KERESÉS search-close

Balogh Eszter

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balogh Eszter"

Balogh Eszter:

Balogh Eszti minden évben máshol szilveszterezik, idén valószínűleg a családjával fog ünnepelni. Számára 2016 egy összetett év volt, ugyanis az X-Faktoron kívül sok nehéz időszakot rejtett ez az év.

Balogh Eszter: „Jobban szeretek adni, mint kapni.”

Az X-Faktor énekesnője elmesélte, hogyan telnek náluk az ünnepek.

Mutatjuk X-Faktor legextrémebb ruhakölteményeit!

Szereted a különleges ruhákat? A tehetségkutató döntősei mindig elkápráztatnak minket megjelenésükkel. Most összegyűjtöttük nektek a legvagányabb szereléseket!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Balogh Eszter:

Eszter szeretett volna, de nem tudott eleget tenni saját fogadalmának. Az X-Faktor első kiesője elmesélte, hogyan érez most, illetve hogy milyen saját magának tett ígéretet szegett meg kiesése után.

Gáspár Laci:

A mentort sorozatosan érték a váratlan események az X-Faktor színpadán. Egyik versenyzője azonnal kiesett, míg a másik párbajozni kényszerült. Gáspár Laci elmesélte, hogyan élte meg ezeket a pillanatokat.

Balogh Eszter párbaj nélkül távozott az X-Faktorból!

Balogh Eszter produkciója kapta a legkevesebb szavazatot az első élő show-ban, ezért számára ma este véget ért a verseny, és párbaj nélkül távozott a műsorból.

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

Tóth Gabi Balogh Eszternek:

Gabi szerint most bebizonyította, hogy itt van a helye, mert úgy énekelt, mintha egy zenei díjátadón lett volna. Az azonban érezhető volt, hogy parázik. Peti egyetértett Gabival: el kell hinnie, hogy ő a legjobb nő a színpadon. ByeAlex kijelentette: Laci jól döntött, hogy magával hozta az élő show-ba.

Balogh Eszter: I Wish (Stevie Wonder)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

Balogh Eszter:

Eszter a párjával él, és boldog, hogy megtalálta azt az embert, akivel mindenben megértik egymást. Már nagyon fiatal korában próbára tette magát a tehetségkutatókon. Rengeteget próbálkozott, de örül, hogy nem adta fel.

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

Gáspár Laci egy tündéri videót posztolt kisfiáról

Az X-Faktor mentora imádja a zenét és ez életében is mindenhol jelen van. Nincs ez másképp családjában sem. Kisfia most olyat mutatott, amitől mindenkinek leesett az álla!

MentorKvíz: Kiderült, a 25 év felettiek mennyit tudnak Gáspár Laciról!

Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ónodi János, Brantner László, Horváth Colette, és Sárosi Anissza is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

MentorKvíz: Te mennyit tudsz Gáspár Laciról?

Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ónodi János, Brantner László, Horváth Colette, és Sárosi Anissza is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

Íme a 2016-os X-Faktor döntősei!

Hétvégén végre eldőlt, kik jutnak az élő show-ba. A 12 döntős már nagyon várja a megmérettetést. Lássuk, kik is ők!

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Gáspár Laci csúnya tréfát űzött az énekesekkel?

Eszter, Szandra és János jutott tovább az élő show-ba Gáspár Laci döntése alapján. Az énekesek elárulták, hogyan élték meg a nagy pillanatot.

Mit jelent a zene Gáspár Laci, Caramel és a 25 év felettiek számára?

Az énekesek és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Gáspár Laci Balogh Eszternek:

Gáspár Laci nagyra becsüli azt, hogy Eszter egy igazi harcos, azonban éneklés közben elvesznek az érzései. Anissza produkciója nagy csalódást okozott Lacinak, és bár tudja, hogy a lánynak hatalmas szíve van, ez kevés az X-Faktorba, ezért a mentor úgy döntött, hogy Balogh Esztert viszi az élő show-ba!

Balogh Eszter: We Found Love (Rihanna)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz. Íme Balogh Eszter produkciója!

Balogh Eszter sokat küzdött azért, hogy most itt legyen!

Balogh Eszter számára a Tábor még több izgalmat tartogatott, mint a többi versenyzőnek. A lány a Mentor Házban nagyon odatette magát, és szinte hiba nélkül elénekelte produkcióját.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Balogh Eszter:

Eszternek nem ez volt az első alkalma az X-Faktorban, mégis nagyon izgult. A Mentor Ház számára meghitt volt, de pontosan tudta, hogy ezen az egy dalon fog "múlni az élete".

Gáspár Laci mentorsegédje nem más, mint Caramel!

A versenyzők izgatottan várták mentorukat, és azt találgatták, vajon ki lesz Laci mentorsegédje. A 25 év felettiek annyira megörültek Caramelnek, hogy néhányan majdnem elsírták magukat.

Balogh Eszter magán kívül volt, amikor meghallotta az ítéletet

Eszter őszintén mesélt arról, hogy mit élt át a színpadon a sorsdöntő percekben. Nem lehetett könnyű számára, de végül ismét bizonyíthat!

Ilyen még nem történt az X-Faktorban! Eszter mégis mehet a Mentor Házba!

Lacit nemcsak Eszter szülei, de Tóth Gabi is arról próbálta meggyőzni, hogy a lánynak az X-Faktorban van a helye. Végül Laci döntött, és leültette a lányt Horváth Gyöngyi helyére, így Eszter álma valóra vált, Gyöngyié pedig véget ért!

Laci felállította a székről Esztert - Kitört a káosz stúdióban!

Nem volt kérdés, hogy Fejes Szandrát le kell ültetni egy székre. Laci végül az érzelmeire hallgatott, így Balogh Eszter számára véget ért az X-Faktor, a stúdió pedig csatatérré változott.

 

Tóth Gabi Eszternek:

Tóth Gabi meghatódott Balogh Eszti produkciójától, Gáspár Laci pedig azt mondta, hogy imádja az ilyen csajokat, így nem is volt kérdés: a lány újra helyet foglalhatott!

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Balogh Eszter: At last (Etta James)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Balogh Eszter produkciója!

Balogh Eszternek és Zoller Zsoltnak rossz emlékei voltak a Táborról

A székes feladat közben mindenkin óriási a teher. Zoller Zsolt és Balogh Eszter két évvel ezelőtt is eljutott a Tábor utolsó megmérettetéséig, azonban az utolsó pillanatban mentoraik felállították őket.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Balogh Eszter, Dominguez Elier, Erdős Orsolya, Zoller Zsolt: Can't stop the feeling (Justin Timberlake)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Balogh Eszter, Dominguez Elier, Erdős Orsolya és Zoller Zsolt produkciója!

Új esélyt kapott Balogh Eszter Tóth Gabitól

Eszter és Gabi együtt kezdték évekkel ezelőtt. Az X-Faktor női mentor becsüli azt, hogy az állandó küzdelmek, és a két évvel ezelőtti kiesése után is visszajött, hogy megmutassa tehetségét. 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Balogh Eszter számára majdnem véget ért az X-Faktor, ismét...

A 27 éves lány ismerős lehet azok számára, akik figyelemmel kísérték az X-Faktor műsorát 2014-ben. Ő volt az, akinek két évvel ezelőtt át kellett adnia a székét Horányi Julinak a Táborban. Tóth Gabi remélte, hogy ezúttal felül múlja önmagát...

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Balogh Eszter: Love me like you do (Ellie Goulding)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Balogh Eszter produkciója!

Balogh Eszter: Writing's on the wall (Sam Smith)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Balogh Eszter produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való