KERESÉS search-close

Dömsöd

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dömsöd"

Veszély: szembe ment egymással két vonat Dömsödnél

Néhány száz méteren múlt az ütközés. Szembe ment egymással két vonat Dömsödnél. Az eset még múlt pénteken történt, erről egy szemtanútól értesült az RTL Híradó. Az utas azt mondta, leszállás után látták, hogy egy másik vonat is áll az övékkel szemben. A MÁV a honlapján a balesetről csak annyit közölt, hogy egy gyorsvonat nem a kijelölt helyen állt meg. Azt, hogy két szerelvény szembement egymással nem írták. Megkérdeztük, hogy miért, de nem válaszoltak.

A szögesdrót sem állta útját a szökevénynek

Bravúros módon, a több mint öt méter magas fallal és szögesdrót-kerítéssel védett tököli börtönből szökött meg tavaly októberben egy fiatalember. Most emeltek vádat ellene. A dömsödi tolvajt 40 rendbeli lopás miatt ítélték el, de alig két hónapig bírta a bezártságot. Két nap alatt elkapták, de addigra már újra lopott, így most a szökés mellett ezért is felelnie kell a bíróság előtt.

Megalázták a kislányokat az iskolában

Le kellett tolniuk az alsóneműt, hogy kiderüljön, ki piszkította össze a lányvécét. A Blikk szerint erre kötelezte Dömsödön az alsós diáklányokat több tanár és a takarítónő is. Az intézményvezető és KILK is vizsgálódik. A gyermekjogi szakértő szerint ez bántalmazásnak számít.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való