KERESÉS search-close

Berényi Ági

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berényi Ági"

Story Extra 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 16:50
Következő rész (2017. július 21.)

Ludwig lépéselőnybe kerül Ágnessel szemben. Tóbiás eléri, hogy Ádámot kiközösítsék. Vajon hogy fogadja László, hogy Piros munkát kap a Rózsában? Vajon Natasa kibékül végre Emíliával?

Előző rész (2017. június 27.)

Miklós aggasztó dologra jön rá Bandival kapcsolatban. Vajon Hannát, vagy a munkát választja Péter? Ági követi Brigittát, vajon mire bukkan? Sikerül kiengesztelnie Rudinak és Milánnak a sértődött Lucát?

Következő rész (2017. június 27.)

Miklós aggasztó dologra jön rá Bandival kapcsolatban. Vajon Hannát, vagy a munkát választja Péter? Ági követi Brigittát, vajon mire bukkan? Sikerül kiengesztelnie Rudinak és Milánnak a sértődött Lucát?

Ágnes rájön, hogy a képzelgései Brigitta felbukkanása után kezdődtek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 19-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. június 20.)

Miklós aggasztó dologra jön rá Bandival kapcsolatban. Vajon Hannát, vagy a munkát választja Péter? Ági követi Brigittát, vajon mire bukkan? Sikerül kiengesztelnie Rudinak és Milánnak a sértődött Lucát?

Lizára rátör egy roham, amikor észreveszi, hogy Bandiék ügyeskednek a KisSzék bevételével

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 28-i epizódjaiból!

Barátok közt: Ez történt a 9. héten

Attila nyomozni kezd Ludwiggal történtek ügyében, miközben egyre többen szereznek tudomást Ágnes tettéről, és mindenki másképp áll a dolgokhoz. Rudi tőzsdézni akar. Emília még mindig nehezen tud megbízni Félixben. Ádám és Zsófi kapcsolata újabb fordulatot vesz. Nóra úgy érzi, elveszítette fiatalos lendületét. Vilmosék egy kis pénzhez jutnak, amit meglepő dologra költenek. Milán bosszút akar állni az őt átverő Ottón. Hanna egymás után több meglepő hírt is kap az ösztöndíjkérelmével kapcsolatban.

Következő rész (2017. január 10.)

Vajon titokban tartja Milán Emília előtt a képcsempészést? Júlia rájön, hogy van egy titkos beceneve. Vajon hogyan szerez pénzt Stella alapítványi iskolájára László és Gizella? Vajon elérni Ágnesnek, hogy Gizella mellette tanúskodjon?

Ágnes önvédelemből Ludwigra rántja a fémcsöveket

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. december 23-i epizódjaiból!

Berényi Ági teljesen összetört

A lelkileg összetört nő nem bírja már titkolni szomorúságát, dühét és félelemét. Gizi jól látja, hogy valami nem stimmel Ágival, így nem is vár sokat, egyenesen rákérdez Ludwigra. 

Berényi Ági: „Az erőszaknak több formája van”

A megfélemlített nő pontosan jól tudja, mit jelent az, hogy erőszak. Indulatait, félelmeit már nem is bírja takargatni, így Gizi jogosan vonja kérdőre a rémült asszonyt.

Előző rész (2016. november 09.)

Vajon sikerül-e kitalálnia valamit Vilmoséknak a tartozás kifizetésére? Aliz kitalálja, hogyan segíthetne Vilmoséknak. Vajon milyen ötlettel áll elő Zsófi? Mit akar Ludwig Ágnestől?

Következő rész (2016. november 09.)

Vajon sikerül-e kitalálnia valamit Vilmoséknak a tartozás kifizetésére? Aliz kitalálja, hogyan segíthetne Vilmoséknak. Vajon milyen ötlettel áll elő Zsófi? Mit akar Ludwig Ágnestől?

Hatalmas meglepetés – Berényi Áginak hazatér a lánya!

Egy édesanya bármit megtenne gyermekéért, viszont sajnos vannak olyan élethelyzetek, mikor már semmit sem tehet egy szülő. Ágnes és lánya, Liza borzalmas időszakon mentek keresztül, és úgy tűnik, most végre újrakezdhetik.

Ágnes elárulja Félix titkát? – VIDEÓ!

Emília már éppen eléggé gyanakszik, így nem kell neki sok ahhoz, hogy lapátra tegye udvarlóját. Vajon mit tenne akkor, ha a pszichológusnő tényleg mindent tudna Hársról és a kis ügyeiről?

Ági elárulja Félix titkát?

Ági úgy dönt, nem játszik tovább és Emíliának elmondja az igazat. 

Félix nagyobb bajban van, mint gondolná! – Attila nyomozásba lendült!

Azt biztosan állíthatjuk, hogy Félix az oka a Mátyás király téri robbanásnak, már csak az a kérdés, mit akart ezzel a veszélyes tervvel elérni? A miérteket keressük!

Attila magánnyomozásba kezd a robbanás miatt

Ági felkéri Attilát, hogy nyomozgasson egy kicsit a robbanás ügyében, mert az gyanítja, Félixnek benne van a keze. Úgy tűnik, Attila tényleg talált valamit. 

Ludwig visszatért!


szerző:
2016.09.08. 22:05
Ludwig visszatért!

Ági jól sejtette, hogy készül valami, ugyanis Félix lakásában meglátja férjének fényképét. A fiatal nő rossz érzése nem volt hiába való, a semmiből hirtelen előkerült Ludwig, aki jól meg is ijesztette a nőt. 

Ludwig: „Meglepetés!”


szerző:
2016.09.08. 22:05
Ludwig: „Meglepetés!”

Jól érezte Ági, hogy valami nincs rendben, és azt is, hogy Félix készül valamire. Nem kellett sokat várnia a nőnek, és hamar kiderült, mit is szervezett a férfi a háta mögött.

Barátok közt: Ez történt a 33. héten

Máté és Péter sokkoló dolgon kapják rajta Stella nagynénjét. Rudi és Ágnes nem hétköznapi módon próbálják helyrehozni Krisztián hibáját. Zsófi radikálisabb eszközt választ Bence megszerzéséhez. Irma ráébreszti Bözsit, milyen rosszul áll a betegségéhez. Miklós ráébred, hogy Ottó anyja az egyetlen, akivel üzleten kívüli dolgokról is tud beszélgetni. Péter randira hívja Natasát. Vajon lehet köztük szerelem? Júlia és Attila házassága menthetetlennek tűnik, és Attila sorsfordító döntést hoz.

Ági és Rudi bajba került

Hiába tudta Rudi a pontos kódot a riasztóhoz, mikor Ágival újra betörnek Félixhez, óriási baj történik. 

Mi lesz Ágival és Rudival? – Vajon lebuknak?

Az már biztos, Félix egyáltalán nem az, akinek mutatja magát, így az ötlet, hogy Rudiék felkutatják az ismeretlen férfi lakását, nem tűnt butaságnak. Csak aztán megszólalt a riasztó.

Ági nagy bajba kerül


szerző:
2016.06.28. 21:25
Ági nagy bajba kerül

Berényi Ágnes egy igazán erős nő, de mikor a villában felfedezi a betöröket, nagyon kétségbeeseik. 

 

Ági életveszélybe kerül – Rablótámadás áldozata lesz?

Ágnes egy harcos típus, le se tagadhatná, hogy Berényi vér csörgedezik az ereiben. Önálló, talpraesett nő, aki nem fél senkitől sem. Most viszont nagyobb bajba került, mint valaha.

Barátok közt: Ez történt a 25. héten

Gizella és László elszántan küzdenek az öregedés ellen, és ehhez egy szokatlan megoldást találnak ki. Leitold Piros, Júlia volt cellatársa nehéz feladatot bíz Júliára. Zsófi látni szeretné a fiát, és ezért mindent megpróbál, hogy a Bencét körülvevők közelébe jusson. Natasa fél bevallani Emíliának, hogy milyen döntést hozott, mert tart attól, hogy ez befolyásolhatja a kapcsolatukat. Emília meglepné Zsoltot egy üveg pezsgővel, de nem az nyit neki ajtót, akire számít. Ágnes mindent megpróbál, hogy véghezvigye Alizzal kapcsolatos tervét. Rudi megérkezik külföldre, hogy teljesítse a feladatát. Nóra kitalálja, hogyan segíthetne Rolandnak és a közösségnek.

Miklós mellényúlt? – Nem hiszünk a szemünknek!

Az ötlet pedig zseniálisnak tűnt, csőbe húzni a Kft. tagokat, majd úgy rendezni az egészet, mintha a saját döntésükön múlt volna, hogy feladják a céget. A terv jól alakult, csak egy dologgal nem számolt Miklós...

Miklós saját tervébe fog belebukni?

Miklós mindent megtesz azért, hogy újra ő legyen a Berényi Kft. cégvezetője. Semmi sem állíthatja meg, a terve szépen alakul, csak egy valamivel nem számolt.

Előző rész (2016. április 06.)

Ágnes arra kéri Lizát, bújjon el mindenki elől. László megleckézteti Ottót. Emília valóban odáig van Zsoltért? Júlia engedetlenségét megbosszulják a börtönlakók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való