KERESÉS search-close

Bige László

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bige László"

A Fidesz vetett szemet Bige László gyárára a szocialisták szerint

A Fidesz vetett szemet Bige László gyárára a szocialisták szerint. A párt országgyűlési képviselője azt mondta, így nem csak a vállalkozót, hanem 250 családot is tönkretesznek. Az ország egyik leggazdagabb emberének gyárában áll a termelés, mert a hatóságok hiányosságokat találtak az üzemben. Bige László szerint valójában őt akarják tönkretenni. A kormány a 250 munkahellyel kapcsolatos kérdésünkre annyit írt, a törvényeket mindenkinek be kell tartania.
A Bige Lászlóval készült korábbi interjút ide kattintva nézheti meg.

Bige László szerint szándékosan akarják tönkretenni

Az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban az üzletember azt mondta: személyes bosszúhadjáratról van szó. Pénteken elsőként számoltunk be arról, hogy hónapok óta tartó vizsgálatok után egy hete leállíttatta a Bige Holding szolnoki gyárát a Katasztrófavédelem, mert úgy látták, nem biztonságos az üzem. A cég szerint viszont a gyárban az elmúlt 20 évben nem találtak semmilyen környezetvédelmi szabálytalanságot, és a katasztrófavédők is többször a most leállított üzemben gyakorlatoztak.

Egy hete áll a munka Bige László gyárában

Egy hete leállt a munka az ország egyik leggazdagabb emberének, Bige Lászlónak a szolnoki gyárában. Híradónk információi szerint a Katasztrófavédelem múlt pénteken azonnali hatállyal megtiltotta a működését. A leállás 250 család megélhetését veszélyezteti. A cég tulajdonosát múlt hét elején kihallgatták a rendőrök. A nyilvánosságot kerülő milliárdos exkluzív interjút adott az RTL Híradónak. Szerinte mondvacsinált okokból állíttatták le a gyárat.

EXKLUZÍV: Interjút adott a milliárdos vállalkozó, Bige László

Exkluzív interjút adott Híradónknak Bige László, a leggazdagabb magyarok egyike. A milliárdos vállalkozó szolnoki gyárát egy hete leállíttatta a Katasztrófavédelem. 250 ember megélhetése forog veszélyben. A gyárban november óta rengetegszer tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem és a rendőrség. Bige Lászlót gyanúsítottként is kihallgatták. Hogy mi történt a szolnoki gyárban, és hogy Bige László szerint mi vagy ki állhat a sorozatos vizsgálatok mögött, elmondjuk ma este a híradóban, illetve a következő napok esti híradóiban.

Ismét ellenőrizték Bige László cégét

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az ország ötödik leggazdagabb emberét. Bige László szolnoki műtrágyagyáránál ottjártunkkor is éppen ellenőrzést tartott a Katasztrófavédelem. Tavaly novemberben több százan tartottak kétnapos razziát az üzemben, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult nyomozás.

Bige László cége erődemonstrációnak tarja az ellenőrzést

Zaklatásnak és erődemonstrációnak tartja Bige László cége, hogy a héten több száz rendőr, tűzoltó és mentő tartott ellenőrzést egyik szolnoki gyárában. A rendőrség hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt nyomoz, ismeretlen tettes ellen. Bige László a Napi.hu listája szerint az ország ötödik leggazdagabb embere.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való