KERESÉS search-close

Balázs Pali

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balázs Pali"

Balázs Pali fürtök nélkül is rekordeladásokat produkál

Miután az énekes 3 hónapja megvált hosszú, göndör hajától, új lemezt is piacra dobott. Azóta az országos eladási listák élén tanyázik.

Balázs Pali megvált ikonikus tincseitől, alig ismerünk rá!

Mutatjuk hogy néz ki Balázs Pali rövid hajjal - és felfedjük a stílusváltás okait is!

Tincs, ami nincs, avagy Balázs Pali levágatta a haját

Egy médiatörténeti pillanatnak is beillő elhatározás után a zenész váltott, és megszabadult ikonikus fürtjeitől. Hogy miért, azt stábunknak mesélte el. | És még néhány érv és ellenérv: ITT!

RÖVID HAJ ÉS ÚJ ZENE: Balázs Pali megszabadult göndör fürtjeitől

Balázs Pali mesélt nekünk szakmai karrierjének és új frizurájának összefüggéseiről. A Fókusz teljes riportja ITT!

Balázs Pali 50 éves


szerző:
2018.08.10. 16:55
Balázs Pali 50 éves

A romantikus zene koronázatlan királya, Balázs Pali kerek évfordulót ünnepel. Mi egy visszatekintésre kértük őt, és elmesélte, mi volt élete legnagyobb élménye, és mi az az emlék, amitől szívesen megszabadulna.

50 éves lett Balázs Pali!


szerző:
2018.08.07. 09:23
50 éves lett Balázs Pali!

Az énekes nemrég töltötte be ötvenedik születésnapját, a Reggeliben pedig elmesélte, hogy mivel lepték őt meg szerettei, és közelgő jubileumi koncertjéről is elárult pár dolgot.

Balázs Palit még a rendőrök is felköszöntötték születésnapján

Balázs Pali a napokban töltötte be az ötvenet és a nap nem csak a kerek évforduló marad örök emlék számára. A zenész épp a Dunán hajókázott barátaival, és mikor a Parlamenthez értek, megközelítették őket a vízirendőrök. Az ellenőrzés során mindent rendben találtak, és mikor megtudták, hogy a zenészt ünneplik - maguk is felköszöntötték egy tiszteletkörrel.

Fény derült Peller Anna és Mariann sötét titkára!

A Reggeli gyönyörű műsorvezetői a Story Extra stábjának nyilatkoztak, amikor kiderült egy múltbéli turpisság, amit egyikük követett el másikuk ellen!

A nagy zsebpénz-ügy:  így emlékeznek első

Önök kaptak zsebpénzt gyermekkorukban? És ha igen, tudtak vele bánni? Vagy rögtön elköltötték? És szülőként hogyan állnak ehhez a témakörhöz? Mi most annak jártunk utána, hogy hírességeink miből gyűjtögettek gyerekkorukban, és hogyan adják tovább az akkori tapasztalataikat a gyerekeiknek!

Balázs Pali egyszer egy híd alatt éjszakázott?

A történethez persze hozzátartozik, hogy Pali éppen a koncertről koncertre járt a Szegedi Ifjúsági Napokon, és egyik este úgy döntöttek a barátaival, hogy egy érdekes helyen húzzák meg magukat...

Peller Annáék irigyek egymásra?


szerző:
2018.06.29. 08:47
Peller Annáék irigyek egymásra?

Mielőtt még újabb témába kezdtek volna, Anna, Mariann, Olga és Pali kibeszélték mennyire jellemző rájuk, hogy irigykedjenek mások sikerére.

Balázs Pali egy háborús övezetben forgatta klipjét!

A nehézségektől sem riadt vissza a romantikus dalok hazai királya, aki lenyűgöző helyszínen, a Perzsa-öbölben forgatott vadonatúj videoklipet egy szigeten. A forgatás veszélyeiről és a klipről is mesélt Annának és Mariannak.

Háborús övezetben forgatott romantikus klipet Balázs Pali

A nehézségektől sem riadt vissza a romantikus dalok hazai királya, aki lenyűgöző helyszínen, a Perzsa-öbölben forgatta vadonatúj videoklipjét egy szigeten.

Balázs Pali exkluzív felvételei a focitornáról!

A művészválogatottal nemrég Iránban és Dubaiban járt egy focitornán Balázs Pali, aki még videókat is készített a Story Extra nézőinek.

 

Balázs Pali nem hanyagolja el rajongóit!

Balázs Pali munkahelyén lepte meg egyik rajongóját. Az énekes közösségi oldalán hirdetett játékot, a nyertesnek pedig maga vitte el a nyereményét. Az énekes nagyon fontosnak tartja, hogy valós kapcsolatot ápoljon rajongóival, ezért fellépései után mindig örömmel marad dedikálni és fotózkodni.

Balázs Palit elkísértük a szülőfalujába!

Ha, kimondjuk Balázs Pali nevét, szerintünk nincs ember, akinek ne ugrana be azonnal a szőke göndör fürtös magas és sportos énekes figurája. Hihetetlennek tűnik, de már húsz éve, hogy berobbant a könnyűzenébe és romantikus házibulis dalaival életünk részévé lett. Az utóbbi években azonban mintha tudatosan kerülte volna a reflektorfényt, miközben teltházas koncerteket adott. Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja elkísérte a szülőfalujába az énekest.

Sötét titok derült ki Balázs Pali múltjáról!

A romantika hercege nem mindig a szerelmes vonalon mozgott...

Balázs Pali sötét oldala

Balázs Pali, a romantika hercege, korábban élt-halt a kőkemény rock zenéért. De hogyan jött a képbe a mulatós? És miért tudja kívülről az Edda dalok szövegét? A Story Extra stábja mindenről kifaggatta az énekest!

 

Figyelem! – Izgalmas játékra invitálta rajongóit a Romantikus zene sztárja!

Úgy tűnik, Balázs Pali nem hagyja „pihenni” követőit, mindig van valami érdekes ötlete, amivel lázban tudja tartani a romantikus zene szerelmeseit.

Kiderült melyik csatornán folytatja műsorát Balázs Pali

Új szakaszhoz érkezett Balázs Pali képernyős karrierje. Fontos döntést hozott a népszerű romantikus énekes.

Legendákkal ünnepel Balázs Pali

A Muzsika TV sztárja büszke arra, hogy hamarosan jubilál produkciója, ugyanis hamarosan képernyőre kerül a 200. Zenés Randevú.

Egy csodálatos ügy miatt fogtak össze a Muzsika TV sztárjai!

A mulatós zenei élet kiválóságai az országot járva, rengeteg nehéz sorsú családdal találkoznak. Éppen ezért úgy döntöttek, segítenek a rászorulókon. Ráadásul Balázs Pali egy különleges ajándékkal is készült!

A Muzsika TV sztárjai a hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtöttek

Az iskolakezdés minden évben nagy kiadást jelent a családoknak.  Balázs Pali, Jolly, Suzy, Josh és Magyar Rózsa ezért egy alapítvánnyal együtt tanszereket gyűjtött hátrányos helyzetű gyerekeknek, hogy nekik is jól induljon az idei tanév, ne kelljen nélkülözniük semmit.

Bemutatjuk Az év slágerének, avagy az örökzöld előadóinak jelöltjei!

Vannak olyan dallamok, amikre még öregkorunkban is emlékezni fogunk. Bizony, ők azok a művészek, akik sosem fognak kimenni a divatból. Csak tudjatok dönteni! Szavazzatok!

Hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását segítik a Muzsika TV sztárjai

A Muzsika TV sztárjai – Balázs Pali, Jolly és Suzy, Josh és Magyar Rózsa – is csatlakoztak az Igazgyöngy Alapítvány tanévkezdés előtti gyűjtőakciójához, amellyel a hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázását segítik.

Balázs Pali egyedi ajándékkal lepte meg rajongóit

Az énekesért és dalaiért már húsz éve nők ezrei rajonganak szerte az országban. Ami nem is csoda, hiszen Pali mindent elkövet, hogy kapcsolata minél személyesebb legyen a közönséggel. Most is egy különlegességgel szeretett volna kedveskedni a romantikus szívek kedvelőinek.

Story Extra 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 17:25
A Muzsika TV bemutatja! 2015-10-04

A Muzsika TV bemutatja! című műsor, a csatorna legnépszerűbb műsoraiból válogat. Vasárnap délidőben egy-egy emblematikus műsor mutatkozik be az RTL Klub nézőinek. Minden héten új összeállítással várják a nézőket a Muzsika TV sztárjai. Részleteket láthatnak a Házibuli Attilával, a NAGYfröccs és a Zenés Randevú Balázs Palival című produkciókból. Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett.

A Muzsika TV bemutatja! 2015-09-27

A Muzsika TV bemutatja! című műsor, a csatorna legnépszerűbb műsoraiból válogat. Vasárnap délidőben egy-egy emblematikus műsor mutatkozik be az RTL Klub nézőinek. Minden héten új összeállítással várják a nézőket a Muzsika TV sztárjai. Részleteket láthatnak a Házibuli Attilával, a NAGYfröccs és a Zenés Randevú Balázs Palival című produkciókból. Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is.

A Muzsika TV bemutatja! 15-08-16

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is.

A Muzsika TV bemutatja! 15-07-26

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is.

A Muzsika TV bemutatja! 15-07-05

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-06-14

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-05-17

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsor következik, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is.

A Muzsika TV bemutatja! 15-04-26

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsor következik, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-03-29

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-03-08

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A Muzsika TV bemutatja! 15-03-01

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A Muzsika TV bemutatja! 15-02-15

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-02-08

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-01-25

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-01-18

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsorból láthatnak ízelítőt, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

Mikor érik meg egy férfi az apaságra?

Mindenkinél máskor jön el az a pillanat, amikor úgy érzi, szülő szeretne lenni. Vajon mitől függ a gyermekvállalás időpontja? Erről beszélgettünk Kánya Katával, Balázs Palival és Sasvári Sándorral.

Fókusz Plusz 14-06-07


szerző:
2014.06.07. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-07

Fókusz Plusz: Slágergyárosok - Tomboló közönség, hatalmas rajongótábor. A mulatós és a popzene legnépszerűbb előadói vallanak sikerük titkáról. Skótok a skótok? - Precízek a németek vagy sznobok a franciák? Nálunk élő külföldieket kérdeztünk arról, mi igaz a róluk szóló sztereotípiákról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való