KERESÉS search-close

Berki Krisztián

57 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berki Krisztián"

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

Berki Krisztián megnyerte a lólengés döntőjét

Győzelemmel tért vissza az olimpiai bajnok! Berki Krisztián megnyerte a lólengés döntőjét a tornászok szombathelyi challenge világkupaversenyén.

Berki Krisztián tornász történelmet írt

Berki Krisztián tornász történelmet írt, egy új elemet neveztek el róla. Olimpiai bajnokunk 2008-ban Londonban mutatott be olyan egyedi gyakorlatot lólengésben, amely ezentúl az ő nevét viseli majd, ráadásul a legnehezebb E kategóriájú besorolást kapta. A hivatalos tájékoztatás szerint a kápán bemutatott orsó Thomas-körrel való kombinálását nevezik mostantól Berkinek, amely lassított felvételben így néz ki.

Mostantól már Berki-elem is van

A tornász Berki Krisztiánról nevezik el a lólengés egyik elemét. Az olimpiai bajnok Facebook oldalán számolt be arról, hogy az általa 2008-ban bemutatott elemet a jövő évtől Berki néven jegyzik. Úgy fogalmazott: "ez talán a legnagyobb dicsőség". 

255 km-es sebességgel az autópályán

255 kilométer per órával száguldott egy luxusautó az M7-es autópályán. Erről videó is készült, amit Berki Krisztián tett fel a közösségi oldalára. A celebet feljelentették a rendőrségen. Egy újságírónak erről azt mondta: senki nem állította, hogy az autót ő vezette, vagy akár hogy egyáltalán ott volt, amikor a felvétel készült. A Híradónknak nyilatkozó szakjogász szerint a celeb börtönt nem, de akár 300 ezer forintos pénzbírságot is kaphat, ha ő vezetett.

Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy?

Egy átmulatott éjszaka után smink nélkül bevásárló körutat tartani, hangosan beszélni a gyerekkel az utcán -aki ismert, annak kétszer is át kell gondolnia, megteheti-e ezeket, hiszen sokan felismerhetik. Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy? Ez a nap kérdése.

Érettségi vizsgáján, tornagyakorlat közben sérült meg Berki Krisztián

Olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok. Ha nem sérült volna meg, még akkor is jogos lenne a kérdés, hogy miért kell Berki Krisztiánnak emelt szintű érettségit tennie testnevelésből, de legalábbis miért kell korláton bizonyságot adni nyilvánvaló tornatudásáról.

Fókusz 2016-06-03


szerző:
2016.06.03. 18:55
Érettségi közben sérült meg Berki bokája

Rosszul érkezett a szőnyegre, így zúzta össze a bokáját Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász. Emelt szintű érettségi vizsgát tett a Testnevelési Egyetemen, ami a felsőoktatási felvételiéhez kellett. Ekkor történt a baleset. Bár Berki Krisztián olimpiai bajnok, a vizsgakövetelmények előírják, hogy ugyanúgy kell érettségiznie testnevelésből, mint midnenki másnak, ha felvételizni szeretne.

Milyen lehet egy nap Berki Krisztiánnal?

Olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok. Már a reggeli edzésén is ott voltunk, majd elkísértük egy hivatalos programjára is.

Story Extra 2016-05-18


szerző:
2016.05.18. 16:55
Berki Krisztián pontozta Aleskát

Veszélyes mutatványra vállalkozott Sáfrány Emese. A levegőben csak a nyakizmaira bízta életét, aminek meg is lett az eredménye: a hajlékony légtornász közönségdíjas lett.

Berki Krisztián nem lesz ott Rióban

Sajnos Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászunk idei versenyszezonja és olimpiai kvalifikációja is egyben nem éppen úgy sikerült, ahogy vártuk és persze, ahogy Krisztián és edzője várta. A pár hete lezajlott glasgow-i világbajnokságon pedig biztossá vált, Krisztián nem tud majd címet védeni a jövő évi riói olimpián. Erről ő maga mesélt nekünk reggel.

Oláh Gergő és Berki Krisztián jó ügy mellé állt

A X-Faktor győztese és az olimpiai bajnok tornász a saját bőrén is megtapasztalta, milyen az, amikor egy családnak nélkülözésben kell élnie. Többek között ezért csatlakoztak mindketten egy gyermekeket támogató jótékonysági akcióhoz.

 

Reflektor 2015-09-02


szerző:
2015.09.03. 02:00
Reflektor 2015-09-02

Sebestyén Balázs hírességeket tesz próbára. Jövő szombaton új műsorral jelentkezik Sebestyén Balázs, ő lesz ugyanis a házigazdája a Gyertek át szombat este! című beszélgetős vetélkedőnek. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő műsor két éve, Hollywood Game Night néven debütált az Egyesült Államokban, azóta pedig Franciaországtól Indonéziáig több országban is hódít. Oláh Gergő és Berki Krisztián jó ügy mellé állt. Az X-Faktor győztese és az olimpiai bajnok tornász a saját bőrén is megtapasztalta, milyen az, amikor egy családnak nélkülözésben kell élnie. Többek között ezért csatlakoztak mindketten egy gyermekeket támogató jótékonysági akcióhoz.
 

Az olimpikon Berki Krisztiánért világszerte rajonganak

A világbajnok tornász számára fontos, hogy az utánpótlást személyes találkozásokkal is ösztönözze, így lehetett esélye egy amerikai kisfiúnak együtt edzeni a példaképével, aki családjával kizárólag Krisztián miatt utazott el Budapestig.

Reflektor 15-08-13


szerző:
2015.08.14. 01:50
Reflektor 15-08-13

Reflektor: Párt találni a sztároknak sem könnyű. Berki Krisztiánért világszerte rajonganak.

Olimpia Budapesten?


2015.06.23. 16:44
Olimpia Budapesten?

Tizedszerre merült fel a kérdés, hogy Magyarországnak öt karikás játékokat kéne rendeznie. A Fővárosi Közgyűlés megszavazta, Budapest tehát pályázik a 2024-es nyári olimpia és paralimpia rendezési jogára. Polyák Alexandra riportja.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

A jövő héten kezdődő érettségi vizsgák kapcsán beszélgettünk Boros Lajossal és Hajdu Steve-vel, akik bizonyítványukat is megmutatták. A Magyar Posta Zrt. szóvivőjétő megtudhattuk, hogy mikor hozza a postás a devizahiteles értesítőt, a Napi Doktorban pedig megtudhattuk, hogy milyen tippek vannak izzadás ellen. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Ismét összefognak a nagyok – adománygyűjtés az éhező gyerekek támogatásáért

Oláh Gergő és Berki Krisztián újra nagykövetek lettek. Népszerű énekesünk és olimpiai bajnok tornászunk idén is büszkén állt a Lidl és a Procter & Gamble közös jótékonysági programja mögé,  hogy ők is támogassák a Gyermekétkeztetési Alapítványt és segítsenek az éhező gyermekeknek!  Vendégünk volt Oláh Gergő, Berki Krisztián és Berta Klára a Gyermekétkeztetési Alapítvány kommunikációs vezetője.

Berki Krisztián és Oláh Gergő is átélte a nélkülözést

Berki Kriszitán olimpiai bajnokunk és Oláh Gergő is átélte annak idején a nélkülözést, erről mesélnek majd nekünk holnap reggel. A posta szóvivőjét pedig arról kérdezzük, hogy mindenki időben megkapja-e a devizahiteles elszámolásról szóló levelet, aztán belepillantunk Boros Lajos és Hajdu Steve érettségi bizonyítványába is.

Megműtötték Berki Krisztiánt


szerző:
2015.03.29. 18:46
Megműtötték Berki Krisztiánt

Vállműtétje volt két hete Berki Krisztián olimpiai bajnok tornásznak. Pedig már csak 8 hónap van hátra a világbajnokságig, amellyel a 2016-os olimpiára kvalifikálhatja magát. Berki azt mondja, a fájdalmai miatt a műtétet már nem lehetett halogatni, a rehabilitáció után pedig még lesz elég ideje a felkészülésre.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Berki Krisztián ki nem hagyná kislánya esti fürdetését

Az olimpiai aranyérmes tornászunk csak még sikeresebb, mióta megszületett tündéri kislánya, Lia. Elmesélte nekünk, hogy mennyire tudja összeegyeztetni az apai teendőket és az élsportolói karriert.

Reflektor 14-11-04


szerző:
2014.11.05. 00:00
Reflektor 14-11-04

Reflektor: Szabó Zsófi megmutatja gyermekkora legfontosabb helyszínét. Berki Krisztián olimpiánként bevállalna egy gyereket.

Berki Krisztián olimpiánként bevállalna egy gyereket

Az olimpiai és világbajnok tornász azt mondja, teljesen megváltozott az élete, amióta a kislánya megszületett. A világklasszis sportoló felesége és a 9 hónapos Lia társaságában mesélt új életéről.
 

Adománygyűjtés az éhező gyermekek támogatásáért

Berki Krisztián és Oláh Gergő egy nemes kezdeményezés nagykövetei lettek. Gyermekkorukról, a nélkülözésről meséltek és arról, miért álltak az ügy mellé.
 

Itthon a világbajnok tornász


szerző:
2014.10.14. 18:50
Itthon a világbajnok tornász

Berki Krisztián fájós vállal, de hibátlan gyakorlattal lett a lólengés immár háromszoros világbajnoka vasárnap a kínai Nanningben. Családtagjai és több tucat rajongója köszöntötte a reptéren.
 

Újra világbajnok Berki Krisztián

Az Újpest 29 éves tornásza a kínai Nanningban aranyat szerzett lólengésben. Az olimpiai bajnok, hatszoros Európa-bajnok és immár háromszoros vb győztes tornász 2011 óta nem nyert aranyat világbajnokságon.
 

Reflektor 13-11-05


szerző:
2013.11.06. 00:30
Reflektor 13-11-05

Reflektor: Csernus Imre visszavonult. Megválasztották a legstílusosabb sztárokat.

Fókusz 12-12-14


szerző:
2012.12.14. 20:55
Fókusz 12-12-14

Fókusz: Szembesítés - Megmutattuk a döntősöknek első nyilatkozataikat. Mit gondoltak akkor az X-Faktorról? Bomba testek - Szexi pincérnők új szerepben. A fotózáshoz munkaruhájukat is ledobták. Mi az igazság?-Tényleg szakított barátnőjével Zámbó Krisztián az X-Faktor miatt?

Lepukkant öltözőből az olimpiára

Szép eredmény szép edzőteremben születik. De nálunk sokszor nem ez a helyzet. Három olimpiai aranyérmesünk, Dombi Rudolf és Kökény Roland, illetve Szilágyi Áron sem a legideálisabb körülmények között készült az olimpiára.

A csillogás árnyoldalai


szerző:
2012.11.03. 19:30
A csillogás árnyoldalai

Megéri-e élsportolónak lenni Magyarországon? Mit élt át Berki Krisztián, és miért akar elmenni Janics Natasa és Paksy Tímea?

Fókusz Plusz 12-11-03


szerző:
2012.11.03. 19:24
Fókusz Plusz 12-11-03

Fókusz Plusz: A csillogás árnyoldalai - Megéri-e élsportolónak lenni Magyarországon? Mit élt át Berki Krisztián és miért akar elmenni Janics Natasa és Paksy Tímea? Érthetetlen - Miért kellett meghalnia a 20 éves autista fiúnak? A szülők mellett a szomszédok is botrányt emlegetnek!

Berki Krisztián szembenézett félelmével

Az egyik legszexibb olimpiai bajnokunk olyan pózban, ahogy még soha nem láthattuk: Berki Krisztián legyőzte félelmét és beült Bessenyei Péter csodagépébe. Csavar, orsó és szabadesés – ezúttal ló nélkül!

Berki Krisztián titkos magánélete

Az egész ország egy emberként szurkolt Berki Krisztiánnak, aki olimpiai győzelmével beírta magát a történelembe. A sportoló ritkán beszél magánéletéről, most mégis barátnőjéről és a londoni élményeiről mesélt a Reflektor Kameráinak.

Reflektor 12-08-31


szerző:
2012.09.01. 00:30
Reflektor 12-08-31

Reflektor: Berki Krisztián és menyasszonya már készülnek az esküvőre. Keresztes Ildi kockásra ülte a fenekét az X-Faktor válogatói alatt, úgyhogy úgy döntött, kicsit nem árt formázni.

Fókusz 12-08-27


szerző:
2012.08.27. 20:20
Fókusz 12-08-27

Fókusz: Szerelmével Portugáliába készül, lélekben már Rióban jár. Egy nap a legsikeresebb olimpiai bajnokunkkal, Kozák Danutával. Megmutatjuk, mit csinált Ördög Nóri és Kocsis Tibi a nyáron, akik a közeledő X- Faktor egyik nagy meglepetését is elárulják. Mit tennének a hírességek, ha már csak néhány napjuk lenne hátra? Jótanácsok és bakancslisták Benkőtől Balázsig.

Fókusz 12-08-22


szerző:
2012.08.22. 20:20
Fókusz 12-08-22

Fókusz: A verés ára - Megtörtént a vádemelés. Cristofel akár három évet is kaphat Veronika bántalmazásáért. „Nosza, Nosza!” - Hogyan hódította meg a „szívós szemű Márta” Európát? És kicsoda Michel Teló, aki világsikert aratott vele? Dallas-láz – Találkoztunk Londonban Jockyval, Bobbyval és Samanthával. Hogyan folytatódik a legendás sorozat?

Berki Krisztián nyomában, egy egész napon át

Nem látszik rajta a fáradtság, pedig legalább öt helyen kellene lennie egyszerre. Berki Krisztiánra párja, edzője, menedzsere, és családja is igényt tartana, nem beszélve a százezres, ha nem milliós rajongótáborról, amely minden lépésére kíváncsi.

Fókusz 12-08-15


szerző:
2012.08.15. 20:05
Fókusz 12-08-15

Fókusz: Újra együtt - Seherezádé hisz a felmelegített húslevesben, hiába szakított olyan durván vele Claudio. Külön utakon - Válásával lett címlapsztár a Szinetár-Bereczki páros. Mi, illetve ki állhat a szakítás hátterében? A bajnok nyomában - Meglepetésparti, masszázs és barátnő. Egy napot töltöttünk az aranyérmes Berki Krisztiánnal.

Hazatértek aranyérmes sportolóink!

Nemcsak az ország, az egész világ Risztov Éva szenzációs visszatérésétől és emberfeletti teljesítményétől hangos. Megérkezett a világverő Berki Krisztián is, családjával együtt őt is toporogva vártuk a reptéren.

Hazaérkezett az aranyérmes Berki Krisztián

Szurkolók fogadják Berki Krisztiánt, a férfi lólengés versenyszámának aranyérmesét, amint a tornász hazaérkezik a 2012-es londoni nyári olimpiáról a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérre 2012. augusztus 10-én.

Fókusz 12-08-07


szerző:
2012.08.07. 20:05
Fókusz 12-08-07

Fókusz: A diadal percei - Megható pillanatok. Együtt izgultuk végig az olimpiát Pars Krisztián családjával. És Londonban Berki Krisztiánnal is beszélgettünk. Sztárom a lányom - Milyen férfit képzelnek lányuk mellé a híres apukák? Dopeman Gyurta Danit tartja ideálisnak. Nagyágyúk – Legendák, ha találkoznak. Exkluzív beszámoló a Szigetről, ahol a magyar könnyűzene színe-java összegyűlt.

Első olimpiáján bajnok lett!


szerző:
2012.08.07. 19:00
Első olimpiáján bajnok lett!

A kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok lólengés specialistája, a 27 éves Berki Krisztián életében először mérette meg magát olimpián, és nyert. Ezzel ő szerezte meg a harmadik magyar aranyérmet.

Újabb siker: Berki Krisztián aranyérmes!

A kétszeres világbajnok magyar tornász gyakorlatát szebbnek látták a pontozók, mint legfőbb ellenfeléét.

Olimpiai esélyek és álmok tengerében

Már 4 hónap sincs hátra és kezdődhet a szurkolás. Július 27-én megkezdődik Londonban a 30. nyári olimpia, ahová eddig 89 magyar sportoló kvalifikálta magát. Megnézzük közülük ki a legfiatalabb, a legidősebb és a legesélyesebb.

Fókusz 12-03-27


szerző:
2012.03.27. 20:45
Fókusz 12-03-27

Fókusz: Álomnyaralás - Vastag Csaba végre beváltotta nyereményútját. De mit kezd a meztelen lányokkal a kamerák előtt? Falatnyi selyem - Seherezádé és VV Anett is ledobta a textilt, hogy felkészülhessünk a nyárra. Mi lesz az idei trend? Tabuk nélkül - Gallusz Niki és párja kendőzetlenül vallanak egymásra találásukról és arról, hogyan reagált a család a bejelentésre.

A londoni ötkarika magyar aranyesélyese

A legjobb versenysportolóink olimpiákban számolják az idő múlását. Berki Krisztián 2008-ban épp csak lecsúszott a Pekingi Olimpiáról, azóta kétszer is – 2010-ben, 2011-ben is – világbajnok lett, és a 2012-es Londoni Olimpia aranyesélyese.

Fél kettő 11-10-21


szerző:
2011.10.21. 14:15
Fél kettő 11-10-21

Fél kettő: A nagy lehetőség - Berki Krisztián kijutott a londoni olimpiára, vendégem volt a tornász. Sztárkultusz anno - Karády és Jávor egy-egy filmszerepük árából akár egy házat is meg tudtak venni. Hírnév és felelősség - A legbefolyásosabb nők közé választották, most egy alapítványnak segít Miklósa Erika.

Berki Krisztián: Irány az olimpia!

Berki Krisztián megvédte Rotterdamban szerzett címét. Első helyen végzett a tokiói torna-világbajnokságon.

A londoni olimpián már Berki is ott lehet

Nem veszítette el esélyét Berki Krisztián, hogy kijusson a londoni olimpiára.

Reggeli 11-10-06


szerző:
2011.10.06. 09:05
Reggeli 11-10-06

Reggeli: Ellepték a Reggelit az énekesek: a szülinapos Halász Judit mellett vendégül láttuk az X-Faktor frissen alakult fiúcsapatát, az Apollo 23-at is.

Portré 10-12-19


szerző:
2010.12.20. 01:25
Portré 10-12-19

Porté: Nem csak termete miatt óriás a tornászok között Berki Krisztián. Ő a tizedik, aki világbajnoki aranyat tudott szerezni, és ő az egyetlen, aki megszerezte Európa-bajnoki negyedik győzelmét is.

Berki Krisztián, a tornászok óriása

A világklasszis sportoló a Portréban elmeséli, miféle véletlennek köszönheti, hogy felfedezték.

Reggeli 10-06-21


szerző:
2010.06.21. 08:51
Reggeli 10-06-21

Delhusa Gjon nem tudta megmenteni a házasságát, a szakítás titkai a Reggeliben!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való