KERESÉS search-close

Bayer Zsolt

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bayer Zsolt"

Bayer Zsolt fiáé lett a csereingatlan

Először tagadta, majd a 24.hu újságírójának elismerte Bayer Zsolt, hogy egy pilisszentkereszti ház cseréjével jutott alacsony bérleti díjú lakáshoz a Budai Várban. Két hónappal később azonban fia tulajdonába került az elcserélt ingatlan. A kormányközeli publicista szerint az ügylet a jogszabályoknak megfelelően zajlott, akinek ezzel problémája van, forduljon bírósághoz. A Párbeszéd vizsgálatot követel, mert szerintük gyanús, hogy Bayer Zsolt színlelt adásvételi szerződést kötött.

Szappannal tiltakoztak Bayer Zsolt Nagy Blankára tett kijelentései miatt

Szappant és szivacsot vittek ellenzéki aktivisták Bayer Zsoltnak egy nyilvános fórumra. És rajtuk kívül még mások is tiltakoztak, amiért az Echo TV műsorvezetője korábban trágár stílusban beszélt egy 18 éves lányról. A diák előtte több tüntetésen indulatosan és szitokszavakat használva beszélt az államfőről és a kormányról. A kormány szerint Bayer Zsolt reakciója arányos volt.

Ötforintosokban akar fizetni Bayer Zsolt Hadházy Ákosnak

Ötforintosokban akarja leróni Hadházy Ákosnak a 300 ezres kártérítést Bayer Zsolt. A fideszes publicistát azért kötelezte fizetésre és bocsánatkérésre a bíróság, mert a ma már független országgyűlési képviselőt sértő kifejezéssel illette 2017 tavaszán. Bayer Zsolt felháborodott az ítéleten és kijelentette: ötforintosokban fogja bedobni a pénzt Hadházy Ákos kertjébe. A képviselő azt közölte: a törvény értelmében legfeljebb 250 forintot fogad el ötösökben.

NAGY BLANKA: „Egy tárgyból sem állok bukásra”

Kedden a Ripost nevű bulvárlap névtelen cikkben, forrásmegjelölés nélkül írt arról, hogy a korábbi kecskeméti tüntetésen indulatosan  felszólaló diáklány, Nagy Blanka három tantárgyból is a bukás közelében áll, ráadásul ezek közül kettő érettségi tárgy. A lány azt mondta, ebből egy szó sem igaz, és hogy őt senki sem kereste meg azért, hogy leellenőrizzék a leírtak igazságtartalmát. Emiatt perelni fog. Bayer Zsolt megnyilvánulásáról pedig azt mondta, az egész már önmagában olyan groteszk, mint egy Örkény-novella.

 

 

Sorsdöntőnek tartja a vasárnapi választást Orbán Viktor

A miniszterelnök az Echo TV-nek adott interjújában arról is beszélt, szerinte létezik a Vona-Gyurcsány paktum. A Jobbik elnöke szerint viszont Orbán Viktor olyan abszurd dolgokat mond, hogy hosszabb pihenésre van szüksége.

 

Csaknem négy év után újra lesz Békemenet

Csaknem négy év után újra lesz Békemenet - ezt Bayer Zsolt, a rendezvény egyik szervezője jelentette be az ECHO tévében. Ezt azzal indokolta, hogy az ellenzék győzelmét hozó hódmezővásárhelyi polgármester-választás után meg kell mutatni, hogy mennyien támogatják a kormányt. A tömegtüntetést március 15-re hívták össze.

Lemarházta a pápát Bayer Zsolt

Liberális marhához hasonlította Ferenc pápát Bayer Zsolt, de ezzel szerinte nem sértette meg a katolikus hívőket. A publicista a Fidesz alapító tagja, tavaly magas állami kitüntetést kapott, és akkor azt ígérte: visszafogottabban fogalmaz majd. Ma sem a kormány, sem a KDNP, sem a püspöki konferencia nem reagált a kijelentéseire. Bayer Zsolt a Híradónak azt mondta: menekültkérdésben az ő álláspontja az igazi konzervatív álláspont és nem Ferenc pápáé. 

Lovagkereszt: 66-an adták vissza

Végül 66-an adták vissza Lovagkeresztjüket. Azután döntöttek így, hogy Bayer Zsolt jobboldali publicista is megkapta az állami kitüntetést. A 444.hu összesítése szerint korábban ennél többen, 111-en jelezték, hogy visszaadják a lovagkeresztet. Az államfő hivatala azután hozta nyilvánosságra a számot, hogy a Fővárosi Ítélőtábla erre kötelezte őket. Előtte azért nem akarták kiadni, mert szerintük az nem közérdekű adat.

Bayer bocsánatot kért


szerző:
2017.05.15. 18:42
Bayer bocsánatot kért

Bocsánatot kért a civilektől Bayer Zsolt, amiért korábban azt mondta róluk, hogy a taknyukon és vérükön kell kirángatni őket a Parlamentből. A jobboldali publicista egy budapesti sörözőben vitatkozott civilekkel és ellenzéki képviselőkkel. Azt is mondta, nem csak ő ír indulatos szövegeket, de másokéból nem lesz balhé. Az LMP társelnöke szerint az újságíró egész munkássága az uszításról szól. Gulyás Márton, aktivista azt is felajánlotta neki, hogy lefejelheti, ha akarja.

KÁVÉZTAK: Bayer Zsolt és Szél Bernadett csörtéje

Egy asztalhoz ültek a TASZ képviselői, Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Bayer Zsolt újságíró, hogy „viszonylag nyugodt” körülmények között rendezzék vitáikat…

Leül kávézni a civilekkel Bayer

Kávézni hívta a Társaság a Szabadságjogokért Bayer Zsoltot, miután az újságíró azt mondta, taknyukon és vérükön kell kirángatni a Parlamentben tiltakozó civileket. Bayer Zsolt, aki azóta bocsánatot kért a kijelentéséért, elfogadta a meghívást, viszont azt szeretné, ha olyan civilek, újságírók és politikusok is részt vennének a beszélgetésen, akik korábban szerinte hasonlóan durván fogalmaztak.

Feljelentik Bayer Zsoltot

Taknyukon és vérükön kell kirángatni őket, vagy szanaszét verni a pofájukat - ezt mondta Bayer Zsolt a rádióban azokról az aktivistákról, akik április végén táblákkal tiltakoztak a Parlamentben a készülő civil törvény ellen. A Rádiófelvételre a 444.hu figyelt fel. A publicistát a mondataiért az LMP és az Együtt képviselője is feljelenti. A fidesz frakcióvezetője viszont azt mondta a párt egyik alapítójának mondatairól, hogy publicistákat nem kommentál. Bayer Zsolt tavaly augusztus 20-a alkalmából - Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes javaslatára - megkapta a Magyar Köztársaság Lovagkeresztjét.

 

Még mindig őrizetben vannak az aktivisták

Még mindig őrizetben van az a két aktivista, akik hétfőn éjszaka dobáltak festékes dobozt a Sándor-palotánál. Egyikük barátnője a 444.hu-nak elmesélte: hogyan vitték el a barátját a saját lakásukról. Szerinte a rendőrség meg akarja őket félemlíteni. Közben Bayer Zsolt, fideszes publicista blog-bejegyzésben fenyegette meg a tüntetőket. Emiatt az LMP közösség elleni uszítás miatt tett feljelentést.

Morálisan nem volt helyes Bayer jelölése

Nem ismerte Bayer Zsolt újságírói munkáit - így terjesztette fel a Magyar Hírlap publicistáját állami kitüntetésre Pintér Jolán a GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány elnökhelyettese. A Népszabadságnak azt mondta: az Alapítvány elnökével sem egyeztetett, de teljes jogú képviselője a szervezetnek, így jogszerűen járt el. Most úgy gondolja, hogy ez morálisan nem volt helyes, de szerinte Bayernek nem kell visszaadnia az elismerést. Eddig 92-en adták vissza saját kitüntetésüket, amiatt mert szélsőségesnek, rasszistának és gyűlöletkeltőnek tartják Bayer Zsolt írásait.

 

Nem vonja vissza Bayer Zsolt állami kitüntetését Áder János

A Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóosztálya azt írta a Híradónak, a jogszabályok nem teszik lehetővé egy kitüntetés visszavonását. Azt is közölték, a törvény szerint az sem lehetséges, hogy valakit töröljenek a kitüntetettek listájáról. Ha valaki visszaküldi a kitüntetését, azzal lemond a kitüntetés viselésének jogáról.

Bayer Zsolt nem érti a tiltakozókat

Eszébe sem jutott, hogy visszaadja a lovagkeresztet- ezt mondta Bayer Zsolt az RTL Híradónak. Az újságíró azt is mondta: sajnálja azokat, akik az ő kitüntetése miatt visszaküldik az államtól kapott elismeréseiket. Az újságírót augusztus 20-án a köztársasági elnök javaslatára Lázár János tüntette ki a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével. Azóta már több mint 40 korábbi díjazott küldte vissza a lovagkeresztet, mert nem akarnak egy névsorban szerepelni a szerintük uszító és rasszista cikkeket író Bayer Zsolttal.

Többen visszaadják a kitüntetést Bayer miatt

Többen is visszaadták korábban kapott állami kitüntetésüket, miután Lázár János miniszter a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adta át Bayer Zsoltnak. Kifogásolják, hogy az újságíró szerintük többször is uszító, és rasszista írásokat közölt. Lázár János a Híradónknak úgy reagált: Bayer Zsolt életművében több az elismerésre méltó munka, mint az, ami hibaként értelmezhető.

Nem tudni, lesz-e újabb Békemenet

Lesz újabb Békemenet, mert az internetadó elleni tüntetésekre válaszul vissza kell ütni. Ezt Bayer Zsolt, a békemenetek egyik főszervezője írta keddi újságcikkében. Orbán Viktor szerint viszont nincs most szükség békemenetre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való