KERESÉS search-close

Britney Spears

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Britney Spears"

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

Összes idei koncertjét lemondta Britney Spears

Összes idei koncertjét lemondta Britney Spears. Az énekesnő nehéz időszakon megy keresztül, március végén került be a pszichiátriára, ahol közel 1 hónapot töltött, sajtóinformációk szerint labilis idegállapota miatt.

A színpadon Adri Jackson és Roli Spears!

A két párbajozó, Adri és Roli ikonokká alakultak. Miközben Adri Michael Jackson egyik dalát adta elő, Roliból Britney Spears lett.

Zsuzsuból Britney lett a Párbajon?

Nem minden villalakó volt odáig Zsuzsu piros egyrészes ruhájáért, Greg viszont megpróbálta kihozni a legtöbbet a ruhából.

Britney Spears a karácsonyfa mellett is menthetetlenül szexi!

A szinte folyton aktív Britney Spears is szünetet tart az év végén: saját karácsonyfája mellől üzent rajongóinak. Feszülős latex dresszében azt mondta, sikeresen tekint vissza 2018-ra, és nem lehet elég hálás ezért a rajongóinak.

Így még biztosan nem hallottad Britney Spears slágerét!

Az énekesnő egyik legismertebb dala, a Baby one more time pontosan 20 éve robbant be a köztudatba. A Story Extra pedig utánajárt, miért is szokatlan a híres dal szövege.

20 éve dúdoljuk Britney Spears első slágerét

A "Baby one more time" két évtizede jelent meg, most megnéztük, mi a szokatlan a dal szövegében?

Britney Spears 36 évesen is tanul új dolgokat

Már 20 éve annak, hogy Britney Spears berobbant a popiparba, az azóta eltelt időben pedig a legmagasabbra tört.

 

Britney Spears egyik slágeréhez hasonlítják egy kutya vonyítását

Mindössze pár nap alatt meghaladta a négymillió megtekintést egy kutya vonyítása, amely a rajongók szerint a megszólalásig hasonlít Britney Spears 2003-as slágerére, a Toxic-ra.

Britney Spears mindent együtt csinál fiaival

Britney Spears két fiának szinten minden szenvedélyét továbbadta már. A sport és a testmozgás a 12 éves Seannak és a 11 éves Jaydennek is ugyan olyan fontos, mint popsztár anyukájuknak.

Hercegnő maradt, de a popzenét fitneszre cserélte!

Britney Spears mindenre felkészült. Ha azt tapasztalná, hogy leáldozóban van zenei karrierje, még mindig van más választása: egyik napról a másikra elmehetne személyi edzőnek.

Így lesz Istvánból Britney Spears!

István 13 éves kora óta tudja, hogy rossz testbe született, ráadásul nem tudja elviselni édesanyja visszautasítását. Most egy különleges produkcióval is meglepte anyukáját, és reméli, hogy hamarosan megváltozik a hozzáállása.

Világsztárok, akik még hírnevük hajnalán estek szerelembe!

Kurt Russell és Goldie Hawn, Ryan Reynolds és Blake Lively, Justin Bieber és Selena Gomez, Liam Hemsworth és Miley Cyrus. Néhány, Hollywood legismertebb és legcsillogóbb sztárpárjai közül. A közös pont pedig: mindannyian ismertek voltak, amikor szerelmesek lettek. Mi pedig most összeszedtük azokat a sztárokat, akik még jóval sztár-életük előtt találtak egymásra.

Britney együtt bolondozik gyerekeivel

Jayden és Shawn nagyon gyakran kerülnek fel az énekesnő Instagramjára és ezt egy csöppet sem bánják. Főleg, mert anyukájuk is néha úgy viselkedik, mintha 12 éves lenne.

 

Story Extra 2018-02-02


szerző:
2018.02.02. 16:15
Mi a titka Jennifer Lopeznek és Britney Spearsnek?

Már egy évvel ezelőtt megmondtuk, hogy nem kopik sem Jennifer Lopez szépsége, sem a népszerűsége. A 42. People’s Choice díjátadó Amerika legjelentősebb szimpátiaszavazása, ahol évek óta a közvélemény szavaz arról, ki a kedvence. Lopez ezúttal tévés színészi teljesítményéért kapott elismerést. Némi meglepetésre a legtöbb díjat akkor Britney Spears zsebelte be, úgy tűnik, sikerült visszatérnie a csúcsra.

Serena Rigacci - Toxic (Britney Spears)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Britney a ranchon!


szerző:
2017.11.06. 16:26
Britney a ranchon!

Britney Spears imádja az állatokat, elég csak a kutyáira gondolnunk. Most az is kiderült, hogy nagyon szereti a lovakat is…

Story Extra 2017-11-06


szerző:
2017.11.06. 15:45
Nyerő trió: Britney - Lindsay - Paris

Régi szép idők! A kétezres évek legendás sztárhölgyei, Lindsay Lohan, Britney Spears és Paris Hilton a mai napig jó barátnők. Hilton egyik 10 évvel ezelőtti estéjükről tett ki pár fotót twitterére.

Férfi Britney Spearssel érkezik a sztármusical?

Magyarországra is megérkezett a Queen együttes dalaiból készült We Will Rock You című musical! A magyar szövegű dalokról, a lélegzetelállító díszletről, és a popsztár Britney Spears meglepő nemváltásáról a szereplők meséltek.

Britney hihetetlen formában van

Britney Spears kondíciójára és színpadi mozgására sosem lehetett panasz, de amit az utóbbi hetekben mutat instagramján, az szinte már a hihetetlen kategória.

Sztárok és a reklám - világsztárok is bevállalják

Sok hollywoodi hírességet reklámszerepe miatt fedeztek fel, mások viszont előszeretettel adják az arcukat furcsa termékekhez. Brad Pitt, Charles Bronson, Britney Spears, sőt még Leonadro Dicaprio is bevállalta évekkel ezelőtt, hogy reklámokban szerepeljen. Néhányan aztán meg is bánták ezt…

Britney Spears nem tud kinőni az állatos filterekből

Britney Spears nem gondolja úgy, hogy a különböző állatfigura-filterek a közösségi oldalakon csak a tinédzsereknek valók. Ugyanolyan lelkesedéssel próbálgatja az egér és kutyafüleket és nyelveket, mint bárki más - néha még kisfiát is segítségül hívja hozzá. A videó több százezres megtekintése pedig csak azt bizonyítja, hogy ezzel rajongói is egyetértenek.

 

Alaposan ráijesztettek Britney-re!

Őrült rajongó okozott riadalmat Britney Spears csütörtök esti koncertjén. Az énekesnő Las Vegas-i fellépése közben egy ismeretlen férfi rohant fel a színpadra, egyenesen Britney felé: ő azonban csak akkor vette észre a veszélyt, amikor biztonsági őrei leteperték a földre a támadót. Bekapcsolt mikrofonja miatt hallani a rémült Britneyt: úgy hallatszik, mintha azt kérdezné: "Fegyver van nála?". Testőrei ezután lekísérték a színpadról. Miután a férfit őrizetbe vették, pár perccel később Britney úgy folytatta tovább a showt, mintha meg se történt volna a rémisztő incidens.

Másokat is inspirál Britney Spears!

Britney Spears nemcsak koncertjein és közösségi oldalain nyűgözi le rajongóit, gyakran talál módot arra, hogy személyesen adja át tapasztalatait - most például a legkisebbeknek egy táncóra keretein belül. Legutóbbis több tucatnyian vették körül, hogy minden apróságot ellessenek tőle - ki tudja, talán a jövő Britney-je is ott volt azon a táncórán.

 

Elárverezik Britney Spears esernyőjét

13 millió forint a kikiáltása ára annak az esernyőnek, amely Britney Spears egyik hírhedt balhéjához köthető. 10 évvel ezelőtt komoly idegösszeomlása volt az énekesnőnek: alkoholproblémái miatt elvonókúrán is részt vett, majd onnan távozva kopaszra vágatta hosszú haját. Aznap este egy paparazzónak is nekirontott zöld esernyőjével, de a fotós autója is kapott pár horpadással járó ütést.

Világkörüli turnét tart Britney Spears

Világkörüli turnét tart nyáron Britney Spears, koncertjeire pedig olyan nagy az éreklődés, hogy Izraelben még egy választást is elhalasztottak miatta. Tel Avivban július 3.-án lép fel a poplegenda, és ezen a napon tartották volna meg eredetileg az izraeli munkáspárt előválasztásait. Bár nem szó szerint hivatkoztak Britneyre a közleményükben, egy „jelentős rendezvény” miatt tolták el választást egy nappal.

Story Extra 2017-04-06


szerző:
2017.04.06. 16:55

Divatbemutató a folyosón!


szerző:
2017.03.27. 17:25
Divatbemutató a folyosón!

Britney Spears Las Vegasban, egy hotelben próbálgatta legújabb ruháit. Persze most is nagy felhajtást csinált: az oszlopok között vonult fehér, citromsárga, és barackszínű ruhájában.

Mintha gumiból lenne a gerince!

Britney számos alkalommal mutatta már meg Instagramján, hogy jóga - tudása átlag feletti. Úgy áll kézen, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Britney Spears akrobatikus képességei

Britney Spears akrobatikus képességeiről nem csak akkor győződhetünk meg, ha koncertfelvételeit látjuk, hanem akkor is, ha Instagram-oldalát böngésszük. Legutóbbi videója látható mutatvány egy átlagembertől minimum szokatlan lenne, de nem a világsztár esetében.

Story Extra 2017-02-09


szerző:
2017.02.09. 17:25
Jobban van Britney Spears unokahúga

Felébredt és már egyedül is képes lélegezni Britney Spears unokahúga. A 8 éves Maddie vasárnap quaddal hajtott véletlenül egy tóba az énekesnő testvérének birtokán. Percek teltek el, mire kimentették a víz alól a becsatolt biztonsági öv miatt, ezután szállították kórházba.

 Imára kéri rajongóit Britney

Britney Spears unokahúga súlyos balesetet szenvedett a napokban, ezért közösségi oldalán mindenkitől azt kérte, mondjanak el érte egy imát. Britney húgának lánya, a 8 éves Maddie a családi birtokon vezetett egy quadot, amikor a baleset történt.

Az amerikaiak még mindig szeretik Britney-t és Lopezt

Nem kopik sem Jennifer Lopez szépsége, sem a népszerűsége. A 42. People’s Choice díjátadó Amerika legjelentősebb szimpátiaszavazása, ahol évek óta a közvélemény szavaz arról, ki a kedvence. Lopez ezúttal tévés színészi teljesítményéért kapott elismerést. Némi meglepetésre a legtöbb díjat Britney Spears zsebelte be, úgy tűnik, sikerült visszatérnie a csúcsra, vagy inkább az emberek ízlése nem követi annyira a trendeket – a kedvenc mozi bálványnak például azt a Johnny Deppet választották, akinek egy ideje válságban van a karrierje.

Britney Spears fiatal fiút csábít!

Wengi Deng mellett az év végén Mariah Careyről derült ki, hogy a 17 évvel fiatalabb Drakkel lehet romantikus viszonyban. Ebbe a sorba állt be most Britney Spears: a 35 éves világsztár egy 22 éves személyi edzővel jött össze.

Balsai Móni: Toxic (Britney Spears)

Balsai Móni szexi stewardess-ként vonaglott a Playback Párbaj színpadán, míg rá nem talált az igazira Nagy Ervin személyében!

Balsai Móni végre szexi cicuka lehetett

A színésznőnek nagy vágya volt, hogy egyszer egy popsztár cicababát alakíthasson, így kézenfekvő volt, hogy Britney Spears-t választja!

Balsai Móni Britneyként hódít a Playback Párbaj színpadán

A híres Toxic című számot használja fegyverként a Párbajban a színésznő. Íme egy kis ízelítő!

Mici és Győző ütős Playback Párbaja!

A műsorvezető és az egykori villalakó Britney Spears előtt rótták le a tiszteletüket, ezért a …Baby One More Time  című slágert adták elő több-kevesebb sikerrel...

Gorbunov Dmitrij: Oops!...I Did It Again (Britney Spears)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Melltartó igazítás a koncert kellős közepén!

Önálló életre kelt Britney Spears melltartójának pántja legutóbbi koncertjén. Épp az I love rock and rollt adta elő táncosaival a kirobbanó formában lévő énekesnő – amikor a táncmozdulatok hevében megadta magát felsőrészének pántja. Britney egyedül nem is tudta megoldani a problémát – végül két táncos kelt segítségére.

Sorbán Fanni: Oops!...I Did It Again (Britney Spears)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Sorbán Fanni produkciója!

Story Extra 2016-10-19


szerző:
2016.10.19. 16:55
Vivien többet adott magából, mint a többiek...

Íme az árnyéktánc másik oldala. Ilyen volt Vivien valódi produkciója.

Újra összeállhat az álompár!

Britney Spears egy interjúban elejtett egy mondatot, ami miatt feje tetejére állt a világ. Egyszerűen csak egy udvarias gesztusként utalt volt párjára, Justin Timberlake-re, ennyi elég volt az amerikai sajtónak ahhoz, hogy Justint is felkeressék az ügyben.

Még mindig jól megy!


szerző:
2016.09.15. 17:25
Még mindig jól megy!

Britney Spears az elmúlt hetekben újra a legjobb formáját hozza. De nem csak a színpadon nyújt kirobbanó teljesítményt. Legutóbb épp csak unaloműzés céljából kipróbálta, hogyan megy a levegőben szökkenés: a fotó alapján tökéletesena

Story Extra 2016-09-15


szerző:
2016.09.15. 16:55
Britney Spears újra a csúcson van

Britney Spears újra a csúcson van – ezt legutóbb a hétvégén a VMA gálán bizonyította. Ahhoz azonban, hogy fenntartsa imidzsét, néha a zsebébe kell nyúlnia. Egy amerikai lap úgy tudja, nagyjából 130 millió forintnyi dollárt fizetett peren kívül volt menedzserének, ezzel lezárva egy Britney számára kényelmetlen ügyet.

 

 Összegyűjtöttük a sztárvilág legnagyobb átalakulásait

Hétfőn fekete, kedden szőke, szerdán vörös. Januárban rocker, februárban pedig már cicababa. A külföldi sztárok olyan gyakorisággal változtatnak megjelenésükön, hogy követni sem tudjuk. Önök például felismernék az utcán a kopasz Britney Spearst, vagy a Harry Potter filmek egykori varázslótanoncait?

Britney Spears és csapata átverte Jimmy Kimmelt

Akasztják a hóhért: átverték Amerika egyik legismertebb showman-jét. Jimmy Kimmelnek már sok minden van a „rovásán”, ő volt például az, aki arra kérte a szülőket, hogy vegyék el a Halloween-kor gyűjtött édességeket a gyerekektől. Ezúttal viszont ő volt a soron, őt verte át Britney Spears és csapata.

Mi kell ahhoz, hogy valaki címlaplány legyen?

Egy sztár életében a címlap szinte kötelező megálló. Nem kivételek ez alól a színésznők, a modellek, de még a megélhetési celebek sem. Cindy Crawford-tól Sharone Stone-ig összeszedtük a leghíresebb címlaplányokat. Nézzük, mi történt velük az elmúlt 20-30 évben, hogy festenek manapság az egykor istennőként tisztelt szépségek.

Spongyabob: Miért rajong érte Dr. Dre vagy Justin Timberlake?

Justin Timberlake, Sigourney Weaver és Britney Spears, csak néhány név abból a menő rajongótáborból, akik mind egyvalakit imádnak: egy citromsárga, lyukas, kissé fura mosolyú szivacsot. Nem másról, mint Spongyabob Kockanadrágról van szó. De miért szereti ennyire az egész világ már 15 éve Bikinifenék legnépszerűbb lakóját, akit havonta csak Amerikában hatvan millióan néznek?

Ők a leggazdagabb hírességek


szerző:
2016.07.13. 19:15
Ők a leggazdagabb hírességek

Taylor Swift tarol! Az elmúlt egy évben ő kereste a legtöbbet a hírességek közül, 170 millió dollárt, azaz 48,3 milliárd forintot zsebelt be. Mögötte következik 46 millió dollárral Jennifer Lawrence, aki ezzel az összeggel a legjobban kereső hollywoodi színésznő. Britney Spears a zenészek között 30,5 millió dollárral az utolsó helyen áll. Swiftet a zeneiparban egy fiúbanda követi, a One Direction 110 millió dollárt keresett. Robert Downey Jr. viszont nagy visszaesőnek számít, tavalyi nyolcadik helyéről a 86-ra esett a maga 33 millió dollárjával.

Zimány Linda lecserélte Britney Spears-t

Zimány Linda most Beyoncéért rajong. A modell és ügyvédbojtár Londonban töltötte a hétvégét, és ha már ott járt, meg is nézte Beyoncé koncertjét a Wembleyben. Friss Instagram-képei alapján egyértelmű, hogy nagyon szereti az amerikai énekesnőt: már a megvásárolt jegyekről is tett fel képet, a stadionban pedig hatalmas mosollyal veszi tudomásul a koncert kezdetét.

Ohh, azok a csodálatos kilencvenes évek

Szupermodellek, konzoljátékok, tini bandák és utólag ízléstelennek tűnő ruhák. Ezt adták a világnak a kilencvenes évek, amire sokan úgy tekintenek vissza, hogy cikinek tartják, de talán titkon mindannyian imádtuk azt a korszakot.

Fókusz 2016-05-26


szerző:
2016.05.26. 17:25
Britney Spears tánctanárnak állt!

Az énekesnő vasárnap egy zenei díjátadó gálán lép fel, így egy percre sem állhat le a próbákkal. Még akkor sem, ha épp az unokahúgára, Lexie-re kell vigyáznia. Az 5 éves kislánynak úgy látszik, nincs ellenére a dolog: főleg ha világhírű nagynénje egyik pillanatban felkapja karjaiba, és pörög vele néhányat.

Ha Britney zenét hall a rádióban, énekelni fog!

Britney Spears két fiával a hátsó ülésen autókázott az Egyesült Államokban, és erről videót is posztolt az Instagramjára. Fiai nem mindig örülnek, ha anyukájuk dalra fakad, sőt egyikük még meg is dobta kalapjával az énekesnőt.

Story Extra 2016-04-22


szerző:
2016.04.22. 16:55
Féltve óvják Britney Spearst!

Egy éve jött ki Britney és Iggy Azalea videóklipje, a Pretty Girls, de a keletkezési körülményeiről a napokban is derülnek ki furcsaságok.

Így festenének a celebek, ha nem lennének celebek

Vajon milyen életük lett volna a legnagyobb filmsztároknak, énekeseknek, celebeknek ha nem futottak volna be? Vajon hogyan néznének ki, mennyire lennének vonzóak? Egy New York-i művész most megmutatja nekünk.

Ön szerint is kamu Britney Spears szexi alakja?

Hatalmas kommentháborút indított el Britney Spears nemrég posztolt fotója. A rajongók szerint az énekesnő manipulált képpel villog az Instagramon. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy a popsztár csodálatosan néz ki!

Tizenkét hollywoodi sztár és a vérciki szalagavatós fotóik

Nem csak nekünk vannak nagyon gáz fotóink a középiskolás éveinkből. Szerencsére a sztárok is rejtegetik ezeket a képeket, mi pedig jól megmutatjuk, hogyan is buliztak végzősként Hollywood csillagai.

Tengerparton táncol Britney Spears

Az énekesnő nem tud szünetet tartani. Két koncert között elugrott kicsit lazítani, de a homokos parton is táncra perdült.

Britney Spears új barátnője Hillary Clinton?

Az énekesnő példaképénél vendégeskedett. A politikusnő örömmel látta vendégül Britneyt, amit az egész világgal tudattak. Mariah Carey pedig régen szerzett, de nem elfeledett tanulmányait vette elő Will Ferrel kedvéért…

Hamilton csak borzolja a kedélyeket?

A Forma1-es pilóta, aki híres extravagáns vezetési stílusáról és megnyilvánulásairól, egészen feltűnő szettben pompázott a divat fővárosában. Britney Spears olyat mutatott, amit még korábban soha. Azt már tudjuk, hogy az énekesnő nem szégyellős, de hogy ilyen kézügyessége van, azt nem sokan sejtettük.

Jógás puszi Britney-től és szívmelengető vallomás Liv Tylertől

Az Instagramjára feltöltött képen, kézen állva nyomott puszit unokahúga homlokára Britney Spears. A fotón egyértelműen látszik, ismét jó formában van a sztár. telik a reggeli torna. Úton a következő Tyler baba. Liv Tyler második gyermekét várja sport manager Dave Gardner-től.

Hunyadkürti Éva - ...Baby One More Time

Ennél nagyobb álma nincs is egy férfinak: Copfos lányok miniszoknyában! Nektek hogy tetszett Hunyadkürti Éva Britney Spears bőrében?

Playback bakik: a simlis énekesek mindig lebuknak

Bon Jovi, Katy Perry, és Britney Spears legdurvább playback égésein röhög a világ. Vastag Csaba és Muri Enikő sem hitt a szemének: szerintük ugyanis éneklés közben is lehet táncolni, futni, ugrálni,playback nélkül is!

Fókusz 13-04-12


szerző:
2013.04.12. 19:50
Fókusz 13-04-12

Fókusz: A győzelem kapujában - A leglátványosabb koreográfiák, a legszebb ruhák. Bakik, és beígért fogadalmak. Út a Szombat Esti Láz döntőjéig. Titkos barát - Fantázialények, akikkel a gyerekek beszélgetnek. Vajon örüljön vagy aggódjon-e a szülő, ha felbukkan az új családtag? Mindenki őt akarja - A világ egyik legjobb táncosa, aki Madonnával és Britney Spearsszel is fellépett. Páratlan karrier Hollywoodból.

Sztárok különös szokásai


szerző:
2013.01.09. 08:15
Sztárok különös szokásai

David Beckham rendmániás, Muri Enikő nem eszik zöld színű ételt, Britney Spears pedig fogorvosi székben tud csak pihenni. A sztárok nemcsak a tehetségükkel, de furcsa szokásaikkal is kitűnnek a többiek közül.

Szexi kismamák tűsarokban és miniben

Kényelem és praktikum, avagy hasvillantás és extra magas sarok? Kell-e a divat és az egészség között választani, ha valaki terhes? Szakértőkkel és ismert kismamákkal boncolgattuk a kérdést.

Fókusz 11-10-03


szerző:
2011.10.03. 20:20
Fókusz 11-10-03

Fókusz: Könnyes hétvége - Az X-Faktor történetében még soha nem zokogtak ennyien. Két napig együtt éltünk a táborlakókkal. Kórházba került - Fia pánikrohamot kapott, Damu Roland interjú közben összeomlott. Luxus a levegőben - Ott voltunk, amikor összerakták a világ legnagyobb utasszállítóját. Riporterünk a szuperjumbo pilótafülkéjében érkezett vissza Budapestre.

Megérkezett Britney Spears


szerző:
2011.09.28. 13:18
Megérkezett Britney Spears

Bár magyarországi koncertje csak péntek este lesz, Britney Spears már megérkezett Budapestre.

Látványos show-t várhatunk a világsztártól

A Kapcsolat koncerten itt lesz Kesha és színpadra lépnek a Csillag születik felfedezettjei is.

Britney Spears és a „végzet asszonya” Pesten

Új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turnéján Magyarországon is fellép Britney Spears.

Britney karrierje ismét sínen van

A világsztár drogfüggősége, magánéleti válsága és botrányai után most újra a régi.

Fókusz 11-02-18


szerző:
2011.02.18. 20:45
Fókusz 11-02-18

Fókusz: Mr. X hazatért! - Először lépett fel szülővárosában Vastag Csaba. Hihetetlen fogadtatás és az exkluzív családi videó! Bejutottunk - Elsőként a Fókuszt engedték be a nevelőintézetbe, ahol szekrény nyomott agyon egy gyermeket. Átverés - Kifizették az előleget, de nem kapták meg az autójukat. A károsultak ostrom alá vették a vállalkozó házát.

Íme Britney Spears új klipje!


szerző:
2011.02.18. 20:10
Íme Britney Spears új klipje!

Exkluzív klippremier a Fókuszban! Magyarországon nálunk láthatták először televízióban Britney Spears vadonatúj klipjének részleteit, amelyet egy napon mutattak be az egész világon.

Testőrével incselkedett Britney Spears?

Több alkalommal is „kéretlen szexuális ajánlatokat tett” és meztelenkedett előtte.

Britney Spears Berlinbe költözött

Az amerikai énekesnő rezidenciája a magyar nagykövetség mellett található.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való