KERESÉS search-close

Combino

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Combino"

Hetek óta rettegésben tartotta az utasokat

Najmányi Katalint a 4-es 6-os villamoson, minden előzmény nélkül támadta meg egy 37 éves hajléktalan férfi, akit pénteken fogtak el a 32-esek terén, miután bántalmazott egy körúti boltból kilépő idős asszonyt. Az ügyészség már a hétvégén kezdeményezte az előzetes letartóztatását. Újvári Mihály riportja.

Kamera a Combinon: meddig kell még várni rá?

A félelem érthető, hisz a villamosban nincsenek kamerák, pedig ezeket a Combinok beszerzési kiírásánál belekalkulálták a végösszegbe. Az utasokat semmi nem védi meg ilyen helyzetben és felvételek híján a rendőrök sem tudták, hogy ki után nyomozzanak. Természetesen megkerestük a BKK-t, akik nem kívántak nyilatkozni. Újvári Mihály riportja.

Nem emlékszik, de nem akart ölni


szerző:
2015.05.21. 18:10
Nem emlékszik, de nem akart ölni

Nem emlékszik, hogy mi történt, de kizártnak tartja, hogy ölni akart volna. Ezt mondta a bíróságon a férfi, akit azzal vádolnak, hogy tavaly augusztusban szándékosan kilökött egy idős asszonyt a villamos elé Budapesten. A 74 éves nő a helyszínen meghalt. A férfit egy nappal a bűncselekmény előtt engedték ki a János Kórház pszichiátriai osztályáról.

Ártatlannak vallja magát a Combinós gyilkosság elkövetője

A napokban történt, hogy a 41 éves A. Áron a villamos elé lökött egy idős hölgyet 4-6-os megállójában, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfit a gyilkosság előtt egy nappal engedték ki a pszichiátriáról. Bognár Kinga rendőr főhadnagy beszélt az esetről részletesebben műsorvezetőinknek.

Combinós gyilkosság: Megelőzhető lett volna?

Pénteken, a Margit híd budai hídfőjénél a villamos alá rúgott egy idős nénit egy 40 éves férfi. Az elkövetőt a tragédia előtti nap engedték ki a János Kórházból, pszichiátriai megfigyelés alatt állt.

Száz milliós kár: hogyan tört össze a villamos?

Egy Combino, ahogy még nem láthattuk. Az utastérig begyűrődött vezetőfülke, az 54 méteres, hatalmas jármű és a végállomás ütközőbakjának szerencsétlen találkozása. A szilánkok még mindig látszanak a Bécsi úti megállóban.

Rendőrség nyomoz az agresszív ellenőrök ügyében

Felfüggesztették állásából azt a két ellenőrt, akik július végén ellöktek és megrúgtak egy utast az egyik Combino villamos megállójában.

Felújításból sosem elég


szerző:
2010.08.07. 17:32
Felújításból sosem elég

A nagykörúti Európa legforgalmasabb villamospályája. A BKV a többi között ezzel magyarázza, hogy több helyen ki kell cserélni a síneket.

Nem buszozhatnak a rokkantak?


szerző:
2009.07.20. 09:24
Nem buszozhatnak a rokkantak?

A villamosvágány felújítás idején a BKV nem indít alacsony padlós pótlóbuszokat a Combinók helyett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való