KERESÉS search-close

Bodrogi Gyula

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bodrogi Gyula"

Öt életmű díjat osztottak ki az 5. Magyar Filmhéten

Bánsági Ildikó, Venczel Vera, Bodrogi Gyula, Andorai Péter és Koncz Gábor. Ők kaptak életműdíjat első alkalommal a Magyar Filmakadémiától tegnap este. A gálával kezdődött az ötödik Magyar Filmhét, amelyen 203 filmből válogathatnak a nézők szombatig a Corvin moziban. Sőt szavazhatnak is a tavalyi év általuk legjobbnak tartott magyar filmjére.

Bodrogi Gyula 85 éves lett


szerző:
2019.04.16. 18:58
Bodrogi Gyula 85 éves lett

85 éves Bodrogi Gyula! Magyarország egyik legnépszerűbb színészét barátok, kollégák és pályatársai köszöntötték fel hétfőn este a Nemzeti Színházban. Bodrogi Gyula számtalan film és színházi darab főszerepét játszotta el. Ő volt legbarátságosabb Sárkány, Süsü hangja is, amiről tegnap este is megemlékeztek.

Így váltak sztárrá fél évszázada

Esztergályos Cecíliával, Molnár Piroskával és Bodrogi Gyulával annak jártunk utána, fél évszázada mi kellett ahhoz, hogy valaki sztárrá váljon. Na, és mi változott azóta?

Hogyan kezeli exeit Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula?

Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula színészlegendáink meséltek nekünk, milyen kapcsolatban maradtak exeikkel!

Ma van a Dohányzásmentes Világnap!

Világszerte május 31-én tartják a Dohányzásmentes Világnapot - erről beszélgettünk Esztergályos Cecíliával, Bodrogi Gyulával és Beleznay Endrével!

Bodrogi Gyula nagy csibész volt, 17 fegyelmit is kapott!

Nagy örömünkre stúdiónkban köszönthettük Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színészét, Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas színművészünket!

Bodrogi Gyulát családlátogatásra kísértük el

Bodrogi Gyula legnagyobb bánata, hogy jóval kevesebb időt tölthet imádott unokáival, mint azt szeretné. Úgyhogy kitörő örömmel és meglepetéssel fogadták nagyapjukat a kamaszok azon a „soron kívüli” családi látogatáson, ahova kameránk is elkísérte a 83 esztendős, korát meghazudtoló frissességgel közlekedő művészt.

80 felett sincs megállás: hírességek, akiket a munka tart fiatalon!

Bodrogi Gyula azt mondja, nincs tehetsége a nyaraláshoz. 82 évesen sokkal szívesebben dolgozik inkább. De ugyanígy van ezzel Törőcsik Mari 80, Klapka György 87 évesen. Rajtuk kívül pedig jó néhány világsztár is tevékeny még ebben a korban. De mi a titkuk? Tényleg a munka tartja őket ennyire formában?

Hitelcsapdában a Bodrogi házaspár

Milliós hitele miatt támadják Bodrogi Gyulát és feleségét, Vojt Ágit. A Nemzet Színésze nemrégiben egy bulvárlapnak vallott a család menthetetlen helyzetéről, melybe egy autóhitel sodorta őket.

Sztárnagypapák és unokáik!


szerző:
2016.07.06. 18:00
Sztárnagypapák és unokáik!

A legtöbben tudják, hogy Klapka György milliárdos üzletember. Azt viszont már csak a közeli ismerősök és a család, hogy unokája ruhatárosként és ápolónőként is dolgozott az iskola mellett, hogy ne kelljen pénzt kérnie, önálló lehessen. És vajon hogyan lágyul el Bodrogi Gyula szíve unokáitól? Sztárnagypapák és unokáik!

Bodrogi Gyula ma ünnepli 82. születésnapját

A nemzet színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész és rendező 1934-ben született Budapesten. Jelenleg hat darabban is játszik a Nemzeti Színházban, többek között Sancho Panzát alakítja a Don Quijoteban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való