KERESÉS search-close

Beleznay Endre

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Beleznay Endre"

Ma van a Dohányzásmentes Világnap!

Világszerte május 31-én tartják a Dohányzásmentes Világnapot - erről beszélgettünk Esztergályos Cecíliával, Bodrogi Gyulával és Beleznay Endrével!

Így lett álriporter Beleznay Endréből

Ahol megjelenik, ott humorból nincs hiány. A jókedv mellett az egészséges életmód és a sport is fiatalon tartja. Ma Esztergályos Cecília mellett Beleznay Endre garantálja nekünk a jókedvet és a humort!

Friderikusz Sándorral berobbantak az RTL Klub showműsorai

’98-ban a Meglepő és mulatságossal új korszak kezdődött a csatorna életében. A műsorban nemcsak Fridi volt a főszereplő, világsztárok is megfordultak a színpadon, sőt Beleznay Endre legendássá vált ál-interjúival nem egy hírességet megvicceltek.

Hogyan indul jól egy reggel?

Valaki a kávéra esküszik, valakinek szüksége van arra, hogy legyen elég ideje elkészülni, valaki viszont kiugrik az ágyból és már menetre kész, valaki reggelizik, valaki nem..mindenkinek más kell ahhoz, hogy jól induljon a reggel. Hogy vannak ezzel sztárvendégeink, Beleznay Endre, Valkó Eszter?

Kínos kérdések gyerekektől

A gyerekek sokszor próbára teszik a szülők türelmét, olykor a zavarba ejtő és kínos kérdéseikkel, hogy hogyan kell mindezekre reagálni, arról egy pszichológus szakértővel beszélgetünk, Fésűs Nelly és Beleznay Endre pedig a saját tapasztalatairól meséltek.

Zsebpénz: mikor, mennyit és miért?

Minden családban fontos kérdés a zsebpénz. Eljön az a kor a gyerekek életében, amikor már igénylik, hogy legyen saját kis pénzük, de nem minden szülő gondolja, hogy helyes zsebpénzt adni a gyereknek, azt pedig pláne változó, hogy ki mennyit ad és, hogy motivációs vagy jutalmazó eszköznek jó-e a zsebpénz. Vendégünk volt Fésűs Nelly és Beleznay Endre.

Hogyan neveljünk egyke gyereket?

Egykének lenni bizony nem könnyű, sok esetben jó, ha van az embernek egy testvére. Ez azonban nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek sem minden esetben egyszerű, hiszen mindent meg akarnak adni csemetéjüknek. De vajon hol a határ, na és hogyan neveljünk jól egy egykét és hogyan kommunikáljuk, ha már mi magunk sem szeretnénk kistestvért, Dobó Ági és Beleznay Endre mondta el tapasztalatait

Tóth Marci kilenc nap alatt 773 km-t tett meg

Tóth Marci jó cél érdekében részt vett az El Caminón, erről mesélt nekünk regggel. Valamint Selmeczi Krisztián, csillagász beavatott minket a Föld 2.0 rejtelmeibe, és azt is meg tudhattuk, hogy Valkó Eszter és Beleznay Endre hogyan csomagolnak a nyaralásra. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Nyaralás előtti csomagmizéria

A csomagolás is igazi rémálom lehet, főleg, ha indulás előtt pár órával, kapkodva akarunk bepakolni. Ebből aztán komoly veszekedés robbanhat ki, hogy mit ki rakott el, miért van mindenki útban? Gyakran ebből olyan veszekedés kerekedik, hogy az embernek már menni sincs kedve, vagy úgy indulunk el, hogy egymáshoz sem szólunk. Hogy van ezzel Valkó Eszter és Beleznay Endre?

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Sztárok nyári táboros élményei

A nyári táborokról mindenkinek eszébe jut legalább egy kínos, vicces vagy emlékezetes sztori. Beleznay Endrét és Csobot Adélt faggattuk a táboros, és osztálykirándulásos élményeiről.

Dr. Beleznay Zsolt nem lát lényegi különbséget a

Puzsér Róbert ügyvédje szerint védence nem lépte át a véleménynyilvánítás szabadságához való jogot.

Kinek kell kezdenie a békülést?

Südi Iringó, Antal Timi és Beleznay Endre elárulták, hogy náluk az otthoni veszekedések után ki lengeti meg elsőként a fehér zászlót. De vendégeink voltak Voksán Virág és Cooky is, akik a legújabb szoknyás fürdőnadrág divatról fejtették ki véleményüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Ki kezdje a békülést?

Nem könnyű kérdés, hogy egy vita után, kinek kell megtennie az első lépést, pláne, ha ez a pár egyik vagy akár mindkét tagjának nehezére esik. Hogy van ezzel Antal Timi, Südi Iringó és Beleznay Endre?

60. születésnapját ünnepli Dolák-Saly Róbert!

Mindenki Boborjánja 60. születésnapját ünnepli, akit családról, munkáról faggattuk, valamint Beleznay Endrétől azt is megtudhattuk, hogy milyen viszonyt ápol anyósával. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Miért rettegünk az anyóstól?

Sok pár életében mérföldkőnek számít az első találkozás az anyós-apósjelölttel, és a kapcsolat további szakaszaiban is meghatározó, hogy milyen a kapcsolatunk a párunk szüleivel. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológussal és Beleznay Endrével beszélgettünk, aki elmesélte, hogy gyűlt-e már meg a baja az anyósával.

Véget ért Aurelio és Zsófi szerelme!

A szakítás okairól és a lehetséges újrakezdésről faggattuk Aureliot. de vendégünk volt a csütörtöki 8:08-ban Keveházi Krisztina, és Beleznay Endre is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

Beleznay Endre a humort is beveti a gyereknevelésnél

A humor elengedhetetlen eszköz a gyereknevelés hatalmas kelléktárában, csak meg kell tanulni jól, valamint jókor használni. De vajon Beleznay Endre miként vélekedik erről?

Testvérháború, szinglik, és feszes popsik

Vendégünk volt szerda reggel Horányi Juli, Szekeres Adrien, Haumann Petra és Beleznay Endre is. S hogy milyen témákkal foglalkoztunk a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Anyu, ne kiabálj!


szerző:
2015.02.04. 09:03
Anyu, ne kiabálj!

Kiabálással semmit nem lehet megoldani, ám sokszor mégis ehhez az eszközhöz fordulnak a szülők, hogy hassanak gyermekükre, mert bár fáj kimondani, de sokszor a szép szóval nem jutnak messzire, csak így érnek célt. De biztos jó megoldás ez?

Az apaság rögös útjai, és a pasik legidegesítőbb szokásai

És sok más téma is előkerült a keddi 8:08-ban, hiszen beszélgettünk a növekvő Hold hatásáról, a gyerek önállóságra neveléséről, ráadásul Mautner Zsófi is meglátogatott minket! S hogy mely témák kerültek még elő, az tovább olvasva kiderül!

Mik a pasik tudat alatt létező legidegesítőbb tulajdonságai?

Biztosan nem direkt csinálják, de mégis remekül értenek a férfiak ahhoz, hogyan legyenek a nők azonnal a plafonon tőlük. De mi irritálja leginkább Bee-t, és mi az a „hiba”, amit Josh vagy Beleznay Endre rendszerint elkövet?

Mit ér egy jó apa?


szerző:
2014.12.11. 09:15
Mit ér egy jó apa?

Amikor egy párnak megfogan a gyermeke, a férfiakban is megjelenik a gondolat és a félelem, hogy vajon milyen apukák lesznek belőlük. Az apaszerep pedig nagyon összetett, és ugyanúgy, mint az anyák, ők is nélkülözhetetlenek a gyermek felnevelésében. Hogy mennyire fontosak a férfiak gyermekeik számára, Cziglán Karolina pszichológus elárulta, Lányi Lala és Beleznay Endre pedig elárulták, milyen apának vallják magukat.

Mit ér egy jó apa?


szerző:
2014.12.11. 09:10
Meddig kell együtt tanulni a gyerekkel?

Fontos, hogy a csemete megtanuljon önállóan tanulni, de ebben kulcsszerepe van a szülőknek is: a kellő fegyelem, következetesség és türelem elengedhetetlen a sikerhez. A helyes technikáról Jávori Ildikó tanulási szakértőt kérdeztük, Beleznay Endrét pedig saját lányánál szerzett tapasztalatairól faggattuk!

Sztárok a hosszantartó szerelem titkáról

A huszonnégy éve nős Beleznay Endre szerint fejben dől el egy párkapcsolat és csupán döntés kérdése, hogy életben tartjuk-e a lángot, vagy sem. Az egy éve boldog párt alkotó Zoé és Attila pedig a rendszeres randizásra esküszik. 

Megvesztegethetők-e a gyerekek a jó ügy érdekében?

Heidi Klum megvesztegeti a gyerekeit, hogy azok az egészséges ételeket is megegyék. Németh Kristóf és Beleznay Endre elárulták, hogy ők milyen trükköket alkalmaznak a gyerekeikkel szemben.

Csak csajok 10-05-27


szerző:
2010.05.27. 10:20
Csak csajok 10-05-27

Nagy Feró lett az X-Faktor egyik mentora, Kis Hegedős Réka pedig őszintén vallott szerelmi csalódásairól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való