KERESÉS search-close

Civil Összefogás Fórum

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Civil Összefogás Fórum"

Kormánybarát szervezet döntene a civil támogatásokól

A nyíltan kormánypárti Civil Összefogás Fórum elnöke vezette testületre bízná a kormány annak az eldöntését, hogy melyik civil szervezeteket támogassák állami pénzből. Erről először az ATV.hu írt. Kerestük a kormányt, hogy mi a törvénymódosítás célja és miért pont a Nemzeti Együttműködési Alapot bízták meg a pályáztatással, de nem kaptunk választ. Az LMP szerint a kormány csak a saját civiljeit akarja támogatni.

800 milliót költött tavaly a CÖF

Több pénzből gazdálkodhatott tavaly a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum, mint a Jobbik vagy az MSZP. Ez a szervezet nyilvános beszámolójából derült ki. A CÖF csaknem 800 millió forintot költött el tavaly.

Félmilliárd forint közpénz a kormánybarát civileknek

Van egy civil szervezet, amelyik nagyon gazdag. Nemrég félmilliárd forint közpénzt kaptak egy állami cégtől, de ez is csak egy pernek köszönhetően került nyilvánosságra, maguktól nem árulták el. Ez a civil szervezet nagy barátja a kormánynak, ha kell, békemenetet szerveznek, ha kell, plakátokon szidnak ellenzéki politikusokat, ha kell, Brüsszelbe utaznak, hogy Orbán Viktor mellett tüntessenek. A Nem értem című sorozatunk újabb része következik a pénzügyeiről előszeretettel titkolózó Civil Összefogás Fórumról. 

 

Házon kívül 2017-05-24


szerző:
2017.05.24. 23:40
„Ha közcélokat szolgál a CÖF, helyes”

Helyes, hogy állami pénzből tüntet a Civil Összefogás Fórum a kormány mellett - mondta az RTL Híradó kérdésére Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Az átlátszó.hu közérdekű adatigényléséből derült ki, hogy a kormányközeli civil szervezet az állami tulajdonú Magyar Villamos Művektől 508 millió forint támogatást kapott tavaly év végén. Ez több mint amennyit állami támogatásként például az MSZP kap. Az LMP szerint most kiderült, hogy a CÖF állami pénzen kampányol a kormány mellett.

Hogyan kezelik a menekültügyet?

A tavalyi több mint egy millió után idén is legalább ennyi menekültre kell, hogy számítson Európa – részben azért, mert Törökország egyelőre nem erőlteti meg magát, hogy a beígért 3 milliárd euróért legalább fékezze az országot elhagyó menekülőket – akik Görögországba és onnan északra mennek. Tavaly több mint 90%-uk végül három országba, Németországba, Ausztriába és Svédországba érkezett. Az unió hozott ugyan egy döntést ősszel 160 ezer menekült szétosztásáról, de ez a terv összeomlott. A leghangosabb ellenálló Kelet-Európa, ahol a legkevesebb bevándorló él.

Kordonokkal zárják le a Kossuth teret

Keddre a Jobbik és a Civil Összefogás Fórum jelentett be demonstrációt a térre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való