KERESÉS search-close

Csepel

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csepel"

Megmutatjuk a hármasikres családba született hármasikreket!

Megérkeztek az első felvételek a hármasikrekről, akiknek anyukája a csepeli hármasikrek egyike. Mutatjuk a babákat! Ahogy Judit és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz. Judit úgy tudta az első hónapokban, hogy csak ikrei lesznek…

HÁRMASIKREK: Anya megmutatja a babákat!

Exkluzív felvételeket mutatunk az újszülött hármasikrekről, akiknek anyukája is hármasiker. Ahogy ő és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz! Íme: Judit, az édesanya felvételei a babákról!

Gyógyszeres kezelés alatt áll, aki a gyanú szerint megölte édesanyját

Úgy tudjuk mentális beteg és gyógyszeres kezelés alatt áll az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken reggel megölte édesanyját Csepelen. A rendőröket az egyik szomszéd hívta ki, mivel nem tudta elérni az 59 éves nőt. A holttestre az egyik szobában találtak rá, a gyanúsított pedig egy másik szobában várta a rendőröket. Pénteki kihallgatásán beismerte a gyilkosságot, letartóztatásáról vasárnap dönt a bíróság.

 

Fia ölhette meg az 59 éves csepeli asszonyt

Fia végezhetett egy 59 éves asszonnyal Csepelen, éjszaka nyakon szúrta. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a családi tragédiához. A szomszéd értesítette a rendőröket délelőtt, hogy nem tudja elérni a nőt. Amikor bementek a házba, ott találták az áldozatot és a nő 29 éves fiát is, akit azonnal elfogtak.

A csepeli magániskola sötét titkai, avagy miért hurcolták meg a tanárnőt?

Egy tanár rendszeresen zaklatta tanítványait Csepelen. Két éve már láthattak riportot nálunk erről a történetről. Azóta sok minden történt. Aki szólni mert, mint a bátor tanárnő és néhány diák, azokat meghurcolták az iskolában, több gyereket ki is rúgtak, ahogy a tanárnőt is…

Menekülés a dugó elől: komppal, vagy hatalmas kerülővel jutottunk be időre a suliba

A navigáció szerint és szemmel láthatóan is már hajnalban beállt a forgalom az M0-áson. Egyszerre három fontos utat is felújítanak Csepel déli részén, ezért a környék már napok óta járhatatlan. Egy húszperces utat 2-3 vagy négy óra alatt tették meg múlt héten. Ma reggel pedig a tanév is elkezdődött, így kíváncsiak voltunk, hogy hogyan jutnak el időben az iskolába azok, akik a környéken laknak.

Óriáspatkányok és orrfacsaró bűz az utcán

Emberi fekália orrfacsaró bűzére, óriáspatkányokra és járványveszélyre panaszkodnak egy csepeli utca lakói. A 444.hu írta meg, hogy a kertes házak mögötti úton évek óta egy illegális hulladéklerakó keseríti meg az életüket. A csepeli hivatalban az RTL Híradónak azt mondták, hogy tudnak a problémáról, és már dolgoznak a megoldáson. Pénteken reggel pedig már fel is gyulladt a szemétdomb. A házaktól alig tíz méterre csaptak fel a lángok.

Rejtélyes szennyezés a Dunán

Olajszennyezés a Dunán. A káros anyag a helyiek szerint évek óta szivárog a talajból a folyóba Csepelnél. Erről egyik nézőnk felvételt is készített. Megkeresésünkre az Országos Vízügyi Főigazgatóságnál azt mondták, tudnak az olajszennyezésről, amely sérült olajtartályokból származhat.

 

Új híd épül a Dunán


szerző:
2017.12.19. 18:45
Új híd épül a Dunán

Új Duna-híd néven épül, az új Duna híd. Korábban Galvani hídként nevezték a Dél-Buda és Csepel közé tervezett átkelőt. Fontos szerepe lett volna a Csepel-sziget északi részére tervezett olimpiai helyszínek megközelítésében. Bár a játékokat nem rendezi meg Magyarország, a híd megépül.

Tűz – veszélyben voltak a lakók

Tűz Csepelen, kigyulladt és hatalmas lángokkal égett vasárnap kora este egy első emeleti lakás. A lángok percek alatt elborították az összes helyiséget. Odabent egy középkorú nő volt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Birkózócsarnok 2 milliárdért

Kétmilliárd forintból épül birkózócsarnok Csepelen - az új sportlétesítményt Németh Szilárd, a Fidesz alelnökének alapítványa építtetheti fel közpénzből. A csepeli önkormányzat Párbeszéd-es képviselője szerint így beleszólása sem lesz az önkormányzatnak abba, hogy mit kezdenek a létesítménnyel. A polgármester szerint viszont mindenki jól jár, hisz a kerületnek egy fillérjébe sem kerül a csarnok.

Erősödik Doma sértődöttsége?

Úgy döntöttek, hogy Adrienn csepeli lakásában költöznek össze. A feleség körbevezette férjét a lakásban, ám Soós István gyanúsnak tartja Doma ölelését.

Mást is fenyegetett a rendőr

Újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg a Csepelen lövöldöző rendőrt. Információink szerint két munkással szólalkozott össze és fenyegetett meg ugyanabban a házban, ahol lövöldözött is decemberben. Zavarta, hogy fúrnak az épületben. Azt mondta, ha nem hagyják abba, bárddal és a fegyverével tér vissza. 

Életveszélyben a segítők

Apa és fia is meghalhat azért, mert segíteni akart! Házuk szombaton gyulladt ki Csepelen. Az épületben az anya aludt, őt akarták kimenteni. Hiába szaladtak azonban vissza, már nem tudtak életet menteni, ők viszont annyira megégtek, hogy sérüléseik miatt most életveszélyben vannak. A tűzoltók arra figyelmeztetnek, hogy a mentés miatt a saját életét senki se kockáztassa. 

Már évek óta félnek minden esőzéstől

Még a buszok is tengelyig gázolnak a vízben minden nagyobb eső után Csepel egyik főútján. A helyiek azt mondják: évtizedek óta hiába várnak segítségre, az utcát, az udvarokat rendszeresen elönti a víz. A kerületi önkormányzat azt mondta: 30 éve a mérnökök még nem tudták, hogy a klímaváltozás miatt nagy zivatarok lesznek. Ugyanakkor nem is ők az illetékesek, mert ez az út a fővárosi önkormányzathoz tartozik. Ők későbbre ígértek tájékoztatást.

Esőben úsznak a csepeliek


szerző:
2016.08.01. 18:17
Esőben úsznak a csepeliek

Minden nagyobb vihar után áll  a víz Csepel főutcáján, mert túl szűk a csapadékelvezető csatorna. Az önkormányzat szerint 30 éve a mérnökök nem számoltak azzal, hogy a klímaváltozás ekkora esőket hoz. Hogy mit szólnak az ott élők a fél méteres vízhez, megtudhatják a 18:00 órakor kezdődő Híradóból!

Percekig nem mert kijönni a lakásból

Percekig ki sem mert jönni a lakásból. Az ablakon kinézve még 20 centire sem látott, akkora volt a por. Ezt mondta az a kismama, aki kilenc hónapos gyerekével volt otthon, amikor a szomszédjában hétfőn délelőtt felrobbant a csepeli lakás. A detonáció romba döntött egy teljes épületrészt, egy idős asszony meghalt. Egyre valószínűbb, hogy gázrobbanás történt az épületben.

Eltűnt a ház fele a robbanásban

Felrobbant egy társasházi lakás Csepelen.  A detonáció akkora volt, hogy az épület összedőlt. A törmelék között egy idős asszony holttestét találták meg a tűzoltók. A környéken élők azt mondták, akkora volt a robbanás, hogy beleremegtek a falak, attól féltek, hogy a környező házak is összedőlnek.  Egyelőre nem tudni, hogy mi robbanhatott fel, az épületben ugyanis nem volt bevezetve a gáz.

ROBBANÁS: Összedőlt egy épület Csepelen

Az egyik lakás helyén két méter magas törmelék maradt a detonáció után. A közelben élők azt mondták, hatalmas volt a robbanás, az ablakok 50-60 méteres távolságban is megremegtek. Az épületben egy idős, kerekesszékhez között asszony lakott. Kutyával keresték a romok között, az állat többször is jelzett az egyik helyen. A törmelék alatt meg is találták a nő holttestét. A tűzoltók kék ponyvával takarták el a romokat, amikor az asszonyt kiemelték.

Kiszakították a falat a tolvajok

Több millió forintnyi arany ékszert lopott el az a banda, melynek tagjai egy terepjáróval leszakították egy csepeli bevásárlóközpont falát. A több száz kilós vasszerkezetet kitépték a helyéről, majd berontottak az ékszerüzletbe, ahonnan gyűrűket, nyakláncokat vittek el. A rendőrök üldözni kezdték őket, a tolvajok autójukkal néhány kilométerrel odébb lesodródtak az útról és egy árokba csapódtak. Két embert elfogtak, harmadik társukat még keresik.

A rendőrség mellett lövöldözött

Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi éjszaka Budapesten. Egy ember könnyebben megsérült. A lövöldözőt percek alatt elfogták a rendőrök. A 34 éves férfi ugyanis a csepeli rendőrkapitányság közelében, egy kocsma előtt rántott fegyvert. 

Két hétvégi ház lángolt Csepelen

Hétvégi házak lángoltak Csepelen este. Egymástól néhány száz méterre ütött ki tűz, mire az egyiket elfojtották a tűzoltók, mehettek a másikhoz. Az eddigi vizsgálatok szerint az egyik épületet felgyújtották, a másikban lehet, hogy csak melegedni akart valaki.
A környéken élők szerint az elmúlt években voltak hasonló esetek.

Hasba szúrta a beteg a mentőápolót

Egy őrjöngő fiatal hasba szúrt egy mentőápolót Budapesten a mentőautóban. A 16 éves fiút Csepelről szállították a mentősök a Heim Pál Kórházba, mert rosszul lett. Mielőtt a kórházba értek volna, a fiatal tombolni kezdett, úgy tudjuk, drog hatása alatt állhatott. Egy késsel az ápoló mellkasába és hasába szúrt. A mentőst kórházba vitték és azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

36 gyerekkel fajtalankodhatott a tanár

36 gyerekkel fajtalankodott az ügyészség szerint az a csepeli tornatanár, aki ellen a napokban emeltek vádat. A vádirat szerint a férfi kilenc éven át fajtalankodott diákjaival egy XI. kerületi gyermekotthonban és egy csepeli iskolában. Tavaly februárban bukott le, miután két diák megmutatta egy másik tanárnak azokat az sms-eket, amiket a vádlottól kaptak. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár húsz évet is kaphat.

Holttestet találtak a leégett telken

Elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók Csepelen, ahol éjszaka kigyulladt egy szeméttel telezsúfolt telek. Több száz köbméternyi fa égett, főleg bútorok, a tűzoltók órákig dolgoztak az oltáson. A holttestet csak reggel vették észre.

Több mint 30 gyerekkel fajtalankodott

Több mint 30 gyerek ellen elkövetett szexuális erőszak miatt emel vádat az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki tanárként dolgozott egy csepeli iskolában. A 35 éves férfi tavaly bukott le egy sms-sel, azóta előzetes letartóztatásban van.  Ha minden vádpontot sikerült bizonyítani, akár 20 év börtönt is kaphat.

Előzetes: Több mint 30 gyereket kényszerített szexre a csepeli tanár

A 35 éves férfi tavaly bukott le, azóta előzetes letartóztatásban van. A rendőrség lezárta a nyomozást, az ügyészség most emel vádat ellene. Hogy milyen büntetésre számíthat az egykori tanár, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóban.

Porra panaszkodnak a robbantás után

Porral borítottak az autók, az épületek, és porban állnak a kertek - erre panaszkodnak a csepeliek a szombati épületrobbantás után. A megsemmisítésre ítélt egykori papírgyár egy sűrűn lakott városrész közelében volt, ezért sokakat kellemetlen meglepetésként ért a hatalmas porfelhő. Mert hiába raktak ki korábban tájékoztató feliratokat a közelgő robbantásról, úgy látszik azokat sokan nem vették észre.

A legjobb amatőr felvételek a csepeli robbantásról

Óriási robajjal és porfelhővel robbantották fel a csepeli papírgyár épületét szombaton. A detonációról sok amatőr felvétel is készült, a legjobbakat összeszedtük önöknek.
 

Előzetes: Porral borított autók és épületek a csepeli robbantás után

Panaszkodnak a környékbeliek a tegnapi csepeli épületrobbantás után. A megsemmisítésre ítélt egykori papírgyár egy sűrűn lakott városrész közelében volt, ezért sokak számára kellemetlen meglepetés volt a porfelhő. Mert hiába raktak ki korábban tájékoztató feliratokat a közelgő robbantásról, azokat sokan nem vették észre. A gyár robbantásáról egyébként rengeteg amatőr felvétel készült, ezekből is mutatunk többet ma este 6-kor a híradóban.

MSZP: A Fidesznek csak a választásokig volt fontos Csepel

Hiába ígért szabadidőparkot a tavalyi választási kampányban Csepelre a fideszes városvezetés, egy évvel később is csak munkagépek és építési anyagok állnak a telken.

Ütközött a balesethez száguldó mentő

Balesethez száguldó mentőautó karambolozott egy autóval hétfő délután Csepelen. A mentőben hárman ültek, ők nem sérültek meg. A kocsit, amellyel ütköztek, egy idős férfi vezette. Az RTL Híradónak a mentőautó vezetője maga mesélte el, hogy mire emlékszik a balesetből.

Előzetes: Mentőautó karambolozott

Balesethez száguldó mentőautó karambolozott egy autóval hétfő délután Csepelen. A mentőben hárman ültek, ők nem sérültek meg. 6-kor az RTL Híradóban a mentőautó vezetője maga meséli el, hogy mire emlékszik a balesetből.

Senki nem bánta, hogy meztelenül sétál

Másfél órán át senki sem ment oda ahhoz a nőhöz, aki meztelenül sétált Budapesten szerda reggel. Csepelről egészen a belvárosig jutott. Sokan lefényképezték. Végül a Nyugati téren a rendőrök állították meg, ők hívták a mentőket. A zavartan viselkedő nőt kórházba vitték, közerkölcs megsértése miatt indult ellene eljárás.

Operát írtak a hajléktalanokról

A világon először Magyarországon írtak operát hajléktalanokról. A darab szövegét a Fedél Nélkül című utcalapban megjelent írásokból állították össze, az alkotók reményei szerint az opera nemcsak szórakoztató lesz, de segít jobban megérteni a hajléktalanság problémáját. Az Egyetlen hajléktalan című opera ősbemutatója május végén lesz Csepelen.

100 év fegyház a banda tagjainak


szerző:
2015.05.08. 18:00
100 év fegyház a banda tagjainak

Összesen több mint 100 év fegyházat kaptak a csepeli eperföldi gyilkosságok vádlottjai. Az öt halálos áldozatot követelő ügyben pénteken hirdette ki a bíróság az ítéletet. A legsúlyosabb büntetést a banda vezére kapta, őt életfogytig tartó fegyházra ítélték, legkorábban negyven év múlva szabadulhat. A bíróság szerint ők kilencen felelősek egy diósdi férfi és egy négytagú család brutális meggyilkolásáért.

100 évnyi fegyházbüntetést kaptak az eperföldi gyilkosok

Több, mint 100 évnyi fegyház- és börtönbüntetést kapott az a kilenc vádlott, akik a csepeli hajléktalan gyilkosságokban vettek részt. Az eperföldi gyilkosok néven elhíresült társaságnak hosszú volt a bűnlajstroma az emberöléstől a kábítószer kereskedelemig számos bűncselekményt írtak a számlájukra. Felkavaró riport következik.

Előzetes: Több mint 100 év fegyházat kaptak

Összesen több mint 100 év fegyházat kaptak a csepeli eperföldi gyilkosságok vádlottjai. A banda vezérét életfogytiglanra ítélték. A hajléktalanokból álló társaság rablásokból és emberek kínzásából akarta magát fenntartani. Öt embert öltek meg. Az ítélet részletei hat órakor az RTL Híradóban.

Baseballütővel megverték, és pisztollyal is rálőttek

Hárman támadták meg, a lövés a mellkasán érte. Még az éjjel megműtötték, ma már saját felelősségére elhagyta a kórházat. A rendőrségen nem nyilatkoznak az ügyben, ezért egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg - úgy tudjuk, semmit nem vettek el tőle.
 

Előzetes: Baseball ütővel megverték, majd pisztollyal rálőttek

Hárman támadták meg, a lövés a mellkasán érte a lengyel férfit, akit még az éjjel megműtötték, ma már saját felelősségére elhagyta a kórházat. A rendőrségen nem nyilatkoznak az ügyben, ezért egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg.
 

Vádemelés a csepeli MSZP elnök ellen

Vádat emelt az ügyészség a csepeli MSZP elnöke ellen hűtlen kezelés miatt. A vád szerint a politikus a Csepeli Vagyonkezelő igazgatójaként jogszerűtlenül adott bérbe önkormányzati lakásokat, majd később ezeket áron alul adták el a bérlőknek.

Öt évig maradnak a csepeli cégvezetők

Polgármesterként elbúcsúzott, egyúttal öt évre meghosszabbította több városi cégvezető kinevezését is Csepel fideszes polgármestere, Németh Szilárd.

Csepeli erőszak: elájult a gyanúsított anyja

A gyanú szerint a férfi leütött és többször is megerőszakolt egy lányt Csepelen. A fiatalember édesanyja a döntés után kiabált, sírt, majd az utcán elájult. A rendőrök megtalálták a férfi DNS-ét a megerőszakolt lányon és az akkor használt ruhákon.

Megszólal a halálbrigád


szerző:
2014.03.12. 17:00
Megszólal a halálbrigád

Hétfőn kezdődött, szerdán a másodrendű vádlott vallomásával folytatódott a büntetőper az eperföldi gyilkosságok ügyében.

Fókusz 14-03-10


szerző:
2014.03.10. 18:30
Fókusz 14-03-10

Fókusz: Szakítottak - Elsírták magukat interjú közben, Tóth Gabi és párja bevallották: nincs tovább! Miért kellett meghalnia? - Egyre több videó kering Nádas Tamás halálos balesetéről. A szemtanú szerint madárral ütközhetett. Örökre bezárva? - Bíróság előtt a csepeli halálosztók! Akár életük végéig is börtönben maradhatnak.

Életfogytiglan a halálbrigádra


szerző:
2014.03.10. 17:00
Életfogytiglan a halálbrigádra

Öt emberrel végeztek kegyetlen módon. A magyar kriminalisztika történetének legbrutálisabb bűncselekmény-sorozata az egész országot megrázta. Ketten életfogytiglant is kaphatnak. A csepeli hajléktalangyilkosságok legfrissebb fejleményei.

Életfogytiglanra ítélték, tagadja bűnösségét

A csepeli kettősgyilkosság két vádlottját, K. Tamás volt biztonsági őrt és Deme Gábort, az alapítványi iskola egykori gazdasági vezetőjét elítélték első fokon. Mindketten tagadják a bűnösségüket.

Fókusz 12-01-23


szerző:
2012.01.23. 19:30
Fókusz 12-01-23

Fókusz: Családot akart - ...és utoljára vállalt volna hajós munkát Fehér Sándor. A hegedűművész édesanyjának drámai vallomása. Nézz le rám... - Tumultus, pátosz és őrület - Ott voltunk a Jimmy gálán, ahol a legnagyobb harc a tortáért folyt! Megérkezett az X-Faktor - Születésnapot is ünnepeltek az országos turné újabb állomásán!

Fókusz Plusz 12-01-14


szerző:
2012.01.14. 19:30
Fókusz Plusz 12-01-14

Fókusz plusz: Magyar címlaplányok, akik lemezlovasok lettek. A testük vagy a zenéjük miatt kíváncsiak rájuk? És mit gondol róluk a szakma? Szörnyű látvány egy csepeli tanyán, ahova az Állatvédőrséggel együtt hatoltunk be. Házi kedvencek, akiket gazdáik dobtak ki. De mi a megoldás?

Bevetésre indultunk az Állatvédőrséggel

Összelopkodták a fajtatiszta kutyákat, elképesztő körülmények között tartották őket, és a feltételezés szerint belőlük éltek. Tehát jó pénzért értékesítették a vizslákat, pumikat, tacsikat. Miközben a gazdáik hiába keresték kedvenceiket.

Gyerekek sérültek a BKV-buszon


szerző:
2011.10.11. 18:24
Gyerekek sérültek a BKV-buszon

Tizenkét gyerek és két felnőtt sérült meg egy buszbalesetben Csepelen. Egy autós hajtott a BKV-járat elé, a fékezéskor többen elestek.

Előzetesbe kerül a csepeli gyilkosságok egyik gyanúsítottja

A férfit három társával együtt a csepeli elásott emberek ügyében emberöléssel gyanúsítják.

Egy családot öltek meg Csepelen?


szerző:
2011.09.29. 15:23
Egy családot öltek meg Csepelen?

Az MTI Hírcentrum információi szerint rokonok lehettek a csepeli erdőben elásott áldozatok.

Életéért könyörgött a csepeli tanár

A csepeli áldozatok utolsó perceit rögzítő felvétel annyira megrázó, hogy zárt tárgyaláson hallgatták meg.

Elásott emberek: Újabb gyanúsítottat fogtak el

A férfit a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) tájékoztatása szerint Ausztriában, Bécsben fogták el.

Csepeli borzalom: vallott egy újabb túlélő

Nemrég egy újabb szemtanút hallgattak ki, aki azt állította, hogy őt is megpróbálták élve eltemetni.

Csak a holttestét hozták ki a partra

Megtalálták a Szigetszentmiklós és Csepel határában lévő bányatóban elmerült férfi holttestét szombat este.

Robbant a buszkerék Csepelen


szerző:
2011.08.31. 19:02
Robbant a buszkerék Csepelen

Durrdefektet kapott délután negyed négy körül egy 35-ös busz Budapesten a csepeli Kossuth Lajos út és a Völgy utca sarkánál.

Fókusz 11-08-25


szerző:
2011.08.25. 20:30
Fókusz 11-08-25

Fókusz: Baci-riadó - Csonka Pici betegesen fél a rá leselkedő veszélyektől, Benkő Dániel viszont keményen állja a sarat. Horrortanya - Mindenki elköltözött a gyilkosságok helyszínéről, találtunk egy családot, akik maradtak, de félnek. Hova tűnt Kadhafi? - Szökésben a világ egyik legveszélyesebb diktátora. De ki előzi meg a sorban?

Hajmeresztő éjszakák a horror-tanyán

A Csepel-sziget valóságos kísértettanya lett. Megtaláltuk azt a családot, amelyik a többséggel ellentétben nem menekült el. Félelmetes éjszakáikról a Fókuszban meséltek.

Csepeli borzalom: elfogták a hetedik gyanúsítottat

Újabb gyanúsítottat került rendőrkézre a Csepel-szigeten kiásott holttestekkel kapcsolatos ügyben.

Fagyállóval és késsel gyilkoltak Csepelen?

Fagyállót ihatott a csepeli gyilkosságok egyik áldozata, egy másikat pedig késsel ölhették meg a társai.

Miről „vallanak” a csepeli elásott csontok?

DNS-vizsgálattal állapítható meg a legpontosabban az elhunytak személyazonossága - állítja a szakértő.

Hátborzongató történet az élve elásott férfitől - VIDEÓK

Ismerte az erdélyi férfi azokat, akit Csepelen élve elásták, és kínzással rávették, árulja el bankkártyája PIN-kódját. Az átélt rémségekről vallott.

Csepeli borzalom: 6 gyanúsított őrizetben

Egy hajléktalan kolónia tagjait gyanúsítják a rendőrök az emberölésekkel. Jelenleg hatan vannak előzetes letartóztatásban.

A hajléktalanok nem tudtak a gyilkosságról

Több hajléktalan is lakik az erdőben, ahol a holttesteket találták, két férfi nagyjából 50 méterre a tisztástól.

Csepeli borzalom: dolgozik a megmenekült férfi

Rémálmok gyötrik, orvosi segítségre szorul, de a történtek ellenére bement a munkahelyére a férfi, akit élve ástak el a napokban.

Kegyetlen módszerrel gyilkoltak


szerző:
2011.08.12. 18:40
Kegyetlen módszerrel gyilkoltak

A csepeli borzalom egyetlen túlélője szerint ismerték egymást támadójával, többször is adott pénzt a férfinak.

Megszólalt a csepeli borzalmak egyetlen túlélője

Állítása szerint élve temették el, nyakig beásták a földbe, de valahogy mégis kiszabadult az a férfi, akinek köszönhetően a rendőrök Csepelen rábukkantak négy elásott holttestre.

Elásott holttestek a csepeli erdőben

Az RTL Híradó információi szerint négy holttestet találtak Csepelen az erdő szélén. A nyomozókon kívül a tűzoltók is ott vannak a helyszínen, de teljes a hírzárlat.

Négyen haltak meg az utakon


szerző:
2011.08.07. 18:45
Négyen haltak meg az utakon

125 baleset egyetlen nap alatt: ennyiszer riasztották a rendőröket csak az elmúlt 24 órában.

A tetőbe vágott be a villám Csepelen

Villámcsapás miatt egy ház tetőterében kigyulladt az egyik helyiség.

Önkéntesek szépítették az átmeneti otthont

Saját festményeivel díszítette több ismert ember a Családok Átmeneti Otthonának falát Csepelen.

Elkezdődött a csepeli kettős gyilkosság tárgyalása

Kedden tartják a csepeli kettős gyilkosság első tárgyalási napját a Fővárosi Bíróságon.

Aranylövés a gyorsétteremben


szerző:
2011.03.17. 20:35
Aranylövés a gyorsétteremben

Feltehetően kábítószer túladagolás végzett a férfival, akinek a holttestétre egy csepeli gyorsétterem mellékhelyiségében találtak rá.

Csepeli gyilkosság: előre kitervelték?

Vádat emelt hétfőn a Fővárosi Főügyészség a csepeli kettősgyilkosság néven elhíresült ügyben.

Családok százait teheti tönkre a gyorsforgalmi

A Csepelre tervezett új gyorsforgalmi miatt több ház fala megrepedt és utak váltak járhatatlanná.

Három halott egy csepeli balesetben

Hárman meghaltak hétfő reggel egy csepeli balesetben.

Két tűzeset pár órán belül Csepelen

Krízislakást ajánlott fel a kedd esti csepeli tűzesetek károsultjainak a kerület polgármester.

Többszörösen körözött ámokfutót fogtak

A csütörtökön Csepelen hosszas üldözés után őrizetbe vett férfi ellen hat körözés volt érvényben.

Csepeli Horror: beszéltek a gyanúsított szülei

A 2009. január 7-én történt csepeli kettősgyilkossággal és sikkasztással gyanúsított Deme Gábor szülei csak a Fókusznak adtak interjút.

Kettős gyilkosság után sikkasztásért is felel

Vádat emelt az ügyészség a csepeli kettős gyilkosság egyik vádlottjával, Deme Gáborral szemben.

Bandaháború Budapesten


szerző:
2010.08.17. 17:34
Bandaháború Budapesten

Nyolc értékes autót vertek szét az éjjel Budapesten.

Nem lesz vigalmi negyed Csepelen


szerző:
2010.07.14. 09:42
Nem lesz vigalmi negyed Csepelen

Megszületett a döntés: az ország első, egyben Európa legnagyobb kerékpárplázája épülhet fel jövőre a Csepel Fémmű területén.

Legyen Csepelen vigalmi negyed!


szerző:
2010.07.08. 17:09
Legyen Csepelen vigalmi negyed!

Több javaslat is érkezett a volt Csepel Művek területén álló 10 ezer négyzetméteres csarnok hasznosítására. A tulajdonos még nem döntött.

Indul a hajózási szezon a BKV-nál

A menetrendszerinti járatok a Boráros tér és Pünkösdfürdő között közlekednek, egészen augusztus 31-ig.

Gyerek sérült meg a kutyatámadásban

Súlyos sérülésekkel került kórházba egy kisfiú és egy fiatal nő, egy kutya támadta meg őket hétfőn délután Budapesten, Csepelen.

Tagad a volt kapitány


szerző:
2010.03.31. 11:16
Tagad a volt kapitány

Áll a vizsgálatok elé - ezt mondta Csepel volt rendőrkapitánya a Népszabadságnak.

Megvannak a csepeli gyilkosság eltűnt aktái

A rendőrség szerint sikkasztás, csalás, közokirat hamisítás lehettek a gyilkosság indítékai.

Ügyészségen a csepeli akta


szerző:
2010.03.27. 09:43
Vizsgálják a csepeli robbanás okát

Valószínűleg a benzinpára vagy a tartályban lévő üledék robbant be.

Újra vizsgálják a csepeli kettős gyilkosságot

A meggyilkolt iskolaigazgató járt a rendőrkapitánynál, akinél feljelentést akart tenni az iskolában történt sikkasztások miatt.

Beismerte bűnösségét a csepeli gyújtogató

Megkezdődött a csepeli autófelgyújtó pere szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Tűz pusztított egy csepeli panelban

A lángok egy 4 emeletes ház 3. emeletén csaptak fel. A tűzoltók 4 embert menekítettek ki. A lakás teljesen kiégett, lakhatatlan.

Súlyos baleset Csepelen


szerző:
2010.01.11. 20:57
Súlyos baleset Csepelen

Teherautóval ütközött egy személyautó a lefagyott úton. Ketten súlyosan megsérültek.

Három előállított a Gárda toborzóján

Az Új Magyar Gárda Mozgalom egy a XXI. kerületi szórakozóhelyen tartott tagtoborzót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való