KERESÉS search-close

Borsod megye

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Borsod megye"

Háromezer forintot kért a kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól

Háromezer forintot kért a Borsod megyei kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól, arra hivatkozva, hogy ennyibe kerül a védőruha. Az Európai Roma Jogok Központja szerint emiatt a szegényebb emberek kísérői nem lehettek ott a szüléskor, amivel sérült az egyenlő bánásmódhoz való joguk. Így látta ezt a bíróság is, első fokon 5 millió forintra bírságolták a kórházat.

Elhanyagolták gyermekeiket, elmarasztalták a szülőket

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy Borsod megyei házaspár, mert a vád szerint elhanyagolták a gyerekeiket. Mosdatlanul, piszkos ruhákban járatták őket óvodába. A családgondozók akkor jelentették fel a családot, amikor kiderült, hogy az egyik gyerek karja megégett, de a szülők nem vitték időben orvoshoz.

Eszméletlenre vertek egy autóst

Évekre börtönbe kerül az a három férfi, akik három évvel ezelőtt eszméletlenre vertek egy autóst a Borsod megyei Sóstófalván. A kocsija elé ugrott ki egyikük, amikor pedig a sofőr megállt és kiszállt, azonnal ütni kezdték. Kiverték egy fogát és betörték a koponyáját, az autót pedig kifosztották.

Borzalmas gyilkosság Borsod megyében

Megrázó tudósítás következik. Borzalmas gyilkosság a Borsod megyei Dövényben. Karddal és tucatnyi késszúrással végeztek egy fiatalemberrel. Négy embert, köztük két nőt gyanúsít a rendőrség. Kocsmai vita után kocsiba ültették áldozatukat, és annak párját. A nőnek végig kellett néznie, ahogy útközben kivégezték barátját, majd a holttestét elrejtették. Híradónknak elmesélte, min ment keresztül.

 

Ítéletidő Borsodban - Tizenhat településen tombolt a vihar

Borsodban összesen 28 embernek kellett elhagynia az otthonát, három faluban négy ház vált lakhatatlanná a szerdai vihar után!

Újabb veszett állatok Bekecsen

Újabb veszett állatokat találtak a Borsod megyei Bekecsen. Vagyis a szigorú intézkedések ellenére sem sikerült megállítani a veszettség terjedését. Beteg rókát és kecskéket is találtak. Az állategészségügyi hatóság minden befogott állatot megvizsgál, de azt mondják, nincs ok pánikra.

Cipőket gyűjtöttek a szegény gyerekeknek

A szegény falvakban a gyerekek sokszor esőben is papucsban vagy lyukas cipőben kénytelenek óvodába, iskolába menni, mert a szülők nem tudnak újat venni. Egy alapítvány 10 nap alatt 3 ezer pár kinőtt, de jó állapotban lévő cipőt gyűjtött össze nekik. Az adományt a legszegényebb borsodi falvakban élők kapják.

Kihajtott a busz elé, azonnal meghalt

Azonnal meghalt az az idős férfi, akinek az autójába egy Volánbusz rohant bele a Borsod megyei Mezőkövesdnél. Az autó másik utasát, egy 67 nőt életveszélyes sérülésekkel  mentőhelikopter vitte kórházba. A mezőtárkányi pár az autópályáról hajtott le, egy kereszteződésben nem álltak meg a stoptáblánál, akkor rohant beléjük a Szolnokra tartó Volán-járat.

Fennakadt a kerítésen a betörő


szerző:
2015.12.12. 18:15
Fennakadt a kerítésen a betörő

Fejjel lefelé lógva akadt fenn a kerítésen egy részeg betörő a Borsod megyei Igricben. Annyira megijedt, hogy a társa nevét kezdte kiáltozni – így kért segítséget. Egy szomszéd hallotta meg a kiabálást, rögtön hívta a rendőröket. A két részeg férfit még az utcában elfogták. Úgy tudjuk, azért mentek a házhoz, hogy bort lopjanak, mert a kocsma már bezárt, de ők még inni akartak.

Puszta kézzel vert agyon egy ötgyerekes édesapát

Kétszer ütötte meg, olyan erővel, hogy a férfi azonnal meghalt a Borsod megyei Martonyiban.  Azért verte halálra, mert azt hitte róla, hogy az élettársa szeretője. Megrázó történet!

Előzetes: Rabszolgákat tartott és drogot termesztett a háziorvos

Lebukott egy Borsod megyei doktor, akinek a tanyáján 300 tő marihuánát találtak. Felfogadott három embert, hogy gondozzák az ültetvényt, de pénzt nem kaptak, csak ételt és szállást adott nekik. Az orvos ellen most emeltek vádat. A furcsa történet részletei jönnek 6-kor az RTL Híradóban!

Rendőrre támadtak a rendbontó szülei

Egy rendőr lába eltört, egy másiknak a karja sérült meg, miután intézkedés közben rájuk támadtak egy utca lakói vasárnap a Borsod megyei Perkupán. Az ügyészség tájékoztatása szerint három rendőr egy 17 éves fiatalt akart előállítani egy korábbi rendbontás miatt. A fiú szülei azonban ezt megakadályozták, és a rendőrökre támadtak.

Mindenük odaveszett a tűzben


szerző:
2014.10.25. 18:05
Mindenük odaveszett a tűzben

Szinte mindenét elvesztette egy ötgyerekes család egy lakástűzben a Borsod megyei Bódvelenkén. Pétek este gyulladt ki az a szoba, amiben laktak, az összes bútoruk és még a ruháik is elégtek.
 

Féreg-invázió Borsodban


szerző:
2009.09.14. 16:57
Féreg-invázió Borsodban

Vaspondrók ellen küzdenek a Borsod megyei Krasznokvajdán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való