KERESÉS search-close

Budai Zsuzsi

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Budai Zsuzsi"

Hová tűnt Voksán Virág és Budai Zsuzsi?

Az anyai örömök elé néző egykori modell, és a szépségkirálynő egy pillanat alatt tűnt el - de vajon hová?

Kutya vagy pasi? Hogyan lehet tucatnyi állattal ismerkedni?

Kutyás, macskás sztárhölgyek következnek, akik bár gyönyörűek, fejenként 10 állatról gondoskodnak - akár egyedül is. Ez nagy felelősséggel és bizony, sok kosszal is járó házimunka, amit csak türelemmel lehet végezni. Tornóczky Anitát és Budai Zsuzsit kérdeztük, vajon mennyire nehéz kedvenceik mellett ismerkedni.

Mit csinálnak kedvenceink, ha magukra hagyjuk őket?

Meglepte Voksán Virágot és Budai Zsuzsit kedvenceik viselkedése, csak néhány órára kameráztuk be lakásukat, amíg ők elmentek bevásárolni.

 

JÓ KUTYA: Lehet, hogy a szomszédokat készítik ki ugatásukkal?

Ha éppen nem rombolnak otthon hagyott házi kedvenceink, akkor akár az is lehet, hogy a szomszédokat készítik ki sírásukkal vagy ugatásukkal? Utána jártunk.

Story Extra 2017-02-09


szerző:
2017.02.09. 17:25

Budai Zsuzsit eljegyezték


szerző:
2016.10.18. 17:25
Budai Zsuzsit eljegyezték

Budai Zsuzsi élete 180 fokos fordulatot vett. Párja László ugyanis most októberben megkérte a kezét alig pár hónap együttöltött idő után. A volt szépségkirálynő és vőlegénye elmesélik a leánykérés emlékezetes pillanatát és terveiket az esküvőről, amelyet várhatóan jövő nyáron tartanak majd.

Barabás Évi és Budai Zsuzsi vallanak a kedvenceikhez fűződő erős kötelékről

Az anyai ösztönt bizony nem olyan egyszerű elnyomni, de nincs is rá szükség. Így vannak ezzel azok a hírességek is, akiknek még nincs gyerekük, de kiskutyáikkal ugyanúgy átélik a gondoskodó édesanya szerepét. A Story Extra riportjában Barabás Évi és Budai Zsuzsi is vall a kedvenceikhez fűződő erős kötelékről.

BUDAI ZSUZSI:

Egyes szülők alig várják, hogy benevezhessék csemetéjüket az egyik szépségversenyre, hogy végre serlegük legyen arról, hogy hivatalosan is az ő lányuk a legszebb. Nos, Budai Zsuzsi édesanyja nem ebbe a kategóriába tartozik, ugyanis az asszony eleinte nagyon féltette Zsuzsit a szépségipartól. A göndör hajú szépség szerint a kifutók világa csak egy kisebb kitérő volt az életében, ma már sokkal jobban érzi magát házi kedvencei társaságában, mint a rivaldafényben.

Sztárok, akik télen-nyáron sportolnak

Koós Réka, Budai Zsuzsi és Katus Attila példája jól mutatja, hogy a sportra kiválóan alkalmas a világ legnagyobb edzőterme, a szabad levegő.

Budai Zsuzsi minden vágya, hogy végre anyuka lehessen

Az ex szépségkirálynőre törtük rá az ajtót a minap, hogy váratlan kérdéseinkkel ejtsük zavarba. A gyönyörű lány nem mindenre válaszolt szívesen, de azt megtudtuk, hogy a sok házi kedvenc mellé azért már nagyon hiányzik neki egy kisbaba. Váratlanul vágatlanul.

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55
Budai Zsuzsi értetlenül áll a vádak előtt

Először és utoljára a Fókuszban szólal meg szerelme letartóztatásával kapcsolatban a volt szépségkirálynő, Budai Zsuzsi. Elképzelhetetlennek tartja, hogy L. Zsolt mindazt megtette volna, amivel őt egy férfi megvádolta.

Fókusz 12-08-28


szerző:
2012.08.28. 20:20
Fókusz 12-08-28

Fókusz: A nagy találkozás - A Dallas világsztárjai Londonban fogadtak minket. Mi történt velük az elmúlt 20 évben és mit gondolnak a folytatásról? Sosem adta fel! - Vendégségben az olimpiai bajnoknál. Kökény Roland megható interjúja karrierjéről és a várt sikerről. Leleplezés - Megmutatjuk a hírességek első igazolványképét. Meglepő fotók a múltból górcső alatt.

Budai Zsuzsi 30 állattal él együtt

Ritkán találkozunk olyan szépségkirálynővel, aki hátrahagyva a város nyüzsgő zaját, épphogy állatok közé vágyik. Budai Zsuzsi a ritka kivételek közé tartozik: kutyák, macskák, kígyók, és legalább harminc jószágról gondoskodik szinte főállásban.

Fókusz 12-05-04


szerző:
2012.05.04. 20:50
Fókusz 12-05-04

Fókusz: Megőrülnek értük - Plazma több ezer levéllel, a Quantum XXL tagjai pedig az őket megrohanó rajongókkal küzdenek. Miss Die Hard - Szépségkirálynő is statisztál Bruce Willis filmjében, mi pedig megtaláltuk, hova költözött a világsztár. Szárnyszegett repülő - Elkísértük utolsó útjára a terrorelhárítók új játékszerét. De miért kellett kivonni a forgalomból a repülőt?

2010: botrányok, új divat és az X-Faktor éve

Sebestyén Balázs és Vadon Jani a tavalyi év legérdekesebb híreit elemezték.

Fókusz 10-11-11


szerző:
2010.11.11. 20:40
Fókusz 10-11-11

Fókusz: A Királynők nevettek a neten terjedő filmen, amelyben többször is káromkodnak; elmondják, miért. A színpadon szeretett egymásba Gregor Bernadett és Magyar Attila. A gyermekké változott Frabatót Rippel Ferinek kellett volna felnevelnie, az akrobata mindent elhitt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való