KERESÉS search-close

Becky

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Becky"

Erika bármit megtenne, hogy eltűnjenek lánya tetoválásai

Becky imádja a tetoválásokat, és rengeteg színes varrás díszíti a testét. Becky összes tetoválása jelentéssel bír, a legtöbb legjobb barátja emlékére készült. Becky testvéreként szerette Patrikot, azonban most nem egykori legjobb barátjának, hanem anyukájának szánja legújabb tetoválását. A lány anyukája nem örül Becky mániájának, de a 21 éves lány mindenáron azt szeretné, ha Erika elfogadná extrém külsejét.

Becky tetoválásai legjobb barátja emlékét őrzik

Becky először a combjára tetováltatott egy rózsát, de mindegyik tetkója jelentéssel bír. A lány régen rendszeresen vörös rózsát kapott a legjobb barátjától, aki sajnálatos módon hat évvel ezelőtt távozott az élők sorából. A legtöbb tetoválást Patrik emlékére csináltatta, de akad olyan is, ami az édesanyjának szól.

Eljegyezték Lauren Pottert


szerző:
2016.08.05. 18:00
Eljegyezték Lauren Pottert

Pottert az RTL nézői A Glee című musical-sorozatból ismerhetik: ő alakítja Beckyt, a pomponlányt. Édesanyja beszélt nemrég egy amerikai lapnak arról, hogy lányának, Laurennek megkérték a kezét a napokban. A 26 éves Pottert egy gyerekkori barátja szeretné elvenni feleségül, és a lánykérés is nagyon romantikusra sikerült: egy piknikezés végén a naplementében térdelt le gyűrűvel a kezében – az igen válaszra nem kellett sokat várni.  Lauren és vőlegénye is Down-szindrómás, és mivel a színésznő több világhírű sorozatban is játszik, nagyon sokat tesz azért, hogy könnyebben fogadja el a többségi társadalom a hasonló betegséggel rendelkezőket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való