KERESÉS search-close

Cápák között

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Cápák között"

Díjazták a rátermettséget és az ötleteket

Átvehették a Cápák között versenyzői a Magyar Telekom által alapított Tettrekész díjakat. Az elismerést minden adásból az az ötlet kapta, amely a telekommunikációs cég szerint bizonyítja a rátermettséget, a bátorságot és az elszántságot.

Megnéztük, hogy áll a Cápák között milliárdos befektetője ígéretével

Balogh Levente tett egy ígéretet a Főnök inkognitóban című műsorban, méghozzá azt, hogy megjavítja beosztottjának, Marikának a kerti kútját, hogy végre rendesen tudjanak locsolni és fürdeni. Levente meglátogatta Marikát a gyárhoz közeli tanyán, ahova a Fókusz stábja is elkísérte!

Ezért mentek bele a Cápák az 1%-os ajánlatba!

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Smartkosár.hu-t prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Balogh Péter sokkal többet látott az AT&W mögé, mint ami valójában volt

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték az American Travel & Worköt prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Balogh Levente üzent a magyar óramárka megálmodójának: „Egy órásra azért szüksége lenne!”

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Evolvens órákat prezentáló István pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

K&H Kisokos: Mit jelent a franchise rendszer, a PPC alapú jutalék és az ebitda?

Videósorozatunkban Fodor Marianna, a Cápák között versenyzőinek pénzügyi mentora segít a műsorban elhangzó üzleti kifejezések megértésében.

Balogh Levente szerint a Mentes nem alkalmas a gépiesítésre

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Mentest prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Befektetést nem, de díjat kapott a Cápák között óragyártója

Az Evolvens magyar gyártású óra kitalálója is megkapta a Telekom Tettrekész-díját. Bár a Cápák végül nem fektettek be az üzletbe, mégis eléggé érdekesnek látták ahhoz, hogy a díjat megnyerje.

Megvan a Cápák között mentori különdíjasa

Kilnec jelöltet választott a K&H a Cápák között vállalkozói közül. A pénzügyi tudatosságot vették figyelembe a választásnál, ez alapján kapta meg a díjat Horváth Zsolt.

Különdíjat kapott KicsiZso!

KicsiZso saját fejlesztésű BBQ smokerével érkezett a cápák elé. Bár ízlett a befektetőknek a steak, az üzletbe mégsem akartak beszállni. Zsolt ennek ellenére nem távozott csalódottan a műsorból. Most van is miért örülnie, hiszen a K&H különdíját ő nyerte meg.

Apró Anna élete legnehezebb pillanatairól vallott

A Cápák között legangyalibb befektetője most nagyon szomorú, hogy véget ért a műsor, szerette a forgatásokat. Annát sokan irigylik, de a Reggeliben elárulta, hogy az ő életében is voltak kilátástalannak tűnő pillanatok.

A srác, aki nem engedhette meg magának, hogy megvegyen egy drága órát, ezért elkészítette azt!

Mezei István a Telekom Tettrekész díját is elnyerte saját tervezésű karóráival. Ha kíváncsi vagy, hogy mit szóltak a befektetők a termékhez, nézd meg a teljes adást!

Amerikai munkalehetőség diákoknak magas fizetésért?

Az American Travel & Worköt képviselő Réka és Gábor 16 millió forintot kértek a Cápáktól 30% tulajdonrészért cserébe. A teljes adásért kattints ide!

Akár 33%-ot is megspórolhatsz minden bevásárlásnál!

A Smartkosár.hu egy élelmiszerár összehasonlító felület, azonban Vanda, Albert és Áron pénzbeli befektetés helyett szakmai támogatásért érkeztek a műsorba. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Balogh Levente és Balogh Péter 1-1 forinttal szálltak be egy vállalkozásba!

Hiába ajánlott Fehér Gyula és Moldován András is 10-10 millió forintot, a Smartkosár tulajdonosai Balogh Péter és Balogh Levente 1-1 forintját fogadták el. Ha lemaradtál az adásról, nézd vissza az RTL Moston!

Az egyik befektető hoppon maradt a Cápák között utolsó részében!

Zsolt és László úgy döntöttek, hogy csak az egyik Cápa ajánlatát fogadják el. Vajon Apró Anna vagy Fehér Gyula ajánlata volt szimpatikusabb számukra? Nézd meg a Cápák között 9. adását az RTL Moston!

A Mentes bebizonyította, hogy a glutén-, laktóz- és cukormentes sütemények is ugyanolyan finomak!

A K&H Cápák között különdíjának jelöltjei, Oltványi Zsolt és Sebestyén László a lemondások nélküli cukrászsütemények mesterei. 60 millió forintot kértek a befektetőktől 20% tulajdonrészért cserébe. A Cápák között 9. adását ide kattintva tudod visszanézni!

A Cápák között következő részében: a vállalkozó, aki egyik befektetővel sem lenne elégedett!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be.

Az évadzáró adás előtt végigvesszük a Cápák között eddigi legjobb és legdrámaibb pillanatait!

A cápák eddig 16 vállalkozásban láttak fantáziát, öten összesen 271 milliót fektettek be. A legtöbb pénzt András invesztálta, 100 millió forintot adott ki a keze közül a nyolc adás alatt. Most lássuk a Cápák között eddigi legviccesebb, legizgalmasabb és legdrágább jeleneteit!

A Cápák nemcsak az üzleti siker titkát tudják

Ma lesz a Cápák között utolsó adása, a Reggeliben járt Fehér Gyula, Balogh Péter és Balogh Levente, akik elmesélték, hogyan élték meg a forgatási napokat és miben volt más a kamerák előtt dönteni egy befektetésről.
 

Ezt nem fogod elhinni: 1 forintos ajánlat a Cápák közöttben!

A vállalkozók ajánlatától elállt a Cápák szava! Egy forint egy százalékért cserébe? A végkifejlet a Cápák között hétfői adásában látható!

Balogh Péter: „Ez így nem egy elfogadható ajánlat!”

Balogh Péter és Apró Anna kiértékelték a Budapest Makery pitchét! Extra videónkból kiderül, hogy miért nem szállt be senki az üzletbe!

A balta dobáló srácok elárulták, hogy mitől lesz valaki jó vállalkozó!

Koltai Balázs és Rostás Gergely elnyerték a Telekom Tettrekész díját. A srácok a balta dobálás mellett számos egyéb vállalkozást is irányítanak. Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki jó vállalkozó legyen?

Hoppá! Egyik Cápa sem számított arra, amit ez a vállalkozó mondott nekik!

Hogy mi fog kisülni a videóban látható történetből, az hétfőn 21:40-kor kiderül a Cápák között következő részéből!

Apró Anna: „Amikor az üzleti részére tévedtünk a dolognak, akkor megremegtek a lábak!”

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték az Eddie csapatának pitchét! Extra videónkból kiderül, hogy mi az a mondat, amit egy befektető semmilyen körülmények között nem szeret hallani!

Moldován András: „Most megijesztettél! Akkor velem sem lennél elégedett mint befektető?”

Az örökké elégedetlen vállalkozó még a Cápákkal sem lenne elégedett a közös munka során? Részletek hétfőn 21:40-től az RTL Klubon!

Fehér Gyula ciki gyógyszertári termékeket rendelt Balogh Péter otthonába!

A Mobil Gyógyszer pitchének kiértékelésekor kiderült, hogy Fehér Gyula tartotta a szavát, és már meg is kezdte a ciki termékek rendelését a patikákból.

Máris sikert aratott a Cápák közöttben bemutatott sportapplikáció

Az Enduraid nevű sportapplikáció nyerte el a Telekom Tettrekész díját. Az Enduraid futáshoz, triatlonozáshoz állít össze a sportolónak egy frissítési tervet. Nagyon fontos, hogy sportolás közben mit és mikor eszünk vagy iszunk, az életünk is múlhat rajta.

Tóth Bence átvette a Telekom Tettrekész díját!

Tóth Bence, a Telekom Tettrekész díjának nyertese elárulta, hogy mivel szokta elütni a szabadidejét, hogyan tervezi a jövőjéta középiskola után.

Apró Anna: „4-5 millió forintos éves profittal nem éri meg vállalkozni!”

Balogh Péter és Apró Anna kiértékelték Lékai Tamás, a Blup tulajdonosának pitchét! Ha kíváncsi vagy, mit tanácsolnak neki a befektetők, nézd meg extra videónkat!
 

Nem az édesapjától kért pénzt a Cápák között vállalkozója, pedig megtehette volna

A Healthy Cleaning kitalálója, Seres Szilárd olyan takarító szolgáltatást talált ki, ami a levegőt is tisztítja. Többet kapott a Cápáktól, mint amit kért és a K&H különdíjára is esélyes.

Utánajártunk, hogy a N'iceroll mitől több, mint fagyi!

Böröcz Zsófi a N'iceroll fagyitekercsekkel elnyerte a Telekom Tettrekész díját! Ellátogattunk hozzá a fagyizóba, hogy meglessük, hogyna készül a N'iceroll!

Nagy sikert arattak a diákok a Cápák között!

Muhi Kristóf, Apró Alexandra és Kávai Roland Eddie nevű alkalmazását mutatta be tegnap a cápáknak. Az applikációnak köszönhetően az alsós tankönyvekben lévő képek és ábrák 3D-ben láthatók, 360 fokban megvizsgálhatók. Az öt befektető közül Balogh Levente 3millió forinttal támogatta meg a diákokat, Apró Anna pedig egy inkubációs programot ajánlott fel nekik.

K&H Kisokos: Mit jelent az árrés, a core business és az inkubációs program?

Videósorozatunkban Fodor Marianna, a Cápák között versenyzőinek pénzügyi mentora segít a műsorban elhangzó üzleti kifejezések megértésében.

Mi fogta meg Balogh Pétert a gyerekjóga bizniszben?

Három héttel ezelőtt a Cápa 5 millió forintot és mentorálást ajánlott a Jógakalandnak, a Fókusz most meglátogatta a kisgyermekükkel együtt jógázó Balogh Pétert és Bánhidi Dórát.

Ilyen még nem volt az egészségügyi piacon: házhoz megy a gyógyszer!

Nagy Sándor a Mobil Gyógyszerrel állt a Cápák elé, ami az egészségügyi piacon egy egyedi szolgáltatást biztosít. Ha kíváncsi vagy a befektetők véleményére a gyógyszer házhozszállítással kapcsolatban, nézd meg a teljes adást!

Nagykorú lett a magyar babzsákfotel márka!

Lékai Tamás 70 millió forint befektetést remélt a Cápáktól 40% tulajdonrészért cserébe a Blup! babzsákfotel vállalkozásból. Ha kíváncsi vagy a befektetők reakciójára, kattints a teljes adásért!

Apró Anna 20 millió forinttal szállt be a Mobil Gyógyszerbe!

Apró Anna 20 millió forint befektetést adott a Mobil Gyógyszer tulajdonosának 8% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Ennek az alkalmazásnak köszönhetően garantáltan szívesebben ülnek az iskolapadba a gyerekek!

A Telekom Tettrekész díjának nyertesei, Kristóf, Alexandra és Konrád egy élmény alapú oktatási platformot alkottak meg társaikkal általános iskolások számára. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Budapest Makery: A DIY étterem, ahol te készítheted el az ételedet!

Lendvai Ádám és Thomann Bence, a K&H Cápák között különdíjának jelöltjei a Budapest Makeryvel álltak a Cápák elé 100 millió forint reményében 40% tulajdonrészért cserébe. A teljes adásért kattints ide!

Balogh Levente és Apró Anna ajánlatot tett az Eddie alkotóinak!

Az Eddie megálmodóinak Apró Anna egy hat hónapos inkubációs programot ajánlott, Balogh Levente pedig egy jelképes 5%-os tulajdonrészért cserébe megalapítja a Kft-jüket. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Nehéz pillanatok a Cápák között következő részében: „Felspanoltátok a hangulatot, és utána lehűtöttétek...”

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Balogh Péter kislányával próbálta ki kameránk előtt a Jógakalandot!

Nem mindennapi látvány egy milliárdos cápa kerge pók és elefánt pózban. Balogh Péter a Cápák között egyik befektetője kislányával próbálta ki a Jógakalandot. Nemrég ebbe a vállalkozásba 5 millió forintot fektetett be.

Németh Franciska átvette a Telekom Tettrekész díját!

A Gyerekdokik alkalmazás kitalálója, Németh Franciska elnyerte a Telekom Tettrekész díját. Mutatjuk, hogy ez pontosan mit jelent!

Moldován András: „Hagyd abba! Ezt ne csináld tovább!”

Moldován András szívesen alkalmazná a Mobil Gyógyszernél dolgozó futárokat a saját cégénél. Az indok azonban megdöbbentő! Cápák között minden hétfőn 21:40-kor az RTL Klubon!

„Nagyon pozitív volt, hogy enni adtak az éhes Cápáknak!”

Így látta Fehér Gyula és Balogh Péter KicsiZso pitchét a Bodrog Hibachiról! Lemaradtál az adásról? Katt ide!

Seres Szilárd már most rengeteget tanult Moldován Andrástól

A Healthy Cleaning tulajdonosa elnyerte a Telekom Tettrekészí díját. Ennek apropóján látogattunk el hozzá, hogy bemutassa, hol dolgozik, és mit csinál a szabadidejében.

A diákok, akik új szintre emelik a tanulást a kiterjesztett valóság segítségével

Az Eddie applikáció megálmodói szerint a 3D-s ábrákkal sokkal élvezetesebbé válik a tanulás. Részletek a Cápák között következő adásában hétfőn 21:40-kor az RTL Klubon!

„Nem nagyon hiszem, hogy ez nekik sikerülni fog!”

Bár a Bulika applikáció kitalálói Balogh Péter és Fehér Gyula szerint szórakoztatóak voltak, befektetést mégsem kaptak.

Most kiderül, hogyan főznek a Cápák között befektetői!

A Budapest Makery csapata szerint mindenki képes elkészíteni a felsorakoztatott hozzávalókból egy ételt, a Cápák azonban ezt másképp gondolják. Cápák között hétfő esténként 21:40-től az RTL Klubon!

A Cápák most hallottak először erről a témáról?

Fehér Gyula és Balogh Péter kiértékelték az Enduraid tulajdonosainak pitchét! Ha lemaradtál a Cápák között hétfői adásáról, kattints ide!

Tóth Bencéről így nyilatkozott a mentortanára: „Ha valahol zsákutcába fut, nem adja fel!”

Ellátogattunk Tóth Bence iskolájába, ahol a fiatal feltaláló mentortanárát is meginterjúvoltuk. A Telekom Tettrekész díjának nyertese pedig elárulta, hogy mi volt az eddigi legnagyobb kihívás az életében, és hogy mi ad neki motivációt, ha egy munkafolyamatban elakad.

A pénzügyi tudatosságot is díjazzák a Cápák vállalkozói között

A K&H szeretné ösztönözni a vállalkozásokat, ezért egy egymillió forintos mentoring programot fog a műsor végén egy vállalkozásnak adni a műsorban megismert jelöltek közül. A Konyhafőnök 2018-as győztese, Böröcz Zsófi is jelölt.

Fehér Gyula: „Én személy szerint biztos, hogy nem merném magamat Rubik Ernőhöz hasonlítani!”

Kiderítettük, hogy mit gondol Balogh Péter és Fehér Gula Bódi Eszter pitchéről és Moldován András felháborodásáról!

K&H Kisokos: Mit jelent a fix költség, a profit és az infrastruktúra kiépítése?

Videósorozatunkban Kovács Viktor Zoltán, a K&H Bank kkv szegmens marketing vezetője segít a Cápák között adásaiban elhangzó üzleti kifejezések megértésében.

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!

A Cápák között gyönyörű műsorvezetője elárulta, hogy mi az, amit kismamaként sem bír abbahagyni.

A baltadobálás megálmodói: „Kicsit átgondoljuk, hogyan kéne ezt tovább csinálni”

A Telekom Tettrekész díjának nyertesei elmesélték, hogyan ismerkedtek meg, milyen érzés volt a Cápák elé állni, és hogyan tervezik a jövőt.

Megkóstolták az igazi magyar street food-ot a Cápák

Az első Gulyásbombázó üzletnél találkozott Balogh Péter és Balogh Levente a vállalkozóval, Ponyiczky Lászlóval és elmondták, hogyan képzelik el a vállalkozás jövőjét.

Ez az applikáció megmutatja, hogy melyik buliban vannak a jó csajok!

Szekeres Bence és Vincze Balázs kifejlesztettek egy telefonos alkalmazást, ami a Bulika nevet kapta. Ez az az applikáció, ami segít eligazodni a bulik rengetegében! A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Íme a ruhadarab, amit akár egy japán kislány és egy New York-i üzletasszony is viselhet!

Bódi Eszter mert nagyot álmodni, és 380 millió forint reményében hozta el a BodiEs-t a Cápák elé! A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Bodrog Hibachi: Még sohasem volt ilyen egyszerű a grillezés!

A K&H Cápák között különdíjának jelöltje, KicsiZso egy innovatív grillsütőt mutatott be a befektetőknek. Ha kíváncsi vagy, hogy kapott-e pénzt a Cápáktól, nézd meg a teljes adást!

Gyakran jön rád rosszullét sportolás közben? Itt egy app, ami segít!

Kindl Gábor és Kiss Melinda, a Telekom Tettrekész díjának győztesei az Enduraid alkalmazást hozták a Cápák elé 100 millió forint reményében. Nézd vissza a teljes adást ide kattintva!

Fehér Gyula: „Ha ez bejön, akkor nagyon-nagyon durván nagyot szólhat!”

Fehér Gyula és Balogh Péter közös ajánlatot tett az Enduraid alapítóinak. Kattints ide a teljes adásért!

„Programozók vagytok, akik bulizni járnak? Hígul a szakma...”

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

A cápatársaknak kellett leállítani a magából kikelt Moldován Andrást!

Moldován András teljesen kiakadt, amikor Bódi Eszter Rubik Ernő találmányához hasonlította a termékét. Végül Apró Anna és Balogh Péter kelt a lányt védelmére! A folytatást 21:40-től láthatod az RTL Klubon!

Így élte meg Németh Franciska a Cápák között forgatását!

A Gyerekdokik applikáció megálmodója, Németh Franciska elárult néhány kulisszatitkot a Cápák között forgatásáról!

KicsiZso Balogh Leventének: „100-at én megszerzek, ha 50-et adsz hozzá!”

Vajon KicsiZso befektetőre talál Balogh Levente személyében? A hétfői Cápák között adásból kiderül! Kapcsolj 21:40-kor az RTL Klubra!

Tóth Bence: „Ha villamosmérnöknek megy az ember, egy óriási világ nyílik ki előtte!”

A mindössze 18 esztendős Tóth Bence a jeltolmács kesztyű ötletének tettekre váltásáért nyerte el a Telekom Tettrekész díját. A fiatal feltaláló betekintést engedett egy tanórára, és elárulta, hogy miért szereti ennyire az elektronikát.

Óriási bulihangulat a Cápák között stúdiójában!

Balázs és Bence fergeteges hangulatot hoztak magukkal a befektetők elé. Balogh Levente és Apró Anna még a party szemüvegüket is felpróbálták! Kapcsolj hétfőn 21:40-kor az RTL Klubra a Cápák között következő részéért!

Balogh Péter megfejtette a rejtélyt: ezért lágyult meg Moldován András a HamiKabi láttán!

Apró Anna és Balogh Péter ezen a héten is elmondták a véleményüket az adásban elhangzott pitchek kapcsán. Most az is kiderül, hogyan látták a HamiKabi megálmodóját!

A vállalkozók, akik még egy esélyt kapnak a Cápáktól!

Moldován András azt javasolja az Enduraid vállalkozóinak, hogy gondolják át újra az ajánlatukat. A hétfői adásból kiderül, hogyan folytatódik a történetük! Kapcsolj április 1-jén 21:40-kor az RTL Klubra a Cápák között vadiúj részéért!

Apró Anna elárulta, hogy melyik volt a Cápák között forgatásának legdrámaibb pillanata!

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték a Flywear tulajdonosainak pitchét, majd kiderült, hogy Anna mikor volt a legszomorúbb a Cápák között forgatásán.

Koltai Balázs nevéhez köthető a Szelfi Múzeum is, ami a tökéletes Instagram fotók helyszíne!

A balta dobálás egyik ötletgazdája, Koltai Balázs, aki Rostás Gergővel elnyerte a Telekom Tettrekész díját, megmutatta nekünk egy másik vállalkozását is, a Museum of Sweets & Selfies-t.

Apró Anna aggódott Fehér Gyula testi épségéért!

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték Miklós és Norman pitchét! Ha lemaradtál a SportIN Card bemutatójáról, kattints ide!

Nem fogod elhinni, hogy miért szállt be a Gulyásbomba bizniszbe Balogh Péter!

Apró Anna is megkóstolta a Gulyásbombát, és extra videónkból az is kiderül hogy ízlett neki. Balogh Péter pedig meglepő vallomást tett a befektetésével kapcsolatban.

Két Cápa is bízik a pörköltízű street foodban

Balogh Leventét és Balogh Pétert megnyerte magának a gulyásbomba kitalálója, Ponyiczky László.

Mit csinál egy gasztromentor? Böröcz Zsófi beavatott minket!

Böröcz Zsófia, aki a N'Iceroll fagyitekercsekkel elnyerte a Telekom Tettrekész díját a gasztromentorkodásról és a külföldön szerzett tapasztalatairól mesélt.

K&H Kisokos: Mit jelent az integrált marketingkampány, a bekerülési érték és a minőségbiztosítás?

Videósorozatunkban Kovács Viktor Zoltán, a K&H Bank kkv szegmens marketing vezetője segít a Cápák között adásaiban elhangzó üzleti kifejezések megértésében.

Nagy lehetőséget láttak a cápák a Gulyásbombában!

Ponyiczky László nagy lehetőséget kapott Balogh Leventétől és Balogh Pétertől tegnap a Cápák között műsorban. A két cápa összesen 20 millió forintot fektetett be a különleges magyar street foodba, a Gulyásbombába. László az ajánlat mellett lehetőséget kapott arra, hogy megnyerje a K&H különdíját, valamint ő kapta a Telekom Tettre kész díját is.

Németh Franciska: „Nagyon-nagyon jól tudunk együtt dolgozni Annával!”

A Telekom Tettrekész díjának nyertese, Németh Franciska a Gyerekdokik alkalmazásról, a jövőbeli terveiről és az Apró Annával való közös munkáról is mesélt a Telekom Székházába vezető úton.

Szemüvegesek, figyelem! A Flywear viselése sisakban sem jelent problémát!

Turi Szabolcs és Dózsa Gábor 250 millió forintot kértek a befektetőktől 25% tulajdonrészért cserébe. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadták a Cápák az ajánlatot, kattints ide!

A HamiKabiban garantáltan nem lesz maszatos a gyermeked etetés után!

Zombory-Balogh Eszter, a Kisbabámnak márka tulajdonosa egy olyan öltözéket vitt a Cápák elé, ami tisztán tartja a kisbabákat etetés közben. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Mi történt Moldován Andrással? Meglágyult a befektető szíve a babaholmik láttán!

Balogh Péter és Moldován András 5-5 millió forinttal szálltak be a HamiKabi üzletbe 30% tulajdonrészért cserébe. Ha lemaradtál a teljes adásról, kattints ide!

Gulyásbomba: Pörkölt kifliben az új magyar fejlesztésű street food!

A Telekom Tettrekész díjának nyertese és a K&H Cápák között különdíjának jelöltje, Ponyiczky László a Gulyásbomba tulajdonosa. 20 millió forint befektetést kért a Cápáktól 10% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Két befektető is beszállt a Gulyásbomba üzletbe!

Balogh Levente és Balogh Péter 10-10 millió forintot fektettek be 49% tulajdonrészért cserébe Ponyiczky László vállalkozásába. Lemaradtál a teljes adásról? Kattints ide!

A SportIN Card társasjáték új szintre emeli a sportolás élményét!

Horváth Miklós és Nagy Norman egy sporttársasjátékkal álltak a befektetők elé 12 millió forint reményében 10% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

A vállalkozó anyukák ikonja is feltűnik a Cápák között!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Ma este lesz, aki megeteti, és lesz, aki megmozgatja a Cápákat

Ma este újra nagyon bátor vállalkozók érkeznek a befektetők elé. Hogy a sisakra szerelhető szemüvegben, esetleg a pörkölt streetfoodban, a hamikabiban, vagy a sporttársasjátékban látnak nagyobb befektetési lehetőséget a cápák, az kiderül a Barátok közt után, az RTL Klubon.

Balogh Péter, a Cápa diploma nélkül is milliárdos lett

A Cápák között sikeres angyalbefektetője elkezdte az egyetemet informatika szakon, de úgy érezte, neki bele kell vetnie magát abba, amihez igazán ért. Bár az iskola nem az ő világa volt, egy dolgot mégiscsak köszönhet neki, a feleségét.

Ezt látnod kell! Fehér Gyula az e-sport helyett kemény edzésbe kezdett!

Fehér Gyula elképesztő mozdulatokkal próbálja legyőzni ellenfelét a Cápák között következő adásában! Ne feledd, hétfőn 21:40-kor Cápák köztt az RTL Klubon!

Példaértékű házasságban él a Cápák között befektetője és felesége

Közös vállalkozást visz Balogh Péter és Balogh-Mázi Mária, akik az egyetemen találoztak először, de akkoriban a kapcsolat véget ért és mindkettejük mással házasodott. 20 év után találtak újra egymásra.

Otthagyta az egyetemet a Cápák között angyalbefektetője

Balogh Péter informatikát tanult, a programozás érdekelte, amiben már elsőévesként jobb volt, mint az ötödévesek. Úgy döntött, hogy neki nem az egyetem az útja, ezért befejezte az iskolát és egy kiemelkedően jól fizető állást vállalt. Azóta is keresi az izgalmat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való