KERESÉS search-close

Balatonfenyves

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balatonfenyves"

Kilátást vett el a zajvédő fal

Elvették a kilátást, burjánzó parlagfüvet és kátyús utakat hagytak maguk után – erre panaszkodnak balatonfenyvesi nézőink, akiknek a felújított Dél-balatoni vasútvonal közelében van nyaralójuk. Nem örülnek a zajvédő falnak, úgy érzik, mintha bekerítették volna őket. A munkaterületet pedig szerintük rendetlenül hagyták ott a munkások. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő ígéri, őszig mindent rendbe tesznek.

 

Nyomoznak a fenyvesi kikötő miatt

Természetkárosítás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a balatonfenyvesi kikötő építése miatt. Az LMP jelentette fel a beruházó céget, mert szerintük a Balatonba hosszan benyúló mólók megváltoztatták az áramlási viszonyokat, és emiatt eliszaposodtak a környék strandjai. A kikötőépítő cég tulajdonosa szerint nekik ehhez semmi közük.

Már nem akar piac lenni a CBA


szerző:
2015.07.10. 18:40
Már nem akar piac lenni a CBA

Visszaadta piacnyitási engedélyét a balatonfenyvesi CBA. Kedden a gazdaságszabályozási államtitkár kezdeményezett ellenük hatósági vizsgálatot, miután egyetlen málna árusra hivatkozva vasárnap is nyitva tartottak. Glattfelder Béla azt mondta, győzött az igazság, mert a Somogy Megyei Kormányhivatal pénteken megsemmisítette az engedélyt, és precedenst teremtő határozatot hozott. A kormányhivatal viszont arról tájékoztatta híradónkat, hogy le sem folytatták az eljárást, miután a boltos saját maga mondott le a piac üzemletetésről.

Koporsót küldtek Balatonfenyves vezetőjének

A sonline.hu szerint a házilag összeeszkábált koporsót a helyi turisztikai iroda elé rakták le, rajta kereszttel, virágokkal.

A fedéllopók újra akcióba léptek

Ismét fémtolvajok fosztogatnak Balatonfenyvesen. Ezúttal 25 nyaralónál lopták el a vízakna fedeleket.

Méteres gödrök maradtak a tolvajok után

Több méter mély lyukak tátongnak Balatonfenyves utcáin, miután ismeretlenek 26 csatorna fedlapját lopták el egyetlen éjszaka alatt a településről.

Megnyitották kapuikat az átmeneti otthonok

A Magyar Református Szeretetszolgálat átmeneti szállást ajánl fel a Kolontárról és Devecserről kiköltöztetett családoknak.

Kihalt a Balaton


szerző:
2010.06.22. 17:20
Kihalt a Balaton

Tomboló szél, sivár strandok és üres éttermek jellemzik a Balatont.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való