KERESÉS search-close

Benedek

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Benedek"

Totth Benedek: Magyarországon nincs kultúrája a vitának

A nemzetközi siker útjára lépett Totth Benedek 2018-ban: Franciaországban népszerű lett a Holtverseny című könyve, ami nemrég Csehországban is megjelent. A Margó-díjas szerző azt mondta híradónknak: idén nem annyira a közéleti események, mint az arra adott reakciók sokkolták: szerinte továbbra sincs kultúrája a vitának. Az íróval készült további riportot megnézhetik ITT

TOTTH BENEDEK: „Mindig vannak lelkes fiatal olvasók”

Totth Benedek, író a nemzetközi siker útjára lépett 2018-ban. Franciaországban népszerű Holtverseny című könyve, nemrég Csehországban is megjelent. A szerző elégedett a magyar olvasótáborral, szerinte nem igaz, hogy egyre kevesebben olvasnának.

Survivor Kibeszélő (3. rész) - Balázs minden kérdésre választ adott!

Varga Attila Sixx, a Hogyvolt blog Survivor-fanatikus szerzője ezen a héten is kibeszélte vendégeivel a Survivor legfrissebb történéseit. Ezúttal a játékból önként távozó Balázs, a 2017-es Survivorből ismert Benedek, valamint a műsor egyik főszerkesztője, Oláh Ákos voltak Sixx beszélgetőpartnerei, és ismét rengeteg érdekes kulisszatitokra derült fény.

Kifőzde: Survivor Benedek ínycsiklandó falatokat készített

Ezen a héten a 2017-es Survivor játékosai főznek a Kifőzdében! Nézd meg, hogy mit készített Benedek!

Benedek újra belevágna a Survivorbe!

Benedek a Reggeliben mesélt Survivorös élményeiről, valamint azt is elmesélte, hogyan jelentkezett, és mi volt számára a legizgalmasabb a castingban.

Survivor Benedek a sporttal küzdötte le alkoholproblémáit

A 2017-es Survivor játékosa a Reggeliben bevallotta, hogy évekig alkoholproblémákkal küzdött, azonban nemrég életmódot váltott, és a sport segítségével tudta leküzdeni az alkohol utáni sóvárgását.

Benedek:

Benedek az éhséggel küzdött meg leginkább a Survivorben, ugyanakkor rengeteg élménnyel gazdagodott a játék során. Ha kíváncsi vagy, mit tanácsol a 2018-as túlélőshow jelentkezőinek Beni, nézd meg vele készült interjúnkat! Ha pedig jelentkeznél, kattints ide!

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Utólag Beni és Lilla is változtatna a játékán

Nézd meg exkluzív interjúnkat a holtak párbaján kiesett Lillával és Benedekkel! A kiesők úgy gondolják, hogy a játék elején másképp kellett volna taktikázniuk, de nagyon örülnek, hogy a részesei lehettek a Survivornek.

Benedek nem hitt a szemének, amikor a Holtak Szigetére ért!

Mivel a legutóbbi Törzsi Tanácson Benedek kapta a legtöbb szavaztot, így ő lett a Holtak Szigetének legújabb lakója. Arra azonban egyáltalán nem számított, ami ott fogadta őt!

Összefogtak a lányok!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Összefogtak a lányok!

Klau, Szandi és Barbi a fiúk ellen szövetkeztek, mert belátták, hogy csak így lehet esélyük a döntőbe jutni.

Nőuralom a Mandirigma törzsben!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Nőuralom a Mandirigma törzsben!

A legutóbbi Törzsi Tanácson Benedek kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett búcsút intenie társainak. A lányok összefogása végül azt eredményezte, hogy többségbe kerültek a Mandirigma törzsön belül.

Hoppá! Ezt lássa meg Klaudia...


szerző:
2017.10.04. 20:05
Hoppá! Ezt lássa meg Klaudia...

Szandi és Beni az utóbbi időben egyre több időt tölt együtt, ami szemet szúrt Klaunak. Szandi ráadásul a kincsesládájában található finomságokat is megosztotta a sráccal, de a szőke lány szerint mindez csak taktika.

Beninek az édesanyja üzent otthonról

Benedeknek az édesanyja írt levelet, amiből óriási erőt merített a srác. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Klaudia:

Klaudia és Benedek kapcsolata szakítással végződött. A lány másnap nagyon maga alatt volt, és bár Beni azt mondta neki, hogy maradjanak barátok, Klaunak esze ágában sincs a továbbiakban megbízni a srácban.

Hüllővadászat Feri és Beni módra

Benedek kiszúrt egy hatalmas gyíkot a bozótosban, és egy laktató vacsora reményében csapdát állítottak Ferivel az állatnak. A hüllő azonban jól lakott a neki kirakott ananásszal, és közben elmenekült az éhes szájak elől. Feriék viszont biztosak benne, hogy legközelebb sikerrel járnak!

Ajjajj! Benedek megszegte a Survivor szabályát

Mivel Benedek szándékosan megszegte a Survivor egyik szabályát, ezért büntetés várt rá. Ha kíváncsi vagy, hogy mitől fosztották meg a srácot, nézd meg a videót!

Ennyi volt Benedek és Klaudia kapcsolata?

Bár Benedek és Klaudia már a játék kezdetén szoros szövetséget alkottak, úgy tűnik, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. Kezdetben egyre kevesebbet beszéltek egymással, majd szinte teljesen megszűnt köztük a kommunikáció. Klaudia hiába próbálta megbeszélni a történteket a sráccal, Beni beismerte, hogy nincs energiája arra, hogy helyrehozza a lánnyal való kapcsolatát.

Klau, Beni és Zoli a nagy ho-ho-ho horgász!

A memóriajátékban Klaudia csapata győzedelmeskedett, így ők hajózhattak ki a nyílt tengerre horgászni. A zsákmányszerzés azonban végül nem úgy alakult, ahogy azt elképzelték...

Az erőnlét döntött a védettségi nyaklánc sorsáról

A Fogaskeréken csak egyetlen játékos maradhatott fent! Nézd meg az elképesztő küzdelmet, ami a védettségi nyaklánc sorsáról döntött!

Ha Iliász mostantól besegít a többieknek, nem szavazzák ki?

A védettségi játékot követően összeszólalkozott Klaudia, Iliász és Benedek, a kialakult konfliktust pedig igyekeztek megbeszélni. De a sérelmek újra és újra a felszínre törtek...

Benedek egy alient talált a tenger mélyén?

Benedek ismét horgászni indult, ám ezúttal egy olyan állattal tért vissza, amitől mindenkinek tátva maradt a szája. Vajon mi lehetett ez?

Iliászék megelégelték Barbi kavarását

Miután Iliász és Barbi megbeszélték, hogy milyen taktika szerint haladnak tovább, a lány megosztotta tervüket Klaudiával és Benedekkel. Iliász persze egyből kiszúrta, hogy Barbara miben sántikál és ellene fordult.

Mi történt Benedekkel?


szerző:
2017.09.15. 20:05
Mi történt Benedekkel?

Benedek ingerülten válaszolt egy ártatlan kérdésére, az Ibon törzs tagjai pedig egyből találgatni kezdtek, hogy mi lehet a srác baja. Zoli ekkor állt elő a gondolatával, amin még Feri is meglepődött!

Benedek felavatta a szigonyt!


szerző:
2017.09.14. 20:05
Benedek felavatta a szigonyt!

Az Ibon zsákmányszerzésen elnyert búvárfelszerelését Benedek avatta fel, aki rögtön fogott egy ráját a törzsének. A sárgák azonnal meg is sütötték az állatot, majd közösen elfogyasztották az ínycsiklandó falatokat.

Klaudia és Benedek eltávolodtak egymástól...

Klaudia úgy érzi, hogy amióta megszűnt a négyes szövetségük Anitával és Gergővel, azóta Benedekkel is eltávolodtak egymástól. A lányt nagyon megviseli, hogy szinte alig kommunikálnak egymással Benivel...

Az Ibon egykori négyes szövetsége mégsem volt annyira erős?

Benedek az immár megújult Ibonban mesélt az egykori Buwayás szigetlakóknak a négyes szövetségről, amit Klaudia, Anita, Gergő és ő alkottak. A többiek számára ekkor derült ki, hogy ami kívülről szikla szilárdságúnak tűnt, az belülről instabil lábakon állt.

Anita:

Anita, Klaudia, Benedek és Gergő bizalmat szavaztak Zolinak, ezért benntartották őt a játékban, és a hozzájuk közel álló Lillát küldték haza a legutóbbi Törzsi Tanácson. Ilyen volt a hangulat a kiszavazást követően!

Kimaradt jelenet: Gergely a Survivorben tanult meg horgászni

Benedek megosztotta tapasztalatait Gergellyel, aki életében először fogott pecabotot a kezében. Hogyan kell felcsalizni a horgot, majd hogyan kell bedobni azt a vízbe? A szavak helyett beszéljen inkább a videóban bemutatott próbálkozás!

Anita és Benedek a Buwaya szigetén járt!

Az Ibon két tagja, Anita és Benedek óriási lehetőséget kaptak: egy napra a Buwaya szigetén vendégeskedhettek, és rengeteg infót begyűjthettek az ellenséges törzsről. Mindezt persze úgy próbálták tenni, hogy közben minél kevesebbet áruljanak el magukról...

Együtt töltötte az éjszakát az Ibon két párja!

A zsákmányszerzésen megnyert párnákból és takarókból nem jutott minden szigetlakónak, ezért Klaudia Benedekkel, míg Anita Gergővel osztozott éjszaka.

Garantált a nevetés! Így rákásztak az Ibon férfi tagjai!

Benedek, Gergely, Gergő és Zoli dárdákkal a kezükben indultak a tengerbe. A srácok azt gondolták, hogy halászatuk sikerrel fog járni, és lenyűgözhetik a csajokat az elejtett állatokkal. A helyzet azonban pont ellenkezőleg alakult!

A fiúk röhögve nézték végig a lányok próbálkozásait

Az Ibon törzs lány tagjai úgy döntöttek, hogy a fiúk segítsége nélkül nyitnak fel egy kókuszt. A gond akkor kezdődött, amikor az eszközt sem találták a művelethez. A srácok persze a vízből nézték végig a történéseket, és igencsak jól szórakoztak.

Gergő és Anita közel kerültek egymáshoz

Mivel a zsákmányszerzésen az Ibon lányai győzedelmeskedtek, ezért a fiúk úgy gondolták, hogy egy kis masszázzsal kedveskednek nekik. Így történt, hogy Anita és Gergő között szinte megszűnt a távolság!

Kétfelé szakadt az Ibon törzs!


szerző:
2017.08.29. 20:05
Kétfelé szakadt az Ibon törzs!

A védettségi játékot követően feszültség lett úrrá az Ibon játékosain, és egy vita kerekedett a törzstagok között, akik egymást hibáztatták a csúf vereség miatt. A konfliktus odáig fajult, hogy érzékelhetően kettészakadt a társaság.

Az első zsákmányszerzés egy váratlan fordulattal ért véget!

Az Ibon és a Buwaya első összecsapása, a daráló három fordulóból állt. Az elsőt a pirosak nyerték, a második döntetlen lett, a harmadik fordulónak pedig egy olyan fordulat vetett véget, amire senki sem számított!

Így foglalta el a szigetet az Ibon!

Zoli, Benedek, Gergely, Gergő, Nóri, Klaudia, Anita és Lilla bár nem nyerték meg a zsákmányszerző játékot, azonnal jobb kedvre derültek a szigeten, amikor észrevették a fán csüngő banánokat és a földön heverő ananászokat.
 

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Benedek


szerző:
2017.08.22. 11:30
„Jó a Petrával dolgozni, mert nem vagyok egyedül”

A Vera csapatát erősítő akrobatikus rockandroll duók közösen léptek a színpadra, hogy utána a zsűri dönthessen róla, melyik páros maradhat Vera mellett. A döntés előtt persze felmerült, hogy ki, miért szeret a párjával táncolni.

Így zajlott Tóth Vera táncos válogatója

Vera a válogatón Benedek és Kitti, valamint Kornél és Petra párosát választotta be a csapatába. A duókról kiderült, hogy többször találkoztak már versenyeken, ahol mindig egymást váltják a dobogón.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való