KERESÉS search-close

D. Tóth Kriszta

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "D. Tóth Kriszta"

D. Tóth Kriszta próbálta kiírni magából a gyászt

A televíziós és újságíró egyszer már kiadta azt a regényt, amihez édesanyja életéből merített ihletet. A történet alapja igaz, de a szereplők nevét megváltoztatta, mert többségük még él.

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

Rozina sokkot kapott Lovasi András láttán

A Kiscsillag frontembere hihetetlenül zavarba hozta a gyerekkora óta érte rajongó Rozinát. A hirtelen jött sokk után viszont már jöhetett is a beszélgetés. András legközelebbi projektjükről, koncertjeikről, a régiidők nagy sztorijairól és persze az időbeosztásáról is mesélt.

 D. Tóth Kriszta munkának álcázta a nyaralását

Író, újságíró, műsorvezető, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője, UNICEF nagykövet. Krisztát ösztönös közlési kényszer vezérli. Médiamegjelenéseit is ugyanerre a belső motivációra vezeti vissza. De mikor pihen? Hogyan tud néha ő is kikapcsolni? Újdonsült hobbijáról és a krétai nyaralásáról is mesélt.

Íme D. Tóth Kriszta új sorozata!


szerző:
2017.12.15. 08:50
Íme D. Tóth Kriszta új sorozata!

Szentesi Éva nagy elhatározásra szánta el magát: felnőtt fejjel megtanul vezetni. A blogger teljesen a nulláról veselkedik neki a jogosítvány megszerzésének, amiről egy sorozat is készül D. Tóth Kriszta produceri szárnyai alatt.
 

D. Tóth András váratlan vendége

D. Tóth András és Kriszta nem csak testvérek, hanem kollégák is, de az élet más utakra sodorta őket, ezért is lepődött meg a Fókusz műsorvezetője, mikor egyik nap az RTL épületében találkozott nővérével. Persze a meglepődés gyorsan örömbe csapott át, az pedig egy szelfibe torkollott. Így a nagy találkozásnak András instagram követői is szemtanúi lehettek.

D. Tóth Kriszta beavatott minket a cyberbullying világába

Az internetes zaklatás manapság jelentős probléma a fiatalok körében. D. Tóth Krisztát arról kérdeztük, hogyan lehet megelőzni a cyberbullyingot, és mit lehet tenni, ha már áldozatává vált gyermekünk.

Tucatnyi hazai celeb kampányol a nők alacsony fizetése miatt

Már jócskán beléptünk 2017-be, a magyar nőknek viszont valójában csak most kezdődik az újév, hiszen mindeddig a 2016-os fizetésükért dolgoztak. Most az Elle Magazin felhívására egyesítette erejét D. Tóth Kriszta, Erős Antónia, Schell Judit, Winkler Nóra, Réz Anna, Hajós András és Vitáris Iván is az RTL Magyarország vezérigazgatójával Vidus Gabriellával és a Prezi három alapítójával Árvai Péterrel, Somlai-Fischer Szabolccsal és Halácsy Péterrel, hogy felhívják a figyelmet a szomorú tényre: a #nőiújév csak február 24-én kezdődik. Közösen azonban tehetünk ez ellen! 

Guinea helyreteszi az európai ember értékrendjét

Az UNICEF Magyar Bizottságának csapatát kísérte el riporterünk D. Tóth András Guineába. A csapat azt szerette volna megnézni, hogy hogyan segít a szervezet a családokon egy évvel az Ebola-járvány után, de ennél sokkal többet láttak az afrikai országban.
 

A világ egyik legszegényebb országában jártunk

Guineában, a világ egyik legszegényebb országában jártunk, ahol ezreket ölt meg az ebola. Láttuk, hogyan küzd az UNICEF, hogy a szülők iskolába engedjék a gyerekeiket. És megnéztük mi történt az olimpia óta a legsikeresebb sportolókkal. Ki hol pihent, és kik azok, máris keményen edzenek Tiokióra. Szombaton az RTL Híradó után várjuk Önöket a Fókusz Pluszban.

D. TÓTH KRISZTA:

D. Tóth Kriszta az UNICEF Magyar Bizottságának nagykövete öccsével, D. Tóth Andrással és Tausz Katalin, gyermekjogi igazgatóval, azért utazott Guineába, hogy segítsék az UNICEF és az Európai Unió egyik fő programját az Emergancy Lessons-t. Így a kis csapat küldetésül tűzte ki, hogy meggyőzzék a helyi szülőket arról, hogy engedjék a gyerekeiket iskolába. D. Tóth Kriszta szerint a nyomorból való kiút egyik fő megoldása az oktatás lehet.

Divatfüggők: Ki miatt látogattak el Magyarországra a világ legszebbjei?

Gyönyörűen kidolgozott képekkel érkezett Budapestre a magyar származású svéd fotográfus, Péter Faragó és felesége Ingela Klemetz Faragó fotósorozata, amelyen olyan szupermodelleket csodálhattunk meg exkluzív öltözékben, mint Palvin Barbara, Mihalik Enikő, vagy akár Vanessa Axente. Vajon ki az a hölgy, akiért a világ minden tájáról idecsődültek az ismert hölgyek, szupermodellek. Nem más, mint a divat nagyasszonya, aki 132 évvel ezelőtt született.

 

Varnus Xavér métereket zuhant egy orgona javítása közben

Az állapotáról és a baleset pontos körülményeiről faggattuk videó telefonon keresztül. de vendégünk volt még Koós János, D. Tóth Kriszta és Horányi Juli is. Hogy velük miről beszélgettünk, s hogy milyen témák voltak még a csütörtöki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

D. Tóth Kriszta egy évig nem sminkeli magát?

Nem mindennapi kezdeményezést indított útjára Kriszta. Negyvenedik születésnapján megfogadta, hogy egy éven át, minden nap közzé tesz magáról egy smink és utómunka nélküli fotót. Hogy mi ezzel a célja és mi mindenbe vágott bele az utóbbi időben, azt ő maga mesélte el nekünk.

D. Tóth Krisztát lánya inspirálja

Az egykori műsorvezetőt kislánya inspirálja a gyerekeknek szóló történeteiben, de nem szeretné, ha kislánya idő előtt a nagy nyilvánosság elé kerülne. Kriszta igyekszik minél több időt tölteni Lolával, így nem csak elkíséri a hip-hop órákra, de még együtt is táncolnak.

8:08 – Minden reggel 13-10-21

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

D. Tóth Kriszta 22 évesen veszítette el az édesanyját

A népszerű televíziós szinte még gyerek volt, amikor az édesanyját váratlanul elragadta a halálos kór, és nem tagadja, hogy a tragédia az egész életét meghatározta. Kriszta megrázó őszinteséggel mesélt riporterünknek a gyászról és arról, hogy milyen is volt az anyukája.

Reflektor 13-06-21


szerző:
2013.06.22. 00:30
Reflektor 13-06-21

Reflektor: D. Tóth Kriszta 22 évesen veszítette el az édesanyját. L.L. Junior nem rejtegeti tovább a családját.

D. Tóth Kriszta kiírta magából a gyászt

D. Tóth Kriszta szerint a gyásznál intimebb dolog nem létezik a világon, mindenkinek más és más módszere van arra, hogy hogyan fogadja el családtagja, barátja elvesztését. Ő kiírta magából a gyászt, regényt írt édesanyja elvesztéséről.

Reggeli 10-11-17


szerző:
2010.11.17. 08:35
Reggeli 10-11-17

Reggeli: Valóban Amerikába megy a NON STOP? Az X-Faktor szombati kiesőit a Reggeliben faggattuk, de nálunk járt D. Tóth Kriszta és Kovács Lázár egykori kedvese, Andrea is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való