KERESÉS search-close

Carnegie Hall

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Carnegie Hall"

New York-ba kísértük el a Budapesti Fesztiválzenekart és Sebestyén Mártát

A Budapesti Fesztiválzenekar két hete dupla teltházas koncertet adott a klasszikus zene templomában, a Carnegie Hall-ban, ahol ismét bebizonyosodott, hogy az amerikai közönség egyszerűen nem tudja megunni a magyar komolyzenét. A riportból az is kiderül, hogy hogyan szervezik meg magánéletüket, azok a zenészek, akik szülők is, akik szinte állandóan úton vannak!

A Budapesti Fesztiválzenekar ismét meghódította Amerikát!

Két hete dupla teltházas koncertet adott a Budapesti Fesztiválzenekar a klasszikus zene templomában, a New York-i Carnegie Hall-ban. A helyszínen riporterünk egy magyar származású, Amerikában élő házaspárral találkozott, akik rajonganak a zenekarért. Annyira, hogy támogatásukra 12 évvel ezelőtt egy baráti kört is létrehoztak.

György Ádám New Yorkban lett világhírű

Háromszor töltötte meg a New York-i Carnegie Hall-t zongoraestjével, a BBC–n élő rádiókoncertet adott, és a CNN is folyamatosan beszámol koncertjeiről. György Ádámot korunk egyik legjobb Liszt előadójaként ismerik a világban. A fiatal zongoraművész jelenleg New Yorkban él, de nemrégiben koncertet adott a Zeneakadémián, így Budapesten találkozhattunk vele.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való