KERESÉS search-close

Brazília

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Brazília"

A kifutón halt meg egy brazil modell

Összeesett a kifutón és meghalt egy 26 éves férfi modell Brazíliában. Néhány manöken lefagyott a drámai látványtól, a nézők azonban nem értettek semmit, kezdetben azt hitték, hogy mindez a műsor része. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát.

Kamionnal ütközött a helikopter


szerző:
2019.02.12. 17:01
Kamionnal ütközött a helikopter

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója hétfőn. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója

Helikopter-balesetben meghalt hétfőn Brazília leghíresebb újságírója, Ricardo Boechat. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Drámai képek a brazil gátszakadásról

Döbbenetes videókat hoztak nyilvánosságra a brazil hatóságok az ország déli részén egy hete történt gátszakadásról. A térfigyelő kamerák felvételei rögzítették, ahogy összeomlik a bánya zagytározójának gátja, majd lezúdul az irdatlan mennyiségű iszap, miközben a környéken emberek dolgoznak. A szerencsétlenségben 350-en meghaltak vagy eltűntek. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

 

Keresik a tömegtragédia felelőseit

A brazil bányavállalat felelősségre vonását követelik egyre többen a pénteki tömegtragédia miatt. A cég által működtetett vasércbánya zagytározója átszakadt, és az iszap hatalmas területet öntött el. A több méteres sár alatt eddig 65 holttestet találtak meg, de még több mint 200 embert keresnek.

Gátszakadás Brazíliában: eddig 34 holttestet találtak

Eddig 34 holttestet találtak meg a brazíliai gátszakadás helyszínén. Nagyjából 300 ember eltűnt, de pontos számot senki nem tud. A környékbeliek nem értik, hogyan fordulhatott elő ilyen tragédia azután, hogy 2015-ben egy ugyanilyen katasztrófa 19 ember halálát okozta.

Tömegtragédia Brazíliában: 300-an eltűntek

Átszakadt egy vasércbánya zagytározója, és az iszapos ár óriási területet temetett maga alá. Eddig kilenc holttestet találtak, de legalább 300 embernek nyoma veszett. A hatóságok szerint kicsi az esélye, hogy bárkit is élve találjanak meg.

TÚLÉLŐ: így mentették ki a nőt az iszap fogságából

Átszakadt egy vasércbánya zagytározója Brazíliában, és az iszapos ár óriási területet temetett maga alá. Ugyan a felvételen látható nőt, sikerült kimenteni az iszap fogságából, de 300 embernek nyoma veszett.

Megkönnyíti az esőerdők kivágását a brazil elnök

Utat nyitott a beiktatott szélsőjobboldali brazil elnök az esőerdők pusztítása és az ott élő indián törzsek elűzése előtt.

Letette a hivatali esküt Brazília új elnöke

A szélsőjobboldali politikus, Jair Bolsonaro beiktatásán arra tett esküt, hogy országában megszűnteti a korrupciót és megálltíja az erőszakot. A magát a trópusok Trumpjának nevező elnök beiktatásán 12 ország vezetője vett részt, köztük Orbán Viktor, az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu és Evo Morales, Bolívia elnöke.

 

Orbán Brazíliába utazott

Majdnem a levegőben köszöntötte az újévet Orbán Viktor. A miniszterelnök az új brazil elnök mai beiktatására utazott el már tegnap és csak nem sokkal magyar idő szerint éjfél előtt szállt le Brazíliavárosban. Az MSZP szerint jelképes, hogy a szélsőséges, rasszista, homofób és nőgyűlölő kijelentéseiről hírhedt Jair Bolsonaro beiktatásán kezdi az évet Orbán Viktor. A kormányfő a honvédség gépével utazott Dél-Amerikába.

Egy egész városrész égett porig Brazíliában

Felrobbant egy kukta, és egy egész városrész porig égett Brazíliában. Több mint 600 épület semmisült meg Manausban, ahol pokoli tűzvész pusztított. A balesetben négyen megsérültek. Már nem először történt hasonló szerencsétlenség a dél-amerikai országban.

 

Orális szex „gyógymódként”

Letartóztattak Braziliában egy varázslatos hatásúnak tartott gyógyítót, mert feljelentői szerint orális szexszel kezelte betegeit. Miután az egyik brazil tévében egy korábbi páciense szexuális erőszakkal vádolta meg, több száz nő jelentkezett, hogy velük is ezt tette a csodadoktorból egyszeriben bűnözővé változott 76 éves férfi.

Elvarázsolta Jessica Chastaint Brazília!

Legújabb filmjének forgatását nemrég fejezte be Jessica Chastain, a helyszínen töltött hetek pedig nagy hatással voltak rá. Az Amerika nyugati partján felnövő színésznőt elvarázsolta Brazília: legjobban az úton-útfélen feltűnő, művészi számba menő graffitik tetszettek neki.

Szépségversenyt rendeztek egy Rio de Janeiro-i börtönben

A királynői korona itt is járt a győztesnek, de a résztvevők modell karrierről egyelőre nem álmodozhatnak. Mégis fontos ez a nap mindenkinek, mert a börtönlakók találkozhattak a szeretteikkel.

Gyászol Brazília a tűz miatt

Leégett az amerikai kontinens egyik legnagyobb múzeuma Rio de Janeiróban. Felbecsülhetetlen kincsek, leletek, kutatási anyagok vesztek oda a 200 éves épülettel együtt. A tűzvész oka egyelőre nem ismert. Sérült nincs.

A tengerentúlon is hódít Caramel új száma

Az énekes Elzárt övezet című dala egy brazil toplista első helyét foglalta el, ezzel még Caramelt is meglepve.

Exkluzív videó: Rió egyik nyomornegyedében jártunk

Amikor Michael Jackson a Santa Marta favellában forgatta egyik szenzációs klipjét, a helyi drogbanda vezetője személyesen szavatolta a biztonságát. A zenész később meghálálta a szíveslátást, és megajándékozta őket. Két évvel ezelőtt pedig riporterünket egy helyi öt gyerekes férfi vezette ott körbe, ott, ahol a rendőrök ma is csak kibiztosított fegyverrel mernek megjelenni.

Kojak, az orákulum: Belgium vs. Brazília?

Kojak munkássága - finoman fogalmazva - eddig nem túl sikeres... Tovább dübörög a foci-vb, ráadásul már a negyeddöntők kezdődnek. Egy igazi csúcsrangadót rendeznek ma este: a brazil válogatott lép pályára Belgium ellen. De vajon ki lesz a győztes?

Megpróbálták berobbantani a börtön falát

Húszan meghaltak köztük egy rendőr, amikor rabok próbáltak meg kitörni egy börtönből Brazíliában. Külső segítségük is volt, akik megpróbálták berobbantani a börtön falát.

Percekkel születése után már megtette első lépéseit

Percekkel születése után megtette első lépéseit. A brazil szülészeten a nővér épp meg akarta fürdetni a babát, amikor az karjába kapaszkodva járni kezdett. Vannak, akik szerint ezek a lépések csak természetes reflexmozgások. Ha az újszülöttet ugyanis felegyenesedve tartják, és a lába hozzáér valamihez, akkor ezt az elemi mozgást végzi.

Brazília forrong, Rio lángokban

Lángoló üzletek és buszok Rio de Janeiro utcáin - Brazíliában teljes káoszt okozott a szakszervezetek sztrájkja. A kormány elleni tiltakozás békésen indult, de hamar erőszakba torkollott: a tüntetők több nagyvárosban is összecsaptak a rendőrökkel és barikádokat emeltek. A boltok, iskolák és bankok sok helyen ki se nyitottak, a kormány viszont nem hajlandó meghátrálni.

A hadsereg sem tud rendet tenni

Már több mint százan meghaltak a Brazíliát elöntő erőszakhullámban. Több városban is véres zavargások törtek ki az egyre romló életkörülmények miatt. Egy Rióhoz közeli városban a rendőrség is sztrájkba lépett, a hadsereg próbálja visszaállítani a rendet, egyelőre sikertelenül. Az olimpia óta súlyos adósságokkal küzdő Riót is megbénítják az összecsapások.

Dél-amerikai összeomlás

Nem olyan régen nemzetközi közgazdászok kedvence volt egy látványosan fejlődő országcsoport, amelyet Brazília, Oroszország, India és Kína angol nevéből BRIC-nek rövidítettek. Ebből a négyesből mára Oroszország és Brazília is kiesett. Brazília elnyerte a futball-VB majd az olimpia rendezését, de időközben elveszítette elnökét, politikai és gazdasági stabilitását. A világ hatodik legnépesebb országáról, a világ kilencedik legnagyobb gazdaságáról van szó.

Mit keresett Brazíliában az InFusion Trio?

Nyelvi akadályok és egy nagyon komoly ételmérgezés is tarkította az InFusion Trio utazását Brazíliában az idei olimpiai játékokon. A három srác szórakoztatta ugyanis minden délután a magyar ház látogatóit ott, most pedig elmesélik élményeiket, és még azt a dalt is bemutatják, amellyel a sportolók előtt tisztelegnek.

DRÁMAI: Felvétel a kamionbalesetről

Drámai felvételeket hozott nyilvánosságra a brazil rendőrség egy kamionbalesetről, amelyben hatan haltak meg még júliusban. Az autópályakamerák felvételén látszik,  ahogy a gyúlékony bioetanolt szállító teherautó 120 kilométer per órával, vagyis a megengedett sebesség kétszeresével próbált bevenni egy kanyart.

Hét éve üldözi a világrekordot

Hét éve üldözi a világrekordot – ezt mondta Hosszú Katinka, miután világcsúccsal megszerezte első olimpiai aranyérmét 400 méter vegyesen. Hozzátette, keményen edzett férjével, a londoni olimpia óta, nem hagyott ki egyetlen napnál többet. Az olimpiára a Magyar Úszó Szövetség támogatása nélkül készült fel.

RIO 2016: Elindult az első magyar sportolói küldöttség

Elindult az első magyar sportolói küldöttség Rióba. Nem sokkal hat óra után gépre szállt Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid úszó és két tornász, Kovács Zsófia és Hidvégi Vid. A Magyar Csapat szálláshelye az Olimpiai Faluban a Magyar Olimpiai Bizottság közlése szerint napról napra szépül. Bár a megérkezéskor még voltak hiányosságok és hibák, a brazil szakemberek folyamatosan dolgoznak, hogy mire minden olimpikon megérkezik a szobák hibátlanul működjenek.

 

„Zikabiztos” formaruha a koreai csapatnak

A Zika-vírusnak ellenálló forma- és tréningruhát viselnek majd a dél-koreai olimpikonok a riói nyári játékokon. A különleges öltözéket ma mutatták be Szöulban. Közben már elindult Görögországból az olimpiai láng Brazíliába. Rió polgármestere - száz nappal az megnyitó előtt - azt mondta: az olimpiai park már majdnem kész és csak néhány dolog késik.

Ítéletidő Brazíliában

Már legalább 16 halottja van a brazíliai áradásoknak. Az óriási esőzések földcsuszamlásokat okoztak. A sárlavinák lakóházakat sodortak el. Több embernek nyoma veszett, utánuk folyamatosan kutatnak a mentőcsapatok.

Fenyő Iván még nem áll készen az apaságra

A lelkileg trendi színész már fél évet töltött Brazíliában, egy Abadzsana nevű faluban. De vajon mit csinál ott? Ezeket a kirándulásokat zarándok utakhoz hasonlítja Iván, mert habár itthon is tudna önmagával foglalkozni, az energiák sokkal jobbak számára a messzi távolban. Úgy gondolja, már nem néznek rá furcsán „hitvallása” miatt, sőt már sokak számára divatos is ezzel foglalkozni. A családalapítás azonban még várat magára, mert először saját magát kell rendbe hoznia.

Zika-vírus Európában - világméretű járványt jósol a WHO

Néhány hónappal ezelőtt még alig hallott valaki a Zika-vírusról, most pedig már egészségügyi vészhelyzetet hirdettek miatta.

Irtanak az olimpia előtt


szerző:
2016.01.26. 18:20
Irtanak az olimpia előtt

Meg fogják akadályozni, hogy a nyári olimpia idején bajt okozzon az immár rettegett Zika-járvány. Ezt ígérik a brazil egészségügyi hatóságok. Terveik szerint az augusztus 5-én kezdődő játékok előtt négy hónappal, vagyis már áprilisban megkezdik a sportversenyek helyszíneinek megtisztítását a betegséget terjesztő szúnyogok lárváitól.

Abnormálisan kicsi koponyával születnek a gyerekek egy vírus miatt Brazíliában

A zika nevű vírus mikrokefáliát okoz, azaz az újszülött agya és koponyája nem fejlődik ki normálisan. Csak decemberben 19 halálesetet regisztráltak Brazíliában, de már a szomszédos országokban is terjedni kezdett a betegség.

Állatokat mentenek az iszap katasztrófa után

Az utolsó áldozatokat szedik össze a brazíliai vörösiszap-katasztrófa helyszínén a mentőosztagok: az állatokat. A dél-amerikai ország északi részén csaknem három hete történt a magyarországihoz hasonló szerencsétlenség, aminek következtében több tucatnyian haltak meg és tűntek el.

Átszakadt egy zagytározó fala Brazíliában

A vasércbányához tartozó tárolóból kiömlő szennyezett víz elárasztotta a környéket. Legalább 16-an meghaltak, 45 embert pedig eltűntnek nyilvánítottak.

Egy másfél éves gyerek halálramart egy mérgeskígyót

Ja,, már megint mindenféle hülyeséget összeírnak ezek az újságírók - gondolhatja most, de ezúttal téved. Ez a történet tényleg egy kisgyerekről szól, aki megharapott és megölt egy kígyót.

Már három éve volt az olimpia, de sebaj, mert mindjárt itt a következő!

De vajon milyen esélyekkel indulunk neki az újabb megmérettetésnek?

Énekkel a lövések ellen


szerző:
2015.09.11. 18:20
Énekkel a lövések ellen

Megdöbbentő felvételeket készített egy amatőr videós egy brazíliai iskolában. A pedagógusok énekeltetik a gyerekeket, hogy elnyomják a kívülről hallatszó fegyverzajt. A nagyvárosok nyomornegyedeiben mindennapos az erőszak.
 

Túszt mentett a hajléktalan férfi, de az életével fizetett érte

Egy fegyveres férfi foglyul ejtett egy nőt pénteken a brazíliai Sao Paulo katedrálisában. Az épületből kilépve egy hajléktalan férfi dulakodni kezdett vele, hogy kiszabadítsa az áldozatot, de a támadó fegyvert rántott, és végzett vele.

Irány a világ másik fele, Brazília!

A tízéves belga fesztiválon tavaly nyáron egyedüli magyar stábként csak az RTL Klub forgathatott.  2015-ben Brazíliába is elköltözött a Tomorrowland, május első hétvégéjén 5 napra. Magyarországról most is csak a Fókusz stábja lehetett ott, amikor a latin-amerikai bulizók megtöltötték a Sao Paolótól másfél órányi autóútra lévő hatalmas parkot. Gosztonyi Zsolt riportja.

Exkluzív felvételek a sokarcú Brazíliáról

A Tomorrowland, a gigantikus elektronikus fesztivál előkészületei több hónapig tartottak Ituban, egy Margitsziget nagyságú közparkban. Ellátogattunk egy magyar származású divattervezőhöz Sao Paolóba is. Az agglomerációval együtt több mint 20 milliós lakosú metropoliszban ugyanis több mint 100 ezer magyar leszármazott él. Találkoztunk Albert Tündével is, aki magyar ízekkel, alapanyagokkal kézműves csokoládét készít Brazil nagyvárosban. Gosztonyi Zsolt riportja.

Fókusz Plusz 15-05-23


szerző:
2015.05.23. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-23

Fókusz Plusz: A legnagyobb buli - 60 ezer ember, a legmenőbb DJ-k. Exkluzív riport Brazíliából, a világ legnépszerűbb zenei fesztiváljáról. Sikeresek és magyarok - Divattervező, csokikészítő és magyartanár. Honfitársaink, akik 12 ezer kilométerrel arrébb, Brazíliában valósították meg álmaikat.

TOMORROWLAND: A világ legjobb fesztiválja

Stábunk Brazíliába látogatott, hogy bemutassa Önöknek a világ leghatalmasabb, öt napig tartó elektronikus zenei fesztiválját, melynek díszlete már önmagában is ámulatba ejti a bulizni vágyókat. Ezúttal pedig – bár képernyőn keresztül – de Önök is részesei lehetnek az őrületnek.

Előzetes: Brazíliában fogták el a magyar alvilág bankárát

Brazíliában fogták el a magyar alvilág bankárának tartott Kisbandit. Lakatos Andrást egy csalási ügy miatt keresték, és nemzetközi elfogatóparancs volt ellene. 2000-ben is külföldről hozták haza a magyar rendőrök, akkor Miamiból. Kisbandi neve egy gyilkossági perben korábban már előkerült: akkor azt mondták róla, hogy nagy összegeket kölcsönzött, de tartozásai lettek, ezért külföldre menekült. Ő azonban azt mondta, hogy egy meghiúsult üzlet miatt hagyta el az országot. A részleteket megnézhetik az RTL- Híradóban.

TÓÁSÓ: A kimenekítés utáni első mondatok

Akár egy kémfilmben. Egy kisbuszból filmezték a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai Tóásó Elődöt, ahogy megérkezett a titkos találkozóra. Holmijait egy hátizsákba pakolta, így vágtak neki a kalandos útnak. A csaknem hat évet Bolíviában raboskodó Tóásó és a mentőcsapat ezután a chilei határ felé indult, ahonnan Brazíliába mentek tovább. Innen repülővel utaznak Európába, majd haza.

Csaknem félmillió beteg


szerző:
2015.04.19. 18:15
Csaknem félmillió beteg

Már több mint 460 ezer ember betegedett meg a Dengi-láz miatt Brazíliában. A hatóságok szerint évek óta nem volt ilyen sok fertőzött, amiért a csapadékos időjárás miatt elszaporodott szúnyogokat teszik felelőssé. A szakemberek a lakosság segítségét is kérik, hogy útját állják a járványnak.

Ítéletidő Dél-Amerikában


szerző:
2015.03.26. 18:40
Ítéletidő Dél-Amerikában

Ítéletidő tombol Dél-Amerika több országában is. Sokfelé áradások pusztítanak. Még olyan helyeken is, ahol amúgy egész évben alig esik valami csapadék. Brazíliában buszt nyelt el egy folyó, Peruban a földcsuszamlások 7 ember halálát okozták. Chilében szükségállapotot hirdettek.

65 millió forintos kokainfogás Ferihegyen

Bőröndjének oldalfalaiba rejtett több mint négy és fél kiló kokaint egy spanyol férfi, aki a vámellenőrzésen bukott le a napokban. A futár Brazíliából érkezett Dubajon át Budapestre.
A pénzügyőröknek gyanús lett a férfi, mivel az elmúlt hetekben már több olyan csempészt is elkaptak, akik hasonló útvonalon érkeztek Magyarországra.
 

FOGÁS: Ennyi 200 milliónyi kokain

Egymás után sétáltak át az utasok a zöld, vagyis vámellenőrzés nélküli folyosón kedd dél körül. A felvételen jól látni a bőröndjét húzó férfit, aki Dubai érintésével, Brazíliából érkezett Budapestre. Már vártak rá a nyomozók. Egyikük odalépett hozzá, majd közölte vele, hogy csomagjait szeretnék átvizsgálni. A férfi megmutatta útlevelét, de azt mondta, nincs nála semmi elvámolnivaló. Ezért egy külön szobába kísérték, itt nyitották ki a bőröndöt. Mivel gyanúsan viselkedett, ezért a pénzügyőrük átvizsgálták a csomagját, és amikor kinyitották akkor látták, hogy a csomagban hajfesték van. A szombati felderítés miatt ez már eleve gyanús volt. Kinyitották a tasakot és a tasakban lévő porról kábítószertesztet végeztek és egyértelműen bebizonyosodott, hogy ez kokain.

2015: Így búcsúztatták világszerte az óévet

Tokiótól New Yorkig a tűzijáték volt a legfőbb látványosság. A világ legmagasabb épületeiről is lőttek ki rakétákat. A brazíliai Rióban 2 millióan buliztak, míg a New York-i Times Square-en 1 millió ember köszöntötte az újévet.


 

Ahány nemzet, annyi szépségtrükk

Részlet a Dr. Tóth 2014. december 8-i adásából.

Kétezer boldogító igen egyszerre

Tömeges esküvő Brazíliában! Csaknem 2 ezer pár mondta ki egyszerre a boldogító igent Rio De Janeiro egyik stadionjában. A brazil nagyvárosban már nyolcadik alkalommal adtak össze ennyi párt egyszerre.


 

Túszejtés Brazíliavárosban


szerző:
2014.11.06. 18:40
Túszejtés Brazíliavárosban

Egy férfi kést tartott egy nő nyakához és azt követelte, hogy az elnökasszonnyal beszélhessen. Végül ártalmatlanná tették. A brazil tévék élőben közvetítették a történteket.
 

„Jó” szúnyogokkal a dengue-láz ellen

Több tízezer génmódosított szúnyogot engednek szabadon Brazíliában, hogy elnyomják fajtársaikat, amelyek a dengue-láz vírusát terjesztik.
 

Bankrabló mentette meg a robbantástól

Rabló mentette meg egy járókelő életét Brazíliában. Egy négytagú banda felrobbantott egy bankautomatát, de a detonáció előtt egy férfi jelent meg a közelben. Az egyik rabló az utolsó pillanatban elvonszolta onnan a gyanútlan embert. A jelenetet rögzítették a biztonsági kamerák.
 

Fókusz 14-07-10


szerző:
2014.07.10. 19:45
Fókusz 14-07-10

Fókusz: Brazil „karantén” - Kórházi számlája miatt nem jöhet haza egy rákbeteg asszony. A biztosító kijelentette, hogy nem segít. Fogyni veszélyes! - A vékony modelleknek is diétázniuk kell a legújabb trend szerint, és mindenből a gyerekméretet viselik. Nőnek öltözik! - Stohl András legújabb szerepe kedvéért női ruhát és parókát ölt magára. Azt mondja, már a zuhany alatt is nőiesedik.

Fókusz 14-07-09


szerző:
2014.07.09. 19:45
Fókusz 14-07-09

Fókusz: Túlélte! - Megszólal a kisfiú, akit édesapja mentett ki az égő házukból. A családfő meghalt, Kristóf anyukája továbbra is kórházban. Bazi nagy bukta - Hogyan ünnepelték a gigagyőzelmet a németek, és hogy vannak a nálunk élő brazilok? Különös terápia - Gábor először önmagát gyógyította meg, azóta másokon segít. Daganat és cukorbaj is szerepel a listáján.

Bazi nagy brazil bukta


szerző:
2014.07.09. 17:00
Bazi nagy brazil bukta

Tegnap a brazil labdarúgó válogatott 1:7-re kikapott a németektől. A német válogatott tagjai örömmámorban úsztak. Mi lesz most a brazil focival?

Amiért a hölgyeknek is érdemes nézni a foci vb-t

Brazília. Az ország, amelyről szinte mindenkinek a foci jut eszébe. A labdarúgás azonban nem csak a férfiakat bűvöli meg, hanem minden bizonnyal a hölgyeket is. Igaz, az ő figyelmüket inkább a focisták izmos teste köti le.

Foci-láz: indul a brazil őrület

Brazília. Az ország, melynek nevéről szinte mindenkinek a foci jut az eszébe. Pedig a labdán kívül más gömbölyű idomok is vannak, például a fenséges Copacabana strandon.

A szerelem rabjai 12-06-25

A szerelem rabjai, 158. rész - Tatiana elmondja Paznak és Juannak, hogy tudja, Nicolas csak egy ígéret miatt vette őt el és hogy igazából Barbarát szereti. Nestor próbálja meggyőzni Angelest, hogy adja a gyereket egy másik családnak. Alejandro találkozik Milagrosszal. Sandra és Conrado adoptálni akarnak. Angeles eljön Nicolastól és visszatér a testvéreivel.

Fókusz 12-02-03


szerző:
2012.02.03. 20:20
Fókusz 12-02-03

Fókusz: Szálltunk rendelkezésére! - Felidézzük a magyar légitársaság legsötétebb napjait, balesetek és légi-katasztrófák, amikre nincs magyarázat. Irigyelt luxus - Álomverdák és repülők, fuxok és bombanők - miért kell a klipekben Amerikát majmolnunk? Rázzuk a rongyot! - Erotika és karneváli csillogás, avagy hogy nézzen táncoljon egy férfi a lenge öltözetű hölgyek között.

Katasztrofális gázrobbanás Rio de Janeiróban

Legkevesebben hárman meghaltak, tucatnyinál több a sebesültek száma, néhányan súlyos állapotban vannak.

Áldozata csavarta el a bérgyilkos fejét

Beleszeretett „célszemélyébe” egy bérgyilkos Brazíliában, és csak látszatra teljesítette megbízását.

Pár nap brazil forgatag Budapesten

A sokszínű brazil kultúrából ad ízelítőt a Brazil hét - Semana brasil elnevezésű programsorozata Budapesten.

Vészhelyzeti atomgyakorlat Brazíliában

Evakuálták a két atomerőművet Brazíliában, és a környékről is kitelepítettek mindenkit.

Kismalacok nagy versenye


szerző:
2011.08.23. 11:57
Kismalacok nagy versenye

60 malac futott a fődíjért, a „Legértékesebb malac”- kitüntető címért Brazíliában.

Turistákat raboltak el Rio de Janeiróban

A városközpontban álló hotelbe négy fegyveres tört be, miután átmásztak a szállót körülvevő magas falon.

Földbe csapódott egy utasszállító

Lezuhant egy utasszállító Brazíliában. A belföldi járat az indulás után hibásodott meg.

„Mágnesfiú” csodájára jár a világ

Sokan kiváncsiak Brazíliában egy 11 éves kisfiúra, akinek a mellkasához és hátához tapadnak a fémtárgyak.

Interjú a brazil ritmusok varázslójával

A Maskenada ember, a leghíresebb brazil zenész, aki imádja a focit is Budapesten ült a Fókusz kamerája elé. Sergio Mendes mindannyiunk életének része, még annak is, aki nem tud róla. Az ő negyvenöt éves melódiája mindannyiunk szívében garantáltan lüktet.

Egy veszedelmes, új drog szedi áldozatait

Egyenesen tömegpusztító fegyvernek nevezik Brazíliában a rozsda nevű szert, mely rögtön függővé teszi fogyasztóját.

A vonat elé zuhant a tömött busz

Kisodródott egy felüljárón, majd a korlátot áttörve egy vasúti sínre zuhant egy zsúfolt busz Sao Paolóban.

Vízbe fulladt a buli


szerző:
2011.05.24. 11:14
Vízbe fulladt a buli

Több mint száz emberrel a fedélzetén elsüllyedt egy hajó, amin éppen buliztak a brazil fővárost körülölelő mesterséges tavon.

Krokodilokkal ijesztgették szomszédaikat

Az alligátorszerű állatokkal egy riói bádogváros lakóit tartották félelemben drogkereskedők.

Az olajat féltik Obamától


szerző:
2011.03.21. 09:41
Az olajat féltik Obamától

Tüntetések kísérik Barack Obama amerikai elnök latin-amerikai körútját. Brazíliában egy baloldali szervezet hirdetett demonstrációt.

Karnevál: van, aki sarasan szereti

Szépségek helyett szörnyetegek. Ledér táncosnők helyett sárral borított testek.

Több tucat halott a brazil buszbalesetben

Legkevesebb 25-en meghaltak, amikor egy fagerendákat szállító teherautó busszal ütközött Brazília déli részén.

Szándékosan hajtott a biciklisek közé

Több tucat biciklis sérült meg, amikor egy autó belerohant a Brazíliában megrendezett Critical Mass kerékpáros felvonulás résztvevői közé.

Vezeték gyilkolt egy brazil utcabálon

16-an meghaltak, sokan megsérültek, amikor a táncoló tömegbe csapódott egy elektromos kábel egy utcabálon, Riótól északra.

Harmincemeletes épület vált a földdel egyenlővé

Három építőmunkás rekedt egy összedőlt, harmincemeletes épület romjai alatt Brazília északi részén.

Előzetesben a Brazíliából hazahozott férfi

Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Városi Bíróság azt a férfit, aki az RTL Klub fiatalon elhunyt riporterének, Hégető Honorkának a haláláért felelős.

Kiadta Brazília Hégető Honorka barátját

Hazahozták Brazíliából azt a férfit, aki az RTL Klub fiatalon elhunyt riporterének, Hégető Honorkának a haláláért felelős.

Keservesen halad a mentés Brazíliában

700 katonát vezényelt a sárlavinák sújtotta településekre a brazil hadsereg, hogy hidakat építsenek, a még mindig elzárt területek felé.

Levegőből érkezik a segítség


szerző:
2011.01.17. 11:35

Gyászhét Brazíliában


szerző:
2011.01.16. 19:38
Megszállták a nyomornegyedet Rióban

Vasárnap betörtek a brazil biztonsági erők Rio de Janeiro egyik nyomornegyedébe.

Tonnás kokainfogás Olaszországban

A kábítószerre egy brazil kereskedőhajóról származó konténerben bukkantak rá.

Gépfegyverrel támadtak Jenson Buttonra

Sértetlenül megmenekült a Forma 1-es világbajnok, akinek autójára gépfegyverrel tüzet nyitottak ismeretlenek, Brazíliában.

Női elnöke lett Brazíliának


szerző:
2010.11.01. 07:35
Női elnöke lett Brazíliának

Történetében először női elnöke lett Brazíliának. A vasárnapi választásokon Dilma Roussef a szavazatok 56 százalékát szerezte meg.

Egykori marxista gerillanő lehet elnök

Történetében először nőt választhat elnöknek Brazília vasárnap.

Három évig volt késpenge a fejében

Egy kocsmai verekedés után vágták a kést a férfi fejébe, de az orvosok akkor nem műtötték meg.

Gyilkos játék képekben


szerző:
2010.09.24. 08:31
Gyilkos játék képekben

A világ vezetőinek elképzelt meggyilkolásáról nyílt kiállítás Brazíliában.

Nem bírta a hullámzó tömeget a lelátó

111-en megsérültek, amikor egy autóverseny nézőközönsége alatt beszakadt a lelátó Brazíliában.

Megfeneklett bálnát mentenek


szerző:
2010.08.26. 11:54
Megfeneklett bálnát mentenek

Egy bálna életéért küzdenek a biológusok és önkéntes segítőik Brazíliában.

Tűzvihar kerekedett Brazíliában


szerző:
2010.08.25. 11:33
Tűzvihar kerekedett Brazíliában

A több méter magas lángcsóva miatt le kellett állítani a közlekedést is egy közeli autópályán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való