta otthon.

David Guetta Guns’n’Roses kabátban feszít

David Guettát zenéjét milliók szeretik világszerte, sokan viszont kritizálják, hogy slágerei messze elmaradnak a régi klasszikusoktól. Persze butaság összehasonlítani a zenészlegendákkal a DJ-t, de érdekes látni, hogy mennyire tiszteli az elődöket

Íme a nagy kérdés: mikor érkezik a gólya?

Bernadett és Deep Junior 2 éve élnek együtt boldogan, és mostanában már a babakérdés is felröppent közöttük. Bernadettnek azonban komoly félelmei vannak, ugyanis párja DJ-ként dolgozik, így minden hétvégén egyedül hagyja őt. A nő azt szeretné, ha párja ugyanúgy kivenné a részét a gyereknevelésből, Deep Junior viszont attól tart, hogy hamarosan kifutnak az időből, és barátnője csak a kifogásokat keresi.

DJ-k hálószobatitkai!

Vokság Virág, Edo Denova és Kovács Dóri is megmutatta nekünk otthonát, sőt, hálószobájukat is. Ezek azok a nyugodt zugok, ahol egy jól sikerült buli után ki tudják pihenni magukat.

Story Extra 2017-08-21


szerző:
2017.08.21. 17:25
Kustánczi Lia tonhalas kalandba keveredett

A mai Kifőzdében a gyönyörű DJ mérettette meg magát, aki a főzés mellett a nyaralásáról mesélt Mikinek, és új műsorvezető társának, Nagy Sanyinak. Lia a zeneipar rejtelmeibe is beavatta a nézőket, és fény derült arra is, hogy mi is pontosan az a ghost producer.

Milliárdos DJ-k


szerző:
2017.07.07. 19:30
Milliárdos DJ-k

Mit csinál egy DJ? Keveri a zenéket, néha saját dalokat is szerez, főleg úgy, hogy zenei alapokat készít, amelyekre aztán egy-egy énekes felénekli a szöveget. Ja, és így csápol a pult mögött, közben pedig megy a füst és a láng. Ennyi látszik kívülről, de lehet ott még valami, mert ezért még nem fizetnek senkinek évi 20 milliárd forintot…

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Fókusz 2017-07-07


szerző:
2017.07.07. 18:55
Dévényi Tibi bácsi ma is emlékszik, milyen volt először színpadra állni

Szinte nincs olyan ember kishazánkban, akinek ha elhangzik Dévényi Tibi bácsi neve, ne a pöttyös labda, és a retró slágerek jutnának eszébe. Az ország legnépszerűbb lemezlovasa közel ötven éve szórakoztatja rendületlenül a hazai közönséget, de lendülete, és a zene iránti szeretete töretlen. Bár rengeteg idő eltelt első fellépése óta, még ma is tisztán emlékszik arra, hogy milyen érzés volt először a színpadra állni.

Sebestyén Áginak 40 fokos láza volt élete első fellépésén

Ági úgy döntött, hogy betegen is végigtolja az esti bulit. Nézd meg, hogy milyen egy igazi, Dj Sebestyén Ági féle party!

Meglepő vallomás! - Kiderült, miből élt egykor az Oscar-díjas színésznő!

Brie Larson nemrég, közösségi oldalán árulta el, hogyan kereste meg a kenyérrevalót, mielőtt befutott volna és ország-világ megismerhette volna a nevét! Érdekel, mi lehetett a foglalkozása? Eláruljuk!

Sanyi elhívta Évikét egy meztelen főzésre

Bence kíváncsi volt, hogy néz ki egy buli a nudista kempingben, ugyanis Sanyi ott DJ-ként dolgozik. A férfi elmesélte, hogy amikor a lányok latin zenét kérnek, kirakják a ciciket a pultra, Évike pedig megkérte Bencét, hogy intézzen kettejüknek VIP belépőt egy ilyen partyra.

 

DJ-k egymás közt!


szerző:
2016.08.29. 17:25
DJ-k egymás közt!

David Guetta imád a kollégáival fotózkodni. A francia lemezlovas különböző fesztiválokon és partikon szinte az összes sztár DJ-vel összefutott már: például Tiestóval, Armin van Buurennel, Martin Garrixszel. Ezeket a képeket Instagramján meg is osztja rajongóival: legutóbbi fotóján Cedric Gervaisszel szerepel együtt.

Story Extra 2016-08-23


szerző:
2016.08.23. 17:25
Fantasztikus titkot árult el hazánk legismertebb női DJ-je – Neked is leesik majd az állad!

Julia Carpentert nem kell bemutatnunk, Magyarország egyik legsikeresebb lemezlovasa, aki bájával és szerénységével mindenkit levesz a lábáról, zenéjéről már nem is beszélve. A Story Extra stábja ő hozzá is bekopogott, így beleshettünk otthonába, a legkupisabb szobába, és rákérdeztünk, hogy kisfia lesz-e vagy kislánya.

Story Extra 2016-08-01


szerző:
2016.08.01. 17:25
Kustánczi Lia a DJ pultból újra a kamerák elé ugrott!

Lia évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb női DJ nem csak itthon, hanem külföldön is. Most épp Mexikóba hívták fellépni egy klubba. Azonban az sem elhanyagolható, hogy továbbra is lenyűgöző a külseje. Ezért is kérték meg, hogy a fellépése előtt vegyen részt egy címlapfotózáson.

DJ Seherezáde egy igazi háziasszony!

Ezúttal a dögös ex-villalakó otthonába kopogtunk be, akiről kiderült, hogy meglepően házias, megmutatta kedvenc helyét a lakásban és kiskori képeit is megnézhettük. 17 kérdés és egy kis teniszezés váratlanul vágatlanul.

Instagram-posztban fakadt ki DJ Seherezade!

Sehi sosem küzdött igazán a kilókkal, de az utóbbi hónapokban posztolt fotóin az látszott, hogy derékbősége egy nádszáléhoz hasonlított. Volt, aki aggódott érte, és páran be is szóltak neki a közösségi médiában: azzal vádolták, hogy biztosan kiműttette lengőbordáit. Seherezádé kikérte ki magának a feltételezést.

DJ Seherezádé készen áll a strandszezonra

A ValóVilágból megismert, jelenleg DJ-ként dolgozó Sehi már megelégelte a tavaszt: napok óta fürdőruháit próbálja a nappalijában. Lehet neonszínű, vagy rafináltan szabott fekete, egyre megy.

Avicii befejezte


szerző:
2016.03.30. 11:00
Avicii befejezte

A svéd lemezlovas, Tim Bergling - ismertebb nevén Avicii - közösségi oldalán jelentette be, hogy egy időre visszavonul.

House DJ lett az Éjjel-Nappal Budapest egykori bombázója

Kovács Dórival DJ Doti néven találkozhatnak az éjszakában az elektronikus zene kedvelői. Már nem csak idehaza, a határon túl is gyakran zenél. Mi most egy székesfehérvári buliba mentünk el vele.

Metzker Viki olyan díjat kapott, amit nő még soha

Az év lemezlovasa lett a saját élő rádiós műsorral is büszkélkedhető szépség. Ezt a címet még senki sem birtokolhatta a gyengébbik nem képviselői közül, így duplán jár az elismerés az egykori playmate-nek. Viki már tíz éve pörgeti a lemezeket, de ő is úgy érzi, mostanra kezd kiforrni DJ karrierje. Az ex-modell tetoválásait is megmutatta a Story Extra kamerájának.

Story Extra 2016-02-19


szerző:
2016.02.19. 17:25
Táncpróbára hívtuk Kustánczi Liát: twerkelésre fel!

Lia a trendeket követve, legújabb klipjében twerkelő lányokat kért fel táncolni. A Story Extra pedig a DJ-t, hogy mutassa meg, vajon hogy megy neki ez a mozgásforma. Persze besegítettünk, és tánctanárhoz is elvittük.

Kustánczi Lia megadta magát a twerkelésnek

Lia a trendeket követve, legújabb klipjében twerkelő lányokat kért fel táncolni. A Story Extra pedig a DJ-t, hogy mutassa meg, vajon hogy megy neki ez a mozgásforma. Persze besegítettünk, és tánctanárhoz is elvittük.

Mi lett az Éjjel-Nappal Budapest szexi Zsófijával?

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik legdögösebb szereplője volt. Aki a teste helyett mindig is a zenélésből szeretett volna megélni. Zsófi nyár közepe óta nem szerepel a műsorban. Azt mondja, nagyon hiányoznak neki a kollegák, de elfoglalja magát, teljes erőbedobással zenei karrierjét építi. Elvégzett egy tanfolyamot, és most hétvégén debütált hivatalosan DJ-ként.

Fókusz 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 19:25
Fókusz 15-07-24

Fókusz: Vérlázító! - milliókat követel az államtól a szigetszentmiklósi diáklány gyilkosa, mert szerinte a börtönben rosszak a körülmények. Háborgó természet - Villám csapott tegnap a strandolókba Vonyarcvashegyen. Mire képes még az idei példátlan hőség? Mi lesz velünk? - Dárdai Pál távozása elkeserítette a magyar focirajongókat, a hisztéria közepette a Fókusznak interjút adott az új szövetségi kapitány!

Reflektor 15-07-14


szerző:
2015.07.15. 01:35
Reflektor 15-07-14

Reflektor: Aurelio már új lány mellett keresi a boldogságot. Hardwell exkluzív interjút adott a Reflektornak.

A pesti dugóban ismerkedett meg szerelmével Voksán Virág

A piros lámpánál állt, amikor egy férfi kiszállt az autójából, odament a kocsijához és elkérte a számát. Virág nem adta meg, de a közösségi oldalán levelezni kezdtek tavaly ősszel, ma pedig már az esküvőt tervezik, amit a DJ Floridában szeretne megtartani.

Reflektor 15-06-10


szerző:
2015.06.11. 01:40
Reflektor 15-06-10

Reflektor: A kisfia kedvéért kezdett teniszezni Mérai Kata. A pesti dugóban ismerkedett meg szerelmével Voksán Virág.

Fókusz Plusz 15-05-23


szerző:
2015.05.23. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-23

Fókusz Plusz: A legnagyobb buli - 60 ezer ember, a legmenőbb DJ-k. Exkluzív riport Brazíliából, a világ legnépszerűbb zenei fesztiváljáról. Sikeresek és magyarok - Divattervező, csokikészítő és magyartanár. Honfitársaink, akik 12 ezer kilométerrel arrébb, Brazíliában valósították meg álmaikat.

VV Seherezádé szakított a szerelmével

A ValóVilág5 egykori játékosa, Seherezádé hat éven át alkotott egy párt olasz szerelmével, Claudióval, nemrégiben azonban úgy döntött, véget vet a kapcsolatának. Sehi, aki az utóbbi években dj-ként járja a világot, őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Kustánczi Lia kés alá feküdt

A minap árulkodó fotót töltött fel Lia az egyik közösségi portálra, ahol jól kivehető, hogy az orra le van ragasztva. A DJ lány elárulta a rajongóinak, hogy orrsövény műtéten esett át, és most éppen lábadozik. A beavatkozásról vele beszélgettünk.

DJ Janklovics: amikor sörös korsóval ütnéd le a lemezlovast

Részlet a 15. évad 3. részéből:

Balatonakali. Nyár. Diszkó. Jöhetne már a zene is, csak egy idióta mindig belepofázik. Ő lenne a DJ. Az idegesítő nyári élményeket most Janklovics idézi fel, nem kevés hasonlósággal.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Magyar lányok Hugh Hefner villájában

Fényűző partik világsztárokkal és csinos, magukból meglehetősen sokat mutató hölgyemények a Hefner-villában, ahol szinte mindennap buli van. Hogy hogyan bírja a 88 éves egykori csajozós nagyöreg, azt két magyar fodrász hamarosan elárulja: nekik ugyanis sikerült bejutniuk a közel 70 alkalmazottat foglalkoztató guru kétezer négyzetméteres szentélyébe.

Kustánczi Lia ismét Dubaiba utazik

Kustánczi Lia már jó ideje lemezlovasként keresi a pénzét, és többek között éppen Dubaiban. Fellépett az egyik legnépszerűbb klubban is. Azt gondolhatnánk, egy ilyen helyen biztosan kap ajánlatokat gáláns arabok férfiaktól – nos, rosszul gondolnánk.

Kustánczi Lia ismét Dubaiba készül

Dubai. A Perzsa öböl legszebb városa, csodálatosan gyorsan épülő dúsgazdag metropolisz, pezsgő éjszakai élet és fülledt erotika… és állítólag szépséges magyar lányok gyakori célpontja is: veszélyes pénzkereseti lehetőség nem túl szégyenlős csajoknak. Állítólag, mert ugye mindegyik szexi leányzó, aki odamegy, természetesen nem azért megy oda.

 

Voksán Virágnak több mint 100 pár cipője van

Hazánk legismertebb női DJ-je évek óta gyűjti a cipőket, így igazán nincs könnyű dolga, amikor reggelente ki kell választania az alkalomhoz és a hangulatához leginkább illő darabot. Ezek után persze nem meglepő, hogy épp egy üzletmegnyitón futottunk vele össze.

Fókusz 14-07-23


szerző:
2014.07.23. 19:30
Fókusz 14-07-23

Fókusz: Becsapódás - Kiderült, hogyan találta el a rakéta a maláj utasszállítót. Mi jön ezután? Mi a legrosszabb forgatókönyv? Csodaország - Félmillióan élvezik az életet a világ legnagyobb játszóterén! Bejutottunk Tomorrowlandbe! Elöntött a víz! - Nézőink tucatjai örökítették meg az udvarukba, házukba bezúduló esőt. Jönnek a házivideók!

Fókusz 14-07-22


szerző:
2014.07.22. 19:30
Fókusz 14-07-22

Fókusz: Sokkoló videók - Miközben átadták a maláj gép fekete dobozait, félrevezető felvételek lepték el az internetet. Bálvány a háznál - Ők segítséget kértek tőlünk, mi titokban meglepetést szerveztünk a bajba jutott ikerpárnak. A vágyak szigete - A tengerpart, ahol bármi megtörténhet. Magyar siker és exkluzív beszámoló Ibizáról.

Magyar siker a party-szigeten


szerző:
2014.07.22. 18:00
Magyar siker a party-szigeten

A sziget, amely a legtöbb ember bakancslistáján szerepel. Ahol a plakátokon nem mosóporok, hanem világsztárok láthatóak. És ahová az emberek főleg legény- és lánybúcsúra érkeznek.

Magyarok a csillogás és a luxus fővárosában

Jelenleg mintegy 4000 magyar él az Egyesült Arab Emirátusokban, nagyrészük Dubaiban. Van közöttük sebész, pszichológus, tanár, pincér, masszőr, edző és lemezlovas is. DJ Goldhand és Tom Noize, Magyarország két leghíresebb lemezlovasa is Dubaiba költözött.

A nagy korkülönbség a boldog párkapcsolat titka?

Kóbor János és Dévényi Tibor szerint kapcsolatuk párjaikkal a korkülönbségek miatt harmónikus. Az azonban nem mindegy, hogy melyik életszakaszban van különség a felek között. Adásunkból kiderült, hogy miért nem.

Ezerrel pörget a két Dévényi

Dévényi Tibi bácsi és fia esténként együtt pörgetik a bakelitet. Habár nem ugyanazt a stílust játsszák, de ahogy otthon, úgy a DJ pult mögött is jól megértik egymást és gyakran előfordul, hogy tiszteletüket teszik a másik bulijain. A 8:08 – Minden reggel adásában a közös munkáról, és a családon belüli versengésről faggattuk őket.

Tizenéves suhancok az éjszakában

Lehet-e tiltani a bulizást, és fel lehet-e készíteni a lázadó kamaszokat, hogy mi vár rájuk az éjszakában? Regős Judit családi tanácsadóval és Voksán Virág DJ-vel beszélgettünk.

Fókusz 13-09-24


szerző:
2013.09.24. 19:45
Fókusz 13-09-24

Fókusz: Egyszer nem sikerült, most ismét megpróbálták. Dóra és Ákos felszántották az X-Faktor színpadát. Seherezádé leelőzte Paris Hiltont. A legerotikusabb dj-k nemzetközi ranglistáján a ValóVilág bombázója harmadik lett. Csak a szerelem számít vagy a pénz sem mindegy? Ismert magyar hölgyek arról, hogyan választanak párt maguknak.

Seherezádé és a szexi DJ lista


szerző:
2013.09.24. 19:00
Seherezádé és a szexi DJ lista

DJ Seherezádé szexisebb, mint Paris Hilton. Egy neves internetes magazin tízes listáján meglepő, de örömteli sorrend alakult ki: az egzotikus nevű egykori ValóVilág versenyző bronzérmes lett a legérzékibb modell dj-k között.

Reflektor 13-09-20


szerző:
2013.09.21. 01:00
Reflektor 13-09-20

Reflektor: Rippel Feri válófélben lévő felesége megtörte a csendet. Farkasházy Tivadar a lovira jár az unokáival. Roger Sanchez hűséges férjnek tartja magát.

Fókusz 13-08-28


szerző:
2013.08.28. 19:45
Fókusz 13-08-28

Fókusz: Bulikirálynők - Külföldön ezrek tombolnak rájuk, itthon viszont alig fogadják el őket. Magyar női lemezlovasok. Seherezádétól Julia Carpenterig. Mindenük odaveszett - Férje megverte, majd felgyújtotta a házat. Az édesanyával és a gyerekekkel visszamentünk életük romjaihoz. Mit rejtegetnek? - Turkáltunk és meglepődtünk. Miről árulkodik egy női táska? Dundika és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői most kipakolnak.

Női DJ-ink nemzetközi babérokra törnek

Algériában, Ibizán, Hong Kongban és sok más elképesztő helyen fellépnek. Míg külföldön bezenélik magukat a lemezlovasok történelmébe, addig nálunk kevésbé pezsdítő a fogadtatásuk. Julia Carpentertől Seherezádéig kikérdeztük a lányokat sikerük titkáról!

Avicii, Raikkönen és őrült deszkás trükkök egy helyen

Végy egy leharcolt gyárépületet, pofozd ki hatalmas graffitikkel és egy óriási művészi gördeszkapályával. Hozz egy világhírű Forma-1-es pilótát, és hozd el a világ egyik leghíresebb dj-jét is. Így kerekedett egy hatalmas, rendhagyó party a csepeli éjszakában.

Dévényi Tibor meg akar gyógyulni

A retro DJ súlyos cukorbeteg, bár állapota egyre jobb. Persze nincs is más választása, mint meggyógyulni, hiszen 12 éves fiának egy aktív, fitt és egészséges apukára van szüksége.

Voksán Virág ismét Föld körüli pályán mozog

DJ Flower, azaz Voksán Virág mindig megtalálja azt a helyet, ahol legjobban süt a nap és ahol a legjobban szól a zene. Ezúttal 5 napot töltött a karneváli Rio de Janeiróban.

Voksán Virág dél-amerikai kalandjai

A playmate-ből lett DJ nemrégiben Latin-Amerikában járt, ahol hihetetlen kalandokban volt része. Lövöldözésbe keveredett, kirabolták és cápák lestek rá fürdőzés közben. Ráadásul még szerelmes is lett.

Fókusz 2012-11-30


szerző:
2012.11.30. 20:55
Fókusz 2012-11-30

Fókusz: Az életükért énekeltek - Kik azok, akik az X-Faktor történetében a legtöbbször párbajoztak? És ki az az egy, aki soha?? DJ-k a csúcson - Megválasztották az év legjobb lemezlovasait. A fiatalok kedvencei évek óta ugyanazok! Halálos kór - Egyre több magyar huszonéves lesz HIV fertőzött! Sokan éveken keresztül nem is tudnak róla, egymásnak adják tovább!

Lemezlovasok éjszakája


szerző:
2012.11.30. 19:00
Lemezlovasok éjszakája

Bármerre nézünk, egyre több a lemezlovas! Vannak, akiknek speciális módszerek kellenek, hogy kitűnjenek a tömegből, de olyanok is, akiknek ilyenekre nincs szükségük. A szakma és a közönség csütörtökön közülük is megválasztotta a legjobbat.

DJ Seherezádé kalandjai a nagyvilágban

Nagy Vivien, ismertebb nevén Seherezádé, a szőke démon ismét a köztudatban. A két szótag megmaradt a neve előtt, de már nem VV, hanem DJ – fantasztikus felemelkedése azonban így is mesébe illő.

Fókusz 12-10-30


szerző:
2012.10.30. 20:50
Fókusz 12-10-30

Fókusz: Mindenkit meglepett - Balogh Edina nem tagadja, otthagyja a Barátok köztöt, a jól értesültek szerint babát vár. A pusztítás nyomában - Halálos áldozatok, robbanás, menekülés - megszólalnak a hurrikán magyar túlélői. Idegen tollakkal? - Más énekel Seherezádé helyett új dalában? A férfiak mindenhol megőrülnek érte.

Megérkeztek a világsztárok az RTL II színpadára

A Budai Vár 3 napra egy kicsit visszaalakul a 80-90-es évekre. Az RTL II színpadán világsztárok lépnek majd fel, míg néhány méterrel arrébb a világ leghíresebb DJ-i szórakoztatják a Unique fesztivál résztvevőit.

Címlapról a DJ pult mögé


szerző:
2012.08.17. 18:40
Címlapról a DJ pult mögé

Egy női DJ, aki kivételesen nem modellből vált lemezlovassá. Metzker Viktória már bejárta az egész világot. Zenei karrierje felfelé ível, világsztárokkal lép fel, nívós helyekre hívják, és óriásplakátokon szerepel.

A siker ölelésében: Seherezádénak minden összejött!

Egy ország találgatta, mi lesz Seherezádé sorsa a ValóVilágban, miután könnyes szemekkel végignézte barátja elbocsátó üzenetét. A kiköltözés után pedig a sokat vitatott DJ karrierje miatt került a címlapokra. Most pedig? Kicsattan a boldogságtól és a sikertől.

Fókusz 12-08-15


szerző:
2012.08.15. 20:05
Fókusz 12-08-15

Fókusz: Újra együtt - Seherezádé hisz a felmelegített húslevesben, hiába szakított olyan durván vele Claudio. Külön utakon - Válásával lett címlapsztár a Szinetár-Bereczki páros. Mi, illetve ki állhat a szakítás hátterében? A bajnok nyomában - Meglepetésparti, masszázs és barátnő. Egy napot töltöttünk az aranyérmes Berki Krisztiánnal.

A fesztivál beférkőzött David Guetta szívébe

Zamárdit a Balaton Sound ideje alatt sokak szerint Ibizához lehet hasonlítani: csinos, bikinis lányok, és sportos, félmeztelen férfiak, egymás hegyén-hátán, akik sosem fáradnak el, éjjel-nappal buliznak a dübörgő zenére.

Kustánczi Lia ma már nem a testéből él

Kustánczi Lia egy percig sem habozott váltani. Nem várta meg, hogy kiöregedjen a modellszakmából, hanem pályát módosított. DJ lett.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

DJ Seherezádé egyre durvuló harcát vívja

A zenéhez menekül – ha van 5 perce, azonnal a lemezjátszókhoz lép és gyakorol Seherezádé. Így jobban elviseli a szerinte rosszindulatú kritikákat. Az elmúlt hetekben ugyanis minden napra jutott belőlük.

Fókusz 12-06-14


szerző:
2012.06.14. 20:55
Fókusz 12-06-14

Fókusz: Egy nap a szívtipróval - Csányi Sándor ritkán enged kamerát a hétköznapjaiba, a Fókusszal kivételt tett. Bombázó a Föld körül - Voksán Virág egész évben külföldön turnézik, van olyan ország, ahol a száz legjobb nő közé választották. Életfogytiglan - ... a csepeli kettős gyilkosság vádlottjaira. Deme Gábor szülei korábban egyedül a Fókuszban szólaltak meg.

Exkluzív világkörüli turné a bombázó DJ-vel

Amerika, Dubai, Hong Kong, Mexikó, Törökország vagy Egyiptom –csak néhány olyan hely, ahová Voksán Virág már haza jár, és ahol legalább annyi rajongóval büszkélkedhet, mint itthon.

Fókusz 12-05-11


szerző:
2012.05.11. 20:50
Fókusz 12-05-11

Fókusz: Tökéletes páros - Hogyan dől el, mit vegyenek fel a Csillag Szüleik show-jára? Ördög Nóra és Lilu ruhapróbáján jártunk. A meztelenség ára - Magyar topmodellek, akik erotikus címlapokon is szerepelnek. Kényes munkák a világkarrier dobogóján. A nagy bejelentés - A többi szexbomba után ő is beáll a sorba. VV Seherezádé elárulja, miből akar megélni a jövőben.

VV Seherezádé nagy bejelentése


szerző:
2012.05.11. 19:17
VV Seherezádé nagy bejelentése

Nem törődik a megjegyzésekkel, Seherezádé akkor is beleveti magát az éjszakai show-bizniszbe, ha ez sokaknak nem tetszik majd. Bár a kibővített köbcentikkel adná magát a lehetőség, nem az a cél, hogy levetkőzzön. Annál is inkább, mert most épp szerelmes.

Sztárinvázió: 150 zenei produkció egy nap alatt

Alfától az Omegáig, pontosabban szólva az Apolló 23-tól Zalatnay Saroltáig. Vajon hogyan fér meg 150, különböző stílusú előadó Szellő Istvánnal kiegészülve egy koncerten belül?

Fókusz Plusz 12-01-14


szerző:
2012.01.14. 19:30
Fókusz Plusz 12-01-14

Fókusz plusz: Magyar címlaplányok, akik lemezlovasok lettek. A testük vagy a zenéjük miatt kíváncsiak rájuk? És mit gondol róluk a szakma? Szörnyű látvány egy csepeli tanyán, ahova az Állatvédőrséggel együtt hatoltunk be. Házi kedvencek, akiket gazdáik dobtak ki. De mi a megoldás?

Hogyan lesz egy szexbomba az éjszaka királynője?

Kíváncsiak voltunk, hogy a vetkőző modellek, egykori sztriptíz táncosok mennyit értenek a zenéhez, hogyan tanultak DJ-skedni? Mit gondol róluk a lemezlovas szakma elitje, no meg az önfeledten bulizó, feldobott közönség.

Fókusz 11-12-05


szerző:
2011.12.05. 20:20
Fókusz 11-12-05

Fókusz: Beigazolódtak Kováts Vera baljós gondolatai - az énekesnő már az X-Faktor délutánján megérezte, hogy párbajozni fog. Megmutatjuk a show legfeszültebb pillanatait! De ott voltunk akkor is, amikor Annamarinak el kellett hagynia a ValóVilág stúdióját! Döbbenten szembesült a róla szóló újságcikkekkel, és először beszélt gyermekéről, akit korábban örökbefogadó szülőkre bízott.

Benkő Dániel és Hamvai PG világhódító terve

Dániel azt találta ki, hogy az őt szerető mai fiatalokat becsábítja a komolyzenei műfaj fellegvárába, amit úgy szeretne elérni, hogy az ő nyelvükön szólal meg: a két stílus egy zenében, igazi kortalan műfajt teremtve.

Dukai Regina David Guettát stírölte

Filmet forgattak a világszerte népszerű dj, David Guetta életéről. A film magyar bemutatóján Dukai Reginával is összefutottunk, aki nemrégiben személyesen is találkozott Guettával.

Fókusz 11-11-25


szerző:
2011.11.25. 20:20
Fókusz 11-11-25

Fókusz: Először szólalnak meg a tragédia óta Czézi volt élettársának hozzátartozói. A férfi azután vetett véget életének, hogy vállalkozása tönkrement és énekesnő szerelme is elköltözött tőle. László édesanyja és a testvérek Fókuszban beszélnek a tragédia körülményeiről. Teltházas koncertjén Wolf Kati szülei, férje,testvére, kislánya és legjobb barátai ünnepelték az énekesnőt. A közönség állva tapsolt, Kati pedig hosszú percekig fel sem tudta fogni sikerét.

Vendégségben a dj világ krémjénél

A legnépszerűbb magyar lemezlovasok avattak be bennünket a szakma titkaiba. Bárány Attila még a családját is bemutatta nekünk, de meglátogattuk Sterbinszky-t is. Bulijaikon fiatalok ezrei tombolnak, és most a közönség a kedvencek kedvencét is díjazta.

Paul van Dyk exkluzív interjút adott a Reflektornak!

A DJ-óriás nem először jár Magyarországon, most Siófokon forrósította fel a hangulatot.

Alíznak, Editnek és Virágnak is fontos a tanulás

Rátermettség, talpraesettség, egy kis szerencse: ezek biztosan kellenek a sikerhez. A lányok szerint, ha mindez megvan, akkor kötelező a diploma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való