KERESÉS search-close

Csuja Imre

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csuja Imre"

A mi kis falunk forgatásán ünnepelt Csuja Imre

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: A mi kis falunk című sorozat új évadának forgatásán lepték meg a polgármestert, a szülinapos Csuja Imrét! A Jászai Mari-díjas színész 58 éves lett.

Már forog Pajkaszeg történetének újabb része

Megnyugodhatnak a rajongók, újra forgat A mi kis falunk stábja, a jól ismert helyszíneken és szereplőkkel, akikkel visszatekintünk a kezdetekre és felfedjük az ország egyik legismertebb kis falujának egyik titkát is. Teca kocsmájának igazi vezetője pedig megmutatta a vendégkönyveket, amelyekben az elmúlt években arra járók üzentek a szereplőknek.

Megvan a kultúra újabb 50 arca!


szerző:
2019.04.17. 19:50
Megvan a kultúra újabb 50 arca!

A Fidelio magazin harmadik éve készít összeállítás azokról a művészekről, akikre az elmúlt egy évben különösen érdemes volt odafigyelni a magyar kulturális élet legkülönbözőbb területein.

Aknára lépett a Polgármester Pajkaszegen! Vajon megmenekül?

Még szerencse, hogy a jó Doktor nemcsak az orvostudományokban jártas, hanem a tűzszerészeknél is szolgált: így meg tudja állapítani, mi a helyes teendő felrobbanás esetén!

KULISSZÁK MÖGÖTT: Nézd meg A mi kis falunk szereplőinek fotózását úgy, ahogy máshol nem láthatod!

Különleges fotózással készültek közönségtalálkozójukra Pajkaszeg lakói! Pózolás közben azért volt egy kis idejük, hogy a forgatáson szerzett élményeikről meséljenek. Mindenki nagyon élvezte a munkát, azt mondták mostanra ért teljesen össze a csapat. 

Csuja Imre: „Egy közös társasjáték”

Neked is a Polgármester az egyik kedvenc karaktered? Hallgasd meg az őt alakító Csuja Imrét, mit gondol a szerepről és a sorozatról!

Díjazták az RTL műsorvezetőjét és sorozatait!

20. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub műsorvezetője és két sikersorozata lett díjazott.

Télapóként varázsolja el a gyerekeket Csuja Imre

A mi kis falunk sztárja egy gyerekeknek szóló darab kedvéért öltötte magára a Mikulás piros ruháját.

Csuja Imre a Mikulás bőrébe bújt egy mesedarab kedvéért!

El tudják képzelni Pajkaszeg polgármesterét Mikulásnak öltözve? Ha nem, akkor mi most segítünk! Csuja Imre egy rendhagyó gyermekdarabban, Télapó bőrébe bújik majd. Az elképedés garantált, hiszen a készítők mindent felvonultatnak majd, ami egy valamirevaló mesejátékhoz kell. Lesznek manók, ufók, tűzijáték, lufik, hóesés és buborékok, na és a Mikulás csal mosolyt az apró nézők arcára.

Tanuljuk meg az újraélesztést!

Az Újraélesztés Világnapján, október 16-án, az Országos Mentőszolgálat ingyenes életmentő képzést szervez a nagyobb mentőállomásain, melyen az újraélesztést tanulhatják meg az érdeklődők a gyakorlatban. Mutatjuk a tudnivalókat!

Ilyen volt A mi kis falunk közönségtalálkozója!

A Pajkaszeg fanatikusok eredményes hétvégét zárhattak: Szombaton az RTL Klub képernyőjén keresztül, vasárnap viszont személyesen találkozhattak a Mi kis falunk színészeivel. A népszerű sorozat egyik szereplőjének azonban nem sikerült befutnia kezdésre. Csuja Imre indokoltan érkezett később a jeles eseményre...

Pajkaszegi bakiparádé

A Mi kis falunk forgatására zarándokolnak a rajongók. Mutatjuk a bakikat, meg Csuja Imre valódi vidéki életét is - ahogy a felesége látja.

HOME VIDEO: Szüret Csuja Imrénél

Csuja Imre, ahogy még sosem láttuk! Ezúttal nem Pajkaszegen, hanem a saját balatoni telkén hódol legújabb hobbijának, amit a felesége örökített meg.

Sztárszínészekkel készül film Mosolyka életéről

Az író és motivációs előadó Hozleiter Fanny történetét A mi kis falunk több színésze mellett olyan nevek segítik nagyvászonra, mint Udvaros Dorottya és Kálloy Molnár Péter.

Sztárszínészekkel készül film Mosolykáról

A motivációs előadásairól és könyveiről ismert Hozleiter Fanny, más néven Mosolyka életéről készül film, amiben olyan zseniális színészek szerepelnek majd, mint Csuja Imre, Kálloy Molnár Péter, vagy éppen Udvaros Dorottya.

 

Csuja Imre: “Ez egy játék, nem melóként élem meg…”

A mi kis falunk szombat este tér vissza a harmadik évaddal. A sorozatot ráadásul nemcsak a nézők, hanem a színészek is imádják, többek között erről is mesélt Csuja Imre, aki Pajkaszeg polgármesterét alakítja.
 

Vasárnap este A mi kis falunk a Cool-on!

21 órától rögtön dupla résszel indul a sorozat első évada!

Csuja Imrét Pajkaszegen is felköszöntötték születésnapja alkalmából

A színészt A mi kis falunk forgatásán lepték meg kollegái, 58. születésnapja alkalmából.

MEGLEPETÉS: ezeket az ajándékokat kapta Csuja Imre születésnapjára

Csuja Imre, A mi kis falunk egyik főszereplője betöltötte az 58 évet. A színész szerdán ünnepelte a születésnapját, de miután az aznapi forgatásait elmosta a nyári eső, így a jeles napot a szerettei körében töltötte, de később természetesen kollégái is felköszöntötték Pajkaszegen.

Így ünnepelte Csuja Imre születésnapját

A mi kis falunk című sorozat új évadának forgatásán lepték meg a polgármestert, a szülinapos Csuja Imrét! A Jászai Mari-díjas színész 58 éves lett.

 

SZÜLETÉSNAP: így lepték meg Csuja Imrét Pajkaszegen

Csuja Imre épp két jelenet között pihent mit sem sejtve Pajkaszegen, amikor kollégái hatalmas meglepetést rendeztek neki születésnapja alkalmából. Hogy, hogyan fogadta a színész a váratlan köszöntést? Kiderül a videóból! Ha pedig az ajándékokra vagy kíváncsi, akkor kattints IDE!

Így indultak el a pályán a színészlegendák

Hogyan kezdődhet el egy karrier? Mit válasszunk hivatásunknak? Csuja Imre, Mucsi Zoltán és Szabó Simon is meséltek a kezdeti lépéseikről és a színész mesterségről.

Csuja Imre elárulta: nyáron forog A mi kis falunk!

Csuja Imre is becsatlakozott a Reggeli színészlegendáihoz: Mucsi Zoltán és Szabó Simon után ő is mesélt a színházi terveiről, a versmondó estjeiről, és természetesen megemlítette A mi kis falunkat is...

Jó hír A mi kis falunk rajongóinak!

A színészek már belevetették magukat a munkába és Kapitány Iván rendező vezényletével elindult A mi kis falunk harmadik évadának forgatása.

Csuja Imre újabb díjat kapott


szerző:
2018.04.19. 09:27
Csuja Imre újabb díjat kapott

A Mi kis falunk polgármestere nyerte el a legjobb Shakespeare-alakításért járó Gábor Miklós-díjat az Örkény Színházban. Ez nem is véletlen, hiszen a színművész olyan sokoldalú, hogy még egy rockzenekar klipjében is szerepel. Ezúton is gratulálunk neki!

Meghal Pajkaszeg polgármestere?

Károly hirtelen rosszul lesz, és Janó sem tud túl sok jó hírrel szolgálni... Vajon túléli a polgármester? Szombaton este kiderül A mi kis falunk évadzáró epizódjából!

A mi kis falunk: Volt, hogy a színészek sem bírták nevetés nélkül

Udvaros Dorottya koporsót cipel, Csuja Imre és Lengyel Tamás vidáman focizik, teszik mindezt egymástól néhány méternyire: erről számoltunk be pont egy évvel ezelőtt. A mi kis falunk első évadának utolsó részében láthatták, hogyan is alakult ki a fent említett abszurd helyzet. A sorozat történetének legtöbb embert megmozgató forgatása volt ez, az összes szereplő és két tucatnyi statiszta részvételével.

Csuja Imre megrendítő vallomást tett!

A színész pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról, és arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

Segítségért kiált Pajkaszeg polgármestere!

Megint becsípődött Károly dereka, ám ezúttal a biciklin ülve érte a fájdalom. Vajon valaki a segítségére siet?

Csuja Imre könnyekig hatódott...

Pajkaszegről még soha senki nem mondott olyan szépeket, mint a meghatódott polgármester. Hallgasd meg Károly vallomását a faluról! Szombaton kapcsolj 20 órakor az RTL Klubra A mi kis falunk következő epizódjáért!

A polgármesternek még a lumbágója is elmúlt az új postásnő láttán

Miután a postásnő magához tért, a falu állatorvosa vette kezelésbe. Amint híre ment a csinos hölgynek, Pajkaszeg összes férfije a csodájára járt, Károlynak pedig még a derékfájása is elmúlt, amint megpillantotta őt.

Csuja Imre: "Ez nagyon bitang!"


szerző:
2018.02.23. 09:28
Csuja Imre:

A mi kis falunk Dorkája, Ripli Zsuzsi és Marcsija, Lévay Viktória gulyást főzött, Csuja Imre, a polgármester pedig megkóstolta a végeredményt!

Egyszerre négy férfi vizsgálja Dórit és az ő kebleit...

Annak érdekében, hogy a járvány további terjedését megakadályozzák, a falu összes lakója Pajkaszeg állatorvosa elé vonul, köztük a fitneszkirálynő Dóri is. A lenge öltözetű lány pedig mint mindig, most is megbabonázza a férfiakat... Vajon túléli a betegséget a bombázó? A mi kis falunk harmadik részéből kiderül! Kapcsolj szombaton 20 órakor az RTL Klubra!

Story-gála: az RTL Klub sem maradhatott díj nélkül

A szombat esti rendezvényen a szokásokhoz híven idén is fergeteges volt a hangulat, és természetesen díjakból sem volt hiány.

A közönség szerint Csuja Imre lett az év színésze!

Ízirájder, polgármester úr! A mi kis falunk sztárja kapta Az év színésze díjat a közönség szavazatai alapján, gratulálunk!

A MI KIS FALUNK: Ki, miért szereti

A mi kis falunk alkotói úgy érzik, abban rejlik a sorozat sikere, hogy ők teljesen hétköznapi figurákat és helyzeteket mutatnak meg, csak egy kicsit karikírozva. Most Csuja Imre és Lovas Rozi avatnak be minket a sorozat titkába.

Pajkaszeg polgármestere kiköpött Lorán Lenke

Károly félresikerült hajfestésén Laci sem tudott segíteni, ráadásul pont ekkor érkezett meg Pajkarét polgármestere. Nézd meg, hogyan készült Károly Munkácsy festményre emlékeztető frizurája!

Balul sült el Károly és Janó páros randija

Pajkaszeg polgármestere és állatorvosa úgy döntöttek, hogy becsajoznak, azonban egy félreértés miatt dugába dőlt tervük... Pedig ha tudnák, hogy milyen csinos lányok vártak rájuk a találkozó helyszínén!

Story Extra 2018-02-02


szerző:
2018.02.02. 16:15
Videóban válaszoltak A mi kis falunk sztárjai a rajongói kérdésekre

Hány epizódból fog állni a második évad? Hol lehet beszerezni Gyuri susogós melegítőjét? Beteljesül végre Erika álma, és elveszi őt Gyuri? Lesz harmadik évad? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adtak A mi kis falunk színészei és Kapitány Iván rendező a sorozat sajtóvetítésén.

Így indul A mi kis falunk második évada!

Neked is tátva marad a szád A mi kis falunk folytatásától! Vajon hova tűnt Gyuri autója, és mi ütött a Polgármesterbe?

Csuja Imre és Tóth Simon Ferenc eljuttatják a kultúrát a rászorulóknak

Sokan vannak Magyarországon, akiknek nem igazán jut a kultúrából. Vagy azért, mert nincs rá pénzük, vagy már idősek, nehezen mozognak. Tóth Simon Ferenc színész szerint ez nincs rendjén, ezért úgy döntött, hajléktalanszállókra, fogyatékos otthonokba és idősek otthonába viszi a legmenőbb budapesti színészeket.

Reggeli 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 07:15
Te tudtad, hogy kinek a posztere lógott Csuja Imre falán?

Két évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent műsorában rengeteg titokra derült fény. Többek között arra is, hogy milyen volt Linczényi Márkó viszonya a pucér nős fali képekkel.

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége volt arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Hogy kinél nyomta le az aranygombot, az a videóból kiderül.

Story Extra 2017-08-24


szerző:
2017.08.24. 17:25

Portré - Csuja Imre


szerző:
2017.07.06. 00:00
Csuja Imre most őszintén odamondta a véleményét

Két évvel ezelőtt hazánk egyik legkedveltebb színésze lett a Hungary’s Got Talent zsűritagja, aki örömmel vállalta el a feladatot. Imre azt még hozzátette, hogy az őszinteség lesz a legnagyobb erénye.

Hurrá! Megkezdődtek a Valami Amerika 3 forgatásai!

A sikerfilm harmadik fejezetének munkálatairól, Herendi Gábor rendező és Csuja Imre Jászai Mari-díjas színművész árultak el kulisszatitkokat! Kíváncsi vagy, kiket láthatsz majd az új és még izgalmasabb történetben? Mutatjuk!

Csuja Imre hatalmas bejelentést tett!

A mi kis falunk polgármesterét alakító színész elárult egy titkot, amitől garantáltan leesik majd az állad! Ha kíváncsivá tettünk, kattints a videóra!

Polgármester haspólóban? Teca rajtakapta Károlyt!

Teca egyből rohant a Polgármesterhez, miután Erika megfenyegette őt, azonban ami Károly irodájában fogadta őt, az teljesen meglepte!

Vicces beszédhibák az évadzáró epizódból

Összegyűjtöttük a nyolcadik rész forgatásának legütősebb beszédhibáit! Nézd meg, hogyan bakizik Csuja Imre, Reviczky Gábor, Lovas Rozi, Bata Éva és Lengyel Tamás!

Csuja Imrét és Udvaros Dorottyát megzavarja Feró temetése

A nők felkeresték a polgármestert, hogy meggyőzzék őt, halassza el a meccset a temetés javára. Ez az a jelenet, aminél Csuja Imre és Udvaros Dorottya is ontotta magából a bakikat!

Gyuri és Károly dühbe gurult az interneten eladott répa miatt

Gyuri az internetnek hála könnyedén megszabadult a szöges répáktól, azonban a polgármester irodájában felvett jelenet nem volt ennyire zökkenőmentes...

Kik azok a szöges Rékák?


szerző:
2017.03.23. 22:35
Kik azok a szöges Rékák?

Csuja Imrének nem jutott eszébe a szövege, Lengyel Tamás rosszkor köpött rossz helyre, Bánki Gergely pedig leRékázta a répákat. Nézd meg az egyik legviccesebb jelenetet!

Pajkaszegi szólások és mondások gyűjteménye (8. rész)

Összegyűjtöttük A mi kis falunk nyolcadik epizódjának legviccesebb aranyköpéseit!

Bakik a nyolcadik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a nyolcadik epizód legjobbjait!

A mi kis falunk:  Volt, amit már a színészek se bírtak nevetés nélkül

Udvaros Dorottya koporsót cipel, Csuja Imre és Lengyel Tamás vidáman focizik, teszik mindezt egymástól néhány méternyire. A mi kis falunk mai utolsó részében láthatják majd, hogyan is alakul ki ez az abszurd helyzet. A sorozat történetének legtöbb embert megmozgató forgatása volt ez, az összes szereplő és két tucatnyi statiszta részvételével.

Fókusz 2017-03-23


szerző:
2017.03.23. 19:00
Megrendítő vallomást tett Csuja Imre

Csuja Imre először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról. És arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

A mi kis falunk: Pilisszentlélek életét felforgatta a sorozat!

Ki tudja még mi lesz, ha az RTL vígjátéksorozata, A mi kis falunk továbbra is ennyire népszerű marad. Még az is megtörténhet, hogy Csuja Imrét tényleg polgármesterré választják Pilisszentléleken, és nemcsak temploma, de papja is lesz a csodaszép kis településnek! A sorozat főszereplője azt mondja, már úton útfélen úgy köszönnek neki, hogy Jó napot polgármester úr, hogy vannak a halak? 

Egy-egy jelenetben több baki rejlik, mint hinnéd!

Egy elszakadt levél, egy érthetetlen monológ és egy nagyobbra sikerült hátbaverés... Csuja Imre, Lovas Rozi és Bánki Gergely remekül szórakoztak a forgatáson!

Pajkaszegi szólások és mondások gyűjteménye (6. rész)

Összegyűjtöttük A mi kis falunk hatodik epizódjának legviccesebb aranyköpéseit!

A Polgármester bekeményít!

Károly felkeresi Tecát, hogy üzletet kössön vele, azonban a kocsmáros még egy pohár vizet sem tud normálisan felszolgálni, így a Polgármester meggondolja magát...

"Nem áll meg! Dehogynem!"


szerző:
2017.03.02. 22:30

"Csak 11 és 7 között lesz nyitva." Néha még egy ilyen egyszerű mondat is piszok nehéznek tűnik!

Nézd meg, hogyan táncol Pajkaszeg polgármestere!

A polgármester hatalmas bejelentésre készül, így nem is csoda, hogy örömében táncra perdült Gloria Gaynor nagysikerű slágerére!

"Leszarom a rendezőt!"


szerző:
2017.02.23. 22:30

Bánki Gergely és Csuja Imre egy utcai jelenet forgatásán beszélték meg a részleteket, a Lacit alakító színész pedig úgy döntött, hogy nem hallgat a rendező utasításaira, és úgy teszi a dolgát, ahogy azt ő jónak látja.

Nem győztek bocsánatot kérni a színészek!

Lengyel Tamás többször elnevette magát a vaddisznó után nyomozós jelenet forgatásán, de Csuja Imre is gondoskodott róla, hogy nevessünk egy kicsit!

Stoki fájdalmát még Szabó Győző is megérezte...

Csuja Imre annyira átadta magát a szerepnek, hogy oda sem figyelt arra, hogy hova üt a botjával...

A Polgármester rajtakapta Stokiékat, amint az őrködés helyett alvással töltik az idejüket, és úgy rájuk ijesztett, hogy Stoki nem találta a szavakat... de Szabó Győző sem!

Jönni vagy nem jönni? Ez itt a kérdés!

Csuja Imre teljesen összevarodott, és nem tudta eldönteni, hogy most besétáljon-e a jelenetbe, vagy sem.

"Tal a hóban!"


szerző:
2017.02.16. 22:35

Csuja Imre csupán az első betűket cserélte fel, így lett a tóban lévő halból hóban lévő tal!

Hatalmas A mi kis falunk sikere!


szerző:
2017.02.10. 11:48
Hatalmas A mi kis falunk sikere!

Február második rajtolt el A mi kis falunk első része, tegnap pedig már a második epizódot is láthatták a nézők. A legutóbbi részben egy török kamion szabadult el Pajkaszegen, ami rendesen megbolygatta a falu lakóinak életét.

Ez volt A mi kis falunk legnehezebb jelenete?

Nem csak Bánki Gergelynek akadt össze a nyelve ennél a jelenetnél, de Lengyel Tamásnak és Csuja Imrének is meggyűlt a baja a szövegével... és az inhalálóval.

A szekrénnyel nincs baj, de hol a templom?

A polgármester hiába kapott támogatást a templom megépítésére, azt inkább másra költötte, és most kénytelen szembenézni a püspök számonkérő tekintetével. Vajon sikerül megúsznia a találkozást?

Exkluzív videó – Itt A mi kis falunk első öt perce!

Február 2-án indul az RTL Klub vadonatúj vígjáték sorozata, A mi kis falunk. Azok a nézők, akik nem bírják ki csütörtök estig a várakozást, már most megnézhetik a sorozat első öt percét. 

Parádés szereposztás az RTL legújabb sikersorozatában!

Végy egy ügyeskedő polgármestert, egy határozott kocsmárosnőt, egy nők által kedvelt, de elkeseredett papot, egy feltuningolt tornatanárt és még jó néhány remekbeszabott figurát. Helyezd őket egy a világ legbékésebb falujába és kész a közönségsiker. Leegyszerűsítve így néz ki az RTL Klub vadonatúj komédiasorozatának receptje.

Január 24-én tartották A mi kis falunk sajtóvetítését, ahol a szereplők meséltek a forgatás vicces pillanatairól és az általuk alakított karakterekről. Ha kíváncsi vagy, hogy kitől származik a címben olvasható idézet, nézd meg a videót!

A MI KIS FALUNK: „Olyan ütős csapat jött össze, ami ritka”

Az RTL vadonatúj sorozatát február másodikától láthatják a képernyőn. Egy biztos, a színészek mind egytől-egyig elragadtatva beszéltek a karakterekről és a forgatásról és csak remélni tudják, hogy a sorozat a nézők szívéhez is legalább ennyire hozzánő majd.

Ismerd meg Pajkaszeg polgármesterét!

Csuja Imre mesélt nekünk A mi kis falunkban alakított karakteréről a sorozat keddi sajtóvetítésén. Nézd meg a videót!

Polgármester


szerző:
2017.01.12. 15:15
Csuja Imre, a grimaszok igaz mestere!

A Jászai Mari-díjas színész állta a sarat és 15 váratlan kérdésünkre is válaszolt. Akadt itt színházi helyzetgyakorlat, trükkök, foghúzás és felvételi monológok.

Story Extra 2016-01-29


szerző:
2016.01.29. 17:25
Ez az „Easy rider” gyerek mit művel?!

Átok vagy áldás? Nehéz kérdés, amikor egy színészt nem saját maga, hanem karaktere alapján ítélnek meg. Ki ne emlékezne az Üvegtigris Csokijára, vagy Torrente szavaira Csuja Imre orgánumával?! Többekközt ezért is okozott döbbenetes színházi pillanatokat a Got Talent zsűritagja.

Story Extra 2016-01-18


szerző:
2016.01.18. 17:25
Story Extra 2016-01-18

Pimasz, vagy sem? Bekukucskáltunk Papp Gergőhöz, aki talán nem is olyan Pimasz. Easy Rider nagypapa: Csuja Imre családjáról és hivatásáról nyilatkozik. Váratlanul-vágatlanul Bíró Icával. Megénekeltettük a Metál Lady-t.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való