KERESÉS search-close

Berta Dániel

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berta Dániel"

Puskás Peti és utolsó kiesője, Berta Dániel a Reggeliben!

A szombati X-Faktorban már csak öt énekes állt színpadra. A nézők szavazatai alapján Tóth Bettinának és Berta Dánielnek kellett párbajoznia. Végül a mentorok döntése alapján Dani számára ért véget a verseny.
 

Puskás Peti versenyző nélkül maradt az X-Faktorban

A legjobb négy közé jutás volt a tét az X-Faktor szombati élő show-jában, ahová ezen a héten  két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján ismét Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján pedig Berta Dániel búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Íme Berta Dániel párbaj produkciója!

Mivel az ötödik élő show-ban Berta Dániel kapta az egyik legkevesebb szavazatot, ezért párbajoznia kellett. Nézd meg a párbaj produkciót: Dani a Blondie Call Me című dalát adta elő.

Abaházi Nagy Lívia búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor negyedik élő show-jában a versenyzők, az egyéni produkciók mellett, duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. Majd Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel párbaját követően, Líviának kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Berta Dani csípőmozgása elkápráztatta Alexát

Dani nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy Rolanddal duettezhet együtt. A fiúk nem feszültek rá a közös produkcióra, és az egyetlen céljuk az volt, hogy jól érezzék magukat a színpadon. Ráadásul Dani olyannyira laza lett a hetek alatt, hogy Alexának is mutatott egy kis trükköt…

ByeAlex:

Radics Gigi szerint Pumped Gabo akár jogdíjat is kérhetne Rolandtól a mozgásáért. ByeAlex szerint egész jól szólt a két srác hangja együtt. Gáspár Laci szerint is jól álltak a fiúk egymásnak, és csípőmozgás tesóknak nevezte őket. Puskás Peti szerint nagyon jól el volt énekelve ez a dal.

Berta Dániel és Gulyás Roland: Say Say Say (Paul McCartney & Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Berta Dániel és Gulyás Roland tökéletes ellentétei egymásnak

Gulyás Roland és Berta Dániel, azaz az "élettelen homokzsák" és a "túlmozgásos anakonda" tökéletesen kiegészítik egymást. Nézd meg, hogyan készültek a duettre!

Gáspár Laci szerint Berta Dani nagyon mellényúlt a dalválasztással

Gáspár Laci szerint nagyon messze volt Berta Dani produkciója Michael Jacksontól, és nem szabadott volna ilyen dalt választaniuk, ugyanis a pop királyának slágerei azok, amik megmutatják, hogy mit nem tud egy előadó.

Berta Dániel: They Don't Care About Us (Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Berta Dániel egy igazi utánzóművész!

Mi a közös Michael Jacksonban és Berta Dánielben? A negyedik élő show-ban kiderült, ám mielőtt színpadra lépett volna Dani, meglátogatta az édesapját is. A fiú édesanyja pedig elárulta, hogy fia egy igazi utánzóművész, ám a srác énektanára óva intette a versenyzőt a pop királyának utánzásától.

Abaházi Nagy Lívia és Berta Dani rögtönzött duettet csaptak!

Puskás Peti szupercsapatának versenyben maradt két tagja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve, duetteztni kezdtek a színfalak mögött. Lívia énekelt, Dani pedig sajátkészítésű nagybőgőjén adta az alapot partnerének.

Less be te is Berta Dani nyelvórájára!

Dani a harmadik élő showra is teljes gőzzel készült, ahol bizony németül is dalra kellett fakadnia. Ezt te sem bírod ki nevetés nélkül! 

Berta Dani félreértette Alexa kérését?

Dani ezúttal újabb extravagáns hangszerre cseréli le az előző produkciójának szexi táncoslányait. Az X-Stage háziasszonyát pedig annyira megihlette az énekes barkácstudása, hogy egy kis szívességre is megpróbálta rávenni őt.

ByeAlex Berta Daninak: „Nekem ez inkább bohóckodás volt”

Alexnek be kellett látnia valamit: Dani nem egy macsó. Nem élvezte a produkciót. Laci szerint az énekes a dal felétől nem találta a hangnemet. Nemcsak ő, de Gigi is csalódott benne. Peti viszont megvédte mentoráltját, bocsánatot kért, hogy rocksztárt akart csinálni belőle.

Berta Dániel: Cancion del Mariachi (Antonio Banderas)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Berta Dani mindent megtett, hogy igazi macsó legyen

Dani a színfalak mögött megkereste Alexet, hogy megbeszéljék, mit is hiányolt a mentor a produkciójából: nem volt eléggé rocksztár! Ezért egész héten azon dolgozott, hogy a következő dala macsósabb legyen.

Bereznay Dani: „Sokkban vagyok egyszerűen”

Gigi már az elejétől kezdve nagyon szerette Danit, és Nagy Krisztián visszalépése után felhívta a fiút, hogy ő legyen a harmadik a mentoráltjai között. Dani Londonban volt, amikor megkapta a hírt, de mindent félredobott és azonnal nekiesett a próbáknak.

Puskás Peti Berta Daninak: „Így kell megnyitni egy élő showt!”

Laci szerint Petivel egyformán őrültek, és kijelentette: úgy ahogy volt, jó volt az egész. Alex viszont még várja, hogy mikor lesz Dani vagány a színpadon, mert a produkció felénél elvesztette az érdeklődését, ezzel Gigi is egyetértett. Persze, Puskás Peti ezt nem hagyta szó nélkül.

Berta Dániel: Élvezd (Punnany Massif)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Érkezik Puskás Peti kedvenc szempilla stylistja

Dani már megszokta, hogy sokan őrültnek nézik. De mik is a meglepő dolgai, amin a legtöbben fennakadnak? A körmei? A foglalkozása? Egyáltalán nem foglalkozik a reakciókkal, sőt még a mentorát is elkapta egy kis műszempillázásra.

Berta Dani alig várta, hogy egy hatalmasat bulizhasson

Pétert és Danit az öltözőben faggatta Alexa, és meglepődve tapasztalta, hogy Dani egy cseppet sem izgult, sőt, már alig várta, hogy egy hatalmasat bulizhasson az X-Faktor színpadán!

Berta Dániel


szerző:
2017.10.14. 19:37
Berta Dániel

Az énekes a válogatón The Black Keys dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a She Bangs című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Berta Dani még a Mentorház után is szerénykedett

Dani édesanyjával beszélt először, mikor megtudta, hogy továbbjutott, de - kemény rocker imázs ide vagy oda -, szerénységét végig megőrizte.

Ismerd meg Puskás Peti csapatát!

Abaházi Nagy Líviával, Hegedűs Péterrel és Berta Dániellel találkozhatsz jövő héten az Élő show-ban.

Berta Dani:

A tömegből az extravagáns gitárjával kitűnő Dani ezúttal otthon hagyta hangszerét, cserébe viszont egyik kedvenc dalával állt Puskás Peti elé, remélve, hogy lenyűgözheti mentorát.

 

Eldőlt Berta Dani sorsa!


szerző:
2017.10.07. 22:00
Eldőlt Berta Dani sorsa!

Mentor és mentorált is elégedettlen volt a legutóbbi teljesítménnyel. Így fogadta az énekes Peti döntését…

 

Berta Dániel: She Bangs (Ricky Martin)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Berta Dániel produkciója!

Berta Dániel gitárja nélkül érkezett a Mentorházba

Habár hangszerét otthon hagyta, csípőmozgását ezúttal is bevetette előadásának sikere érdekében. Vajon Ricky Martin slágerével sikerült meggyőznie mentorát?


Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Berta Dániel: Panic Station (Muse)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Berta Dániel produkciója!

Berta Dánielnek széket követelt a közönség

Laci szerint Dani volt a legjobb eddig a saját kategóriájában, de Peti számára se volt kérdéses, hogy mit kell tennie…

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Berta Dániel: Lonely Boy (The Black Keys)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Berta Dániel produkciója!

Házi készítésű hangszerrel nyűgözte le a mentorokat Berta Dániel

A 25 éves srác osztatlan sikert aratott az X-Faktor színpadán. Laci szerint nagyon vagány volt a produkció, Peti pedig egy asztalát szeretné zongorává alakíttatni Danival.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Berta Dániel: ˝Elég rizikós volt, amit előadtam˝

A 25 éves srác nem tudta hova tenni a mentorokat, pontosabban azt, hogy mit fognak szólni a produkciójához. Saját bevallása szerint ő csak magát hozta a színpadon: „Én ilyen őrült vagyok!”

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való