KERESÉS search-close

Baranya megye

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Baranya megye"

Egy napig keresték az eltűnt motorost, meghalt, mire megtalálták

Egy napig fekhetett az árokban a halálos balesetet szenvedett motoros Baranya megyében. Helikopterrel és drónokkal is keresték, így találták meg. Felesége kért segítséget a rendőrségtől, miután férje pénteken elment motorozni, de nem érkezett időben haza.

Özönvíz Komlón


szerző:
2019.06.17. 14:56
Olajmezőt fedeztek fel az Ormánságban

Az ország egyik legszegényebb térségében akkora lelőhelyet talált egy amerikai-magyar vállalkozás, ami egyedül képes az ország teljes jelenlegi olajtermelésének a harmadát adni. A kutakat és az azokat összekötő vezetékeket már kiépítették, a rendszer teljes befejezése év végére várható.

Gusztustalan: 28 tonna húst semmisítettek meg

Mumifikálódott békát és több hónapos koszt találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrei egy vékényi vágóhídon, Baranya megyében. A higiéniai előírásokra fittyet hányó üzemben több jelöletlen, feldolgozásra váró állatot is találtak, ezért lefoglalták az üzem teljes árukészletét. A vágóhíd tulajdonosa több milliós bírságra számíthat, mégis újrakezdhette működését.

Felborult a kocsijuk, az apa meghalt a balesetben

Meghalt egy férfi, 18 éves lánya és annak barátja megsérült, amikor felborult a kocsijuk a Baranya megyei Görcsöny és Pellérd között. Épp a lány barátjának a kocsiját akarták kipróbálni, mert új motort kapott az autó, de lesodródtak az útról és egy töltésnek csapódtak.

Csökkent a piromán futár büntetése

Öt helyett négy évet kell börtönben töltenie annak a férfinak, aki négy Baranya megyei településen gyújtott fel szalmakazlakat 2017 őszén. Futárként dolgozott, és ha meglátott egy bálarakást, akkor felgyújtotta. Összesen 50 milliós kárt okozott. A gyújtogató piromán mentális zavarral küzd, a másodfokú bíróság ezért enyhített a büntetésén.

Bezárt bank miatt kell utazniuk

12 településen zárta be kirendeltségeit Baranya megyében a Déltakarék január végén. A pénzkiadó automatáikat is felszámolták. Van olyan falu, ahonnan 16 kilométert kell emiatt utazni a legközelebbi bankfiókig. A pénzintézetnél azt mondták, a kirendeltségek veszteségesen működtek, ezért zárták be azokat.

Rendőr karácsony: így kívánnak boldog ünnepeket

A rendőrök ezzel a videóval kívántak idén boldog karácsonyt. Az ünnepek alatt itt is több ezren vannak szolgálatban, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legtöbbször csak közlekedési baleseteknél kell intézkedniük.

Több száz szarvas vonult át

Ilyet még nem látott élőben, ezt mondta az RTL Híradónak az a Baranya megyei sofőr, aki a napokban egy több száz szarvasból álló menetet videózott le a déli határ környékén. Épp fuvarban volt, amikor lassítania kellett a vadak vonulása miatt. Az egy perces jelenetet eddig több mint 260 ezren látták az interneten.

 

70. születésnapját ünnepelte a baleset előtt

A baleset előtt ünnepelte a 70. születésnapját az a motoros, aki Vas megyében ütközött egy teherautóval. Azonnal meghalt. Baranya megyében pedig egy középkorú nő vesztette el uralmát furgona felett. Ő az árokba, majd egy fának hajtott. A mentők már rajta sem tudtak segíteni.

 

Sikkasztással vádolják a polgármestert

Sikkasztás és költségvetési csalás miatt emeltek vádat Siklósnagyfalu polgármestere ellen. A vád szerint a Baranya megyei település vezetője támogatásból kétszer újíttatta fel a falu iskoláját, a munkáról fiktív számlákat adott ki, ebben egy társa segített. Az ügyészség szerint csaknem 13 millió forintot sikkasztott.
 

Kollégája nevében bűnözött egy magyar férfi Svédországban

Több mint tíz évig élt, sőt még börtönben is ült volt kollégájának nevével egy Baranya megyei férfi. Most lebukott, vádat emeltek ellene.

Nem szívesen ülnek újra buszra


szerző:
2015.06.24. 18:10
Nem szívesen ülnek újra buszra

Eddig csak filmben látott olyat, mint ami a hétfői buszbalesetnél történt. Az RTL Híradónak nyilatkozott két kamasz fiú, akik azon a járaton utaztak, ami árokba hajtott, majd egy fának ütközött a Baranya megyei Királyegyházánál. Most jöttek ki a kórházból, könnyű sérülésekkel megúszták a balesetet. Azt mondták, a segítségért kiáltozó sérült utasok látványa sokkoló volt és nem szívesen ülnek újra buszra.

Súlyos buszbaleset Baranyában

Hétfőn délután árokba borult egy távolsági busz Baranya megyében. Több mentőautó és mentőhelikopter érkezett a tömegszerencsétlenség helyszínére, ahol 23 sérültet láttak el. Telefonon kapcsoltuk a kórház igazgatóhelyettesét, majd egy ügyvéddel beszélgettünk a sérülteket érintő kártérítésről.

TÖMEGBALESET: Felnyársalta az útszéli fa az árokba borult autóbuszt

A jármű szélvédője kiszakadt, az eleje eltűnt az ütközésben. A busz Pécsről tartott Sellyére, amikor letért az útról. Az árokba hajtott, majd több tíz méterrel később a fa állította meg. A kifordult növény gyökere szétroncsolta a busz oldalát, a törzs darabjai pedig átszúrták járművet.  A buszon 25-en utaztak, többen a roncsba szorultak.

Több gyerek is megsérült a buszbalesetben

Nyílt koponyasérülés, többszörös combcsont és bordatörések. Két életveszélyes, nyolc súlyos és tizenhárom könnyebb sérültje van a hétfő délutáni buszbalesetnek, ami a Baranya megyei Királyegyházánál történt. A sérültek között négy gyermek is van, úgy tudjuk egyiküknek amputálni kellett az egyik kezét.

Előzetes: Nyílt koponyasérülés, többszörös combcsont- és bordatörések

Két életveszélyes, nyolc súlyos és tizenhárom könnyebb sérültje van a hétfő délutáni buszbalesetnek, ami a Baranya megyei Királyegyházánál történt. A sofőrt már kihallgatták. Azt, hogy mit mondott a balesetről, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Már drónnal is keresik az eltűnt horgászt

Már repülő, azaz drónra szerelt kamerával is keresik azt a férfit, aki valószínűleg vízbe fulladt egy Baranya megyei tóban. A horgászt egy hete nem találják. Speciális mentőket, búvárokat is bevetettek már, eddig sikertelenül. A drónnal most mocsaras, megközelíthetetlen helyek fölé repülnek, hátha így megtalálják az áldozatot. A férfi egy társával együtt pecázott a Piskó melletti tónál, amikor a tragédia történt. A horgászok csónakja a vízbe borult, azonban csak egyiküknek sikerült a partra úsznia.

Törzsutas: Bikal


szerző:
2011.08.28. 12:00
Törzsutas: Bikal

Törzsutas: Bikal Baranya északi peremvidékén a Bükkerdő aljában fekszik. A település neve is innen ered, bükk-al, vagyis bükkös erdő alja. Ebből lett aztán Bikal.

Arzénos kútvizet isznak


szerző:
2011.02.21. 18:15
Arzénos kútvizet isznak

Egyre többen isznak egészségtelen kútvizet, mert nem tudják kifizetni a vezetékes víz árát.

Bizarr bűnesetek 2010-ből


szerző:
2010.12.31. 07:31
Bizarr bűnesetek 2010-ből

Tolvaj szomszédok, csúnya átverések és furfangos csalók - a Baranya megyei rendőrök „furcsa” esetei 2010-ben.

Hátrányos helyzetűek karácsonya Pécsett

Volt olyan, aki életében most először evett csokoládét azon a rendezvényen, amelyet hátrányos helyzetű gyerekeknek tartottak Pécsett.

Házhoz jár a könyvtárbusz és az internet

Elindult Baranyában a különleges könyvtárbusz. Olyan falvakba megy, ahol megszűnt a könyvtár.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való