KERESÉS search-close

Balu

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balu"

10 érdekesség, amit még biztosan nem hallottál A dzsungel könyvéről!

Ma este Maugli kalauzol el titeket a dzsungel mélyére! A dzsungel könyve 20:10-től az RTL Klub műsorán!

Heti szőrös: fogadd örökbe Balut!

Egy édes, 8 hónapos tacsi keverék várja, hogy gazdira találjon. Szabó Andrea, a Vigyél Haza alapítvány önkéntese mesélt egy kicsit az utcán talált kölyökkutyusról, Baluról.

Előző rész (2017. február 14.)

Paula megtudja Tamástól, hogy Márk úgy megverte Balut, hogy a fiú kómába esett. Zsófika fotója megjelenik egy magazinban. Lali lepasszolja a görényeket, és örökbefogad egy kutyát.

Paula megtudja, hogy Balu kómába esett

Paula egy álmatlan éjszakát követően Tamástól megtudta, hogy Márk úgy megverte Balut, hogy a fiú kómába esett. Később a lány találkozott szerelme ügyvédjével, és megtudta Márk súlyos titkát...

Következő rész (2017. február 14.)

Paula megtudja Tamástól, hogy Márk úgy megverte Balut, hogy a fiú kómába esett. Zsófika fotója megjelenik egy magazinban. Lali lepasszolja a görényeket, és örökbefogad egy kutyát.

Márk:

Márk reggel felmondott a klubban, Paula pedig ezerrel készült az utazásra. A lány úgy döntött, hogy az albérlet lakóinak is elmondja a nagy hírt, és házibulival ünnepelték meg a költözést, de Márk felbukkanása mindent megváltoztatott.

Paula és Tamás kapcsolata a szaunában bontakozik ki?

A négyes randi nem a terv szerint alakul, ugyanis a Tamásnak szánt lányt sokkal jobban érdekli Balu. Paula és Tamás belátják, hogy nem szerencsések a szerelemben, az este további részét Bécy házában töltik.

Előző rész (2016. március 24.)

Dávid rajtakapja Millát és Rolandot a raktárban szex közben. Tamara Balu személyében talál vigaszt. Lali sikeréből Bécy profitál.

Tamarának ki kell költöznie az albérletből

Mikor Marci rajtakapja Tamarát és Balut szex közben iszonyúan dühös lesz, szakít a lánnyal, és azt követeli tőle, költözzön ki.

Milla lejáratja Dávidot a klubban

Milla nyilvánosságra hozza a klubban Bécy előtt, hogy Dávid és Robi együtt voltak.

Iván lebuktatja Bori apját

Bori Ivánnal együtt visszamegy a kocsmába, ahol Attila épp a kölcsön kapott pénzt kártyázza el.

Joe kibékül Mikivel

Joe egy grillezés során megbékél Mikivel, Barbi pedig végérvényesen lezárja a múltat.

Dorina bánatában lefekszik Ivánnal

Dorina meg van bántva, ugyanis egykor Simon az ígéretével ellentétben nem vált el a feleségétől, hogy a fájdalmát csillapítsa, lefekszik Ivánnal.

Alexa énekesi babérokra tör?

Karaokezes közben Bécy felfedezi Alexa titkos szenvedélyét: az éneklést.

Evelin megleckézteti Bécyt

Reggel a NAV razziázik új klubban, mert egy névtelen bejelentés alapján fekete munkára gyanakszanak a klubban. Bár a gyanú hamar tisztázódik, Bécy ideges és hamar keresni is kezdi az őt gyanúsítgató besúgót. Eközben Evelin, a lánya is gyanússá válik.

Dávidot megátkozza egy jósnő

Dávid reggel ki akar tessékelni egy nőt a klubból, aki azonban maradni akar, és közli, hogy ő egy jósnő, és megátkozza Dávidot, azzal, hogy ez legyen élete legszerencsétlenebb napja.

Zsófi szerelmet vall Félixnek

Zsófi még mindig annyira szenved a tönkrement barátsága miatt Reginával, hogy nem tud összejönni Félixszel. Félix emiatt annyira kétségbe van esve, hogy féltékenységgel akarja megszerezni Zsófit. Amikor este magával viszi Ninát a klubba, akit munka közben ismert meg, Zsófi pánikba esik, hogy végleg elveszíti Félixet, és a mikrofonon keresztül egy nagy szerelmi vallomást tesz neki.

Egyre jobban van Balu kapitány


szerző:
2014.10.24. 18:55
Egyre jobban van Balu kapitány

Szépen gyógyul és már az emberektől sem fél Balu kapitány. A rotweilert szeptember elején mutattuk be az RTL Híradóban. A kutyát egy elhagyott területen kötötte ki gazdája. Már majdnem megfulladt, amikor a soproni rendőrök megtalálták.A kutyát egyik megmentője fogadta be.


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való