KERESÉS search-close

Cooky

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Cooky"

Top 9 - Cooky rövidesen kétszeres apuka lesz

Későn kezdte, de Cooky rövidesen kétszeres apuka lesz. A szeptemberben már 50 éves rádiós fenegyerek, Szelba Christian George, akárcsak Kevin születésénél, most is úgy tervezi: végig a szülőszobában támogatja majd kedvesét.

Cookyt elkeseríti, hogy sokan kétségbe vonták második babájuk érkezését

A rádiósnak és Debórának már van egy kisfia, Kevin, aki hamarosan kap egy öcsikét. Mivel Debin sokáig nem látszott a terhesség, a rosszakarók vádaskodni kezdtek.
 

Cooky és menyasszonya  eljegyzésükről és a második gyermekük érkezéséről meséltek a Fókusznak!

Cooky-éknál érkezik az újabb mignot petit enfant, vagyis úton a második baba. Az első gyermekük Kevin inkább az apjára ütött, állandóan pörög, meg sem áll. A pár azt is megosztotta stábunkkal, hogy hogyan zajlott náluk a lánykérés, hogy várják a második gyermeküket és egy fotózásra is elkísérhettük a családot!

COOKY: a legjobb dolog apukának lenni!

A rádiós műsorvezető, Cooky és párja Debóra talán boldogabbak, mint valaha, hiszen a 14 hónapos Kevin mellé hamarosan érkezik a kistesó. A párt otthonukban látogattuk meg, akik abba is beavatták a  Fókusz stábját, hogy hogyan nevelik Kevint. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan tudta meg Cooky, hogy szerelme második gyermeküket várja, akkor azt ITT tudod megnézni, a teljes riportot és a fotózást pedig: ITT!

Cooky elhozta kisfiát és várandós menyasszonyát a Reggelibe

A lánykérés történetéről is fellebbent a fátyol a beszélgetés alatt, majd meséltek az útban lévő kistestvérről, aki reményeink szerint kislány lesz, de még nem tudnak biztosat.

Mi láthattuk először a sztárbabát!

Egy éve számoltunk be róla: a műsorvezető 48 évesen lett apuka, ezért is beszóltak neki, meg azért is, hogy kisfia anyukája csak huszonegy éves. Debóra és Cooky most együtt fogadtak minket otthonukban, hogy megmutassák szerelemük egyértelmű bizonyítékát, Kevint.

Sztárbébi-dömping az újév elején

Egy éve számolt be róla a Fókusz: mozgalmasan indult az év a magyar celebeknek, ugyanis többen is gyermekáldás elé néztek, van, akiknek 2018-ban született csöppség, van, akiknél pedig ekkor derült ki, hogy hamarosan bővül a család.

Cooky Párizsba vitte kisfiát


szerző:
2018.09.26. 07:50
Cooky Párizsba vitte kisfiát

A francia-magyar műsorvezető első nyaralásán rögtön szülőhazáját mutatta meg párjának és Kevinnek. A kisfiúhoz két nyelven beszélnek, hogy 5 éves korára magyarul és franciául is tudjon.

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

Cooky-ék nem állnak meg egynél

Cooky és szerelme, Debóra végtelenül boldogok, hogy van egy csodás kisfiuk, de egy interjúból az is kiderült, hogy szeretnének még egy gyereket.

Anyás vagy apás voltál?

Abban egyetértünk, hogy egy gyermeknek mindkét szülőjére azonos módon van szüksége. Mégis hallottunk már olyat, hogy egy fiú inkább az édesanyjához, míg egy lány az édesapjához kötődött jobban. A nap kérdése rovatunkban ezt a kérdést járjuk körbe.

Így telt a magyar sztárok első fesztiválja

Felcser Máté és Fluor Tomi is elmesélték, számukra milyen volt az első fesztivál élmény. Nektek milyen emlékeitek vannak az első alkalomról?

COOKY: puszi-szokásai


szerző:
2018.06.19. 18:43
COOKY: puszi-szokásai

Más ország, más puszi-divat! Megkérdeztük Cookyt, igaz-e, hogy a franciák hajlamosak túlzásba vinni a puszizást, mikor találkoznak.
 

Tesztelve! Apukák, akik nem rettennek meg semmitől!

Ha kell, öltöztetnek, frizurát készítenek, de megbirkóznak még a pelenkázás kihívásaival is. Persze állításunkat igazolni is tudjuk. Leteszteltük az apukákat, akik bebizonyították, hogy gyereknevelés terén nem ismernek lehetetlent.

Cooky elvitt minket repülni!

Nem csak azt mutatjuk meg, hogy bánik a botkormánnyal éles helyzetben, hanem meglátogattuk annak a légitársaságnak a pilótáit, melynek utasszállító gépe a május 1-ei légiparádén mindössze 150 méter magasan húzott el Budapest belvárosa felett.

Hogyan házimunkáznak a sztárok?


szerző:
2018.04.25. 08:40
Hogyan házimunkáznak a sztárok?

Egy kutatás szerint a háztartási feladatok közül a mosogatáson vitatkoznak legtöbbet a párok. Ez jelentősen befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát, hogy a férj és a feleség miként osztja meg egymás között a házimunkát. Mi a helyzet Tücsiéknél és Cooky-éknál?

Nincs Reggeli Kevin nélkül - Íme Cooky kisfia!

Debóra és Cooky január óta boldogabbak, mint valaha: megszületett első közös gyermekük, Kevin! A picit pedig el is hozták hozzánk!

Cooky-nak választania kell két szerelme között

Óriási dilemma előtt áll az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője, hiszen elképzelhető, hogy hamarosan választania kell két szerelme, a rádiózás és a pilóta hivatás között.

Cooky élete kisfia születése óta fenekestül felfordult

Cooky megmutatta nekünk gyermekét, és elárulta, hogy mivel tölti manapság a mindennapjait.

Családi idill: Cooky megmutatta nekünk 3 hetes kisfiát!

A műsorvezető negyvennyolc évesen lett apuka, ezért is beszóltak neki, meg azért is, hogy kisfia anyukája csak huszonegy éves. Debóra és Cooky most együtt fogadtak minket otthonukban, hogy megmutassák szerelemük egyértelmű bizonyítékát, Kevint.

COOKY: „A legszebb dolog a világon”

A rádiós műsorvezető őszintén mesél arról, hogy nagyon izgult kisfia születése előtt, nem tudta, hogy milyen apuka válik majd belőle. Cooky azt is elárulta nekünk, hogy kedvesével tervezték a babát, és a sok negatív kritika ellenére egyáltalán nem zavarja őket a köztük lévő több mint 20 év korkülönbség.

Bébibumm a hazai sztárvilágban!


szerző:
2018.01.24. 19:17
Bébibumm a hazai sztárvilágban!

Mozgalmasan indult az év a magyar celebeknek, ugyanis többen is gyermekáldás elé néznek, van, akiknek most született csöppség, van, akiknél pedig most derült ki, hogy hamarosan bővül a család.

Ilyet még nem láttál: VV Maci és Cooky nagy dobásra készül!

Pontosan két évvel ezelőtt az egykori Villalakó és a francia rádiós elhatározta, hogy megalkotja a nyár slágerét, sőt azt sem titkolták, hogy zenéjükkel be szerettek volna törni a nemzetközi színtérre.

Cooky a férfiasságát féltette

A Kalandra Fal! hét évvel ezelőtti adásában a népszerű rádiós műsorvezetőnek igencsak meggyűlt a baja az angol spárgával.

Meghitt pillanatok: így ünnepeltek a hírességek

Karácsonyfák alá rejtett eljegyzési gyűrűk, gyermekeik örömét leső szülők. Még azok a hírességek is megleptek bennünket karácsonyi videóikkal, akik nem igazán nyilnak meg a nyilvánosság előtt.

Így karácsonyoztak a sztárok 2015-ben

Karácsonyfák alá rejtett eljegyzési gyűrűk, gyermekeik örömét leső szülők. Még azok a hírességek is megleptek bennünket karácsonyi videóikkal, akik nem igazán nyilnak meg a nyilvánosság előtt.

Havazin 2015-12-13


szerző:
2015.12.13. 11:45
VV Maci és Cooky nagy dobásra készül

Az egykori villalakó és a francia rádiós elhatározta, hogy megalkotja a nyár slágerét, sőt nem titkolt céljuk, hogy zenéjükkel betörjenek a nemzetközi színtérre.

Reflektor 15-07-30


szerző:
2015.07.31. 01:55
Reflektor 15-07-30

Reflektor: Hamarosan kiderül, ki a Balaton királynője. VV Maci és Cooky nagy dobásra készül.

Kinek kell kezdenie a békülést?

Südi Iringó, Antal Timi és Beleznay Endre elárulták, hogy náluk az otthoni veszekedések után ki lengeti meg elsőként a fehér zászlót. De vendégeink voltak Voksán Virág és Cooky is, akik a legújabb szoknyás fürdőnadrág divatról fejtették ki véleményüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Szoknyás fürdőnadrág az új divat

Idén a tervezők nem ismernek határokat és nem kímélik a pasikat! Nemrég piacra dobtak egy push-up alsónaci kollekciót, melyektől kerekebbnek tűnik a srácok popója. De mit szólt ehhez Voksán Virág és Cooky? Erről kérdeztük őket.

Szoknyás fürdőnadrág

Állami támogatás és egyéb kedvezmények lakásvásárláshoz. Júliusban jön a CSOK, megbeszéljük, hogy mit is jelent ez pontosan. Itt a jó meleg, fürdőzésre csábítanak a bányatavak, de, hogy milyen veszélyeket rejtenek, megtudhatjuk holnap. Valamint érkezik hozzánk Cooky, aki elárulja mit szól az új divathoz, a szoknyás fürdőnadrághoz.

Hódít az aputest!


szerző:
2015.05.19. 17:40
Hódít az aputest!

Három amerikai lány kitalálta, hogy az apukájukéra emlékeztető, nem túl szálkás, de bizalomgerjesztő férfitest inkább a kedvencük, mint az izomkolosszus Adoniszoké. Márt nevet is kapott: egyszerűen aputestnek becézik, Leonardo DiCapriónak vagy Adam Sandlernek is ilyen van. Polgár Géza riportja.

APUTEST: „Ez nem óda a sörhasért”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint az aputest-trend sokkal inkább igyekszik normális mederbe terelni a dolgokat. Azt üzeni a férfiaknak, hogy így fogadják el őket, ahogy vannak, cserébe ők se várják el a nőktől, hogy annyit foglalkozzanak a testükkel, mint a szépségiparból élő nők.

Így köszöntik a sztárok anyukájukat

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Fókusz Plusz 15-05-02


szerző:
2015.05.02. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-02

Fókusz Plusz: A legszebb ünnep - Hírességek köszöntik édesanyjukat anyák napja alkalmából. Kinek mit jelent az élet legfontosabb köteléke? Élő könyvek - Menekültek, ösztöndíjasok, vagy csak kíváncsiak ránk. Itt élő külföldiek mesélnek magukról úgy, ahogy eddig sohasem.

Velünk történt


szerző:
2015.03.23. 11:13
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Vigyázat, utasszállító repülőt vezethet Cooky!

A Celeb vagyok, ments ki innen!-nel a dél-afrikai dzsungelt is megjárt rádiós műsorvezető a napokban az utolsó vizsgát is letette, ami ahhoz kell, hogy akár egy több száz fős gépet irányíthasson. Az újdonsült pilóta hétéves kora óta rajong a repülésért, vagyis gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy nyolc éven át sikeresen vette az akadályokat az égbe vezető úton.
 

Reflektor 15-03-19


szerző:
2015.03.20. 01:35
Reflektor 15-03-19

Reflektor: Vigyázat, utasszállító repülőt vezethet Cooky. VV Robin és Anett szétköltöztek!

Cooky és a Drivingcamp


szerző:
2015.03.08. 12:05
Cooky és a Drivingcamp

Cooky egy Kia Sorentoban mutatta meg mire képes a "jávorszarvas-teszten" a Driving Camp pályáján.

Trendi városi kisautók


szerző:
2015.03.04. 14:31
Trendi városi kisautók

Mindkettő trendi, mindkettő városi, mindkettő ötajtós, de az egyik francia a másik meg angol. Most vasárnap két városi kisautó összehasonlításával kezdünk: Renault Twingo versus Mini Cooper S. Majd Gergő Barcelonából jelentkezik az új Mazda 2-vel, ezután pedig Cooky mutatja meg, hogy mire képes a Driving camp tesztpályáján.

Mi vár ránk 2015-ben?

Megtudtuk mit tartogat számunkra az új esztendő, malacunk is lett, szóba kerültek az adóváltozások, az új útdíjrendszer, s vendégünk volt a ValóVilág7 kiesője, Ádám is. X-Faktorosok az újévi fogadalmakról, Cooky és Südi Iringó pedig a munkába állás nehézségeiről beszélt az ünnepek után.

Miért olyan nehéz az ünnepek után munkába állni?

A szilvesztert követő időszak, újév ide vagy oda, valahogy mindig ugyanolyan nyűgösre sikeredik. Az elmúlt 2-3 hétben ugyanis másról sem szóltak a hétköznapjaink, mint bejglisütésről, last minute ajándékvásárlásról, karácsonyfadíszítésről és főzésről. Südi Iringó és Cooky elárulták, hogy ők miként élik meg ezt, míg egy szakértő pedig tanácsokat ad arra, hogy mindennapjaink monotonitását hogyan szokjuk meg ismételten.

Cooky aranymosással kezdi az új évet

Cookytól, aki hivatása szerint pilóta, a sízés sem áll távol, ezt a pályán is bizonyította, a rádiós műsorvezető ráadásul egy egészen különleges szórakozásban is kipróbálhatta magát az ausztriai Raurisban.

Mindenki másképp csinálja: így ünnepelnek a különféle nemzetek

Cooky a francia Mikulásról, pontosabban Karácsony apóról énekel. Nemsokára meglepő részleteket árul el a francia ünnepről, előtte azonban nézzük, hogyan ünneplik a karácsonyt a nálunk élő külföldiek, akik közül akad, aki Jézuskáról még soha nem hallott.

Molnár Andi rendhagyó Lambadája

Részlet a 14. évad 3. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Cooky lett a

A műsorvezető tizenhét napot töltött a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában, és negyedik helyezettként éppen csak, de lecsúszott a dobogóról. Ettől függetlenül egyedüli férfiként így is ő lett a dzsungel királya.

Vendégünk volt a Dzsungel királynője

Szerda este kiderült, hogy a három harcos amazon közül, Molnár Andinak sikerült a legtöbb nézői csillagot begyűjtenie. Kifaggattunk élményeiről, Baukó Évával, Aleskával együtt.

A dzsungelkirálynő és riválisai hazaérkeztek Dél-Afrikából

Az RTL Klub utolsó turnusa is visszaérkezett a dzsungelből, a Fókusz ott volt, amikor Andi, Éva, és Aleska először pillantották meg szeretteiket. Arra azért kíváncsiak voltunk, hogy a két legnagyobb rivális egymás szemébe is megmondja-e a csípős kritikákat!

Celeb-díjkiosztó: A

Szerinted Aleskának rosszul esett, hogy nem ő kapta meg a legszebb dekoltázs díját?

Éva egyedül érzi magát Pákó nélkül

Neked melyik rajz tetszett a legjobban?

Andi kitartásból jelesre vizsgázott

Az egyik legidegőrlőbb bátorságpróbával szerzett Andi bérelt helyet a fináléban. Órákon keresztül álltak a cölöpökön, a végén már csak fél lábbal tehették ugyanezt. Elsőként Cooky pottyant a vízbe, mintegy 5 másodperces teljesítmény után, majd Éva és Aleska is szorgosan követték a példáját.

Fókusz 14-11-11


szerző:
2014.11.11. 18:00
Fókusz 14-11-11

Fókusz: Celeb-amazonok - Kiesett az utolsó férfi is Dél-Afrikában, már csak dzsungelkirálynőt avathatunk holnap. Igazi csoda történt! - Rengetegen segítettek Gábornak, aki a kutyájával került az utcára, volt, aki a házát ajánlotta fel. Vérengző vadállat - Bárki találkozhat a nógrádi erdőkben a gyilkos medvével. Mit tegyünk ilyenkor, hogyan védekezzünk ellene?

Pákó hazatalált

Pákó alaposan felkavarta az állóvizet Dél-Afrikában – ahol ő megjelenik, kő-kövön nem marad. A nigériai származású szájhős a repülőtéren sem fogta vissza magát, hozta a „Pákós” formáját.

Csajdöntő lesz szerdán!

Cooky kiesésével Aleska, Éva és Andi lett a három döntős, akik közül két nap múlva kikerül a dzsungel királynője.

Éva és Aleska Anditól fél a legjobban

Szerintetek ki tett többet azért, hogy esélye legyen a győzelemre?

Pákó nyelvleckéket adott a celebeknek

Szerintetek Pákó jó tanár volt?

Pákó, a majrékirály újból csődöt mondott

Ti melyik állathoz nem mertétek volna bedugni a fejeteket?

Baukó Éva:

Éva egyből kibeszél mindenkit, aki kiteszi a lábát a táborból. Szerintetek jól látja a dolgokat?

Akasztják a hóhért: Balázs és Jani lett az áldozat

Hosszú hetek megannyi sérelme és poénkodása utána a két műsorvezetőn végre revansot vehetett a celeb-csapat. Az összes eddigi széria és talán egy ország nevében is cselekedtek, nem is kímélték őket.

Aleska nem lesz visszatérő vendég a szépségszalonban

Aleskát szépségszalonba vitték, volt pedikűr és szolárium, ő mégsem élvezte annyira, Te végigcsináltad volna?

Peti helyre rakta Aleskát

A lelkizés tovább folytatódott. Peti Aleskának beszélt a lelkére Andi és Éva pedig neki rugaszkodtak a 2. körnek.

Bosszú: Balázsék mindent visszakaptak!

Balázs és Jani kőkeményen megfizettek minden bűnükért. Szerinted eleget kaptak?

Nem jutott dűlőre a két rivális

Szerinted Éva és Andi viszonya rendeződhet valaha?

Cooky-t teljesen megtörte a pincérkedés

Szerintetek Andi, Cooky és Peti jogosan akadt ki a vacsoránál?

Peti tériszonyához méltó feladatot kapott

Te le mertél volna ugrani?

Éva szerint Andi egy droid

Szerinted melyik csapat jellemzése volt találóbb?

Puskás Peti legyőzte tériszonyát, majd hazament

A rivális törzsek között egyre feszültebb a hangulat, egymás parodizálása pedig inkább bántóra sikerült, mint viccesre. Cooky teljesen kiakadt, Peti pedig legyőzte egyik legnagyobb félelmét, de ez is kevés volt ahhoz, hogy a dzsungelben maradhasson.
 

András kiesése két táborra osztotta a celebeket

Bárdos András távozása nagy űrt hagyott maga után. Kiesése főleg Andit érte hidegzuhanyként, akinek elég nehezen telnek mostanában a napjai. Ma azonban ismét egy erős egyéniség távozott, ez pedig tovább bonyolíthatja a már így is elég szövevényes szálakat.

Pityu nem sokáig tölthette be a közvetítő szerepét

Szerinted mennyire változtatja meg az erőviszonyokat Bunyós Pityu távozása?

Bárdos András kiesett, a dzsungel két táborra szakadt

Szerintetek melyik csapat lesz az erősebb?

Könnyekben úszott a dzsungel

Szerinted melyik videóüzenet volt a legszívzhezszólóbb?

Megkezdte adását a Dzsungelhíradó

Te kit választottál volna műsorvezetőtársnak? Egyetértesz Bárdos András döntésével?

A

Szerintetek melyik bátorságpróba volt eddig a legviccesebb?

Petit eltemették a csapatért

Te kibírtál volna négy órát földbe ásva, mozgás nélkül? Nézd meg Peti, hogyan boldogult a feladattal!

A villantások napja a Celeb vagyokban

Andrásnak kellett elhagynia ezúttal a dzsungelt, előtte még az egyik legkegyetlenebb bátorságpróbán kipróbálhatta, mit bír a gyomra. Közben Aleska és Éva hadjáratot indított Andi ellen, aki több pozíciót is elhappolt a két lány elől.

Bárdos Andráson még a véres-májas gnúszem sem fogott ki

Ti megittátok volna ezeket a koktélokat?

Aleska és Éva sarokba szorította Andit

Mit gondoltok, Éva és Aleska eléri célját?

Éva mellbedobással sem tudott győzni a szépségversenyen

Szerintetek kinek a mutatványa volt a legjobb? Ti is Andit választottátok volna legszebbnek?

Aleska villantott, Pákó elmerült

Pákót ezúttal Pityu és Cooky tanította úszni, szerintetek megtanul valaha?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való