KERESÉS search-close

BeleValóVilág powered by Big Brother

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "BeleValóVilág powered by Big Brother"

Mit adott a VV a finalistáknak?

Zsuzsu, Hunor és Greg mindannyian őszintén elmondták, mit kaptak a játéktól.

Soma átadta a győztes övét Zsuzsunak

A győzelme után Zsuzsut még egy kis meglepetés várta a BVV-ben, ahol Soma libbent be hozzá.

Ezek Adri, Reni, Csoki és Lacika Finálé-tippjei

Az ex-villalakók Győzővel fejtegették, mi jöhet vasárnap este, a végső összecsapáson. Vajon szerintük ki nyeri meg ezt a szériát?

Roli megtanulta a Villában, hogyan kell szeretni!

Miután elérzékenyült a barátnője miatt, Roli nem tudta abbahagyni a pityergést. Éva a játékáról és a bent maradt emberekről kérdezte, és természetesen arról is, mit adott neki ez a játék.

Mi a helyzet a taktikázással? Adri kifejtette!

Miután Éva és Adri megnézték, hogyan is reagáltak a villalakók a Kiválasztás fordulataira, Adri elmesélte, hogyan látja a dolgokat kintről.

Adri visszatért: „Greg már nem szereti a Zsút!”

Éva a legutóbbi kiesővel, Adrival beszélte  meg a jelenlegi Villa-viszonyokat. Adri kerek-perec kimondta, mit gondol Greg játékáról.

Adri retteg a szellemektől, de vajon miért?

Adri furcsa mód retteg a sötétben, sőt a paranormális dolgoktól is. Éva kíváncsi volt, hogy vajon ez honnan ered benne.

Kinek szurkol Adri a bent maradt villalakók közül?

Éva megkérdezte Adrit, hogyan látja a bent maradt villalakók esélyeit a győzelemre, és persze azt is, kinek drukkol leginkább közülük.

Roli direkt hintette el mindenkinek, hogy Adri szereti?

Adri visszanézhette, ahogyan még a Villában elemezte Rolit és a lehetséges taktikáját. Vajon igaza lehet, és Roli hátsószándékkal magyarázott a szerelmükről?

Adri egy valakitől elbúcsúzhatott

A kieső először Gregtől szeretett volna elbúcsúzni, azonban amikor meglátta, hogy mennyire sír Zsuzsu, másképp döntött.

Páciens vagy precedens? Nem mindegy!

A villalakók elképzelték, milyen is lenne a Villa, ha egy kórházsorozat főszereplője lenne. Zsuzsu azonban belezavarodott egy kicsit az idegenszavakba.

A Zsuzsu rejtély: hol laknak az örmények?

Egy süti kapcsán sok minden kiderült a Villában, de legfőképpen az, merre is van Örményország!

Hunor a jó sztorikhoz gyűjtögeti az emlékeket

Hunor megmutatta Adrinak a titkos kis gyűjteményét, amiket az elmúlt napokban, a Villa-léte alatt szedegetett össze.

Így versel Győző, avagy Jókai More

Győző bebizonyította, hogy a versek világában is magabiztosan hasít. Ismerkedjetek meg új énjével: Jókai Moréval.

Exkluzív: A BeleValóVilágban eldől, mi lesz Reni és Csoki románcával!

A ma esti BeleValóVilágban Reni és Csoki a kamerák előtt beszélik meg, mégis mi is volt és lehet még kettejük között. Éjfélkor kezdünk!

Így esnek majd neki a villalakók az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak

Az edzésen nemcsak az ütéseket, de a harcos hozzáállást is megtanulták a villalakók. Vigyázat, veszélyes tekintetek következnek!

Lacika és Csoki kielemezték a Reni-Zsuzsu háborút

Éva kíváncsi volt, hogy a két kiesett versenyző mit gondol a lányok állandó veszekedéseiről, pláne miután ők testközelből is megtapasztalták az egészet.

Ki lesz a Villa kanál-ragasztó bajnoka?

A villalakók kanalat ragadtak és azon versenyeztek, ki tudja tovább az orrán tartani.

Csoki milyen király lett volna?

Győző kifaggatta Csokit a benti helyzetről, pontosabban a királyságról. Az ex-villalakó elmondta, hogyan szivatta volna meg az alattvalóit.

Aurelio a Hagyjál főzni! castingján ragadt fakanalat

Nagyban tart a Hagyjál főzni! válogatója, ahol ismerős arcba botlottunk. Aureliot sok szerepben láthattuk már, most azonban a főzéssel próbálkozott, édesanyja, Márta pedig a pult mellől dirigált neki. Aurelionak egy tojásos szalonnás nokedlit kellett elkészítenie, és anyukája szerint magához képest egész jól vette az első akadályokat. 

Lássuk, hogy zárták az évet hazánk celebjei!

December 31-én, szilveszter éjszakáján véget ért egy év, és kezdetét vette 2017. Az év utolsó napja mindenkinek másról szól. Van aki szerint ez az önfeledt szórakozás napja, van, aki úgy gondolja, hogy ezen a napon jobb egy kicsit megállni, és átértékelni az előző évben történteket. Nézzük hogyan zárták sztárjaink az óévet, és mit kívántak a jövő évre!

A villalakókat Vágási Feriék is megirigyelnék

Tivyék elmesélték, ki mit tervez a jövőjére nézve, illetve belekukkanthattunk a kiesők jelenlegi életébe, ahogyan azt is megtudhattuk, mit szóltak a győztes személyéhez, és milyen volt számukra a játék.

Érdekel hogy alakult a Villa-párok sorsa?

Krisztián vasárnap már az anyósánál ebédelte a rántott husiját, Lóri pedig úgy tűnik, egy időre elhagyja a kedvesét, de Zseraldinra is rákacsintott a szerelem...

BeleValó Best Of

Nézd vissza a műsor legjobb pillanatait, hiszen Aurelio és Győző nem kevésszer gondoskodott a szórakoztatásunkról. Volt itt minden: varázslat és trollkodás, cirkuszi mutatványok és még rengeteg érdekesség!

Soma még elütötte kicsit az időt a Villában

A győztesek is ugyanolyan emberek, mint mi, mi sem bizonyítaná ezt ennél is jobban, mint, hogy Soma is unatkozott egy kicsit, úgyhogy fogta magát, nekivetkőzött, és rágyúrt a Fináléra...

Krisztián szembesült a kemény igazsággal

Krisztiánt igen váratlanul érte az a tény, hogy amikor Párbajra ment, azt élőben közvetítették a tévében. Igazából arra lennénk kíváncsiak, vajon eddig hogyan állt össze a macsó fejében a kép a ValóVilág powered by Big Brother eseményeiről és felvételeiről.

Forró erotika a Villában – Ezek voltak Miciék legintimebb pillanatai!

A nézők szavazatai alapján Krisztiánnak kellett elhagynia a Villát. A macsó nem volt elkeseredett vagy csalódott, inkább boldognak érezte magát, hogy milyen sok szép dolgon ment keresztül az elmúlt hónapokban. A bent töltött napjait igen megfűszerezte Micivel való együttléte. Az erotikából és a vad szexből nem volt hiány…

Krisztián Ginától szeretett volna elbúcsúzni

Mindenkire büszke a kiesett fiú, és a jótanácsa az Ginának, hogy itt az ideje, hogy végre egy igazi spártai nő legyen, jelentsen ez bármit is...

Gina esete a csúnya rántott sajttal

Hiába, a lány túl makacs volt ahhoz, hogy megfogadja Krisztián és Dávid tanácsát. A fiúk előre látták, borzasztó nagy butaságra készül Gina, és kedvesen figyelmeztették is a bajra, de a formabontó „szakács” nem tágított a tervétől.

Testvére és Ati lepte meg Dávidot közvetlenül a kiesés után

Dávidot villabarátja, Ati és testvére lepték meg a BeleValó stúdiójában, majd a közös emlékeket felelevenítve biztatták az elkeseredett fiút.

Neked feltűnt, hogy hányszor esett bűnbe Dávid?

Hoppá-hoppá! A kamera mindent lát. A villalakó többször is elkövette azt, amit bűnösnek ítélt meg mások esetében...

Dávid pukijai legendásak voltak

Dávid nem egyszer szellentett villatársai jelenlétében, és egy cseppet sem zavartatta magát, sőt! Egyszer nagyon kikészítették Ginát a fiú bélgázai...

Fallosszal kedveskedett Dávid Zsoltinak

A villalakók élete nem csak a vitákról szólt. Sokszor előfordult, hogy kedveskedtek egymásnak. Ez az eset is pontosan ilyen volt...

Dávid elbúcsúzhatott a villalakóktól

Dávid mindenkinek sok sikert kívánt a játék további részéhez, és mindenkihez volt egy-két kedves szava.

Így készül Aurelio a Fináléra!

Aurelio már lázasan készül a Fináléra, azonban addig még néhány kilótól meg kell szabadulnia...

Aurelio és Győző búcsúi – a legjobbak!

A BeleValó stúdióból nem lehet szokványosan elköszönni. Ezt a két műsorvezető napról napra, hétről-hétre bizonyította. Nézd meg a legőrültebb búcsúkat összevágva!

Dávid, a megoldóember!

Nincs olyan probléma, ami megállíthatná Dávidot. Nem csukódik a melegszendvics sütő? Cselekszik! Eltűnik a mosogatószer? Kikutatja bárhonnan. Dávid Macgyver jelentkezik!

Nem találjátok ki, mire gondol Vivi!

Vivivel a legjobb kitalálós játékot játszani, eléggé egyértelmű, mire gondol... általában Zsoltira? Vagy Zsolti hajára?

Vivi csupán Soma ölelésére vágyik

Vivi magányos, és nagyon vágyakozik az érintés után. Somát azonban hiába nyaggatta, hálótársa nem volt hajlandó jót tenni vele.

Krisztián és Dávid már a következő fejezeten agyalt

A két fiú megvitatta, hogy már egészen megszokták a Villa létet, a macsót például már a balhék sem zavarják, míg Dávid szerint fura lesz ismét visszakerülni a való életbe, de abban mindketten egyetértettek, hogy a java még csak most jön...

Mit érez Evelin Soma iránt?

A Vivi-Soma esti kacérkodást látva, Győző megkérdezte Evelint, féltékeny-e, és persze arról is érdeklődött: akkor most mi lesz a helyzet kettejükkel?

Vivien:

Soma először az izgalomtól nem tudott aludni, hogy mikor érkezik meg a Mikulás, majd Vivien sem hagyta nyugovóra térni, a lány ugyanis bevallotta, szerinte a fiúnak van a legszebb férfi popója!

A VV Mikulása meglepte Pumped Gabót

Gabot igencsak meglepték ma este a BeleValóban, ugyanis a Mikulás puttonya érdekes ajándékot rejtett a számára. A zsákból nem más mászott elő, mint egy ex-villalakó, krampusznak öltözve…

Soma úgy döntött, jól megszívatja Ginát

A fiúk nem tudnak napirendre térni afölött, hogy Gina nem érti, mi is az a „porszívózás”, így hát előjöttek a jobbnál jobb ugratások. Soma például egyáltalán nem bírt magával…

Gina rossz kislány volt?!

A csinos fiatal lány elmesélte Dávidnak a piszkos szerelmi légyottjait. Aztán a fiú egy óvatlan pillanatban kikotyogta a társaság előtt, melynek az lett a vége, hogy Soma gyorsan rá is vetette magát a témára: "szétszívatta" vele Ginát.

Vivi: „Látjátok majd a kontraszkot”

Azaz a kontrasztot. Nincs mit ebben szégyellni, mint kiderült Soma meg a befektetni szót használta eddig rosszul. 

Hoppá! Somának odakint felesége van?

Miközben Vivi és Soma takarítottak, a lány elmondta, hogy bejövős neki Soma illata. A fiú gyorsan lecsapta a magas labdát, hogy neki odakint felesége van, Lakatosné Farkasné Evelin.

Ati búcsúja:

Még Ati és Dávid sem gondolták volna, hogy a ValóVilág powered by Big Brotherben igaz barátra lelnek. A srácok nagyon egymásra találtak, és mindent bevállaltak egymásért.

Vivi nem érti, hogy termelődik az ösztrogén

Viviennek nem fért a fejébe, hogyan is működik a nők ösztrogén termelése. Dávid elmagyarázta neki, azonban a srác olyan tömören fogalmazott, hogy Vivi nem értette...

A Villa új királynője az Eb-himnuszt énekelte

Miután Vivi lett a Villa gólkirálynője, mindent a koronájában csinált. Reggel királynő módjára elkészült, majd dalra is fakadt, Ati legnagyobb örömére...

Gina szuperképessége a hajpiszkálás

Gina sokat foglalkozik a külsejével, és nemcsak sminkeléssel tölti az idejét, de a haját is rengetegszer igazgatja.

Ati hatalmas meglepetésben részesült

A fiú életében nemcsak a Villában volt fontos a barátság, hanem a kinti életben is. A BeleValó stúdiójában fel is tűnt Ati két legjobb barátja, akik nagy öleléssel üdvözölték a kiesett barátot.

Párosan szép az élet… és a zuhany is!

A legjobb bulik mindig a konyhában szoktak lenni, de a Villában ez inkább a fürdőszobára igaz. Zuhanyzás közben pedig annyi mindent meg lehet beszélni, avagy nézni…

Ilyen egy tartalmas reggeli beszélgetés Ati és Dávid között!

A fiúk hozták a reggeli szokásost, Dávid kint kávézik, cigizik, mire megjelenik kint Ati, aki szintén leül egy jó kávéra és egy cigarettára. És miről beszélgetnek? Hát ezaz…

Mi volt Ati és Dávid barátságának a titka?

Ati szerint azért volt ennyire bensőséges Dáviddal a kapcsolatuk, mert rendkívül hasonlítanak egymásra, és a sok-sok átbeszélgetett este nem tűnhetett el nyomtalanul…

Ati könnyek között búcsúzott Dávidtól

A kiesett fiú azt üzente Dávidnak, hogy itt az ideje, hogy higgyen magában, mert meg kell nyernie ezt a játékot. Ati megesküdött arra, hogy kint mindent meg fog tenni azért, hogy a barátja legyen az első, és ő vihesse haza a fődíjat.

Ati szembesült a rideg valósággal

Ati rengeteg napot töltött a Villában, így valóban kiesett a való világ forgatagából. Szerencsére Aurelio három perc alatt összeszedte a legütősebb történelmi pillanatokat, amiről a kiesett Villalakó nem eddig tudhatott…

Dávid sütési tippjei kezdő szakácsoknak: Így készül a Vénusz-domb süti

Dávid éppen szépen sütögetett, mikor megjelent a konyhában Ati és Krisztián. A mókavonat beindult, és a kedves kis sütögetésből piszkos férfias játék kerekedett ki…

Lóri és Aurelio csipesz-versenyeztek egyet!

Aurelióék felpörögtek a csipeszes verseny láttán, ezért ők is összemérték az erejüket, és elkezdtek csipeszeket aggatni az arcukra.

Krisztián:

Krisztián lélektani mélységekig merült, és elmondta: a férfiak nem tudnának nők nélkül létezni, de a nők nélkülük simán.

Vivi már a Happy End-et várja

A villalakó elárulta, elég furcsa neveltetést kapott, így szerinte nem csoda, hogy olyan lett amilyen, amit egyébként ő cseppet sem bán, sőt kifejezetten szereti, hogy ilyen fura. Krisztián pedig bíztatta a lányt, soha senki kedvéért ne változzon meg!

A kárszegre csipesz? Na, az aztán fájna

A csipesz-versenynek megvolt az utóélete is: a villalakók elmélkedtek, vajon mi fájna a legjobban, ha nekiállnának csipeszelni.

Somában egy valódi Rocky veszett el

Edzeni szeretnétek? Akkor vegyetek példát Somáról: feszít, tornázik és mindezt kisgatyában. Villa-Rocky bevetésen!

Mici és Győző ütős Playback Párbaja!

A műsorvezető és az egykori villalakó Britney Spears előtt rótták le a tiszteletüket, ezért a …Baby One More Time  című slágert adták elő több-kevesebb sikerrel...

Gina:

A lány bevallotta, szerinte undik a herezacskók, főleg azok, amik olyan lelógósak. Dávid nem tudott mit hozzáfűzni a témához, de Krisztián elárulta, ő már sokat beszélt erről nőkkel, akik szerint sem a túl nagy, sem a túl kicsi nem előnyös. A beszélgetés azonban nem állt itt meg, hamar szóba került a szex...

Soma:

Soma bevallotta Viviennek, hogy szerinte nem volt a Villában egy igazán jó csaj sem, pedig az előző szériákban mindig akadt legalább egy. Úgy tűnt, a lány nem sértődött meg, így hát tovább folytatták a gondolatmenetet Micivel és Ginával kapcsolatban.

Krisztián:

A macsónak nem csak Mici személye és az együtt töltött idő hiányzik, hanem bizony az is, hogy együtt "ütvefúrózhassanak". Ez odáig fajult, hogy a kanos villalakó megosztott a többiekkel is néhány sikamlós pillanatot a múltjából.

Mi történt Soma huszáros bajszával?

Az aranyifjú nem bírta már tovább, és mivel a fogadalma is lejárt, úgy döntött, megszabadul a szőrzetétől...

A történelem ismétli önmagát – Kísért a múlt a Villában!

A ValóVilág powered by Big Brother történetének első hármas Párbaját nem lehet olyan egyszerűen feldolgozni. Kicsit másképp ugyan, de most újrajátszódnak az események, és még a villalakók is megszólalnak…

Az X-Faktor a Villába költözött?

Vivi és Gina kieresztette a hangját, Soma pedig egyedüli közönségként csendben és egy buddha nyugalmával tűrte a rögtönzött előadást…

Krisztián gyanúba keveredett

A macsó egy egészen új énjét csillogtatta meg. Nem is gondoltuk volna, de a színészkedés is fekszik neki, csakúgy mint a versírás…

Dávid jó tanácsokkal látta el Atit

A két barát jogosan izgul, hiszen most Ati megy Párbajozni. Így egyik este szépen egymás mellett feküdve, kettecskén esélyt latolgattak, és megbeszélték, hogy Ati a szívére, vagy az eszére hallgasson…

Vivi: „Gondoltam valamire”

A villalakók egy kis játékkal szerették volna elütni az időt. Hát választottak egy „testhezálló”-t, mégpedig a barkochbát… Vivien többször is gondolt valamire, először Zsoltira, aztán természetesen magára.

Különös szexuális élményeiről mesélt Vivien

Azt már tudjuk, hogy Vivien számára nincs tabu. De most az is kiderült, milyen élményekben volt része a szőke a lánynak!

Vivien beengedte a villalakókat saját világába

Szuperhősök, mesefigurák és az amerikai elnök él Vivien fejében...

Erzsi néni megmozgatta a srácok fantáziáját

Dávid elárulta a nagy igazságot: a pornó kemény szakma! Ki? Kivel? Hogyan?

Krisztián nem találja a helyét a Villában?

Az elmúlt napokat Mici nélkül töltötte Krisztián. Lássuk, hogy bírja a magányt!

Soma és Vivien átlépett egy határt

Egy kis lelkizés után bevonultak a fiatalok a Sufniba, ahol igazán közel kerültek egymáshoz.

Ati a nyalásról győzködte Krisztiánt

Ati arról kezdett el beszélni, hogy ő miért szeret nyalni. Kiderült, hogy milyen a húsos punci, milyen a homlokos, és mi az a pulykatakony. Az orális élményeken kívül megtudhattuk azt is, hogy ha Vivinek orgazmusa van, kivirslisedik a szája.

Lóri tüllszoknyás kislányként tért vissza a Villába

Bár az adásból kimaradt, de nemcsak Zsófi, az ázsiai csoport, Erzsi néni és a Kretének voltak a Villában, de Lóri is, bár a srác szinte felismerhetetlen volt a parókában.

Vivi:

A villalakók folytatták a szexről való csevegést, szóba jött a nyalás, az anális szex, Vivi pedig váratlan vallomást tett.

Vivi elárulta, mi volt villabéli fura szexuális álma

Vivi elmondta, hogy az eddigi legfurább szexuális álmában Zsoltival reszelt, Dávid pedig az álmaiban éli ki szexuális vágyait, ugyanis nem vonzódik a benti lányokhoz. Krisz elmondta, hogy szexmániás, de szóba jött a szüzesség elvesztése is...

 

Soma nemcsak a korán kelés miatt akart villamester lenni!

A villalakók körbeültek, és elmondták, hogy Ati miért volt jó villamester. A játékosok már-már kikiáltották őt a legkorrektebb villamesternek, de ekkor úgy döntöttek, Somát választják meg az új villamesternek.

A nap témája, a puki-bizalom

A villalakók a púzásról kezdtek el beszélgetni. A fő szószóló Dávid és Krisztián volt, Soma viszont egy nagy bölcsességgel zárta a beszélgetést, miszerint a hangos fingnak nincsen szaga.

Zsolti:

Mielőtt Zsolti párbajozni indult, megkérte Somát és Vivit, hogyha ő kint marad, akkor is tartsanak össze, Soma pedig legyen türelmes a lánnyal, akkor is ha hisztis, hiszen csak egymásra számíthatnak.

Ati megköszönte a Jézuskának, hogy visszakapta Dávidot

Miután Dávid visszaérkezett a Villába, Ati a mosókonyhába rohant, hogy imával adjon hálát a Jézuskának barátja győzelme miatt. Miután Ati letudta a kötelezőket, vetett egy keresztett, és dobott egy sárgát.

Így vigasztalódott Vivi Zsolti kiesése után

Vivi teljesen elszomorodott attól a ténytől, hogy egyedül kell aludnia, ezért elmondott Somának egy nagyon szép idézetet a Titanicból. A győztes Dávidot később kornyikálással altatta, és hozzátette, hogy ez volt Zsoltival a kedvenc számuk...

Mici éneklés közben tanította angolul Krisztiánt

Az egyik buli közben Mici egy Justin Bieber számot énekelt, Krisztián pedig megkérte, hogy fordítsa le neki a szövegét, hiszen ő okos.

Nézzük, mi történt a beauty héten!

A múlt hét tematikája a beauty hét volt. A villalakók nemcsak azzal szembesültek, hogy hány kilót szedtek fel, de egy extrém fotózáson is részt vehettek.

Ilyen volt Krisztián és Mici utolsó kárszeg mártása

A Villa gerlepárja utoljára is egymásnak esett a Sufniban, és Krisztián jól ellátta a szőkeség baját, sőt még a fogszuvasodás tényét is legyőzte, és kinyalta Mici mézescsuprát.

Zsolti duplán örülhetett a sajtoskiflijének!

Győző két meglepetéssel is készült a fiúnak, az egyik egy finom sajtoskifli volt, a másik pedig az, hogy Zsolti végre magához ölelhette szerelmét, Patrikot. Így Zsolti számára most már tényleg teljes volt a boldogság!

Zsolti úgy köszönt el, ahogyan a Villában is élt!

A Villa egyik legszínesebb egyénisége énekléssel kezdte búcsúját, majd elmondta, ő már Vivi barátsága miatt is győztesnek érzi magát, ám az érzelmektől túlfűtött monológ közben még arra is volt ideje, hogy megossza a többiekkel az örömhírt, Patrik igent mondott!

Mici elköszönése senkit sem lepett meg

A szőkeség természetesen attól a személytől köszönt el, aki a legjobban fog hiányozni neki az elkövetkezendő napokban. Így a lány azt kérte Krisztiántól, nyerje meg érte a játékot, ő pedig megígérte: addig sem fog rosszalkodni.

Mici szerint ennek, így kellett lennie!

A lány meglepően jól fogadta, hogy párbaj nélkül távozott a Villából, sőt szinte már kicsattant a boldogságtól. Mici szerint, ez ugyanis egy másik időszak kezdetét jelenti! Úgy érzi, ő mindent beleadott, megmutatta pozitív és negatív oldalát is, és reméli, a nézők szerették.

Különleges kihívással kellett farkasszemet nézniük a villalakóknak

A játékosok túl voltak egy profi fotózáson, amit már nagyon vártak. Viszont hamarosan az is kiderült, ezzel még nem ért véget a feladat. Mindenkinek öt perce volt arra, hogy profi szakemberek segítsége nélkül felkészüljenek egy modellfotózásra. A káosz azonnal elszabadult…

Vivi: „Én lennék az egész börtönnek a csicskája”

Gina és Vivi elképzelték, mi történne akkor, ha teljesen véletlenül egy börtön kellős közepén találnák magukat. A képzelőerőből nem volt hiány, és a végére annyira belemelegedtek a beszélgetésbe, hogy Vivi már azt is elképzelte, hogy biztosan sírva könyörögne az életéért.

Egy kérdésünk lenne! Ez már túl van a barátságon?

Az Ati és Dávid között lévő barátság egyáltalán nem újdonság. Rendkívül összefonódtak, szinte már teljes szimbiózisban élnek. Ahogy közeleg a Párbaj, Ati egyre jobban fél, és ez minden mozdulatában látszódik is.

Ati egy sokat megélt szexkatona

A fiúk elmerültek a szokásos szexbeszélgetésükben, ahol nemcsak a csúnya nemiszervek kerültek szóba. Mindent kitárgyaltak: áradtak a sztorik.

Mici egy igazi spártai nő

Krisztián folyton ezt hajtogatta Micinek: ő egy igazi spártai már most, mert két fiúval párbajozik... a spártai nő percekkel később tipegés közben elhasalt.

Íme, a világ legtartalmasabb beszélgetése

Ati és Dávid a legjobb barátok a Villában. És hogy miről szoktak beszélgetni nyugodt perceikben? Most kiderül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való