KERESÉS search-close

Caramel

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Caramel"

Hazai zenészek fogtak össze a szegény sorsú gyerekekért az UNICEF Magyarországgal

Egy egyedülálló, igazán különleges koncertet ad nyolc élvonalbeli magyar zenekar június 16-án, Apák napján. A cél a hatalmas buli mellett az, hogy közben segítséget is nyújtsunk azoknak, akiknek igazán szüksége van rá. A jegyárakból befolyt bevétel teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyerekeket segítő munkáját támogatja.

Brutál szexi műsor a jacuzziból

Zsuzsu és Reni jacuzzizás közben előadott műsora sokaknak okozhat most örömet.

Caramel nem tudja kimondani az érzelmeit

Két éve mutatta be a Fókusz: A dalaiban kitárulkozó Molnár Ferenc Caramel otthon zárkózott és félszeg apa. Minderről Papp Gergőnek beszélt az énekes és felesége, Pimaszúr ugyanis hozzájuk cuccolt át. 

Caramel életét megváltoztatta, hogy beszállt egy liftbe

Egy évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz az énekes történetét arról, hogyan hozta össze a sors gyermeke édesanyjával. Szenvedélyes csók vagy éppen tömegverekedés – egy liftben minden előfordulhat. Caramel is itt találkozott először feleségével. A liftben való viselkedést a szociálpszichológia is kutatja.

A tengerentúlon is hódít Caramel új száma

Az énekes Elzárt övezet című dala egy brazil toplista első helyét foglalta el, ezzel még Caramelt is meglepve.

Nagyot dobott: Caramel slágere a brazil toplistán is az élre tört!

Még a tengerentúlon is imádják Caramelt! A bársonyos hangú énekes Elzárt övezet című dala első lett az egyik brazil toplistán, méghozzá magyar nyelven. De mit szólt ehhez ő maga?

Caramel ünnepi koncertet tervez rajongóinak

Az énekes életében először ad koncertet a Margitszigeten, és egy igazán különleges fellépést tervez, két felé osztva a műsort. A közös tűzijátéknézés mellett új dalokkal is készül rajongóinak.

Újabb fejlemények! Megműtötték Caramel leukémiával diagnosztizált kislányát

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi kislányát hétfőn akut limfoid leukémiával diagnosztizálták. Az ALL a legjobban gyógyítható gyermekkori daganatok közé sorolható, a kis Szofi kezelése pedig már el is kezdődött.

Segítség, striák a testemen!


szerző:
2018.01.23. 07:45
Segítség, striák a testemen!

„Igen hosszú folyamat az, amin annyi nő átesik a várandóssága alatt… és a folyamat eredménye egy örökre maradandó hegek sokasága.” - írta Caramel felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi a blogján, aki ma reggel őszintén vallott a striákkal való küzdelméről. Sőt, a szakértők is meséltek a problémáról.

Ki lesz a legjobb férfi előadó a Cometen?

Elkezdődött a visszaszámlálás! Két nap múlva érkeznek a sztárok a vörös szőnyegre, és az is kiderül, ki viheti haza a Comet gömböt legjobb férfielőadó kategóriában. A Fókusz riportere a jelöltekkel készített interjút!

 

Mit jelent Caramel számára a Comet? Az előadó válaszol!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Kié lesz a legjobb klip?


szerző:
2017.11.29. 20:00
Kié lesz a legjobb klip?

Látványosabbnál látványosabb videók versengenek egymással a Comet legjobb videoklip kategóriájában. A zenészeket kérdezte arról a Fókusz riportere, hogy szerintük kié lesz a befutó!

Kié lesz a legjobb klip?


szerző:
2017.11.29. 17:30
Kié lesz a legjobb klip?

Látványosabbnál látványosabb videók versengenek egymással a Comet legjobb videoklip kategóriájában. A zenészeket kérdezte arról a Fókusz riportere, hogy szerintük kié lesz a befutó!

 

Ezekre a klipekre szavazhatsz idén a Cometen!

Mindennap leadhatod a voksodat kedvenceidre a cometlive.hu oldalon, illetve az RTL24 applikáción keresztül! Elhoztuk nektek a legjobb klip kategória jelöltjeit, hogy könnyebb legyen a választás!

Mitől félnek a Comet jelöltjei? Kinyomoztuk!

Kevés ember van a világon, aki semmitől sem fél. Félelmeink nagyon sokfélék lehetnek. Most a sztárok között kérdezősködtünk arról, ők mitől félnek a leginkább.

Caramelre a liftben talált rá a szerelem

Szenvedélyes csók vagy éppen tömegverekedés – egy liftben minden előfordulhat. Caramel is itt találkozott először feleségével. A liftben való viselkedést a szociálpszichológia is kutatja.

Mi lennél, ha nem az lennél, aki most vagy?

Vajon mit dolgozna Caramel, Kollányi Zsuzsi vagy Scherer Péter, ha nem a saját szakmájukban kellene munkát vállalniuk? Ez a nap kérdése.

Nincs még egy olyan klip, mint A Zeniten Túl!

Molnár Ferenc Caramel a legjobb férfi előadó és a legjobb klip kategóriában is jelölt, utóbbiban A Zeniten Túl című dalhoz készült 360 fokos, virtuális valóságot megjelenítő videóval. Hogyan készült a klip? Miről szól maga a dal? Caramel minden kulisszatitkot elárult az interjúban! Kattints ide, és nézd meg a Comet-jelölt videoklipet! Szavazz kedvencedre a cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével!

Caramel - A Zeniten Túl


szerző:
2017.10.25. 12:00
Caramel - A Zeniten Túl

Előadó: Caramel
Dal címe: A Zeniten Túl
Zene és szöveg: Molnár Ferenc 'Caramel'
Zenei producer: Szakos Krisztián
Klip: Bogdán Balázs "Balu"
Operatőr: Tokodi Gábor
YouTube megtekintések száma: 248 152
További kategóriák: Legjobb férfi előadó (Caramel)

Caramel


szerző:
2017.10.25. 12:00
Caramel

Születési név: Molnár Ferenc
Becenév: Caramel
Születési idő: 1982. február 01.
Születési hely: Szolnok, Magyarország
Csillagjegy: vízöntő
Foglalkozás: énekes
Legismertebb dalai: Használd a szívedet, Dobbanás, A Zeniten Túl, Elzárt Övezet, Végtelen, Jelenés, Lélekdonor, Még egyszer
Hogyan vált ismertté? A Megasztár második szériájának győztese
További kategóriák: Legjobb klip (A Zeniten Túl)

Ilyen volt Caramel lemezbemutató szuperkoncertje!

Caramel legújabb, hetedik albumán régi slágerek és új dalok is felcsendülnek. Az énekes a lemezbemutató szuperkoncertjén azt is elmondta, hogy kiknek írta ezeket a dalokat és miről szólnak.

Story Extra 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 17:25
Caramel kislánya a legtrendibb sztárcsemete!

Augusztusban ünnepli harmadik születésnapját Caramel és Szilvi kislánya, aki már most remek stílusérzékkel rendelkezik!

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

Tárlatvezetés Carameléknél!

Pimaszúr hamarabb érkezett a Caramel rezidenciára, mint az énekes, jól meg is lepte a feleségét, Szilvit. Persze, pár perccel később Caramel és kislánya is befutottak, úgyhogy jöhetett is a vendégek körbevezetése.

Így találkozott először Caramel és felesége

A bevásárlás új embereket hozhat az ember életébe, így volt ezzel az énekes is, aki rohanva kereste a gyümölcs osztályon Szilvit, hogy elkérhesse a számát.

„Tudom, hogy ő az igazi”

Caramel felesége, Szilvi mindig is édesanya akart lenni, és húsz évesen meg is kapta, amire vágyott. Abban viszont sosem kételkedett, hogy jól választott-e, tudja, hogy férjével örökre együtt maradnak.

Pimaszúr először Caramelhez cuccol át!

A Pimaszúr átcuccol új évadában a műsorvezető és felesége, Juhász Judit először Caremelhez és családjához költözik be. Hogy milyen volt a közös napjuk? És hogy mennyire megy a sztárpárnak Caramel - Elzárt övezet című dala? Most meglesheted!

Exkluzív részletek a Pimaszúr átcuccol új évadából

December 22-én visszatér Pimaszúr az RTLII képernyőjére. Az új évad premier adásában Caramelhez és családjához cuccol át Papp Gergő és Juhász Judit. A nézők bepillantást nyerhetnek Caramelék új lakásába, ahol kendőzetlenül és őszintén beszélnek majd magánéletük eddig nem ismert titkairól is.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

Caramel tragikus múltjáról vall könyvében

A Megasztár egykori győztese folyamatosan építgeti zenei karrierjét, de a kamerákat és a bulvárlapokat igyekszik kizárni az életéből. Az énekes ezúttal mindent elmesél novemberben megjelenő könyvében!

Mit jelent a zene Gáspár Laci, Caramel és a 25 év felettiek számára?

Az énekesek és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Fejes Szandra produkciója még Gáspár Lacit is zavarba hozta, ugyanis nehéz értékelni egy profi, kiforrott énekesnőt. A mentor szerint ez a rutinosság nyomja rá a bélyegét a lány produkcióira, ennek ellenére Laci úgy döntött, Szandrát magával viszi az élő show-ba!

Caramel:

Gáspár Laci és Caramel nagyon nehezen, de meghozták a döntést arról, hogy ki az a három 25 év feletti énekes, akik az élő show-ban tovább bizonyíthatnak.

Gáspár Laci azt viszi tovább, aki megnyerheti az X-Faktort

Miután mind a hat énekes elénekelte produkcióját, Caramel és Laci átbeszélték, ki hogyan teljesített, és ki az a három énekes, aki megérdemli, hogy az élő show-ba bizonyítson.

Összekeverték Gáspár Lacit és Caramelt?

Laci elárulta, hogy miért Caramel lett a mentorsegédje. Azt viszont nem, hogy miért került a lába a levegőbe...

Brantner László nagy vágya, hogy a példaképével dolgozhasson

Brantner László nagyon szeretne bekerülni a top háromba, és sokat jelent neki, hogy Caramel és Gáspár Laci előtt énekelheti el Mentor Házas dalát.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Colette bevallotta, hogy nem gyakorolt sokat

Amikor Gáspár Laci megkérdezte a lánytól, hogy mivel telt a Tábor és a Mentor Ház közötti időszak, Colette bevallotta, hogy nem készült túl sokat, és egy olyan dalt hozott, amit közel 10 éve énekel.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Ónodi János mentora elbizonytalanodott a fiút hallva

Ónodi János nagyon meg volt elégedve a teljesítményével, és bár Caramelnek és Gáspár Lacinak is nagyon tetszett a fiú produkciója, a mentor elbizonytalanodott: vajon képes lesz kihozni belőle azt a pluszt, amire szükség van ehhez a versenyhez?

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

 

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban

Szombaton és vasárnap sorsfordító döntéseket kell meghozniuk az X-Faktor mentorainak, amelyben ezúttal segítségük is lesz. Tóth Gabinak Lotfi Begi, ByeAlexnek Lábas Viki, Gáspár Lacinak Caramel, míg Puskás Petinek pedig öccse, Dani ad majd tanácsot abban, hogy kiket vigyenek magukkal a mentorok az élő showba.

Gáspár Laci megdöbbentő történetet mesélt

Ezt valószínűleg csak kevesen tudták Gáspár Laciról és az énekesről, aki már-már példaképként tekintett a Mentorra.

Caramel


szerző:
2016.09.12. 15:20
Caramel

Születési név: Molnár Ferenc
Becenév: Caramel
Születési idő: 1982. február 01.
Születési hely: Magyarország, Szolnok
Csillagjegy: vízöntő
Foglalkozás: énekes
Legismertebb dalai: Elzárt Övezet, Végtelen, Jelenés, Lélekdonor, Még egyszer
Hogyan vált ismertté? A Megasztár második szériájának győztese
Kategória: Legjobb férfi előadó

Ezért vitte sokra Caramel


szerző:
2014.10.02. 19:12
Ezért vitte sokra Caramel

Caramel elmesélte egy gyermekkori emlékét, tudta, hogy már akkor is más volt, mint a környezete, mert túl látott a saját korlátain.

Caramel hamarosan apa lesz


szerző:
2014.05.14. 01:00
Caramel hamarosan apa lesz

Az énekes barátnője, Szilvi már az ötödik hónapban jár, így már azt is tudják, hogy első gyermeküknek lánynevet kell választaniuk. A szerelmesek még a baba érkezése előtt szeretnék összekötni az életüket, így Caramel rövid időn belül nemcsak apa, de férj is lesz.

Lángoló gatyák és szelíd énekes-látogatások

Az énekes a maga nagyvonalúságával és szelídségével besétált az oroszlánbarlangba. A Vundersőn és Zuperszexi előtt az X-Faktor stúdiójában is körülnézett. Caramel tehát átírta a médiatörténelmet, ugyanezt teszik hétről-hétre Sebestyén Balázsék is.

Fókusz 13-11-25


szerző:
2013.11.25. 20:00
Fókusz 13-11-25

Fókusz: Egyedül maradt - Alföldi drámája. Mi igaz Lilu rosszullétéről és Tóth Gabi szakításáról? Tökéletes illúzió - Repülő tárgyak, gondolatolvasás, meghökkentő mutatványok. Nálunk jártak a világ legjobb bűvészei és mentalistái. Kíméletlenül - Caramel és Geszti is a kínpadon. Az X-Faktor mentora egy meglepetéssel is előrukkolt.

Vastag Csaba a Vidámparkban


szerző:
2011.06.02. 11:22
Vastag Csaba a Vidámparkban

Sztárok, köztük az X-Faktor győztese is ott lesz vasárnap az önkéntesek napján a budapesti Vidámparkban.

Celebvallató és nyilatkozatháború

Benkő magát tartja a legcikibbnek, Ördög Nóri pedig Farkas Pétert. Botrányok és titkos vágyak 2009 után a Fókuszban!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való