KERESÉS search-close

Bródy jános

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bródy jános"

 70 éves lett Bródy János, az ország Tinije

Az utolsó nagy mohikánok egyike, akit a család legkisebb tagjának is látnia kell, akit, ha tizenhat évesen megszeretett az ember miért ne szeretné ötven évvel később is. Bródy János születésnapi koncertjén zsúfolásig megtelt az Aréna, és persze Szörényiék és Koncz Zsuzsa mellett a régi játszótársak is együtt ünnepeltek egy hatalmas gitárformájú torta mellett.

„A rock and rollból nem lehet kiöregedni”

Ezt mondta Bródy János teltházas nagykoncertje után szombat este. A zenész-dalszerző a héten volt 70 éves, ennek alkalmából adta a koncertet, amelyen a közönség többször is állva tapsolt. Az interneten megszavaztatta, hogy milyen számokat játsszon, így az új dalokon kívül a régi klasszikusok is felcsendültek.

Ma 70 éves Bródy János: koncerttel ünnepel

Különleges bakelitlemez-gyűjteményt és tortát is kapott születésnapjára Bródy János. A legendás énekes ugyanis pont ma 70 éves. Reggel óta több százan köszöntötték már fel, szombaton pedig egy teltházas koncerttel ünnepel az Arénában. Az Illés és a Fonográf egykori tagja azt mondja: a zenélést ezután sem hagyja abba.

Bródy János ma 70 éves!


szerző:
2016.04.05. 17:17
Bródy János ma 70 éves!

Dalait jól ismerjük, de sok olyan érdekesség van, amiről nem tudunk vele kapcsolatban. Ezen változtatunk most. Születésnapja alkalmából karon fogtuk a legendás zenészt és ellátogattunk vele élete legfontosabb helyszíneire.

Story Extra 2016-04-05


szerző:
2016.04.05. 16:55
GYÁSZ: Göncz Árpád egyik kedvenc dalával búcsúztak

A ravatalnál Koncz Zsuzsa és Bródy János a Ha én rózsa volnék című dallal búcsúztak Göncz Árpádtól. A Magyar Köztáraság rendszerváltás utáni első köztárasági elnökét az Óbudai temetőben kísérték utolsó útjára.

SZÖRÉNYI LEVENTE & BRÓDY JÁNOS: „Mindig meg kell emlékezni az őseinkről!”

Az Illés együttes meghatározó alakjait kérdeztük március 15-e fontosságáról, és, hogy mit gondolnak, létezik-e napjainkban Petőfihez hasonló karakter?

Beatünnep


szerző:
2015.01.01. 01:50
Beatünnep

Beatünnep: A BEATÜNNEP az Illés Zenekar megalakulásának 50. évfordulójának ünnepe, amikor is - 1964 decemberében - először csapott egymás tenyerébe a legendás csapat névadója és Szörényi Levente. A zenekar dalai, immár fél évszázada, a magyar könnyűzenei élet bebetonozott és generációkon átívelő remekei.

Tisztelgés 50 év legendás dalai előtt

Az elmúlt napokban, hetekben harmincezernél is többen ünnepelték a magyar beatzene nagyjait, az elmúlt ötven év halhatatlanná lett Illés slágereit.

Tízezres teltház, könnyek és látványos buli

50 év legnagyobb Illés slágerei csendültek fel újra a legendás három zenész előadásában, az Arénában.

Fókusz 14-12-30


szerző:
2014.12.30. 19:10
Fókusz 14-12-30

Fókusz: Feladták - Már az első napon balesetet szenvedett Szalay Balázsék autója az Africa Race-en, nem tudják folytatni. Szerelmi hullámvasút - Boldogságból és szakításból akadt bőven idén is, van, akinél a távkapcsolat nem működött, másnál a közellét. Lezárták a múltat - Az Illés együttes tagjai átadták a stafétát az új nemzedéknek, Tóth Gabinak és Vastag Csabiéknak.

A legendás Illés tagok átadják a stafétabotot

A Szörényi testvérek és Bródy János arról meséltek, miért tartották fontosnak, hogy fiatal tehetségek is feldolgozzák a dalaikat.

Fókusz 14-12-16


szerző:
2014.12.16. 19:25
Fókusz 14-12-16

Fókusz: Szépségtitkok - Miben látja a sikerét Kulcsár Edina a Miss World második helyezettje, és mit változtatna meg magán? Kétségbeesve keresi - Anikó szeretné megtalálni azt, aki megkapta balesetben elhunyt párjának a szívét, szeretné átölelni őt. A legnépszerűbb - Aleska Diamondra és a VV6-ra kerestek rá a legtöbben az idén. De miért akart mindenki vakolni?

A Beatünnep koncertsorozat első állomása: Veszprém

Könnyes nosztalgiázás és hatalmas siker – így indult a Beatünnep koncertsorozata Szörényi Leventével, Bródy Jánossal és Szörényi Szabolccsal. Kilenc év után, a teltházas veszprémi arénában, 4500 néző előtt újra élőben szólaltak meg az Illés legnagyobb slágerei.

Kulisszatitkok az Illés koncertsorozat első állomásáról

Könnyes nosztalgiázás és hatalmas siker – így indult a Beatünnep koncertsorozata Szörényi Leventével, Bródy Jánossal és Szörényi Szabolccsal. Kilenc év után, a teltházas veszprémi arénában, 4500 néző előtt újra élőben szólaltak meg az Illés legnagyobb slágerei.

A generációs különbségeket is áthidalja a zene

Bródy János igazi legenda a zenei világban. Még ma is fiatalok ezrei dúdolják tovább valamelyik Illés számot, ha felcsendül, köztük Szabó Ádám is, aki élete egyik legnagyobb élményének tartja, hogy együtt dolgozhat a beatkorszak nagyköveteivel. A generációs különbségekről és a közös munka közben szerzett élményeikről meséltek nekünk.

Miért maradtak itthon a nagy zenészek?

Koncz Zsuzsa elé szerződést toltak, Cini férjhez mehetett volna, Presszer Gábor is élhetett volna külföldön, de nem mentek, maradtak. Hogy miért, maguk mesélik el az okokat.

Jubileumi bulira készül az Illés zenekar

A legendás Illés együttes tagjai, fiatal zenésztársaikkal, Tóth Gabival, Vastag Csabával és az Anna and the Barbies-zal készülnek az ünnepségre. 2014-ben lesz ugyanis 50 éve annak, hogy megalakult az Illés.

Bródy János változtatott életmódján

A dalszövegíró-zeneszerző-énekes nagyon visszafogottan tölti a mindennapjait, de persze a munka azért nem hiányozhat belőlük. Hogy pontosan mit jelent a Bródy-féle nyuggerség, arról őt faggattuk.

István, a király sikere a kulisszák mögül

A grandiózus darabot kétszer is játszották Szegeden az elmúlt napokban. Kameráink ott voltak a kezdetektől, és természetesen a nagy premieren is a színfalak mögött. Lássuk, hogy látták István és Vajk harcát belülről az alkotók.

Így készült: István, a király


szerző:
2013.08.19. 23:50
Így készült: István, a király

Így készült: István, a király - Az alkotók a 30 éves jubileumra kortárs változattal készülnek. A köztünk élő István és Koppány látható majd a produkcióban Alföldi Róbert sajátos művészi víziójában.

Házon kívül 12-04-04


szerző:
2012.04.04. 23:10
Házon kívül 12-04-04

Házon kívül: Félmilliárdos adomány a tehetős vállalkozótól. Mi hajtotta a hidegvérű gyilkost? Zenészek, akiknek van véleményük.

Bródy Jánost halálos kór támadta meg

Dalokat ír, lemezt készít, koncertre készül, pedig tíz évvel ezelőtt úgy tűnt, vége mindennek. Megdöbbentő őszinteséggel mesélt minderről a Reflektor riporterének.

Reflektor 11-11-25


szerző:
2011.11.26. 00:20
Reflektor 11-11-25

Reflektor: Csepregi Éva mostanában új hobbinak hódol: galambokat tart az otthonában. Filmet forgattak a világszerte népszerű dj, David Guetta életéről. Bródy János dalokat ír, lemezt készít, koncertre készül, pedig tíz évvel ezelőtt úgy tűnt, vége mindennek.

Bródy János „filléres emlékei”

Kossuth-díjas zeneszerző, szövegíró, előadóművész, diplomás villamosmérnök és nem mellesleg most már, „rezignált nyugger”. Bródy János a Portré vendége.

Portré 11-09-25


szerző:
2011.09.26. 01:00
Portré 11-09-25

Portré: A Micimackó és az István, a király is az ő nevéhez fűződik. A magyar nyelvű rockzene egyik alapítója, Bródy János volt a Portré vendége.

Fél kettő 11-09-22


szerző:
2011.09.22. 14:15
Fél kettő 11-09-22

Fél kettő: Életveszélyes bérházak - Egy pesti házban leszakadt a konyha, 100 embert kellett kiköltöztetni. Meztelen igazság - Egy női fürdőben játszódik a Mikve című darab, vendégünk volt Pap Vera. "Az Illés szekerén" - Elkészült Bródy János hetedik szólóalbuma, vendégünk volt az énekes.

Bródy János gépe tele van dühös dalszövegekkel

A legendás zenész 10 év után újra stúdióba vonult, hogy új lemezt készítsen. És magára vállalta a nyugger jelzőt.

Fókusz Plusz 11-04-09


szerző:
2011.04.09. 19:30
Fókusz Plusz 11-04-09

Fókusz Plusz: Rocklegendák csúcsformában - Kóbor már a 70-hez közelít, de nincs egy szabad perce se, D. Nagy 60 fölött élvezi igazán az életet, Balázs Fecó nősülni készül és Bródy is boldog kispapa. Mi tartja őket fiatalon? Páratlan összefogás - Egy család, amelynek története az egész országot megdöbbentette. Hat gyerek és a nagypapa, akik egy életveszélyes házban tengődnek. Riporterünk megszervezte az adománygyűjtést!

Miben rejlik a rockpapák titka?

A Fókusz Pluszban a magyar zenei élet nagy öregjeit látogatjuk meg. Hosszú hajú lázadókat kerestünk, békés családapákat találtunk.

Fél Kettő 11-01-19


szerző:
2011.01.19. 14:55
Fél Kettő 11-01-19

Fél Kettő: Tudatos karrierépítés - Hogyan érjük el céljainkat és legyünk sikeresek? Vendégünk Lázár Vilmos. Előttem az utódom - A versenyben énekelt dalok szerzőivel találkoztak az X-Faktorosok, vendégünk Bródy János. Nyaralás helyett bosszúság - Évente 2-3 utazási iroda jelent csődöt. Mit tehetnek a károsultak?

Randi-faktor élő legendákkal


szerző:
2011.01.14. 19:55
Randi-faktor élő legendákkal

Saját otthonukban fogadták közismert zenészek az X-Faktor sztárjait. Kiderült, Pataky Attila végig Vastagéknak szurkolt, Nikolas és Balázs Fecó már a bejáratnál összebarátkozott, Bródy pedig még gitározott is Janicsák Vecának.

Királyi rockopera kétszázadszor


szerző:
2010.11.03. 20:02
Királyi rockopera kétszázadszor

Immár kétszázadik alkalommal adták elő az István, a királyt a Pesti Magyar Színházban szerdán.

XXI. század 10-08-10


szerző:
2010.08.10. 23:50
XXI. század 10-08-10

Idehaza a hatvanas évek végén ők jelentették a zenét. Népszerűbbek voltak, mint bárki más, így aztán ha lehetett, szívesen tiltották be őket. A több év együttzenélés után kiderült, az együttes tagjai talán nem is olyan jó barátok, mint amilyennek hitték őket. Az Illés legendája a XXI. században!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való