KERESÉS search-close

Berci

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berci"

Fogadd örökbe Bercit!


szerző:
2019.03.05. 07:53
Fogadd örökbe Bercit!

Bercit akár kertes házba, akár lakásba is lehet ajánlani, de mindenképp családtagnak, olyan helyre, ahol beengedik a lakásba is, hiszen egy kisebb testű kutyusról beszélünk. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Heti szőrös: Berci


szerző:
2019.02.05. 08:26
Heti szőrös: Berci

Berci 3 hónapos, közepes méretű kisfiú, keverék kutya. Mikrochip nem volt benne, olyan gazdit keresünk neki, aki lakásban tartaná vagy családi házban, de beengedné az udvarról a házba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Berci cserben hagyta Bencét az utolsó védettségi játékon

Hamarosan kezdetét veszi az utolsó védettségi játék, amit Istenes Bence és Berci is kipróbáltak. A Survivor műsorvezetőjének hű társáról kiderült, hogy ha úgy alakul, simán cserben hagyja Bencét, aki még az énekhangját is megcsillogtatta a pályán. Lesd meg, hogy milyen feladat vár ma este a Survivor játékosaira!

Bence és Berci romantikus kabóca röptetésétől garantáltan elolvadsz!

Miután Berci hatására Istenes Bence legyőzte a kabócától való félelmét, a két srác egymást kézenfogva engedte szabadon az állatot. Létezhet ennél romantikusabb pillanat?

Istenes Bence Bercinek:

A szigetlakók soron következő védettségi játékán először egy bambuszketrecből kell majd kiszabadulniuk, ezt követően pedig egy hatalmas hörcsögkerékben futva kell a partra vontatniuk egy csónakot. Nézd meg, hogyan hajtotta végre a feladatot Istenes Bence és Berci!

Bence vs. Berci - Ki bírja tovább a fullasztó tartályban?

Istenes Bence és hű társa, Berci kipróbálták a Holtak Szigetén felállított egyik kegyetlen játékot. A két srác a fullasztó tartályba dugva a fejét párbajozott, ám egyikőjük tovább bírta a víz alatt. Mit gondolsz, kinek fogyott el előbb a levegője? Nézd ma este 18:55-től a Survivort!

Istenes Bence mondja el a játékosoknak a szabályokat, de mégsem tudja megjegyezni őket?

Bence és Berci ismét versenybe szálltak és kipróbálták a ma esti memóriajátékot is. A Survivor műsorvezetője azonban úgy tűnik, még nem memorizálta eléggé a játékszabályokat, mert Berci csúfos vereséget mért rá... Nézd ma este is a Survivort 18:55-től az RTL Klubon!

Ki a legjobb műsorvezető Magyarországon? Istenes Bencét jól átverték...

Bence és Berci a Mandirigma törzs Szociometria zsákmányszerzésének mintájára játszott egy kicsit. Mit gondoltok, kinek a nevét írták fel a táblára a "Ki Magyarország legjobb műsorvezetője?" kérdésnél? Csak annyit mondunk, hogy nem minden az, aminek látszik...

Nem fogod elhinni, milyen játékot barkácsolt a szigetlakóknak Istenes Bence!

Berci kétségbeesetten kérte a Survivor műsorvezetőjének segítségét, ugyanis a játékkészítők állítólag az első egyéni védettségi játékra nem találtak ki semmit. Micsoda szerencse, hogy Istenes Bence a 45 fokos kánikula ellenére össze tudott dobni egy kis faépítményt!

Bence és Berci kinyitották a baszatáskát!

A mai zsákmányszerzés során a játékosoknak öt kilós táskákat kell a hátukra venniük. Istenes Bence és Berci most azt is megmutatták, hogy mi rejtőzik bennük! Annyit elárulunk, hogy Pumped Gabo és VV Soma bármit megadna egy ilyenért!

Ilyen gusztustalan koktélokat fog Istenes Bence készíteni a szigetlakóknak!

A Survivor péntek esti részében nyers tintahalat, szárított halat, marhatőgyet, marha herét, szöcskét, lisztkukacot és egyéb ínycsiklandó finomságokat kell lenyelniük majd a szigetlakóknak. Bence most megmutatja, hogy mi minden vár a játékosokra, sőt Bercivel meg is kóstolnak egy szárított bogarat. Vagy mégsem?

Kókusz nyitás: Istenes Bence vs. Berci

Miután ellesték a kókusz feltörésének szakszerű módszerét, Bence és Berci is machetét ragadott a kezébe, hogy kiderüljön, melyikük a gyorsabb. Vajon sikerül végre kenterbe vernie Bercit a Survivor műsorvezetőjének?

Néha a tűzgyújtó is hiábavaló... Ugye, Bence?

Az első zsákmányszerzés során győzedelmeskedő Buwaya már a második napon egy tűzgyújtóval gazdagodott, az Ibon törzs tagjai azonban csak napokkal később tudtak tüzet csiholni. Most Istenes Bence is kipróbálta azt a bizonyos tűzgyújtót, de Berci segítsége nélkül nem igazán járt sikerrel...

Berci nélkül Istenes Bence is elvérezne a védettségi játékon

A mai védettségi játék egyik akadálya egy palánk lesz, amin a Survivor műsorvezetője is megpróbált átjutni. Azonban hiába próbálkozott felugrani rá, vagy alatta átkúszni, rá kellett jönnie, hogy Berci nélkül nincs esélye. Nézzétek ma este is a Survivort, és kiderül, hogy a két törzs játékosainak hogyan sikerül teljesítenie a feladatban!

Survivor Extra: Ki segít Istenes Bencének a túlélőshow-ban?

Elutazása előtt Istenes Bence úgy döntött, hogy szüksége lenne egy segítő társra a Fülöp-szigeteken. Olyan embert keresett, aki a túlélőshow forgatásain kitart mellette és vigyáz rá, akire bármikor tud támaszkodni, és akiben 100%-osan megbízhat. Nagy szerencséjére végül castingolnia sem kellett, mert betoppant az életébe ez a személy. Kövessétek majd Bence és Berci kalandjait az rtl.hu/survivor oldalon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való