KERESÉS search-close

Balog Ádám

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balog Ádám"

Mégis majdnem bevásároltak az alapítványok

300 millió forintot áldozhatott volna a jegybanki alapítványok mindegyike az MKB Bank festményeire - derült ki a kuratóriumi jegyzőkönyvekből. Az MKB nem válaszolt arra a kérdésünkre, hogy vezetőjük Balog Ádám, aki egyben az egyik alapítvány kuratóriumi elnök is, hogyan képviselhette egyszerre az eladó és a vevő érdekeit. Az üzlettől két hónapja álltak el, miután a titkos aukció híre a sajtóban kiszivárgott.
 

5 milliót kereshetnek az állami cégvezetők

Nem árulják el, hogy mennyit keres Balog Ádám, az állami tulajdonú a Magyar Kereskedelmi Bank elnök-vezérigazgatója. A Világgazdaság értesülése szerint ő az egyik olyan állami cégvezető, akinek már eddig is 5 millió forint körül volt a havi fizetése. A kormány nemrég maximálta havi ötmillió forintba az állami fizetési limitet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való