KERESÉS search-close

Biatorbágy

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Biatorbágy"

Önkéntes tűzoltó és daruskocsi vezetője mentette meg az édesanyát

Egy önkéntes tűzoltó és egy darus kocsi vezetője mentette meg egy háromgyerekes anya életét Biatorbágyon. A nő egyedül ült a kocsijában – lesodródott az útról, és egy patakba vágódott tegnap. Az éppen arra járó darus kocsi vezetője segített kihúzni a roncsot, a közelben lévő tűzoltó pedig azonnal megkezdte az újraélesztést. A nő kórházban van, kritikus az állapota.

MEGMENTŐK: ők húzták ki a kocsijával iszapba fúródott nőt

Elmesélte a történteket az az önkéntes tűzoltó és az a daruskocsi vezető, akik egy 3 gyerekes nő életét mentették meg. A nő autójával borult a patakba és beszorult a roncs alá…

Szánkózni indultak, beszakadt alattuk a halastó jege

A jeges vízben kapálóztak - így próbált menekülni két 13 éves fiú, akik alatt beszakadt egy halastó jege Biatorbágyon még szerdán. Szánkózni indultak, majd útközben rámentek a vékony jégre, de az nem bírta el őket. Egyikük ki tudott mászni a vízből, és segítséget kért. A helyi körzeti megbízottal visszamentek a tóhoz, ahol végül a barátját is megtalálták.

Kigyulladt egy autó, miután összeütközött egy furgonnal

Kigyulladt egy autó, miután összeütközött egy furgonnal Biatorbágy és Sóskút között kedden este. A roncsokból mindenki ki tudott szállni, a tűz viszont átterjedt a furgonra. A lángokat végül a tűzoltók oltották el. A mentők három sérültet vittek kórházba. 

 

KIGYULLADTAK: Összeütköztek, a lángok egyik autóról a másikra terjedtek

Összeütközött, majd kigyulladt két személyautó a Biatorbágyot Sóskúttal összekötő úton kedd este, hárman súlyosan megsérültek. Az ütközés után az egyik autó kigyulladt, a tűz átterjedt a másikra is, így mire kiértek a tűzoltók, már mindkét jármű lángolt. A két autóban összesen hárman utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek, a mentők kórházba vitték őket. A baleset a két települést összekötő úton, Biatorbágyhoz közelebb történt.

Családok az őrület szélén a focipálya miatt

Hangos puffanások, üvöltözés, káromkodás, késő este is nappali világosság, és váratlan betolakodók a kertben. Jó pár biatorbágyi család számára évek óta ezek a mindennapok, mert egy szerintük engedély nélkül, jó sok pénzért felépült focipálya tőszomszédságában laknak. Megkérdeztük az ügyről a polgármestert.

210 bírság három hónap alatt

Három hónap alatt, 210 bírságot róttak ki a közterület-felügyelők Biatorbágyon egy 150 méteres útszakaszon. Ez nemrég lett utcából kerékpárút, de az autósok szerint a táblák nem egyértelműek. Aki rutinból vezetett, több mint százezer forintnyi büntetést gyűjtött össze. A közterület-felügyelet szerint napokon át csak figyelmeztették a szabálytalankodókat, és egyébként sem a büntetés a cél.

Biatorbágyig gyalogoltak, ott vonatra szálltak

Szombaton a menekültek két újabb csoportja is gyalog indult Ausztriába. A nagyobb, több száz fős csoport Biatorbágyig jutott, onnan vonattal mentek tovább. Tömött vonatokon érkeztek szombat este a menekültek Győrbe, aztán Hegyeshalomra, ahonnan osztrák buszok vitték őket a határra.
 

A legvéresebb magyar vasúti merénylet

Matuskát ezermesternek tartották, tiszttársai ügyetlensége miatt gúnyolták, messiásnak mondta magát, miközben tömeggyilkos volt.

XXI. század 12-05-23


szerző:
2012.05.23. 23:45
XXI. század 12-05-23

XXI. század: 1931. szeptember 12-én éjjel Matuska Szilveszter Biatorbágynál felrobbantott egy személyvonatot. A szerencsétlenségben 22 ember halt meg. A férfit egy hónappal később Bécsben fogták el és ott is ítélték életfogytiglanra. 1944-ben, amikor a szovjet csapatok elfoglalták Vácot, a börtön néhány órára őrizetlen maradt; Matuska eltűnt. Többször látták, még Koreában is felbukkant egyesek szerint. Miért robbantott Matuska? Elmebeteg volt vagy kommunista bérenc? Kiderül a XXI. században!

A legvéresebb magyar vasúti merénylet

Matuskát ezermesternek tartották, tiszttársai ügyetlensége miatt gúnyolták, messiásnak mondta magát, miközben tömeggyilkos volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való