KERESÉS search-close

Budapesti Tavaszi Fesztivál

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Budapesti Tavaszi Fesztivál"

Judith Hill az énekesnő, akivel Prince és Michael Jackson is együtt dolgozott

Duett partnere volt Michael Jacksonnak, háttérénekese Stevie Wondernek, együtt dolgozott Adam Levine-nel a Voiceban, szerepelt egy Oscar-díjas dokumentumfilmben, Prince albumot készített neki. Az afro-amerikai, japán származású Judith Hill ki tudott lépni a nagy sztárok árnyékából, akiket háttérénekesként segített évekig, és mostanában már, mint szólóénekes járja a világot, és a következő önálló lemezén dolgozik.

 

Budapestre érkezett a világhírű Mariinszkij balettegyüttes

Budapestre érkezett a világhírű Mariinszkij balettegyüttes. Szentpétervár történelmi balett színháza 1860-ban nyitotta meg kapuit és a 19. század végére Oroszország legnevesebb zenés színházává vált.

A Hamupipőkével lép fel a balett társulat

A társulat a Hamupipőkével lép fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmából hétfőn este az Erkel Színházban.

Zentai Márk új élete


szerző:
2019.04.16. 19:31
Zentai Márk új élete

Zentai Márk a kamaszkor hirtelen jött sikerei után úgy érzi, az elmúlt években talált rá arra a zenei irányra, ami igazán boldoggá teszi. A 29 éves énekes és zenekara a MÖRK tagjai is tele vannak zenei álmokkal és tervekkel. A számos itthon és külföldi jazzfesztiválos felkérések mellett remélik, hogy a jövőben lesz lehetőségük újabb extrém helyszíneken is együtt zenélni.

A MÜPA titkai


szerző:
2019.04.13. 21:00
A MÜPA titkai

Padlástól a pincéig bejártuk a különleges akusztikájú épületet. Olyan helyekre is bepillanthattunk, amit bizony a nézők sosem láthatnak. Pedig a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik központi helyszínén ilyenkor sok százan megfordulnak.

Rendhagyó kultúr-háztűznézőben a Müpában

Nemcsak a nézők, de néha még a zenei világsztárok is csodálkozva tekintenek a Müpa épületének különleges adottságaira. Egy rendhagyó kultúr-túrába oltott háztűznézőbe mentünk a speciális épület nem túl sokat látott részeibe. Mutatjuk a minden szempontból nagyon érdekes műremeket, amit kultúrplázának hívtak a megnyitásakor és ami azóta is rengeteg koncertnek és fesztiválnak ad otthont.

Különleges komolyzenei koncert a repülőtéren!

Komolyzenei hangverseny a Liszt Ferenc Repülőtéren! A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik különleges koncertjét péntek este adták, rendhagyó módon az 1-es terminál utas csarnokában játszottak a debreceni Kodály Filharmonikusok. A műemléképület 2012 óta nem fogad utasokat, most azonban megtelt zenerajongokkal.

Elindult a 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Muszorgszkijjal, a Müpa falain táncra perdülő amerikai sztárcsapat, a BANDALOOP lélegzetelállító előadásával, és tavaszköszöntő promenáddal indult április első hétvégéjén a 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál.

Magyar sajtófotó: emberábrázolás a középpontban

A túlóratörvény ellenes budapesti tüntetések, környezetszennyezés és nehéz sorsú emberek – ezekkel a témákkal is találkozhatunk a 37. Magyar Sajtófotó Kiállításon, április 5-től május 12-ig Budapesten, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

Nagy sikerrel zárult a 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál!

24 nap alatt 17 magyarországi premier és ősbemutató is volt. Egy eddig Budapesten még sosem játszott Opera, Hasse: Artaserse című művét állította a Müpa színpadára Kovalik Balázs, az egyik legjelentősebb – nemzetközileg is elismert – magyar operarendező, aki 2010 óta Németországban él.

Kezdetét vette a Budapesti Tavaszi Fesztivál

A fesztivál rengeteg programlehetőséget kínál március 30. és április 22. között. Ilyen például Wayne McGregor Autobiography című legfrissebb darabja, melyet április 17-én 20:00-tól láthat majd a nagyközönség.

John Malkovich és Kulka János nyerő párosa

John Malkovichot a Budapesti Tavaszi Fesztivál rendezői hívták meg Budapestre: a világsztár pedig egy magyar kedvenccel is boldogan fotózkodott. Kulka Jánossal mosolyogva álltak össze egy képre, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész felépülése láthatóan jól halad. Malkovichot egyébként egy egyszemélyes színdarabban láthatják a magyar nézők, amelyben egy őrült diktátort alakít.

 

Világsztár a tavaszi fesztiválon

Európa egyik legkeresettebb kulturális eseménye lett az elmúlt években a Budapesti Tavaszi Fesztivál. A látogatók negyven százaléka ma már külföldről érkezik a fővárosba. A programsorozat idén hosszabb lesz, és olyan világsztárok is fellépnek majd, mint John Malkovich, aki a Müpában tart egy különleges színházi estét.

Fókusz 12-03-26


szerző:
2012.03.26. 20:45
Fókusz 12-03-26

Fókusz: Hullámok hercege - Megszólal az elveszett kenus. Rakonczay Gábor átevezte az óceánt, felesége hetek óta nem hallott róla. Szeget szeggel - Extrém trükkökkel járőrözött a Csillag Születik bűvésze, Varga Valentint pedig a bátyja lepte meg. Ki a felelős? – István szét akarta választani a verekedőket, ez lett a veszte. Mi okozhatta a tragédiát?

John Malkovich: „Profi színésznek tartom magam”

John Malkovich nem csak a filmvásznon, de a valóságban is rendkívül szuggesztív személyiség. Már az öltözködése sem hétköznapi. Finom öltöny és mokaszín, zokni nélkül, bal kezén pedig vaskos gyűrűk.

Reggeli - Csak csajok 12-02-28

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Megnyitott a Budapesti Tavaszi Fesztivál

A tizenhét napos programsorozat, ami pénteken kezdődött csaknem száz kulturális programot kínál az érdeklődőknek.

Programarzenál vár a Tavaszi Fesztiválon

Tizenhét nap alatt kilencvenhét előadás és program megvalósítását tervezik az idei Budapesti Tavaszi Fesztiválon.

Hatodjára is Fringe Fesztivál


szerző:
2011.02.13. 15:09
Hatodjára is Fringe Fesztivál

Másfél nap alatt már csaknem százan jelentkeztek az idei Fringe Fesztiválra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való