KERESÉS search-close

Barátok Közt

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barátok Közt"

A Barátok közt castingján találkozott először Trokán Nóra és Kiss Ramóna!

Együtt nosztalgiázott Trokán Nóra és Kiss Ramóna, akik mindketten Zsófi karakterére pályáztak a Barátok köztben.

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 14-ei epizódjaiból!
 

A Barátok közt színésznője megmutatta csodálatos alakját!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői igazán megcsodálhatták Nyári Diát, aki a kamerák előtt vált gyönyörű nővé. A merész fotósorozatot a Fókusz is bemutatta.

Kiss Ramóna a sorsra bízza a jövőjét?

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Barátok közt Szentmihályi Zsófijáról már tudtuk, hogy babát vár. A Reflektor magazin ebből kifolyólag úgy döntött, megkérdezi a karaktert életre keltő színésznőt, ő hogyan áll ezzel a kérdéssel, mikor szeretne családot alapítani, és mennyire szereti a mostani magánéletét.

KISS RAMÓNA:

Kiss Ramóna tizennyolcadik születésnapját már a Barátok köztben ünnepelte, azóta eltelt csaknem tizenöt év, és már a sorozat is nagykorú lett. A gyönyörű színésznő a jubileum alkalmából most visszaemlékszik a sorozatban eltöltött időre, Szentmihályi Zsófiként.

Egy álom vált valóra!


szerző:
2016.08.18. 18:00
Egy álom vált valóra!

Nagy munkában van a Barátok Közt sztárja, Solti Ádám és menyasszonya. Közös otthonuk építése hónapok óta tart és már nagyon várják a beköltözés napját. A színész 17 éves kora óta gyűjt családi házra, nemrégiben pedig építész édesanyja segítségével végre meg is kezdődtek a munkálatok.

 Sztárek Andrea átlagos háziasszony életet él

A Barátok közt szigorú börtönpszichológusa a hétköznapokban átlagos háziasszony életet él. Sztárek Andreával stílusosan a piacon találkoztunk, és ott faggattuk a színésznőt. Andrea pedig magánéleti titkokat árult el nekünk, és még egy receptet is kaptunk bónuszként. Aztán végül még irigyeinek is üzent. Váratlanul, vágatlanul, Sztárek Andrea.

KISS RAMÓNA: „Ilyet még nem láttak a nézők!”

Kiss Ramónát a legtöbben a Barátok Közt Zsófiaként ismerik, pedig már láthattuk a Szombat Esti Lázba, és megmutatta magát a Gyertek át szombat este című műsorban is. A fiatal színésznő azonban most egy teljesen új szerepben próbálhatja ki magát, hiszen ő lesz az RTL Klub legújabb tehetségkutató műsorának a Kicsi Óriásoknak az egyik csapatkapitánya. Zsófi számára az egyik legfontosabb dolog az az, hogy a gyerekek feltétlenül megbízzanak benne.

Ünnepelj velünk!


szerző:
2016.07.26. 19:00
Ünnepelj velünk!

Sorra vettük, mivel foglalatoskodnak mostanában az Anikó és az Anna nevű hírességeink: Nádai Anikó új projektjére pihent rá, míg Kelmen Anna a tűzzel játszva készült a nyárra. Pásztor Anna sosem nyugszik, VV Anikónak pedig nagy tervei vannak.

Fókusz 2016-07-20


szerző:
2016.07.20. 18:55
Így töltik a nyarat a Válótársak sztárjai

Arról már mindenki értesült, hogy az RTL Klub sikersorozatának részei megfeszített tempóban, a nagy meleg ellenére is forognak. Most azt is megtudhatjuk, mivel töltik szabadidejüket kedvenc színészeink!

BARÁTOK KÖZT: Együtt dagonyászott Nyári Dia és Józan László

Nyári Dia és Józan László, a Barátok közt két szereplője már alig várta, hogy kezdetét vegye a 7 kilométeres saras kihívás, hiszen mindkét színész szerint a világ egyik legjobb dolga szabadon ugrálni a pocsolyába, akár a gyerekek. Aztán jött a több kilométeres dagonya, por, és a nem túl kellemes szögesdrót akadály. A két színész természetesen hősiesen állta a próbát, és a verseny végén ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel beszéltek az erőpróbáról, mint a rajtnál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való