KERESÉS search-close

Berta Dani

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berta Dani"

Komoly fellépésre készül az X-Faktor felfedezettje, Berta Dani

A seprűgitárja a védjegyévé vált Berta Daninak, aki táncoslányokkal fűszerezett produkcióban mutatta be új dalát a Reggeli stúdiójában. Utána azt is elmesélte, milyen különleges alkalomra készül.

Berta Dani kitart duettpartnere mellett a döntőben is

Az énekes úgy érzi, hogy Gulyás Rolanddal sikerült a legjobban összeszoknia, ezért a fináléban is mellette tette le voksát.

Berta Danit imádják a lányok


szerző:
2017.11.24. 18:00
Berta Danit imádják a lányok

Dorinát annyira elbűvölte Dani seprűgitárja, hogy szívesen megtanulna játszani rajta. Az X-Faktor énekese nem volt rest, és beavatta Dorinát a nem mindennapi hangszer rejtelmeibe, majd hamarosan egy másik lányrajongó is érkezett hozzá, aki egy Whitney Houston dallal készült neki.

Kiesése előtt üzent magának Berta Dani

˝Élő show utáni önmagam, azt üzenem neked, hogy...˝ - Dani minden eshetőségre felkészült, a továbbjutásra és a kiesésre is. De hogy mit üzent saját magának, és milyen gondolatokkal búcsúzott tőle mentora, Puskás Peti, az a videóból kiderül.

Berta Daninak kellett búcsúznia

Hiába vetett be mindent Berta Dani az X-Faktor ötödik élő show-ján, végül neki kellett elbúcsúznia a versenytől, miután a mentorok egyhangúlag Tóth Bettinát juttatták a legjobb négy versenyző közé.

Berta Dani, Alexa és a búcsú ˝snake dance˝

A 2017-es X-Faktor ötödik élő show-jában Berta Dani számára ért véget a verseny. A srác persze csalódott, amiért így alakultak a dolgok, de az biztos, hogy nem fogja feladni az éneklést. Sőt, a különös mozdulatokat sem: még egyszer, utoljára megmutatták Alexával, hogy milyen is az a kígyó tánc! 

Puskás Peti: „Számunkra ez egy közös kaland volt!”

Bár tavaly Petinek a fináléban is volt két versenyzője, idén már az utolsó mentoráltját, Danit is elveszítette. De vajon ennek ellenére elengedi a fiú kezét? Meddig tart egy jó mentor feladata? Peti őszintén "vallott" a kérdésről.

Betti és Dani úgy érzik, egymással fognak párbajozni

A feszültség egyre inkább fokozódik a versenyzők között, hiszen már csak öt énekes maradt az idei X-Faktorban. Természetesen az esélylatolgatás is kezdetét vette, ráadásul Tóth Betti és Berta Dani bevallották mentoraiknak: úgy érzik, egymás ellen fognak párbajozni. ByeAlex szerint viszont olyan erős a mezőny, hogy itt bizony már bármi megtörténhet!

Berta Dani visszatért önmagához!

Dani az ötödik élő show-ban visszakanyarodott a gyökereihez, hiszen ismét a saját hangszerelésével lépett a színpadra. Ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy a párbaj lehetősége ismét ott van a levegőben…

Gáspár Laci Berta Daninak: „Hatalmas csapat vagytok Petivel”

Laci nem akart rosszat mondani Daninak, mert látta, hogy óriásit bulizott erre a dalra, a mentor viszont nem. Alex sem szórakozott olyan jól, mint a Peti vagy Dani. Puskás Peti viszont örült neki, hogy boogie volt a színpadon.

Berta Dani: Word Up / Blue (Cameo / Eiffel 65)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Puskás Petinek széthasadt az agya mentortársai miatt

Alex sajnálta, hogy Dani későn kezdett el megérkezni a versenybe, viszont a rap részeket kiábrándítónak nevezte. Gigi egyetértett Alex-szel, viszont úgy érezte, Petiék nem jó stílus felé indultak el Danival. Peti nem hitte el, amit hall, sőt a többi mentor sem.

Berta Dani: Erre még meghívlak (Halott Pénz feat. Kőváry Zoli)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Berta Dani újra megtalálta önmagát a színpadon?

A Michael Jackson-kritikák után Dani és mentora is elgondolkodtak, vajon mi lehetett a gond. Végül egy régi zenész cimborája és Peti segítségével rájöttek a megfejtésre: vissza kell térnie a gyökereihez, a rockabilly-hez.

Berta Dani és Gulyás Roland közös produkciója igazi élmény lesz!

Az énekesek már duettjükre készülnek, mentoraik pedig megállapították, hogy bár macsók nem lesznek, azért a közös munka jól megy majd nekik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való