KERESÉS search-close

Barkó Judit

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barkó Judit"

Az vagy, ahogy beszélsz

A beszéd az önkifejezés legfontosabb eszköze. Azonban nem csak az árul el rólunk sokat, hogy hogyan beszélünk, hanem az is, ahogyan kifejezzük magunkat. A beszédstílusból, a hanghordozásból ugyanis például az is kiderül, hogy milyen életerővel rendelkezi az illető. Tényleg igaz, hogy azok vagyunk, ahogyan beszélünk? Vendégünk volt Barkó Judit, kommunikációs mentor.
 

A vizsgadrukk legyőzhető – a szülő szerepe az érettségin

Idén is több ezer diák bizonyíthatja be, mit is tanult az elmúlt években. Mi van azokkal, akik nem bírják a stresszt és már az első napon rossz élményekkel térnek haza? Egy kommunikációs szakértővel arra keressük a választ, hogy ilyenkor miben és hogyan tud segíteni egy szülő gyermekének. Barkó Judit kommunikációs mentorral beszélgettünk. 

A vizsgadrukk legyőzhető?

A vizsga előtti izgulás az az érzés, amivel előbb utóbb mindenki találkozik az élete során. Legyen az egy KRESZ vizsga, érettségi, vagy egy egyetemi szigorlat. Kinél hogyan jelenik meg, mit kezdhetünk vele és vajon milyen módszerrel lehet legyőzni?

Hogyan kommunikáljunk egy állásinterjún?

Van, aki elkezd izzadni, mások dadognak, esetleg össze-vissza billegnek, mert nem tudnak megállni a lábukon. Hogy miként kezeljük ezeket a helyzeteket, riportunkból kiderül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való