KERESÉS search-close

Balmazújváros

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balmazújváros"

Egy éve börtönben kéne lennie az ex-polgármesternek, ehelyett…

Veres Margit Balmazújváros független, fideszes és MSZP-s támogatású polgármestere volt. Egészen addig, amíg hivatali vesztegetés miatt el nem ítélték jogerősen 5 évre. Mert hogy az ítélet szerint Veres Margit, még a város jegyzőjeként, pénzt és egy autót fogadott el egy vállalkozótól, segítségért cserébe. Egy éve született meg az ítélet, de még mindig nem vonult börtönbe: egy önkormányzati cégnél dolgozik, jön-megy a városban, és vezető fideszes politikusokkal mutatkozik különféle rendezvényeken, mint ha mi sem történt volna…

 Halálos motoros baleset Balmazújvárosban

Egy 41 éves férfi vesztette életét, miután valószínűleg nagy sebességgel egy kocsinak csapódott vasárnap este. Úgy tudjuk, az autó sofőrje balra akart kanyarodni, amikor összeütköztek. Helyiek szerint a motoros gyorsan hajthatott, úgy látták, hogy közvetlenül a baleset előtt több autót is megelőzött.

Nem vonult börtönbe a politikus

Az Igazságügyi Minisztérium engedélyezhette Balmazújváros jogerősen elítélt korábbi polgármesterének, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia - írja a 24.hu. Veres Margit még a fideszes vezetésű önkormányzat jegyzőjeként segített egy vállalkozónak, hogy állami támogatásból rendezvényközpontot építhessen, ezért egy autót kapott cserébe. 5 év börtönt kapott hivatali visszaélés és vesztegetés elfogadása miatt, de nem kezdte meg büntetése letöltését.

 

Pánik a patkányméreg miatt

Egészen kis mennyiségű patkányirtó okozta a múlt pénteki balmazújvárosi riadalmat. Több mint 100 embert kellett kitelepíteni, mert az egyik lakó szétszórta a portáján a szert. A mindössze 100 gramm patkányirtó reakcióba lépett a vízzel, és mérgező gáz szabadult fel. A katasztrófavédők szerint egyre több a hasonló eset, ezért arra kérnek mindenkit, hogy alaposan olvassa el a vegyszerek használati utasítását. 

121 embert fenyegetett mérgezés

Egy embert kórházba kellett szállítani mérgezés miatt, 121 embernek pedig el kellett hagynia otthonát pénteken este Balmazújvároson. Valaki patkányirtóval szórta fel az udvarán álló terménytárolót. A méreg vízzel érintkezett és így mérgező gáz keletkezett.

Törött üveggel próbálta kirabolni a trafikot

A tévében látta, hogyan kell trafikot rabolni, és úgy döntött ő is megpróbálja - ezt mondta az a férfi, aki kirabolt egy dohányboltot Balmazújvárosban. Egy törött üveggel fenyegette meg a 25 éves eladónőt, aki viszont nem adta oda a pénzt, ezért a rabló üres kézzel elmenekült. A rendőrök végül megtalálták, egy híd alatt bujkált.

Csípős paprika olajjal a zsír ellen

A méltán világhírű Hortobágy szomszédságában, egy fürdővárosban járt Dombóvári Vanda. A műsorvezető Balmazújvárosban próbálta ki többek között a magyaros masszást is.

Vádat emeltek a polgármester ellen

Vádat emelt az ügyészség Balmazújváros polgármestere ellen. A gyanú szerint még jegyzőként fogadott el kenőpénzt egy helyi vállalkozótól, aki így 180 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott. Veres Margit tagadja a vádakat, szerinte politikai csatározás eszköze lett.

Féltékenység miatt gyilkolt


szerző:
2015.07.03. 19:05
Féltékenység miatt gyilkolt

Féltékenység miatt irtotta ki családját a balmazújvárosi férfi. A szörnyű bűncselekmény, tragédia híre felkavart mindenkit. Mára kiderült, hogy a feleség válni akart. Egy indiai férfi miatt, aki most megszólalt a Fókuszban. A férfi anyósa ezt az embert hibáztatja a tragédia miatt.

Féltékenység miatt gyilkolhatott a balmazújvárosi családirtó

Nyilatkozott az RTL Híradónak a nagymama, akinek két unokáját, és lányát ölte meg a férj, majd magával is végzett. Az asszony szerint nem csak veje felelős a brutális gyilkosságért. A Blikk kiderítette: a feleség beleszeretett egy indiai férfiba, még a nevét is a karjára tetováltatta, bár a család szerint a férfi csak kihasznált a nőt.

Családírtás: Egy indiai férfi miatt akart válni a meggyilkolt nő

Féltékenység miatt irtotta ki családját a balmazújvárosi férfi. A szörnyű bűncselekmény, tragédia híre felkavart mindenkit. Mára kiderült, hogy a feleség válni akart. Egy indiai férfi miatt, aki most megszólalt a Fókuszban. A férfi anyósa ezt az embert hibáztatja a tragédia miatt.

Lehet, hogy válófélben voltak a szülők

Féltékenység miatt gyilkolhatott az apa. Legalábbis ezt beszélik Balmazújvárosban, ahol csütörtökön brutális kegyetlenséggel megölte feleségét és két kisfiát egy férfi. Az egész város gyászol, és az okokat találgatja a tragédia óta.

Kivégezte családját egy balmazújvárosi férfi

Megölte a feleségét és a két fiát, majd magával is végzett egy balmazújvárosi férfi tegnap. Mi vezethet odáig, hogy ilyesmi történjen egy családban? Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológust kérdeztük.

Tragédia: Baltával végzett családjával

Brutális kegyetlenséggel, egy baltával ölte meg feleségét és két gyermekét egy balmazújvárosi férfi, aki aztán magával is végzett. A tragédiáról a mentők értesítették a rendőrséget, miután a lakásban megtalálták a holttesteket.

Kegyetlen családirtás Balmazújvárosban

Brutális kegyetlenséggel, egy baltával ölte meg feleségét és két gyermekét egy balmazújvárosi férfi, aki aztán magával is végzett. A tragédiáról a mentők értesítették a rendőrséget, miután a lakásban megtalálták a holttesteket.

Kisfiait és feleségét is megölte az apa

Megölte két kisfiát és feleségét egy férfi, majd magával is végzett Balmazújvárosban. A holtestekre az utcában élő rokonok találtak rá, azonnal hívták a mentőket, de már nem tudtak segíteni. A szomszédok szerint a házaspár sosem veszekedett, a tragédiára semmi sem utalt. Az utcát teljesen lezárták, a rendőrökön kívül senki sem mehetett a családi ház közelébe. Megrázó tudósítás!

Előzetes: Családi dráma Balmazújvárosban

Baltával ölte meg két kisfiát és feleségét egy 42 éves férfi, majd magával is végzett. A rendőröket és mentőket délelőtt riasztották a házhoz, ahol az apa a családjára támadt, de már csak a négy holttestet találták meg. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.

Tragikus baleset Balmazújvárosnál

Kerékpárost gázolt halálra egy kisteherautó pénteken sötétedés után Balmazújváros és Nagyhegyes között. A biciklis előbb a motorházra, majd a szélvédőre csapódott. A sofőr azt mondta az RTL Híradónak, hogy csak egy szatyor villanását látta.

Kerülik az ellenőrzött házakat a betörők

A tulajdonos csak kitölt egy kártyát, és távollétében gyakrabban járőröznek házánál a rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való