KERESÉS search-close

Charlotte

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Charlotte"

MEGRÁZÓ: Videón a lelövés pillanata

Nyilvánosságra hozták azt a mobiltelefonos videót, amelyet a Charlotte-ban lelőtt férfi felesége készített. A felvételen hallható a rendőrök felszólítása is, hogy a férfi tegye le a fegyvert. Pillanatokkal később pedig lövések dördülnek...

Utcai harcok és szükségállapot Charlotte-ban

Behívták a Nemzeti Gárdát és rendkívüli állapotot hirdettek az amerikai Charlotte-ban, hogy megfékezzék a véres utcai harcokba torkolló zavargásokat. A várost azután borította el az erőszak, hogy a rendőrök tévedésből agyonlőttek egy fegyvertelen fekete férfit. Az összecsapásokban tucatnyi rendőr megsérült, egy tüntetőt pedig meglőttek, állapota válságos.

Fókusz 14-05-14


szerző:
2014.05.14. 19:30
Fókusz 14-05-14

Fókusz: Döbbenetes átalakulás - Még a barátai sem ismernek rá. Magdi egy év alatt 70 kilót fogyott. Jön a sikerrecept. Ásó, kapa, nagyharang? - A ValóVilág történelem legnagyobb szerelmi csalódásai! Miért szakított, Dorka és Zsolt, vagy Simon és Charlotte? Más világ - Walkman, tárcsás telefon vagy vhs kazetta. Vajon egy kilencéves ismeri - és tudja ezeket használni?

Újabb ValóVilág szakítás!

Charlotték után újabb villaszerelemről derült ki, hogy a villa falain kívül nem működik a kapcsolatuk. Múlt héten ugyanis Dorka és Zsolt is szakított. Hogy mi vezetett idáig, arról Zsoltot faggattuk.

Vége a nagy Villa szerelemnek, Charlotte és Simon szakított

A ValóVilág 6 egykori játékosai már az esküvőjüket tervezték, a sors azonban mégis úgy hozta, hogy külön utakon folytassák tovább. Hogy miért szakítottak arról Charlotte a 8:08 – Minden reggel adásában beszélt.

Aurelio álma valóra vált, megnyerte a VV6-ot!

120 nap. Megannyi balhé, veszekedés, vicces és örömteli pillanat. A játékosok nemcsak a Villát lakták ennyi ideig, hanem a nézők nappalijába is beköltözhettek. A játék végére már csak hárman maradtak, de csupán egyvalaki lehetett, az, aki mindent vitt.

Szavazz Te is a VVapp-on!


szerző:
2014.05.11. 18:00
Szavazz Te is a VVapp-on!

Döntsd el Te, hogy ki legyen a VV6 győztese!

VV Simon kameránk előtt kérte meg szerelme kezét

Az eljegyzési ceremónia természetesen amolyan „simonos”-ra sikeredett, a gyűrű mellett ugyanis egy vámpírfogsor is kiemelkedő szerepet kapott.

Charlotte nyíltan beszélt titkos múltjáról

VV Charlotte megtöri a csendet és most már nyíltan beszél a két évvel ezelőtt történtekről. A ValóVilág játékosa először vasárnap a Párbaj után szembesült a róla megjelent cikkekkel. Akkor vallotta be, hogy valóban a testéből élt.

BeleValóVilág 14-03-31


szerző:
2014.03.31. 23:30
BeleValóVilág 14-03-31

BeleValóVilág: A BeleValó izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a villalakókról.

Iza visszajött: kitörő öröm és értetlenség fogadta

Iza fölényes győzelmet aratott Charlotte felett, így ő térhetett vissza az 5. Párbajról. Aurelio erre teljesen magába roskadt. A szájhős lassan kezdi úgy érezni, hogy nem sok olyan ember maradt a Villában, akitől ne sajnálná a fődíjat.

VV Charlotte felvállalja a múltját

Egy Párbaj, amely nem úgy sikerült VV Charlotte-nak, ahogy szerette volna. A férfifaló a Fókusz kamerája előtt szembesült a róla megjelent újságcikkekkel. Úgy döntött nincs más választása bevallja, valóban a testéből élt korábban.

Charlotte kisiklott!


szerző:
2014.03.30. 22:10
Charlotte kisiklott!

Üvöltözéssel és indulatokkal telt a ValóVilág 6 ötödik Párbaja. A stúdió zengett az ismerősök őrjöngésétől. Végül csak az egyik tábor ujjonghatott örömében, Izáé lett a győzelem és ezzel a védettség is!

Már ma elkezdődött a Párbaj!

A szombati Összefoglalóban a szócsatáké, a heves vitáké és a szerelemé volt a főszerep. A két párbajozó már most egymásnak esett verbálisan, ami sok feszültséggel járt, de Iza és Krisztián ennek levezetésére is megtalálta a megfelelő módot.

ValóVilág 6 14-03-28


szerző:
2014.03.28. 23:00
ValóVilág 6 14-03-28

ValóVilág 6: A Villa jó csaja és férfifalója egy háromkörös versenyben mérték össze erejüket, ami vicces, látványos megoldásokat, egy nagy vitát, és végül meglepő végeredményt hozott.

Iza és Charlotte döntetlennel hangolt a vasárnapi Párbajra

A Villa jó csaja és férfifalója egy háromkörös versenyben mérték össze erejüket, ami vicces, látványos megoldásokat, egy nagy vitát, és végül döntetlen végeredményt hozott.

ValóVilág 6 14-03-27


szerző:
2014.03.27. 23:00
ValóVilág 6 14-03-27

ValóVilág 6: A bevállalós lány nem hagyhatta szó, és tettek nélkül, hogy Aurelio napközben mindenki előtt bevallotta, komoly szeretethiány gyötri. Teo ezért lefekvés után egészen a csúcsig repítette a szájhőst, a heves kézimunkát pedig legékesebb testrésze, a körme bánta.

Teo körmeszakadtáig kényeztette Aureliot

A bevállalós lány nem hagyhatta szó, és tettek nélkül, hogy Aurelio napközben mindenki előtt bevallotta, komoly szeretethiány gyötri. Teo ezért lefekevés után egészen a csúcsig repítette a szájhőst, a heves kézimunkát pedig legékesebb testrésze, a körme bánta.

Párbajgyőztest választott Iza ellenfélnek!

Forró hangulat, drámai percek. Iza és Krisztián szerelme beteljesedni látszik, kérdés, hogy a Párbaj nem szakítja-e ketté majd ezt a kapcsolatot, hiszen Iza merész döntést hozott.

ValóVilág 6 14-03-26


szerző:
2014.03.26. 23:30
ValóVilág 6 14-03-26

ValóVilág 6: Forró hangulat, drámai percek. Iza és Krisztián szerelme beteljesedni látszik, kérdés, hogy a Párbaj nem szakítja-e ketté majd ezt a kapcsolatot, hiszen Iza merész döntést hozott.

ValóVilág 6 14-03-25


szerző:
2014.03.25. 23:00
ValóVilág 6 14-03-25

ValóVilág 6: Az új hét most is új villamestert hozott a villalakók életébe. Krisztián egy kis beszéddel kezdte a ténykedését, amit a többiek közbeszólásokkal szakítottak félbe, végül egy kisebb vita alakult ki.

Iza le akar feküdni Krisztiánnal

A Villa jó csaja a fürdőben bevallotta Vikinek, hogy mostanra már igenis komolyan veszi Krisztiánnal való kapcsolatát, és ha még a hétvégi Párbaj előtt lehetősége lenne rá, akkor le is feküdne az őszinte fiúval.

Aurelio nem fog több Párbajt nyerni?

Krisztián szerint a Villa szájhőse rossz úton halad, és ha így folytatja tovább, akkor el fognak pártolni mellőle a nézők. Az őszinte fiú szerint Aurelio rossz emberekben bízik meg, ahelyett, hogy az őszinte barátságot értékelné.

Izát küldenék haza a villalakók

Volt itt minden: jetiláb, rikítás és Kiválasztás! A zöld kendő végül pedig a Villa jó csajára került.

ValóVilág 6 14-03-23


szerző:
2014.03.23. 22:00
ValóVilág 6 14-03-23

ValóVilág 6: Volt itt minden: jetiláb, rikítás és Kiválasztás! A zöld kendő végül pedig egy lányra került.

Izára tennék a legtöbben a kiválasztó jelet

Ezúttal azt kérdeztük Önöktől, hgy kire tennék a kiválasztó jelet?

Mutánslégy-támadás és hiszti a köbön

A cuki lányra rendesen rájárt a rúd, nem elég, hogy zacskóból kellett öltöznie, még egy zümmögő szörnyeteg is megtámadta. Közben mindenki visszatérhetett a Villába, és jó dolgukban rögtön el is kezdték furkálni egymást.

BeleValóVilág 14-03-21


szerző:
2014.03.21. 23:30
BeleValóVilág 14-03-21

BeleValóVilág: A BeleValó izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézõket. A műsorból mindent megtudhatnak a villalakókról.

Iza és Krisztián bűnbe vitte Zsófit

A csíkosoktól elpártolt a szerencse, de míg a Villában éltek, kihasználták minden percét a jólétnek, főleg a jó csaj és az őszinte srác bátorodott fel a kiürült ágyban. Mikor megtudták, hogy újra nomád körülmények közé szorulnak, alkoholba fojtották bánatukat.

ValóVilág 6 14-03-21


szerző:
2014.03.21. 23:00
ValóVilág 6 14-03-21

ValóVilág 6: A csíkosoktól elpártolt a szerencse, de míg a Villában éltek, kihasználták minden percét a jólétnek, főleg a jó csaj és az őszinte srác bátorodott fel a kiürült ágyban. Mikor megtudták, hogy újra nomád körülmények közé szorulnak, alkoholba fojtották bánatukat, ám ez tilos volt, így a cuki lány nem is akart benne részt venni, de elcsábult, és nagyon élvezte a "bűnözést". Persze balhéból sem volt hiány.

A nézők szerint számítani fog a csapatszellem a Kiválasztásnál

Ma azt kérdeztük önöktől, hogy vajon számítani fog-e a Kiválasztásnál, hogy ki kivel volt egy csapatban.

A csíkos csapat újra birtokba vehette a Villát

Újabb nap virradt a csapatokra, ami újabb játékokat hozott, azok pedig egy újabb esélyt, hogy megtartsák, vagy éppen visszaszerezzék a Villát. Hősies küzdelemben végül a csíkosak diadalmaskodtak, de a helycsere nem ment zökkenőmentesen.

ValóVilág 6 14-03-20


szerző:
2014.03.20. 23:00
ValóVilág 6 14-03-20

ValóVilág 6: A játékosok egyik fele továbbra is élvezte a luxus villa minden kényelmét, a másik fele nomád túrázóként húzta meg magát az udvaron és a nyugiszobában. Ám a száműzötteknek újra lehetőségük nyílt feltörni, és kiűzni a pöttyös csapatot a villából.

Küzdelem és vérre menő viták a Villa-uralomért

Tovább folytatódik a harc a Villáért, a pöttyös és a csíkos csapat közötti különbségek miatt azonban egyre nagyobb viták robbannak ki. Míg a játékok miatt Zsolt és Zsófi csúnyán összekaptak, addig Iza és Krisztián között felolvadt a jég.

ValóVilág 6 14-03-19


szerző:
2014.03.19. 23:00
ValóVilág 6 14-03-19

ValóVilág 6: Tovább folytatódik a harc a Villáért, a pöttyös és a csíkos csapat közötti különbségek miatt azonban egyre nagyobb viták robbannak ki. Míg a játékok miatt Zsolt és Zsófi csúnyán összekaptak, addig Iza és Krisztián között felolvadt a jég.

ValóVilág 6 14-03-18


szerző:
2014.03.18. 23:00
ValóVilág 6 14-03-18

ValóVilág 6: Aurelio és Charlotte csapatot toborzott, már a tagok kiválasztása rengeteg konfliktust szült. A villalakók elhagyhatták a Villát két hónap után, ám mikor visszatértek, nem várt meglepetés várta őket, amitől volt, aki sokkot kapott, volt, aki örült.

Két részre szakadt a Villa, felvették a kesztyűt egymás ellen

Aurelio és Charlotte csapatot toborzott, már a tagok kiválasztása rengeteg konfliktust szült. A villalakók elhagyhatták a Villát két hónap után, ám mikor visszatértek, nem várt meglepetés várta őket, amitől volt, aki sokkot kapott, volt, aki örült neki.

A vidámság szabadságra ment a Villában

Iza és Krisztián abszolút mélypontra jutott. Viki az ő nyűglődéseiktől szenvedett, a többieket pedig a Párbaj előtti búcsú szele hatotta át. A boldogságot, ünneplést csak a nap végére, Aurelio visszatérése, és a Cherry Cherry Lady hozta meg.

Aurelio lett a Károly!


szerző:
2014.03.16. 21:50
Aurelio lett a Károly!

Két olyan villalakó küzdött ma meg egymással, akiknek lételemük, hogy ők legyenek a középpontban. A Villába viszont csak egyikőjük mehetett vissza. Óriási különbséggel, 80 százalékkal végül Aurelio aratott magabiztos győzelmet.

Párbaj előtti feszültség és szerelmi dráma a köbön

A Villában már óriási a készülődés, a játékosoknak gyakorlatilag minden gondolata a közelgő Párbaj körül forog. Ádám, a kiválasztott viszonylag magabiztosan várja az eseményt, a kihívott Aurelio, viszont kicsit sem nyugodt. Sőt, láthatóan egyre feszültebb.

Javában zajlik a VV6 eddigi legerősebb kampányidőszaka

Ádám és Aurelio már jóval a vasárnapi csata előtt egymásnak feszült a Villában, és sok más feladat mellett egy kíméletlen szópárbajban is összemérték erejüket.

ValóVilág 6 14-03-13


szerző:
2014.03.13. 23:00
ValóVilág 6 14-03-13

ValóVilág 6: A Kihívás napját megelőző éjszakán a villalakók egy silence partyval ünnepelték meg, hogy feléhez érkezett a játék. Nagyon jól szórakoztak, főleg Ádám, aki talán túl jól is.

Iza játékszere megenyhült gazdája iránt

Az este magányosan lefekvéshez készülődő jó csaj gondolt egy merészet, és félszavakkal visszahívta a sértett Krisztiánt maga mellé a hálóba, amit az őszinte fiú őszinte lelkesedéssel fogadott.

Kakasviadalra felkészülni, Aureliot választotta Ádám!

Leggyengébbet, vagy a legerősebbet. Ilyen gondolatok jártak Ádám fejében a negyedik Kihívás előtt. Végül úgy döntött bátor lépésre szánja el magát, és a szájhőst viszi magával párbajozni.

Iza csak használja Krisztiánt

A Villa jó csaja egy vita hevében Krisztián fejéhez vágta azt, amit Viki a kezdetektől mondott az őszinte fiúnak, Iza nem szereti, csak kihasználja őt.

Krisztián végre bejutott Iza bugyijába

Az őszinte fiú hősies hadjárata kezd eredménnyel járni. Bár saját bevallása szerint Iza megbánta, hogy több is történt már köztük egy csóknál, de a Villa jó csaja mégis nagyon élvezte a takaró alatti simogatást.

ValóVilág 6 14-03-09


szerző:
2014.03.09. 22:00
ValóVilág 6 14-03-09

ValóVilág 6: Eljött a vizsga napja, a villalakóknak számot kellett adniuk tudásukról. Zsófi csupa jelessel zárta a hetet, a többiek is egész jól muzsikáltak, ám egy valakinek pótvizsgáznia kell, amire eddig nem volt precedens. Ráadásul vasárnap az is kiderült, kit küldtek párbajozni a villalakók.

Ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében

Eljött a vizsga napja, a villalakóknak számot kellett adniuk tudásukról. Zsófi csupa jelessel zárta a hetet, a többiek is egész jól muzsikáltak, ám egy valakinek pótvizsgáznia kell, amire eddig nem volt precedens. Ráadásul az is kiderült, kit küldtek párbajozni a villalakók.

ValóVilág 6 14-03-08


szerző:
2014.03.08. 23:00
ValóVilág 6 14-03-08

ValóVilág 6: Elérkezett az iskolahét utolsó napja. A szájhős és a macsó természetesen az utolsó napot is kihasználta arra, hogy ki-ki nyomuljon egy kicsit kedvenc tanárnőjére.

Tanulás és flört a suli utolsó napjaiban

Végéhez közeledik az iskolahét, már mindenki lázasan készül a záróvizsgára. Persze a tanulás mellett egy kis flört még belefért: Aurelio továbbra is rendületlenül udvarolt a tornatanárnőnek, Zsolt pedig a nyelvtan tanárnak csapta a szelet.

Aurelio becsicskult, Krisztián zúzott, Zsolt szerelmes lett

Iza féltékennyé tette Krisztiánt, amit az őszinte srác keze sínylett meg. Zsolt teljesen belehabarodott a nyelvtantanárnőbe, közben pedig Aurelio bizonyítani akart, így leste a lányok minden kívánságát, Vikinek extra igényei is voltak.

A nézők szerint Viki vonzódik Krisztiánhoz

Ma arra voltunk kíváncsiak, hogy önök szerint Viki miért áskálódik Iza és Krisztián kapcsolata ellen.

A pajzán énekóra után beindultak a lányok

Miután a második tanítási nap kezdeti nehézségein átlendültek a villalakók, megtartották a legszexibb diáklány választást, ahol volt vonaglás, ceruzaszopogatás és risza dögivel.

Elkezdődött az iskolahét, Aurelio új istennőre lelt

Becsöngettek a Villában, a nappali osztályteremmé alakult, a villalakók pedig újra kisdiákká változtak. Az iskolának nem mindenki örült, de Aurelio számára ismét helyre állt a világ rendje, hiszen a tornatanárnő személyében új istennőre talált.

Zsolt párbajozni akar


szerző:
2014.03.04. 23:00
Zsolt párbajozni akar

Zsolt nehezen viseli a Dorka nélküli napokat, a Villa macsója ezért elhatározta, hogy ki akar menni párbajozni, azért hogy feltöltődjön. Azonnal beindult a taktika, a győzködés és a kalkulálás. Zsolt tervétől azonban senki sem volt elragadtatva.

Zsolt bosszúra szomjazik


szerző:
2014.03.03. 22:55
Zsolt bosszúra szomjazik

Miközben a többiek Charlotte-ot ünnepelték, Zsolt már a bosszún gondolkodott, és Krisztiánnal, majd Vikivel azon tanakodott, hogy a következő Párbajon hogyan ejtse ki azokat, akik ezt tették a szerelmével.

Már a Villában egymásnak feszült a két párbajozó

Charlotte és Dorka párbaja közeledik, ennek megfelelően egyre feszültebb a hangulat a Villában. A párbajozókat össztűz alá is vették a többiek, de válaszok helyett csak egy óriási balhé kerekedett a kérdezz-felelekből.

Ádám Iza szájáról ábrándozik

A jóvágású fiú annyira belelendült a csajozásba, hogy két nap után máris Iza szemébe mondta, arról ábrándozik, hogy a jó csaj végre a szájával kényeztesse őt.

ValóVilág 6 14-02-28


szerző:
2014.02.28. 23:00
ValóVilág 6 14-02-28

ValóVilág 6: A Villában már elindult a kampány, és a készülődés mellett újabb szerelmi sokszög van kibontakozóban. Ennek a főszereplője Iza, a másik két résztvevője pedig Krisztián és Ádám. És negyedikként még Zsófi is bekerült a képbe.

Fókusz 14-02-28


szerző:
2014.02.28. 19:55
Fókusz 14-02-28

Fókusz: Esélylatolgatás - Ki az erősebb? Dorka vagy Charlotte? Megszólalnak a barátok, és a szerelmes Simon is. Szuperokosak - Szemüveg, amivel fotózni is lehet, telefon, ami a fogyásban is segít. A legmodernebb mobilok testközelből. Harcos celebek - Kik néznek farkasszemet először Balázs új műsorában? A Négyen négy ellen kulisszatitkai.

ValóVilág 6 14-02-27


szerző:
2014.02.27. 23:00
ValóVilág 6 14-02-27

ValóVilág 6: Eljött a Kihívás reggele, amely egyben Ádám első villában töltött reggele is volt. A villalakók között a fő téma természetesen a jóvágású fiú volt.

Viki belülről akarja bomlasztani Dorka kampánystábját?

Ugyan a nagyszájú lány Dorka csapatába állt, amikor döntenie kellett, hogy kit fog támogatni a közelgő Párbajon, később mégis Charlotte-nak adott tanácsokat, hogy melyik lehet a szőke lány legfájóbb pontja, amit támadni érdemes.

Dorkával mérkőzik meg a modern harcos királylány!

Dávid Kihívásánál hiányolták a lakók a váratlan húzást, most viszont alaposan meglepődtek néhányan Charlotte döntésén. A férfifaló ugyanis hosszú vívódás után úgy döntött, Dorkát viszi ki magával.

Véget ért Dorka és Zsolt kapcsolata

A Villa macsója nem tudta elfogadni, hogy barátnője elsírta magát egy dal hallatán, ami korábbi pasijára emlékeztette, ezért kiadta Dorka útját.

Aurelio nyerte az első Gyúrós József emlékversenyt

Józsi tiszteletére testépítő versenyt rendeztek a villalakók, a még játékban lévő három fiú közül pedig Aurelio bizonyult a legjobbnak, így a Villa szájhőse léphetett barátja, Józsi nyomdokaiba.

Charlotte-ra került a zöld kendő

Véget ért a munkahét, Józsi feladta a játékot és Aurelio kikészült a fogkeféje miatt. Csak néhány dolog, ami a múlt héten a villalakók kedélyeit borzolta. A hét eseményeit végül a Kiválasztás koronázta meg.

Józsi kiköltözött a Villából

A gyúrós srácnak hiányzik a barátnője, a családja, a barátai, és nem utolsó sorban magával sincs kibékülve, ezért hozta meg a nagy döntést.

ValóVilág 6 14-02-21


szerző:
2014.02.21. 23:00
ValóVilág 6 14-02-21

ValóVilág 6: A villában Ki Mit Tud-ot rendeztek. Mindenki választhatott egy párt magának, és így, kettesével kellett kitalálniuk és előadniuk egymásnak egy-egy produkciót.

Aurelio nem enyhül Zsolttal szemben

A Villa első Viki show-jában a VV6 szájhőse volt a főszereplő, akinek először választania kellett Zsófi és Teo között, majd Zsolttal való vitája került terítékre, ahol talán egy kicsit oldódott a feszültség kettejük között, a békülésre azonban még várni kell.

Zsolt eljátszotta Aurelio barátságát

Először jó viccnek tűnt, hogy a Villa macsója, barátja fogkeféjét a wc-be mártotta Vikivel, azonban amikor kiderült a csíny, Aurelio dührohamot kapott és leszakította magáról Zsolt barátságkarkötőjét.

Reflektor 14-02-19


szerző:
2014.02.20. 00:05
Reflektor 14-02-19

Reflektor: VV Simon rendhagyó esküvői ruhapróbáján jártunk. A Valóvilág 6 csodabogara nem titkolja, hogy amint lehet, megkéri Charlotte kezét. Karda Bea legyőzte a mellrákot. Az énekesnő hét éve tudta meg, hogy súlyos betegségben szenved.

ValóVilág 6 14-02-19


szerző:
2014.02.19. 23:00
ValóVilág 6 14-02-19

ValóVilág 6: A próbaidőszak után elkezdődött az igazi kőkemény munka a Villában. Olykor előfordul, hogy a villalakók nem vesznek komolyan egy-egy feladatot, a munkahét alatt azonban ez nem ajánlatos, hisz igazi tétje van a dolognak, a bőrükre megy a játék.

Vége a dőzsölésnek, munkába álltak a villalakók

Kukoricamorzsolás, báb- és karkötőkészítés, ezekben a feladatokban kell jól teljesíteniük azoknak a villalakóknak, akik ezen a héten is szeretnének olyan jól élni, mint eddig, ugyanis minden ételt, italt, és dohányárut villakrajcárért vásárolhatnak csak meg a munka hetén.

A ValóVilág legnagyobb humbug-királyai

Négyen már elhagyták a Villát, túl vagyunk a szerelmi bonyodalmakon, valódi és pitiáner balhékon. Már csak tízen versenyeznek a fődíjért. De vajon mit ígértek a játék elején és mit tartottak be a fogadalmakból a villalakók?

Krisztián és Iza forró csókban fonódott össze

A hajdúnánási fiú álma valóra vált, mert sikerült meghódítani a Villa jó csaját. Szenvedéllyel teli csókjukat egy hatalmas vita előzte meg, de végül mégis utat engedtek az érzelmeiknek.

ValóVilág 6 14-02-16


szerző:
2014.02.16. 22:00
ValóVilág 6 14-02-16

ValóVilág 6: Kampányfilmet forgattak, összevitatkoztak és éjszakára hálótársat választhattak a párbajozók.

Viki visszatérhet Aurelio ágyába!

Viki Párbaj előtti utolsó éjszakáját Aurelio mellett tölthette, és megígérte neki, ha nyer visszatér majd oda. Dávid ellen aratott győzelme után erre pedig lehetőséget is kapott a nagyszájú lány.

Villa-Valentin: randi, szerelem és sírás-rívás

Valentin napon a villalakók is részesültek a szerelemből: Józsi találkozhatott barátnőjével, Charlotte pedig üzenetet kapott Simontól. Voltak azonban, akiket ezen a napon még jobban megviselt a magány és a szeretethiány.

ValóVilág 6 14-02-15


szerző:
2014.02.15. 23:00
ValóVilág 6 14-02-15

ValóVilág 6: Míg Zsófi vidáman, addig Józsi és Charlotte szomorúan ébredtek Valentin-napon, ők ugyanis reggel még csak párjuk hiányát érezhették. Egyiküket azonban a nap folyamán meglátogathatta a villában szerelme.

Aurelio tényleg rossz társaságba keveredett?

Krisztián szerint a szájhős fiú nagyon megváltozott, és úgy véli, erről Dávid tehet.

Nagy csatát ígér Dávid és Viki

Dávid úgy érzi, Párbaj győzelme egyenes út lenne a Fináléig. Csapatával teljes haditervet eszeltek ki. Mottójuk: összetartás, őszinteség és a másik bíztatása. Viki nem akarja túltaktikázni, de nem adja könnyen magát, és mindent megtesz a vasárnapi Párbaj győzelemért.

Fókusz 14-02-10


szerző:
2014.02.10. 19:55
Fókusz 14-02-10

Fókusz: Az ország kedvencei - Egy éves lett az Éjjel-Nappal Budapest. Bulik és balhék, amelyeken milliók szórakoznak. Micsoda véletlen! - Ugyanabba volt szerelmes Charlotte és Zsófi! Leleplezzük az ismert férfi titkos múltját! Csillag született - Szeles Mónika tizenegy évesen adta első interjúját, végül 3 milliárd forintot teniszezett össze! Édesanyja csak a Fókuszban mesél róla.

Krisztiánnál eltört a mécses

Az őszinte fiú annyit ivott a betyár bulin, hogy mikor meghallotta a Titanic főcímdalát zokogni kezdett. Zsolti próbálta megvigasztalni, de a fiú csak tovább zokogott.

A nagy sonka botrány és Aurelio újra megmutatta a

Egy újabb esemény dús napot tudhatnak maguk mögött a villalakók. Iza kiakadt, Zsófi sírt, és Aurelio újra mutogatott.

Krisztián nem adja fel, akkor is meghódítja Iza szívét

Az őszinte fiú elhatározta, ha kell, légkalapáccsal töri meg Iza szívét. Nem adja fel, és meghódítja a Villa jó csaját.

Összecsaptak a hullámok Aurelio feje felett

Előző este még a Villa csődöre volt, de másnap már csak az osztásokat kapta. A szájhős fiút nem csak Viki, de még csókpartnerei is helyre tették, és ha ez nem lenne elég, még egy műpók is az életére tört.

Csók-cunami a Villában


szerző:
2014.02.03. 22:55
Csók-cunami a Villában

Aurelionak még várnia kell, hogy „ráharapjanak a harcsájára”, de a Villa csókkirálya címét már elnyerte.

VV Simon: Feleségül veszem Charlotte-ot!

A csodabogár Simon péntek este búcsúzott a ValóVilág Villájától, mert a nézők kizárással büntentték, amiért súlyosan megszegte a Villa szabályzatát. A fiú megbánta tettét, tudja, hogy így nem szabad viselkedni, de csak magát védte és szerelmét, akit amint tud feleségül szeretne venni.

Krisztián pörgetheti tovább a szalonnát

A ValóVilág 6 első Párbaját az őszinte fiú, Krisztián nyerte meg. Így az örökifjú Lacinak kellett búcsúznia a Villaléttől.

Iza beleszeretett Krisztiánba?!

Újabb villarománc van kibontakozóban? Iza ugyanis szemet vetett Krisztiánra, amit eddig csak Vikinek mert bevallani.

Laci lett a ValóVilág 6 első kiválasztottja

A villalakókat hidegzuhanyként érte a Kiválasztás híre. Mivel három játékos is ugyanannyi szavazatot kapott, ezért a villamesternek, Aureliónak kellett eldöntenie, hogy kire kerüljön a zöld kendő. A választása végül Lacira esett.

Érzelmi viharok a Villában


szerző:
2014.01.25. 22:55
Érzelmi viharok a Villában

Szerelmi háromszög, féltékenység, indulatok. Dorka tudomást szerzett az Iza és Zsolt közötti csókról, és elhatározta, hogy kiszáll ebből a „játékból”. Közben a Villa jó csaja továbbra sem tudja megemészteni, hogy sárba tiporják a büszkeségét.

Iza sírva vette tudomásul, hogy Zsoltnak nem ő kell

A Villa jó csaja szavakkal nem tudta meggyőzni Zsoltot arról, hogy őszintén vonzódik hozzá, ezért megcsókolta a fiút, aki ennek ellenére sem adta be a derekát, ugyanis szerinte hozzá Dorka illene.

Aurelio újra szerelmes


szerző:
2014.01.23. 22:48
Aurelio újra szerelmes

Új lány, új szerelem, ez is lehetne a Villa szájhősének mottója, aki az összes frissen beköltöző lányra rámozdult már, ez alól pedig a cuki Zsófi sem lehetett kivétel.

Zsófi és Krisztián váltották Alexát

A nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és Krisztiánnal tehát tizenkét fősre bővült a VV6 mezőnye.

Alexának távoznia kell a Villából

A VV6 kezdete óta tartó szimpátiaszavazás lezárásakor Alexa állt az utolsó helyen, így neki kell kiköltöznie a Villából, helyére pedig egy, vagy akár több új villalakó is bekerülhet a játékba.

Simont kihasználja a Villa férfifalója?

Társai aggódnak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és Józsi szerint ez biztos, hogy nem kölcsönös.

ValóVilág 6 14-01-20


szerző:
2014.01.20. 22:30
ValóVilág 6 14-01-20

ValóVilág 6: Társai aggódnak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és Józsi szerint ez biztos, hogy nem kölcsönös.

Simon beleharapott a gumimacilányba

Szenvedés és féltékenység az egyik oldalon, szerelmes pillanatok a másikon. Miközben Aurelio megpróbálta túltenni magát Teo csókcsatáin, Simon a nyugiszobában Charlotte-hoz került egyre közelebb.

A Villában a féltékenységé lett a főszerep

Volt, aki búslakodva fogadta a vetélytársakat, mások dühöngő bikává változtak. Hancúr-porszívózás, és visszafogott fürdőszobai meztelenkedések övezték a kialakulóban lévő szerelmi háromszögeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való