KERESÉS search-close

Curtis

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Curtis"

Curtis kijött az elvonóról

Curtis azt írta Instagram oldalán, teljesen új ember lett. Egyúttal köszönetet mondott azoknak, akik hittek benne. Curtis január elején közölte, hogy elvonóra megy. Egykori barátja és fellépőtársa, Majka tavaly augusztusban beszélt először arról nyilvánosan, drogproblémái miatt megszakítja a közös munkát Curtis-szel.

Tényleg elvonóra megy Curtis?

Amikor nyár végén Majka a nyilvánosság előtt szakított zenésztársával, annak drogfüggősége miatt, Curtis még mindent tagadott. Négy hónap elteltével ezen a héten azonban a nyilvánosság előtt beismerte, hogy zenésztársának, barátjának mindenben igaza volt.

Curtis beteg, elvonóra megy

Belátta, hogy beteg és elvonóra megy Curtis. A rapper ezt közösségi oldalán jelentette be. Arra is utalt, hogy egykori barátjának és fellépőtársának, Majkának - ahogy fogalmaz - mindenben igaza volt. Majka még augusztusban rakta ki a zenekarból Curtist a drogpeoblémái miatt. Most azt írta, szereti és sok sikert kíván neki.

Hiába várták a gyerekek Curtist

Curtis nem ment el - Több száz állami gondozott és fogyatékkal élő gyereknek kellett csalódnia a DEKOM szerint. A debreceni különleges mentő- és orvoscsoport idén a rapperrel közösen látogatta volna meg a gyermekotthonban élő gyerekeket, de a zenész végül nem tartott velük. A DEKOM-osok szerint aznap már hiába várták és keresték, még telefonon sem érték el.
Curtis szerint ez nem igaz, állítja, hogy napokkal korábban lemondta a programot ezért most ügyvédhez fordul.

 

CURTIS: Most nem vagyok hibás és sajnálom, hogy így alakult

A debreceni különleges mentő- és orvoscsoport, a DEKOM idén a rapperrel közösen látogatta volna meg a gyermekotthonban élő gyerekeket, de a zenész végül nem tartott velük. Szerintük aznap már hiába várták és keresték, még telefonon sem érték el. Curtis szerint ez nem igaz, állítja, hogy napokkal korábban lemondta a programot ezért most ügyvédhez fordul.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Itt a The Biebers legújabb klipje!

Nem akármilyen retro hangulatú klippel jelentkezett Puskás Peti és csapata - ha a dallam fülbe, akkor a látvány mindenképp szembemászó!

Curtis először nyilatkozott botránya óta a Fókusznak!

A zenész nemcsak fellépett, hanem játszott is Kabát Peti búcsúmeccsén!

Kabát Peti végleg elbúcsúzott a focitól

Véget ért egy korszak. A focista utoljára lépett nagypályára, utoljára játszott labdarúgóként, de nem maradt egyedül, hiszen sokan elmentek a gálára, hogy elbúcsúztassák.

Így búcsúzott Kabát Peti a focitól

Kabát Péter szögre akasztotta a stoplist. A búcsúmeccs a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat része volt, azzal a nem titkolt céllal, hogy visszacsalogassák a nézőket a stadionokba. Az MTK pályáján Színész - Újságíró rangadót játszottak, a pályán többek között Puskás Petivel és Istenes Bencével is.

CURTIS: először nyilatkozott stábunknak a drogügy óta

Az újpesti focistából lett rapper körül forrt a levegő az elmúlt hetekben. Úgy tűnik Curtis-t, állítólagos drogproblémái nem akadályozták meg abban, hogy pályára lépjen. Ráadásul duplán, hiszen nem csak focizni jött, hanem fellépni is Kabát Péter búcsúmeccsére.

Majka, Curtis és a kokain – érvek és ellenérvek

Van, aki szomorú, mert feloszlott a kedvenc együttese. Van, aki dühös, mert Majka az érintett akarata ellenére nyilvánosságra hozta, hogy Curtis a kokain rabja lett. Van, aki pedig örül, mert azt gondolja, hogy ha valaki nagyon belecsúszik a drogokba, segítségként bármi megengedett… Az ügy a zenésztársadalmat is megosztotta.

Miért drogozik sok zenész?

A siker és a túlzott elvárások miatt sok zenész, művész nyúlt már drogokhoz. Gondoljunk csak Jim Morrisonra, Jimi Hendrixre, Janis Joplinra vagy Amy Winehouse-ra… Keressük az okokat!

PUZSÉR SZÓKIMOND: A Majka-Curtis botrány

Majka és Curtis hangos szakításával került ismét rivaldafénybe a „sztárok drog-problémája” téma. Puzsér Róbert szerint a nyilvános lejáratás eszköze sosem segít. 

Nem nyomoznak Curtis ellen


szerző:
2018.08.28. 18:19
Nem nyomoznak Curtis ellen

Nem nyomoznak Curtis ellen a drog-ügyek miatt. A szegedi ügyészség azt közölte, elutasították a rapper ellen érkezett feljelentést, mert nem gyanítanak bűncselekményt. Curtist, azaz Széki Attilát Tényi István jelentette fel- ő rendszeresen tesz feljelentést szerinte fontos közügyekben-, miután zenésztársa Majka múlt héten nyilvánosságra hozta, hogy kirakja őt közös bandájukból kokainfüggősége miatt. A Híradónknak nyilatkozó ügyvéd szerint Curtisnek nem kell tartania attól, hogy múlt- béli drogfogyasztások miatt felelősségre vonják.

DopeMan keményen beleállt a Majka-Curtis ügybe!

DopeMan is megszólalt az utóbbi napokban kirobbant botrány ügyében!

Botrány után: ilyen volt Curtis fellépése

A Fókusz stábja ott volt Curtis első egyedüli fellépésén a kokainbotrány után. Mindenki más állásponton van az üggyel kapcsolatban. A dologról Dopeman-nek is volt véleménye.

„Egy függőnek kell a mélypont!”

Egy függőnek kell a mélypont, és ez minél rosszabb, annál jobb. Ezt mondta az RTL Híradónak egy drogfüggőkkel foglalkozó szakértő. Szerinte érthető, hogy Majka nyilvánosan beszél korábbi zenésztársa drogproblémáiról, de nem biztos, hogy helyes döntés volt. Az egykori valóságshow-sztár egy koncerten rúgta ki közös bandájukból Curtis-t, annak kokainfüggősége miatt.

CURTIS-ÜGY: „Élete végéig drogfüggő lesz, de nem kell használnia!”

Majka egy koncerten rúgta ki közös bandájukból Curtis-t, azaz Széki Attilát annak kokainfüggősége miatt. Vajon helyes döntés volt? Az RTL Híradó Bajzáth Sándor, addiktológiai konzultánst kérdezte –többek között-  arról, hogy mit kell csinálni, akkor ha szerettünk a drog csapdájába esik.

Videóban tálal ki Majka!

Az elmúlt évek legnagyobb botránya zajlik a magyar zenei életben. Majka elmondja, pontosan miért szakított Curtissel. Annyi biztos, hogy a kábítószer karriereket, barátságokat és életeket tehet tönkre…

Meglepő nyíltsággal beszélt Majka, miért bomlott fel zenekaruk

A drog miatt szakítottak - meglepő nyíltsággal beszélt Majka, azaz Majoros Péter arról, miért bomlott fel zenekaruk, a Majka és Curtis. Az egykori valósóságshow szereplő és az egykori focista még 2011-ben állt össze, az egyik legsikeresebb előadók lettek Magyarországon. Majka most arról beszélt évekig próbálták titkolni, hogy Curtis-nek, azaz Széki Attilának komoly drogproblémái vannak.

Király Viktor is számít a szavazataitokra!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Lemezbemutató koncertre készül Király Viktor

Király Viktorral a próbateremben beszélgettünk az idei Comet jelölésről, a Hatodik emelet című dal születéséről, a Majkával közös munkáról, a hamarosan megjelenő új albumáról és a decemberi lemezbemutató koncertjéről. Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Interjú a jelöltekkel - Melyik lesz a befutó dal a Cometen?

A legjobb dal kategóriában színes zenész paletta indul a Cometen: Honeybeast, Quimby, Király Viktor feat. Majka & Curtis, Pápai Joci, Soulwave. Vajon melyik dal lesz a befutó?

Király Viktorék dala a befutó Gulyás Rolandnál!

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje, Gulyás Roland!

Comet 2017: Melyik Gulyás Roland kedvenc dala?

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje!

Itt a Hatodik emelet eddig még sohasem hallott változata!

Király Viktor, Majka és Curtis közös slágere, a Hatodik emelet is jelölt idén a Cometen, méghozzá a legjobb dal kategóriában.

Király Viktor feat. Majka & Curtis - Hatodik emelet

Előadó: Király Viktor feat. Majka & Curtis
Dal címe: Hatodik emelet
Zene: Király Viktor
Szöveg: Király Viktor, Majoros Péter, Széki Attila
Hangszerelés: Schrank Doma, Majoros Péter
Mix, master: Gresicki Tamás
További kategóriák: Legjobb férfi előadó (Majka), Legjobb social média szereplő (Majka), Legjobb klip (Valahonnan)
 

Majka telefonon keresztül értesült győzelméről

A legjobb férfi előadónak járó díjat Curtis vette át Majka nevében, aki telefonon keresztül köszönte meg mindenkinek a sok-sok szavazatot!

Fókusz 14-08-11


szerző:
2014.08.11. 19:30
Fókusz 14-08-11

Fókusz: Közeleg a járvány? - Vaklárma volt a német és román eset, de mit kell tennünk, ha nálunk is megjelenik az ebola? Ököllel ütött! - Egy taxiban verte meg barátnőjét Curtis, a lány kitálalt az esetről, nem tud megbocsátani. Majdnem lemaradt - Király Lili az utolsó pillanatban jelentkezett, majd ő lett az első. Zimány Linda nyomdokaiba lépett.

Curtis ököllel ütötte menyasszonyát?

A rapper imidzsének egyáltalán nem tettek jót a róla megjelent hírek. Az érintettek nem kívántak nyilatkozni. Curtis kedvese, Bettina azt írta nekünk, hogy az verés egy taxi hátsó ülésén történt, aminek a taxisofőr is tanúja volt, de egyáltalán nem szólt bele.

Csobot Adél felháborodott a vádakon

Az X-Faktor tündérien mosolygó felfedezettjét most először úgy láthatják, ahogy eddig soha. Csobot Adél kikelt magából, és az egész interjú alatt indulatosan gesztikulált. Az egyik bulvárlapban olyan cikk jelent meg róla, ami legalább tíz pontban sántít.

Fókusz 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 20:50
Fókusz 12-11-07

Fókusz: Vége a titkolózásnak - Ördög Nóri beismerte, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Már túl van a 12. héten! Curtiz Majkával fogadott és vesztett, a nyílt utcán kellett levetkőznie. A gazdák választottak, de hogyan élték meg ezt azok a hölgyek, akik nem nyerték el a tetszésüket?

Curtis és a meztelen igazság


szerző:
2012.11.07. 19:23
Curtis és a meztelen igazság

Curtis a Fókusz stábja és Majka előtt ledobta ruháit és lerótta tartozását. A legőrültebb fogadások tétjei között meglepően sokszor szerepel, hogy a vesztesnek mindent le kell vetkőznie.

Hagyományőrző kórus adta elő Majkáék slágerét

Majka és hűséges fegyverhordozója, Curtis Mátraterenye felé vette az irányt, az itteni hagyományőrző kórus ugyanis feldolgozta slágerré vált nótájukat.

Fókusz 11-02-24


szerző:
2011.02.24. 20:45
Fókusz 11-02-24

Fókusz: Újjászületés - Meglepetésekkel és egy új műsorvezetővel indul a Csillag születik! Megmondja a magáét - NB 1-es focista és elsőszámú gengszter rapper. Curtis az internet legújabb sztárja. Élni akart - Szülés után halottnak hitték a kisfiút. Máté most másfél éves.

Gengszter rapper-focista az internet új sztárja

Egy első osztályú magyar labdarúgó az internet legújabb csillaga. A gengszter rapper Curtis, avagy Széki Attila az Újpest 21 éves csatára. Dalszövegeinek legszigorúbb bírája pedig még mindig a mamája. A lilák tetovált játékosa azt mondja, ő valójában egy romantikus férfi.

Lehengerlő tánc a Jacko-imitátorral

Rázta a rongyot a botrányos Jacko show-n, és jobb volt, mint a színpadon szereplők. Táncórájára a Fókusz is ellátogatott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való