KERESÉS search-close

Balatonfüred

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balatonfüred"

Bombameglepetéssel zárult az 51. Kékszalag

Bombameglepetéssel zárult s 2019-es Kékszalag, a sötétben a sötét lónak számító „Django” megelőzte a „repülőhajót” és a balatoni legendának számító Litkey Farkast is. Közel volt egy másik csoda is, hiszen a legjobb egytestű, a Raffica több katamaránt legyőzve az abszolút ötödik helyen ért célba. A verseny egészen szombat reggelig tart, ugyanis az 51. Kékszalag leglassabb hajóinak legkésőbb 9-ig kell beérkezniük Balatonfüredre. A versenyről még több felvétel: ITT!

Elrajtolt az 51. Kékszalag 561 vitorlása

A veterántól a legmodernebbig, a legidősebbtől a legfiatalabbig mindenki vízre szállt csütörtökön reggel a Balatonon. Az 51. Kékszalagon 561 vitorlás sorakozott fel a rajtvonalhoz és startolt el Balatonfüredről. Az idei mezőny érdekessége, hogy tizenegy hajó legénysége csak külföldiekből áll, és egy csak nőkből álló csapat is elindult. Estére kisebb-nagyobb zivatarokat várnak a Balaton területére, ami némi plusz széllel segíti majd a versenyzőket.

Itt a Dumasito Boysok első (és reméljük utolsó) klipje!

Janklovics Péter és Dombóvári István megalapította a Dumasito Boysok nevű formációt, itt az első klipjük!

Titkok és balhé – mi történt a balatonfüredi iskolában?

Tagadja a balatonfüredi gimnázium igazgatónője, hogy több tucat diákot rúgott volna ki az iskolaév vége előtt pár héttel. A rendőrség kábítószer birtoklás és kereskedelem miatt nyomoz, balatonfüredi középiskolások otthonaiban tartottak házkutatást.

Drogbotrány a gimnáziumban?


szerző:
2018.06.19. 18:25
Drogbotrány a gimnáziumban?

Rágalmazzák őt és az iskolát - ezt mondta Híradónknak az a balatonfüredi iskolaigazgató, aki az Index tudósítása szerint az utolsó tanítási héten több gyereket is elküldött az iskolából, mert kiderült, hogy drogügybe keveredtek. A portál szülők beszámolója alapján írta meg a történetet. Az iskola vezetője azt állítja, senkit nem rúgott ki.

Balatonfüred Székesfehérvár elővárosa?

Székesfehérvár elővárosának mutatja a kormány Balatonfüredet az Európai Unió számára. Mindezt azért, hogy az elővárosi fejlesztési támogatásból kapott csaknem 23 milliárd forintból fel tudja újítani a Balaton északi partja egy részének vasútvonalát. A kormány azt mondja, a törvények szerint 100 kilométeres körben lehet elővárosnak nevezni egy települést.

Értékes veteránautók találkozója

Összességében több milliárd forint értékű veterán autók láthatók a hétvégén Balatonfüreden, egy különleges találkozón. Az autók között van sportkocsi, luxusautó és több, mint 80 éves matuzsálem is. Egyben közösek, valaha ezek voltak a legelegánsabb autók. És talán még most is.

Kigyulladt a pékség három autója

Rosszul indult az újév egy balatonfüredi pékségnél. Három autójuk gyulladt ki hajnalban az udvaron. Valószínűleg elektromos hiba okozta a tüzet. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy az egyik kocsi akkumulátorát töltötték, amikor az valahogy meggyulladt. A szemközti házból vették észre a hatalmas lángokat, és hívták a tűzoltókat.

Nézői: Ítéletidő Balatonfüreden is

Balatonfüredre még délután érkezett meg a vihar, és az úton lévő autósok rögtön menekülőre fogták. A jég, a heves szél és az eső elől egy benzinkút alá húzódtak be. Az utak sokfelé járhatatlanná váltak, ugyanis hatalmas faágak zuhantak az úttestre. Máshol vízátfolyások nehezítették a közlekedést. A csatornarendszer alig bírta a nagy mennyiségű csapadékot, ezért több helyen feltört a víz.

Tűz a szaunában, mentették a hotel vendégeit

Pillanatok alatt füstbe borult egy szálloda Balatonfüreden, miután az alagsorban lévő szauna kigyulladt vasárnap délután. 25 vendég volt az épületben, közülük 8 embert kellett légzőkészülékben kimenekíteniük a tűzoltóknak. A lépcsőházban és folyosókon sem lehetett látni, akkora volt a füst. Több vendég az épületben rekedt és az erkélyen várta a segítséget.

4 rendőrautót tört össze az ámokfutó

53 kilométeren keresztül menekült, pedig csak igazoltatni akarták a rendőrök. Egy 48 éves férfi után hajtottak egy benzinkútról a rendőrök, aki hajnali ötkor kezdett száguldásba Balatonfürednél. Végül Veszprémben fogták el. Az üldözés közben 2 rendőr és a menekülő sofőr is könnyebben megsérült.

GÁZOLÁS: 30 métert repült a 80 éves férfi

Zebrán gázoltak el egy balatonfűzfői férfit, aki kutyája után szaladt át a gyalogos átkelőhelyen. A helyszínelés alapján a kocsi túllépte a megengedett sebességhatárt. Az idős férfit a balatonfüredi mentőhelikopter szállította el életveszélyes sérülésekkel a győri kórházba.

A Balatont ősszel sem lehet megunni!

Bár már a szó klasszikus értelmében vett szezonnak vége, a mai adásban a Balatonra megyünk, megmutatjuk, hogy a már egy kicsit hűvösebbre fordult időben is van miért lemenni egy-egy hétvégére. Bemutatunk néhány új turisztikai fejlesztést. Tartsanak velünk! Kezdünk.

Füredi lány lett az Anna-bál szépe

Boór Bettinát csaknem 300 lány közül választotta ki a zsűri és a közönség. A fiatal szépség a bál kezdetén arról beszélt az RTL Híradónak, hogy szeretne a legszebb 15 közé kerülni, maga is meglepődött, hogy ő lett a nyertes.

Gyerekeket is menteni kellett a Balatonból

A szombat délelőtti hőségben két ember is eltűnt a Balatonban. Egyikük holttestét vasárnap reggel találták meg Balatonfüred partjainál. A másik, 30 év körüli férfit még nem találják.

Gyönyörű lányok lepték el Balatonfüredet

Szombat este kezdődik a 190. Anna-bál. 500-an vesznek részt rajta. A jegyek hamar elfogytak, annak ellenére, hogy a legolcsóbb is 55 ezer forintba került.

Fókusz 15-06-16


szerző:
2015.06.16. 19:25
Fókusz 15-06-16

Fókusz: Nem vétkesek! - Ezt mondja a Füreden elgázolt kislányokról édesapjuk. Istvánnal visszamentünk a tragédia helyszínére, és utolértük a gázoló családját is. Gyilkos játszma - A herbál olcsó és van, hogy még boltban is árulják. Hihetetlen sebességgel terjed, pedig egymás után szedi áldozatait!

„Nem vétkesek a lányaim!”


szerző:
2015.06.16. 18:50
„Nem vétkesek a lányaim!”

Ezt mondja az az apuka, akinek két bicikliő kislányát elütötte egy autó egy balatonfüredi kereszteződésben szombat délután. Tóth István szerint 9 és 13 éves gyermeke megállt, nem hajtott a kocsi elé. Ő maga percekkel a tragikus baleset után néhány perccel érkezett az utcájuk végén lévő kereszteződésbe. Egyik lányával még tudott beszélni, a kisebbik Edinát sajnos már nem tudták megmenteni.

Végignézte, ahogy újraélesztik a lányát

Végignézte, ahogy újraélesztik kisebbik lányát, közben pedig másik gyermeke kezét fogta és vigasztalta a megtört apa. Két bicikliző kislányt gázolt el egy autós szombaton, Balatonfüreden. Az apa munkából hazafelé menet látta meg az út mellett heverő bicikliket.

TRAGÉDIA: Visszamentünk az édesapával a gázolás helyszínére

Tóth Istvánék alig néhány méterre laknak attól a helytől, ahol szombaton elütötték a két kislányt. A rendőrség akkor azt mondta, hogy megállás nélkül bicikliztek ki az őket elgázoló kocsi elé. Az édesapa szerint kislányai tudták, hogy veszélyes a kereszteződés, ezért nem is hiszi el, hogy fékezés nélkül hajtottak volna az autó alá. Azt mondja, az egyik szemtanú is ezt mesélte.

Egy összetört édesapa mesél élete tragédiájáról

Egy végzetes baleset, ami alapjaiban változtatta meg a Tóth család életét. Egy kislány, akinek csupán 9 évet adott az élet. És egy összetört édesapa, aki vállalta, hogy a nyilvánosság előtt mesél imádott kislánya elvesztéséről. Ásványi Eszter riportja.

Előzetes: Végignézte, ahogy újraélesztik kisebbik lányát

Két bicikliző kislányt gázolt el egy autós szombaton, Balatonfüreden. Az apa munkából hazafelé menet látta meg az út mellett heverő bicikliket. Azt, hogy mit élt át az apa a baleset után, maga mondja el este 6-kor az RTL Híradóban.

Felajánlották a kislány szerveit

Belehalt sérüléseibe az a 9 éves kislány, akit testvérével együtt ütött el egy autós szombaton, Balatonfüreden. Az RTL Híradó úgy tudja, a játszótérre mentek biciklivel, amikor az egyik meredek utcán egy autós tisztázatlan okok miatt elgázolta őket. 13 éves testvérét a veszprémi kórházban kezelik csonttörésekkel.

Megtámadták az M1 műsorvezetőjét

Megütötték az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden. Borsa Miklóst szombaton támadták meg, azt kérdezték tőle, hogy ő mondja-e a híreket, majd ütni kezdték, és azt kiabálták: most hazudj. A műsorvezető az arcán sérült meg, a támadás után a veszprémi kórházban látták el.

Picasso Mikulását rajzolták le általános iskolások

Víg Attila festőművész segített a balatonfüredi másodikosoknak elkészíteni rajzukat. Összesen ezer gyerek rajzolja majd le Picasso Mikulását a következő napokban, képeiket a Mikulásgyárban állítják ki.
 

Balatonfüred-Gyöngyös - Férfi kézilabda negyeddöntő mérkőzés

Balatonfüred-Gyöngyös - Férfi kézilabda negyeddöntő mérkőzés: Már a rájátszásnál tart a férfi kézilabda-bajnokság. Az egykori veszprémi világválogatott, Pásztor István vezette Balatonfüred a Gyöngyössel csap össze hazai pályán. Válogatott játékosok mindkét oldalon, a tét a négy közé jutás.

Törzsutas: Balatonfüred


szerző:
2012.09.09. 12:05
Törzsutas: Balatonfüred

Törzsutas: Híres Állami Szívkórházával, 1971-től hazánk első gyógyüdülővárosa, 1987-től a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa, három éve Kultúra Magyar városa kitüntető cím birtokosa, ez Balatonfüred.

XXI. század 12-02-21


szerző:
2012.02.22. 00:20
XXI. század 12-02-21

XXI. század: Gyerekek és szovjet katonák fulladtak a Balatonba, amikor elsüllyedt a Pajtás gőzhajó. A balesetről hírzárlatot rendeltek el. - Böbe, a majom a hatvanas évek sztárja volt. Kanállal evett, tüzet gyújtott és kávézott. Hogyan végződött az állatkísérlet?

A múltban „kószálhatunk” Balatonfüreden

Romantikus reformkor - séta a századok között elnevezéssel hatodik alkalommal rendeztek kulturális és hagyományőrző programokat.

Balatonfüred lett az idei kedvenc


szerző:
2011.09.16. 18:57
Balatonfüred lett az idei kedvenc

Balatonfüred a legkedveltebb balatoni nyaralóhely a tó északi oldalán Veszprém megye napilapja, a Napló felmérése szerint.

Napsütésben „szelték” a hullámokat az öbölátúszók

A Balatonfüred és Tihany közötti 3,5 kilométeres szakaszt csaknem ezren tették meg.

Szombaton startol az Öbölátúszás

A Balatonfüred és Tihany közti úszóverseny 3,5 kilométeres távját körülbelül 23 fokos vízben teljesíthetik a nevezők.

Egymillió forintot loptak az álkommandósok

Egy balatonfüredi étteremtulajdonosra rontott három rendőrségi kommandós ruhához hasonló öltözetű férfi.

A tulajdonos orra előtt törtek be

Fegyverrel rabolt ki három, kommandósnak öltözött férfi egy balatonfüredi vállalkozót.

„Forradalmi románc” az első Anna-bálon

Július 23-án, szombaton 186. alkalommal rendezik meg Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében a nevezetes Anna-bált.

Megmenthették volna a kislányt?


szerző:
2011.02.08. 19:16
Megmenthették volna a kislányt?

Meghalt egy 2 éves kislány, akinek szervezetét influenza B vírus támadta meg. Édesanyja szerint Hannát meg lehetett volna menteni, ha az ügyeletes orvos az első híváskor megvizsgálja őt.

Verselők versenye a Balatonnál


szerző:
2010.09.01. 13:25
Verselők versenye a Balatonnál

A kisiskolásoktól a nyugdíjasokig bárki jelentkezhetett, két saját magyar művel.

Anna-bál szépe lett a volt Miss Earth

Egy 20 éves jákfai diáklány nyerte a 185. Anna-bált Balatonfüreden.

Anna-bálozik Balatonfüred


szerző:
2010.07.24. 09:45
Anna-bálozik Balatonfüred

Az idei díszvendég Európa Kulturális Fővárosa, Pécs lesz.

meneTrend Itthon: Balatonfüred


szerző:
2010.07.10. 01:05
meneTrend Itthon: Balatonfüred

meneTrend Itthon: Bár az időjárás meglehetősen rapszodikus ezen a nyáron, azért a Balaton idén sem maradhat ki a nyári úticélok közül. Horváth Éva is felkerekedett, és meg sem állt Balatonfüredig.

Felborult egy mentőhelikopter


szerző:
2009.08.19. 10:27
Felborult egy mentőhelikopter

Nem befolyásolja a légimentést a baleset. Egy tartalékgép borult fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való