KERESÉS search-close

Csordás Tibi

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csordás Tibi"

Csordás Tibi a Reggeliben mutatta be legújabb klipjét

Az énekes nemcsak legújabb klipjéről és a forgatás nehézségeiről mesélt, de az elkövetkező hónapok terveiről és az utazásaról is.

Csordás Tibi legújabb klipjéről mesélt

Tibi legújabb dalát teljes egészében ő írta, sőt még a zenéjét is ő szerezte. Az egy napos, óriási stábbal zajló forgatásról és a készülő lemezéről is mesélt Annának és Mariannak.

Klippremier: Csordás Tibi – Mirame

Először a Reggeliben mutatta meg saját szerzeményét, Csordás Tibi! Indulhat a latinos ritmus?

Évek óta perben állnak a Fiesta zenészei, de ki viheti tovább az együttes nevét?

Csordás Tibi és a gitáros Knapik Tamás, azaz a Fiesta együttes a 2000-es évek zenei életének meghatározó figurái voltak 11 évig. A feloszlás után nem sokkal viszont kiderült, hogy nem is volt olyan békés az elválás. 2013 óta ebben a témában nem nyilatkoztak, ám most egy interjú - melyből kiderült, hogy az egykori tagok perben állnak egymással - újra feltépte a régi sebeket.

CSORDÁS TIBI: nem lep meg a Despacito sikere

A Despacito című nyári sléger olyan nagy népszerűségnek örvend már hazánkban is, hogy a hétvégén már olyan bulit is rendeztek nálunk, ahol ugyanaz az a spanyol szám szólt a végtelenségig. A Fókusz riportere Csordás Tibit, a Fiesta zenekar frontemberét faggatta ki a latin dallamok sikeréről. Tibi azt is elárulta stábunknak, hogy hogyan lett rock énekesből latin dalszerző.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Mi kell a nőknek?


szerző:
2017.03.22. 18:00
 Mi kell a nőknek?

 Kefír és Csordás Tibi is régóta párkapcsolatban él, de a hölgy rajongók még mindig odavannak értük. Hogy milyennek gondolják őket, és milyenek ők valójában? Arról a Story Extra stábjának vallottak az énekesek!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való