KERESÉS search-close

Dés László

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dés László"

Újra együtt a 90-es évek egyik legütősebb zenekara

Geszti Péter jelentette be, hogy ismét lesz Jazz+Az az eredeti felállásban. 2020-ban egy szuperkoncerten lépnek fel.

A sikereik csúcsán hagyták abba, most újra összeáll a Jazz+Az!

Három szexi, fiatal lány, a még gyerekképű Geszti Péter és a bongyori hajú zeneszerző-szaxofonos, Dés László. Ez volt a 90-es évek végén a Jazz+Az nevű zenekar, amelytől 4-5 olyan sláger született, amelyet még ma is játszanak a rádiók. Bár rendkívül népszerűek voltak és rengeteget szerepeltek a sajtóban, a csapat mindössze két évig koncertezett és 2000-ben feloszlottak. Most úgy döntöttek, hogy a Fókuszban tesznek egy fontos bejelentést.

Életműdíjat kapott Dés László


szerző:
2019.03.20. 09:03
Életműdíjat kapott Dés László

Korunk egyik legnagyobb zeneszerzője újabb elismerést zsebelhetett be. Dés Lászlót az Artisjus tüntette ki.

Dés László 64 évesen ad ki először előadói lemezt

A Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész korábban szerzőként és hangszeres előadóként hatalmas ismertségre és népszerűségre tett szert. Musicalek, filmzenék, dzsessz lemezek és nagy slágerek sora fűződik nevéhez, ám soha korábban előadói lemeze nem született. Egészen mostanáig.
 

Dés László elárulta a siker receptjét

 A Kossuth-díjas zeneszerző szerint semmi sincs kőbe vésve, ma is ugyanúgy küzd az elismerésért, mint pályája elején.

Radnóti est a zsinagógában

Különleges előadás különleges helyen. Radnóti Miklós születésnapja után mutatták be Szegeden a zsinagógában azt a művészeti estet, ami verseken, naplórészleteken és Dés László zenéjén keresztül mutatja be Radnóti és felesége életét.

Portré 2017-06-18


szerző:
2017.06.19. 01:10
Dés László:

A színház történelmet író musicalek zeneszerzője Dés László élete első balett-drámájának ősbemutatójára készül, a Vágy villamosára. Ezzel a zeneszerző és Venekei Marianna, koreográfus hét éve dédelgetett álma válik valóra a napokban. De nemcsak erről faggatta ki a művészt Barabás Évi a Portréban!

A Portré teljes adását megnézhetik az RTL Moston!

Dés László:

Dés László mesélt a 90-es évek ikonikus filmjeiről, mint a Sose halunk meg és a Miniszter félrelép, illetve színházi munkáiról is. Dés három éve dolgozik A Vágy villamosa balett változatán, aminek a bemutatója június 17.-én lesz az Erkel Színházban.

A vágy villamosa Dés zenéjével

A világon egyedülálló vállalkozásra készül az Operaház és a Nemzeti Balett. Táncprodukció készül A vágy villamosából. Tennessee Williams világhírű művéből még soha nem született eredeti zenével ilyen előadás. A 100 perces zenefolyamot Dés László komponálta.

EGYEDÜLÁLLÓ: 70 éve töretlen a sikere

A vágy villamosából kortárs táncprodukció készül! Hetven éve töretlen a népszerűsége. Könyvben, filmen és színdarabként is. A darab minden hangját és taktusát alaposan kidolgozták, hiszen zenével és tánccal kell elmesélniük a történetet.

NÉZZEN BELE: Táncprodukció készül A vágy villamosából

2010 áprilisában kezdett hozzá a munkához Dés László, akkor kereste meg Venekei Mariann balettmester az ötlettel. A darab minden hangját és taktusát alaposan kidolgozták, hiszen zenével és tánccal kell elmesélniük a történetet.

Radics Gigi élő legendákkal zenélt

A 20 éves énekesnő vasárnap olyan nevekkel énekelhetett együtt, mint Zorán és Dés László. A nagy találkozásról egy közös kép is készült, amin a a háttérben a muzsikus csapat is feltűnik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való