KERESÉS search-close

Coop

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Coop"

Állami segítséget kér a COOP

Állami segítséget kér a COOP, hogy ne zárjanak be a kisboltok. A KSH szerint tavaly 3 ezer háromszázzal több üzletet csuktak be, mint ahányat nyitottak az országban. Falvak maradtak bolt nélkül, mert a tulajdonosok képtelenek voltak kigazdálkodni a béremeléseket. Úgy tudjuk, többen is a munkaadói járulék célzott, kistelepülési csökkentését várják a kormánytól.

Coop, CBA, Reál – boltbezárások

Több mint 300 boltot zárt be tavaly a három magyar kiskereskedelmi lánc - ez most derült ki, miután a COOP és a CBA elárulta, a Trade Magazin pedig felmérte a Reál hiányzó adatait. Kistelepülések maradtak üzlet nélkül, mert a Kereskedelmi Szövetség szerint a kormány kisvállalkozókat hagyott magára, akik nem tudták kigazdálkodni a béremeléseket.

A kormány nekimegy a boltláncoknak

Vagy húszmilliárd forintnyi új adót fizettetne be, és sok ezer új dolgozót vetetne fel a nemzetközi boltláncokkal a kormány. Megadóztatnák a parkolókat, talán a házhozszállítást és az ingyenes buszjáratokat is, korlátoznák a reklámköltést. A multik és a hazai boltosok is kiakadtak. Igazságtétel vagy a hatékonyság büntetése a kormány terve?

Bolthálózatot akar Mészáros Lőrinc

Saját bolthálózatot akar Mészáros Lőrinc, és rögtön a második legforgalmasabba, a Coopba vásárolta volna be magát - értesült a Népszabadság. A felcsúti polgármester azonban kosarat kapott a cégtől, a Coop az RTL Híradónak azt írta: nem szokták kommentálni az üzleti megkereséséket.

„Lejárt a szezonja” az olcsó cukornak

Feltehetően már nem is kerül a boltokba a korábban ígért olcsóbb cukor, hiszen az állami kristálycukor árára csökkent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való